|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() ![]() Ultra, w ktorym szpitalu rodzilas? Tress, my wczoraj kupilismy sniegowce (planuje tylko w nich zime przelatac, ale zobaczymy jak to wyjdzie), ale poki co nadal Kuba chodzi w adidaskach/polbutach. |
|
|
|
|
#4142 |
|
Rozeznanie
|
Silver - pewnie masz rację z tą "drastycznością"
Ja się cieszę, że chociaż sygnalizować zaczęła, to już dla mnie pierwszy krok ![]() Sylwietta - też mi dziś praca nie idzie, jutro mam poza zawodowe spotkanie, które chciałabym już mieć za sobą i dziś mam to w głowie. Nie mogę się skupić. A co do chorego tz - o tak, armagedon. Ale obiad zrobił Chociaż jak w sobotę rano nie podniósł się, by zająć się Młodą, życzyłam mu w myślach, by wszedł w lego na bosaka ![]() Nawijko - rodziłam na Klinicznej. Dobre wspomnienia mam
|
|
|
|
#4143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4100 prosze, Cie bardzo ![]() a z małej będzie cycoholik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu, to Kubuś bedzie jedynakiem
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra
Silver za kim jesteś ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Sylwietta ja wczoraj padłam jak Grzegorz zaczął tłumaczyć czemu uważa, że go Ewa wyklina. No bez jaj! Akurat po jej porzuceniu takie rzeczy mu się działy
|
|
|
|
#4146 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a to skąd?kiedy kupiłaś? aaa już dawno, nie pamiętasz? a no tak
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez i tez dobrze wspominam
![]() Doradczyni Regina? ![]() Ja tego od poczatku nie ukrywam ![]() Ale Ty sie nie krepuj ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to powiem Ci szczerze, ze miłym zaskoczeniem okazał sie dla mnie Zbyszek, z początku myslałam, ze prostak a on i umiał sie zachowac i wysłowic. Tylko ta melepeta kiedys usnie mu na stojąco Adasia za rączke i do przedszkola a Stasiowy Titanic zatonął przed wyjsciem z portu Wezcie mnie pogoncie, bo jak tego scenariusza ie napisze to srodową wycieczke wyprowadze w pole a nie na wystawe |
|
|
|
|
#4149 | |||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bylam w Tesco, -30% na kurtki i swetry teraz jest. Z zabawek w sumie bida, nie bylo nic z tego co chcialam. Kupilam za to malej pierwsza Barbie, 20 zl tylko! Piekna jest
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo oczom nie wierzylam, ze takie rzeczy w XXI wieku! (swoja droga ten Grzegorz wyglada jak moj t. - tylko ze on ze 20 lat starszy. Ale podobny!!!)
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Rozeznanie
|
Nawijko - tak, Regina. Świetna babka, bardzo pozytywnie mnie nastawiła
![]() Hope - hej Little - moja też ma Barbie. Dziadek jej kupił. U Mychy Barbie służy do robienia szpagatów (ma jakieś wdzianko baletnicy). I tak - Barbie siedzi w szpagacie, Młoda robi szpagat i każe się podziwiać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po weekendzie,
my po wizycie u moich rodzicow. Zabieram sie za nadrabianie
|
|
|
|
#4154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to duży krok ![]() Jak się dowiem to dam znać ![]() Za Osi Cytat:
Daria też ma już swoją Barbie, i też dałam za nią 20 zł.
|
|
#4155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pampków po nocy, to u mnie to samo, średnio 3 razy w tygodniu przelane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropo-zdjecie ![]() Cytat:
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
Bokeh -
widziałam jeszcze to: http://www.lamoda.pl/offer/kipke-kos...2112014_kipeke
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Silver też za Osi
![]() Sylwietta padłam z melepety Zbysio mnie też mie zaskoczył, tylko nie rozumiem, jako rolnik ma kasy a nosa se nie zrobi? Przeca wyglądał jak tor Formuły 1 ![]() A Paweł ok, tylko nie wiem co ta jego dziopinda zrobiła z siebie w ostatnim odcinku, bo wyglądała jak stara maleńka
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi podczas odciagania (pol godziny co 2h) puszczala filmy o kp na roznych kontynentach ![]() Albo syna, bo ten Grzegorz bardziej do t. podobny niz TZ
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-24 o 13:03 |
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc! Mlode śpi od 15 minut.
Bokeh : powiedz mi, ta skrzynia jest warta zakupu?Bo ja ją zawsze chciałam mieć na zabawki ale ciągle się wahałam bo jest dosyć droga,w końcu to tylko skrzynia jest. Ale póki co to ja mam plan w głowie kącika, a zero $ na niego musi poczekać, ale miło się marzy, bo u ciebie / Hani/ pięknie jest <3
|
|
|
|
#4162 |
|
Rozeznanie
|
Nawijko - o, to zafundowała Ci kino
Ja widziałam się z tą panią dwa razy - za każdym razem mówiła, że mam piękne dziecko, pięknie ssące i fajne piersi (teraz to wiesz, dlaczego ją lubię, przy moim mikrobiuście) Ogółem pozytywna była bardzo
