|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba tak zrobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
Ewa charakter Twojej T podobny do mojej mamy
![]() To jest moja mam i też nie chce jej nic mówić ale ona sobie nie zdaje sprawy ile przykrości robi i to nie chodzi tylko o mnie i sis ale tatę też tak traktuje. A jak ktoś ją dopiero pozna to jest cudowna. Mama marzenie, ale tak mają fałszywi ludzie i cholernie mi przykro że piszę to o swojej mamie ale taka jest prawda ![]() Kiedyś nawet jej powiedziałam ze czerpała by radość z tego jak by mi się w życiu nie ułożyło i bym się rozstała z Tż.
#3333 |
Zakorzenienie
|
te od "końca życia" to powinny mieć dzieci momentami pozabierane, skoro im tak źle teraz już....
ja się nie mogę doczekać wypadów z Tymiankiem , chodzenia po plaży, spacerowania, spotkań z dzieciatymi znajomymi <3 heheheh
#3334 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to dzień dobry
![]() Ja znowu nieprzespana noc, jakoś taka jestem wymęczona i bez życia Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień i chyba dzisiaj odreagowuję Po dwóch tygodniach walki z rosnącymi cukrami udało mi się w końcu ustawić tak insulinę że znowu wróciłam do cukrów 12o - nareszcie ![]() Iva- mam nadzieję że z mężem troszkę lepiej , ja teraz mam wskazanie do cc i troszkę mam obaw. Poprzednie ciąże pomimo dużych dzieci rodziłam naturalnie i powrót do normalności był szybciutki. A teraz po cc wiem że ten powrót będzie dłuższy, ból wbrew pozorom większy. Incognito- kochanie tu masz fajną stronę i wg tego co Ania pokazuje spokojnie nauczysz się podstaw https://www.youtube.com/channel/UCUT...1uccdiVS_WZqYg Rozmawiałyście o położnych ja nigdy nie brałam położnej, ale miałam szczęście do fajnych babek |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Och, Wam tak fajnie z tą plażą. Co ja mam powiedzieć? No nie no... nie mogę narzekać. 5 minut od nowego mieszkanka będę miała piękny park, tylko najpierw muszę przejść.... przez cmentarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a z M przez jakiś czas bedę miała spokój bo zapowiada się cichy tydzień ehhh Edytowane przez iva_b Czas edycji: 2014-11-24 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
Duszona o nie! Ci za baba! Jak ona mogła tak powiedzieć?! Wredna małpa!
Aga zaraz idę porobić foty, tylko się ogarnę w łazience, bo do południa będę chodzić z nieumytymi zębami jak teraz tego nie zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
NAs to teraz mogą zranić nawet głupoty. Np mnie ruszyło, że teściowa zapomniała powiedzieć o tym, że będziemy mieli dziecko dzwoniąc do swojej rodziny ( braci i sióstr). Kurde! Po tylu latach niepowodzeń, powinna była tam im krzyczeć do słuchawki , że wreszcie zostanie babcią ( fakt, że już jest podwójną, więc, to może dlatego). No i mi się przykro zrobiło wtedy. Wiecie, my ciężarówki się łatwo rozklejamy. I tak sobie pomyślałam, że to moje to co? Jakieś gorsze?
No i jej oczywiście powiedziałam, że mi smutno.... no i oczywiście sie oakzało, że ona nie chciała, tak jakoś wyszło po prostu i że przeprasza i że już dzwoni i wszystkim powie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zadomowienie
|
zielona - strona śliczna, kusisz bo ja już mam kilka typów które mi się szalenie spodobały i teraz co muszę zamówić a za to mydełko dla niemowląt to już cię kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
hejo!
dopiero wstałam, wczoraj musiałam nadrobić 5 dni niewidzenia się z TZ ![]() widzę temat teściowej, moja to zgrozaaaa! Już kiedyś pisałam - mamy się wyprowadzać z Łodzi, bo tu brak perspektyw, wracać do Częstochowy - a tam takie perspektywy że hohohoho, 90% moich znajomych dojeżdża codziennie na Sląsk do pracy, albo tam się przenieśli, rodzę w beznadziejnym szpitalu, mam za mały brzuch i Małej czegoś na pewno brakuje i wogóle za mało przytyłam ![]() ![]() Maciejka, MamaZuzi może PORT rozważycie? to już rzut beretem od Pabianic, a tam mnóstwo kawiarni, ciepło no i sklepy dzieciowe ![]() Bo w tych Pabianicach to bieda straszna... |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Zielona a widzisz, moja za to jak tylko się w tajemnicy dowiedziała, że jestem w ciąży - bo o ZUS musieliśmy ją wypytać
![]() ![]()
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duża buźka. Kurde, muszę w końcu iść z tym psem!wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zielona, fajna stronka ![]() ![]() A co do teściówek, zamykając temat, ja tam nie mogę narzekac na swoją ![]() A w ogóle zapomniałam się przywitać. Dzień dobry ![]() Miłego dnia wszytskim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba się cieszyć, że masz mamę i moze być nawet najgorsza i najwredniejsza, może Ci nie pomagać, ale jest... ja tego szczęścia nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zadomowienie
|
dostałam smsa, że paka w Smyku na mnie czeka!
