|
|
#3751 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3752 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc tak sobie liczę wg poprzedniej cionszy, że do 4 m-ca powinno być ok.Cytat:
![]() Na upałach i krótkim rękawie mi nie zależy, wolę konieczność kutania się w zwisy z długim rękawem dopóki nie będzie trzeba nosić dwóch par skarpet, szalika i czapki. Więc luty brzmi dobrze. Wenecja niestety odpada choć chciałabym, miałabym stresa, że did wpadnie w pierwszy kanał. W ogóle ja jestem czarnowidz i wolałabym jakieś większe miasto gdyby przyszło mi "rodzić". Mam wizję, że biorą mnie samą do szpitala bo TŻ zostaje pilnować dida i ni cholery nie umiem się dogadać a potem spędzam tam dwa tygodnie i bulę za to tysiące euro.
|
||
|
|
|
#3753 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3754 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3755 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A Grenlandia kiedyś chętnie ale raczej w lipcu. Serio, ostatnio chodziłam tylko do lekarza albo do szkoły rodzenia i znajomym też się nie pokazywałam
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3757 |
|
Nindżopesz
|
Ano, będę co najwyżej wychodzić nocą na łowy
A tak serio będę wychodzić kiedy życie mnie zmusi czyli na badania albo do przedszkola.
|
|
|
|
#3758 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Wie ktoś czym pokryte są jabłka że ich skórka jest tłusta?
![]() Nie pytam o pestycydy. Ja nie to obiorę, bo robię wiecej soku, dla Mam jutro. |
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naturalny, zawarty w jablkach. Wyłazi na wierzch jak sa dlugo przechowywane, w nieodpowiednich warunkach. Za cieplo, za dlugo na sklepowej pólce, jedne odmiany są bardziej podatne na to wylażenie, inne mniej. Umyj normalnie i wiruj smiało ;-)Gryxiu, niestety jest jak piszesz, i jak nie zrobi się porzadku od podstaw, to długo nic się nie zmieni....
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3763 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
ale to jest coś koło 500 stów
i ze juesej byłoby? Cytat:
Cytat:
ale jak ktoś z miasta mi się pyta "JAK TO?!?!?! gaz W BUTLI??? przecież tyle się słyszy że WYBUCHA!!! " a ja normalnie mam ochotę śmiechem zabić, bo owszem słyszę że wybucha ale sieciowy w blokach a nie butlowy w jednorodzinnym domku ale ci blokowi są taaaacy przerażeni że w pobliżu butli z gazem można mieszkać i omójboże nawet spać tak mi się przypomniały reakcje znajomych na wieść, że w moim domu rodzinnym i fogle na wsi używa się butli gazowych. no bo skąd gaz z rury? przecie to wieś oraz teściów moich, do tej pory przeżywają jak mrówka okres, że moi rodzice mają gaz na butlę. "bo mogliby sobie inaczej założyć bo to niebezpieczne" - ciekawe kurna jak? Cytat:
Cytat:
wosk.ale się kiedyś mi obiło o uszy w agrobiznesie, że niektóre hurtowniki woskują jabłka celowo, bo wtedy mniej wody tracą, dłużej leżą i rzadziej się psują ale jak to nie pamiętam topra napiszę co robię z pajpalem bo to przekracza moje zdolności komputerowe chyba. konto bankowe w ing mam wspólne z teżem. swojego nie mam (na razie). zakładam konto na pajpalu z pomocą maila. jest ok. tam są opcje "doładuj konto w kilka dni" oraz "doładuj konto błyskawicznie". próbowałam błyskawicznie ale podejrzewam, że i w zwykłym doładowaniu wyszłoby to samo. czyli doopa. otrzymałam maila, że przelew został odrzucony i że płacę karę za cofnięcie przelewu czyli 30 zł. otusz pajpal nie widzi mnie jako (współ)właścicielki konta, widzi tylko teża, bo on widnieje jako pierwszy (i jedyny) na wyciągu bankowym. a żelazna zasada pajpalowa głosi, że konto pajpalowe można doładować wyłącznie ze swojego konta bankowego, co jest weryfikowane właśnie wedle imienia, nazwiska oraz ADRESU widniejącego na wyciągu bankowym, pajpal jakoś se to sprawdza przy łączeniu z bankiem. i tu mam drugą zagwozdkę. gdyż ponieważ BO: mój adres stałego zameldowania to łódzkie u rodziców. adres zameldowania teża to