|
|
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i moje kolory ![]() Podeślij linka do tego zestawu drewnianego śniadaniowego coś go upatrzyła, toż to ja też maniaczka drewna ![]() Coś takiego bym chciała, no ale....
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2014-11-24 o 13:12 |
||
|
|
|
#4164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy któraś oglądała już nowy odcinek Chirurgów? ![]() laurko popatrz tutaj- http://edukatorek.pl/odgrywanierol/3...-and-doug.html http://edukatorek.pl/index.php?contr...derby=position
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-11-24 o 13:17 |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
są jeszcze inne, cytruswe, sliwka z czyms tam, wypróbuje następnym razem
Cytat:
Pier.dole nie robie, pojde na zywioł najwyzej, co sie bede meczyc jak mi jak po grudzie idzie to rozpisywanie ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Zaczęłam wczoraj czytac "PRL. Życie w czasch absurdu" i wymiekam, popapranie zupełne ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- własnie to miałm na mysli ![]() |
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo u mnie wygladalo tak, ze jeszcze w ciazy bylam 2-3 razy u doradczyni laktacyjnej. Obejrzala uu, powiedziala, ze potencjal jest, tylko moze byc problem, bo mam plaskie brodawki. Wiedzialam juz o tym od bylego tz i pl ginka. Zaproponowala mi masaze, ktore mialam robic podczas kapieli - nie robilam oraz nakladki medeli do formowania brodawek. Jesli masz plaskie, to podamCi ktore to sa. W szpitalu bylam wzywana co 3 h na karmienie, najpierw wazenie, karmienie z lewej 10min, z prawej 10 i znow wazenie. Po tym ocenialy, czy warto juz wkraczac i rozkrecac laktatorem. W drugiej dobie po porodzie odciagnelam doslownie 2 krople. Panie sluzyly rada, byly wspaniale warunki do karmienia w pokoju przeznaczonym do tego. Wtedy tez zaczelam miedzy karmieniami uzywac nakladek, zeby wydluzyc i zmiekczyc brodawki. Przez 2h same napelnialy sie mlekiem. Mm pielegniarki podaly raz bez mojej zgody - nie przyszlam na karmienie mimo wzywania pagerem. Karmienie odbywalo sie pozniej tak, ze po 10 min z kazdej piersi, pozniej z kubeczka moj pokarm sciagniety przy poprzedniej sesji i na koniec dopiero mm - u nas zoltaczka byla wskazaniem do podania. Wychodzac ze szpitala dostalam zalecenie wylacznego kp juz na zadanie oraz w razie w tel do doradczyni. Dowiedzialam sie, co jesc i pic na rozbujanie laktacji i tak nam poszlo. Duzo wsparcia dala mi ciocia, ktora w nienahalny sposob napisala swoje wspomnienia z kp. I to wszystko. A Twoja teoria?
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Kwintesencja
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano, to zamulilam
![]() Cytat:
Nie wiem czy mnie nie zbanuja, ale... To znalazlam wsrod ogloszen o prace ![]() Witam Serdecznie, Z góry dziękuje za zainteresowanie moim anonsem, nie tracąc czasu przejdę do konkretów. Jestem 19letnim prawiczkiem i już od dawna stwierdziłem by zmienić ten stan rzeczy. Poszukuję Pani która zaspokoi mnie , moje fantazje i wprowadzi w świat rozkoszy, w zamian za szybką pomoc oferuję 1200zł. Myślę ,że to uczciwe honorarium za pomoc osobie która ma pewne zachcianki ![]() Spotkanie musiałoby odbyć się u Ciebie lub w motelu/hotelu ,ponieważ w moim lokum ciągle ktoś jest i nie ma szans by było to u mnie. Interesuje mnie sex bez zabezpieczenia. Inny nie wchodzi w grę.(kończę w ustalony sposób) Co do tego co oczekuję głównie chodzi o rajstopy (czarne , szare) obciąganie stopami, ssanie penisa i kilka innych. Zainteresowanym Paniom wszystko mogę opisać w e-mail. Proszę o zgłoszenia na email podany w ogłoszeniu. Do e-maila proszę załączyć conajmniej 4 zdjęcia Sylwetki bym wiedział jakimi urokami dysponuje Pomocnica Przesłanie zdjęć w rajstopach/bieliźnie będzie sprzyjające przy wyborze Emaile bez 4 zdjęć będą odrzucane Na zgłoszenia Pań czekam do 29 listopada. Mile widziane dojrzałe Panie(Milf) |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
hope - ale dadol fajny. taki juz duzy chlopczyk z niego
aaaaaaaaa, przyszla paczka z arosa. o boziuchno!
|
|
|
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
Nawijko - padłam z tego ogłoszenia!!!! Mam nadzieję, że to jakiś troll.
I jeszcze to 1200 zł - przecież to ledwo starczy na te rajstopy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Ja się cieszę, że chociaż sygnalizować zaczęła, to już dla mnie pierwszy krok 

dla Tż
też tak myślę 

za to, żeby Kajtuś się szybko przestawił 

22.05.2008
14.08.2011
Zbysio mnie też mie zaskoczył, tylko nie rozumiem, jako rolnik ma kasy a nosa se nie zrobi? Przeca wyglądał jak tor Formuły 1