więc czeka mnie spacer, wogóle codziennie mam zamiar teraz spacerować i odstawiam słodycze ![]() ![]() zamówiłam te opalacze na lato: http://www.smyk.com/cool-club-opalac...a-dla-dzieci-p i.... nie pamiętam co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Wtajemniczenie
|
Lui a godzina 12 Ci pasuje?
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Zielona przeoczyłam stronkę, podasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne ![]() w ogole to kiedyyyyyyyys dawno jak jeszcze o ciazy nie myslalam, ktos mowil o http://www.hm.com/pl/product/10448?article=10448-A tych sukienkach ,ze do porodu dobre oczywiscie kupujac w wiekszym rozmiarze bo czarne, bo duzy dekolt i ogolem super jak bede w hm to sie przyjrze ![]() Czarna koszula do porodu nie bedaca koszula ciazowa to jest to ![]()
![]() |
#3349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak bedziesz miała pakę, cyknij zdjęcia i pokaż nam ![]() Aga, podoba mi się ta sukienka ![]() Logoasia ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-24 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
ja odpuściłam spacerowanie w tym tygodniu, no prawie bo z Madzią się widziałam i w ogóle
aleeeee wczesniej chodzilam po 2h dziennie kurcze, musze wrocic do szwedania sie, teraz jak maz juz bedzie w domu to bede z nimi z psem wieczorem chodzila bo dostane odlezyn i zapomne jak sie chodziiiiiiiiii ![]() Logoasia jeju, w takim momencie stracilas mame ![]() ![]()
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
MamaZuzi 12.00 jak najbardziej, ogólnie jestem do dyspozycji, wiem właśnie, że do brata TZ mamy jechać, ale godzinę z nimi sobie możemy dograć obojętnie jaką, no i w razie czego możemy do nich w niedzielę podjechać, także sob. 12.00 w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Logoasia- przykro mi z powodu mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że mnie zrozumiesz
![]() w każdym badz razie, trzeba obczaić w HM co totot warte i czy faktycznie i miejsce dla bobo na cycu będzie -trochę golizny :P czy szeroka i w ogole ![]() ![]()
#3356 |
Wtajemniczenie
|
Lui No to super sobota 12 jesteśmy umówione
![]() Maciejce też pasuje ![]() No to widzimy się w porcie ![]()
#3357 |
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne!
Nie nadrobiłam, może później choć trochę mi się uda. My wczoraj byliśmy u teściów. Teść teraz zaginie na 3 miesiące bo leci do USA pomagać bratu mojego tż w remoncie domu. Jak wróci to mały już będzie na świecie (mój mały of course ![]() Właśnie wzięłam się za porządki, piorę ręczniki. Potem może prasowanie bobasińskich rzeczy bo zapewne już wyschły. Incognito super ten wózeczek, który kupujesz. Na pewno będzie wygodny, prezentuje się bardzo fajnie i lubię tą firmę. Z córcią miałam ich spacerówkę i naprawdę byłam zadowolona ![]() Matko suszy mnie jak na kacu ![]() ![]()
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czas leczy rany, a teściowe mimo wszystko trzeba doceniac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
O ta sukienka mi się podoba bardzo. Muszę ją mieć
![]() Ja wam powiem że jak byłam w szpitalu to powiedziałam otwarcie że nie życzę sobie odwiedzin no i tu nagle po 4 dniach mąż dzwoni ze teściowa do mnie jedzie, ja mówię że nie chce odwiedzin bo jest późno a ja jestem zmęczona a muszę się jeszcze wykąpać i ogolić no a mąż na to że oni już w samochodzie i się wracać nie będą no i że on pojedzie z nimi dla pocieszenia. Co zrobiłam? Wkurzyłam sie. Poczekalam 15 minut aż dojadą w okolice szpitala i poszłam się kąpać. No i pod prysznice przyszła do mnie koleżanka i mówi żebym przyszła bo stoją już 20 minut w ciszy nad pustym łóżkiem. Ja odpowiedziałam że wiedzieli że idę się kąpać i nie będę tego robić na raty. Na spokojnie się ogarnęłam i jak wróciłam to tylko mąż czekał na mnie na korytarzu a teściowa już za nim dzwoniła z przedsionka oddziału bo po 40 minutach miała dość. Miała nauczkę.
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.