mieszkanie teściów w T. a mieszkamy tu gdzie mieszkamy i ja na adres zamieszkania założyłam pajpala, no bo nie chcę żeby mi paczki przychodziły do teściów i żeby o nich wiedzieli i w nich grzebali i tu jest drugi problem albowiem sklep w którym chcę się dopieścić pisze, że paczki wysyła wyłącznie na adres podany w pajpalu, nie ma możliwości zmiany adresu na inny. i teraz tak - jak założę pajpala na teża to paczka pójdzie do teściów. jak założę pajpala na siebie ( i przy okazji nowe konto bankowe na siebie) to paczka pójdzie do moich rodziców nie wiem jak z podpinaniem karty debetowej, bo odechciało mi się próbować, kartę na siebie mam, ale czy znów mi nie odbije, że adresy się różnią jeśli wpiszę znów adres zamieszkania tu, i podepnę kartę zarejestrowaną na mnie zameldowaną w łódzkim? czy ewentualnie da się zrobić tak, że zakładam konto pajpalowe na dane meldunkowe, doładowuję kasą z bankowego albo karty jeśli uda mi się ją podpiąć bo nie wiem czy karta współwłaściciela konta się liczy? i potem dopiero zmieniam adres na pajpalu (da się?) na zamieszkania i robię zakupy i czekam na pieścidełko? no nie jestem ciemna, umiem sobie z większością rzeczy radzić, naprawić itp. ale TO przerasta moje zdolności ogarniania. żeby jeszcze na tym cholernym koncie były grosze to ok, ale tam są nasze oszczędności i też trzęsie gaciami żeby ktoś tego nie ukradł nie przelał podstępnie gdzieś coś jakoś i dlatego się boję kombinować też bo ryczy na mnie że złodzieje wszędzie pomijam już w ogóle to, że za nieudane próby doładowania konta pajpal pobiera sobie właśnie opłatę manipulacyjną 30 zeta i robi mi się saldo ujemne na pajpalu, co Z AUTOMATU blokuje mi możliwość sprzedawania czegoś przez ebay żeby dostać jakoś nowe środki, oraz blokuje mi możliwość doładowania z konta albo karty. czyli logiczne normalne możliwości zdobycia kasy na konto. beznadzieja. jedyną możliwością uregulowania tej należności jest wystawienie czeku (wtf??? nie mam książeczki czekowej da się inaczej???) na pajpala. jak nie to sąd komornik i wpis w krd. a zależy mi na tym pajpalu i doładowaniu konta dlatego, że podejrzewam iż na tym jednym zakupie się nie skończy albowiem dopieszczanie się będzie wymagało kolejnych zakupów na ebaju do których muszę mieć pajpala bo jak już sprawdziłam większość sprzedawców u których chciałabym zrobić zakupy nie respektuje innej formy płatności. jak doczytaliście do końca to szacun
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-24 o 17:41 |
||||
|
|
|
#3764 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętacie Garniery Fructis, z woskiem owocowym? ![]() Cytat:
Babcia z kolei nie dała podłączyć kuchenki do prądu (o piekarnik chodzi), bo "prąd przy gazie to niebezpieczne" A! Mój śp. nauczyciel fizyki z podstawówki też butlowego gazu nie używał, gotowali na prądzie.Cytat:
|
||||
|
|
|
#3765 | |||
|
Panaroja
|
snad placka drożdżowego w piekarniku
![]() Cytat:
![]() 2.ojtam ojtam , a kto nosi 24 karatowe złoto ? takie to se leży w sejfie i od czasu do czasu można se popaczać ![]() 3. Cytat:
?Cytat:
praca w poniedziałek powinna być zakazana , tak samo jak w piątek . W środę człowiek jest już zmęczony po trzech dniach tygodnia , więc też powinna być wolna . Ostatecznie można popracować sobie we wtorek i w czwartek no i nie cały rok , tylko w kwietniu i październiku bo pozostałe miesiące są zbyt niesprzyjające pracy zawodowej ![]() Golden - nic nie pomogę bo a) nic nie rozumiem , b) też nie mam , c) nie potrzebuję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3766 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja doczytałam do końca,ale się nie znam,to nie pomogę
![]() Gazu się jakoś nie boję. Przez lata przynosiłam i montowałam osobiście i nic się nigdy nie stało. W tym mieszkaniu montuje mi ten,co przywozi,bo pod zlewem miejsca mało,z kołnierzem się w ogóle nie mieści a poza tym reduktor jest za krótki i sięga "na styk" i nie chce mi się z nim męczyć,a stale zapominam kupić dłuższy...
|
#3767 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Albo takiego? Cytat:
Ostatnio musiałem Rubensa kolanem upychać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te ciąże to dla Cię chyba jakaś kara... ![]() Cytat:
![]() Dziś był pogrzeb
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3769 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ajajaj , musisz drugiego sejfa zamontować 3. co nie zmienia faktu że pytanie o dobrą zapiekankę jak zrobić nadal wisi w powietrzu ![]() 3.o prosz ![]() 4.eee , chyba wystarczy odkręcić przewód , odkręcić kurek i podstawić zapałkę ![]() 1.bo od listopada do marca pogoda paskudna i nie chce sie wyłazić z domu , a od maja do września ładna i szkoda w robocie siedzieć ![]() 2. placek się był upiekł i stygnie , a macham aktualnie snad śpiącej kothy na kolanach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3770 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no co ja poradzę, że tuczą i szpecą
|
|
|
|
|
#3771 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aha
Trzeba bylo surogatke znalezc.
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł bary snad doła o głębokości rowu M
![]() Cytat:
![]() To nie prawda że nic z tego nie będzie. Złożyłaś zawiadomienie o wykroczeniu z art 77 kw ? Składaj wniosek o zadość uczynienie. Czy z art o ochronie zwierząt??? Warto ich pociągać do sądu grodzkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
#3773 | ||||||
|
BAN stały
|
Spo...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Tzn. ryże, czy bardziej makarony może, albo ziemniaki i resztę psiankowatych? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Spo kochana współczuję ...
Kurde mam ochotę się dziś powiesić
|
#3775 |
|
Nindżopesz
|
Wystarczy nie pokazywać się ludziom, taniej wyjdzie
|
|
|
|
#3776 |
|
BAN stały
|
O! A ja bym mógł oddać, całkiem gratis ofkors, parę nasionek!
Dobra. Poniosło mnie. To tak nie działa ![]()
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3778 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
naturalnym "woskiem"
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Gold, przeczytałam
![]() U mnie to było prosto, bo adres zmeldowania jest dokladnie taki sam jak adres bankowy. To jakiś dziwny sklep, co wysyla tylko na adres z paypala?? koleżankom zamawialam jak mi śmigalo, bezpośrednio na ich adresy i dało się...dzwoń na infolinię paypala, co z tym robić. Kiedyś dzwoniłam bo mi konta nie chcialo doladować i obsluge maja spoko. Szybko się zalatwilo.... Az tak obcykana nie jestem ![]() Cytat:
Nie, poprostu zadzwoilam, że pies sąsiada zagryzl mojego kota ... Ale tak rozmwiałam z tatą i wyszlo nam, że lepiej,żeby na policję tego nie zglaszać i dac sobie spokoj. Bo to podejrzne towarzystwo jest, synek miał swojego czasu kilka spraw o handel narkotylkami, jakieś rożne rozboje... i z tą Emi dzisiaj dlugo i wyszlo nam to samo...,że lepiej żeby ona i Toz się tym zajeli i poprostu zabrali psa,że zaniedbany, glodny, coś znajdą, ot wybiorcza kontrola czy coś......a gosciu głownie pijany/ napity chodzi, to jest duza szansa,że jak by dostal mandat za psa, to albo by go skatowal, albo zabił... Kiedyś jak bawiłam się z moimi psiskami w rzucanie piły, to stal kolo bramy i obserwował...i zapytal jak ja to robię,ze one mnie słuchają, zawołam to przybiegaja od razu, bo jego to nie chcą ...a stał z kijkiem... |
|
|
|
|
#3780 |
|
BAN stały
|
Tak źle i tak niedobrze... ale faktycznie strach o psa, jeszcze mu jaką krzywdę zrobi, a to nie psa wina przecież, że nie ułożony, bo właściciele głupi...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

Pewnie dramatu nie ma 

Nie lepiej kwiecień? Albo koniec marca chociaż? 

a potem spędzam tam dwa tygodnie i bulę za to tysiące euro.

ale ci blokowi są taaaacy przerażeni że w pobliżu butli z gazem można mieszkać i omójboże nawet spać
wosk.

Te ciąże to dla Cię chyba jakaś kara...
Trzeba bylo surogatke znalezc.