Scent Bar LIV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-24, 15:17   #3751
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
W marcu w Wenecji już faktycznie ciepło - jadłam lody, chodziłam w krótkim rękawku, wszystko było zielone, kwitnące. Nie wiem jak w lutym Pewnie dramatu nie ma
Dramatu pewnie nie (zresztą nawet u nas luty w tym roku był wyjątkowo wiosenny), ale jeśli miałbym wybierać, to skłaniałbym się ku wiośnie bardziej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 15:21   #3752
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ale dlaczego akurat luty? Wtedy nawet na południu jest szaro i buro (jeśli się mylę, poprawta) Nie lepiej kwiecień? Albo koniec marca chociaż?
Jak mi wywali brzuch to nie pokażę się publicznie Więc tak sobie liczę wg poprzedniej cionszy, że do 4 m-ca powinno być ok.

Cytat:
Tam wszystko jest takie ładne i kolorowe Równie kolorowo Hiszpania.

W marcu w Wenecji już faktycznie ciepło - jadłam lody, chodziłam w krótkim rękawku, wszystko było zielone, kwitnące. Nie wiem jak w lutym Pewnie dramatu nie ma
Ładne i kolorowe
Na upałach i krótkim rękawie mi nie zależy, wolę konieczność kutania się w zwisy z długim rękawem dopóki nie będzie trzeba nosić dwóch par skarpet, szalika i czapki. Więc luty brzmi dobrze.
Wenecja niestety odpada choć chciałabym, miałabym stresa, że did wpadnie w pierwszy kanał.
W ogóle ja jestem czarnowidz i wolałabym jakieś większe miasto gdyby przyszło mi "rodzić". Mam wizję, że biorą mnie samą do szpitala bo TŻ zostaje pilnować dida i ni cholery nie umiem się dogadać a potem spędzam tam dwa tygodnie i bulę za to tysiące euro.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 15:32   #3753
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jak mi wywali brzuch to nie pokażę się publicznie Więc tak sobie liczę wg poprzedniej cionszy, że do 4 m-ca powinno być ok
OK, tej odpowiedzi nie brałem pod uwagę To może Grenlandia w styczniu?!

Cytat:
Mam wizję, że biorą mnie samą do szpitala bo TŻ zostaje pilnować dida i ni cholery nie umiem się dogadać a potem spędzam tam dwa tygodnie i bulę za to tysiące euro.
Stary 2014-11-24, 15:36   #3754
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Jak mi wywali brzuch to nie pokażę się publicznie Więc tak sobie liczę wg poprzedniej cionszy, że do 4 m-ca powinno być ok.
Że co?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 15:39   #3755
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
OK, tej odpowiedzi nie brałem pod uwagę To może Grenlandia w styczniu?!
Nie no, niech będzie te 15 stopni...
A Grenlandia kiedyś chętnie ale raczej w lipcu.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Że co?
Serio, ostatnio chodziłam tylko do lekarza albo do szkoły rodzenia i znajomym też się nie pokazywałam

Stary 2014-11-24, 15:40   #3756
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Serio, ostatnio chodziłam tylko do lekarza albo do szkoły rodzenia i znajomym też się nie pokazywałam
Czyli 5 miesięcy się będziesz ukrywać?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-11-24, 15:43   #3757
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czyli 5 miesięcy się będziesz ukrywać?
Ano, będę co najwyżej wychodzić nocą na łowy A tak serio będę wychodzić kiedy życie mnie zmusi czyli na badania albo do przedszkola.

Stary 2014-11-24, 15:48   #3758
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ano, będę co najwyżej wychodzić nocą na łowy A tak serio będę wychodzić kiedy życie mnie zmusi czyli na badania albo do przedszkola.
Jak prawdziwy wampir

Stary 2014-11-24, 16:13   #3759
rachell111
Zakorzenienie

Wie ktoś czym pokryte są jabłka że ich skórka jest tłusta?

Nie pytam o pestycydy. Chcę wrzucić do sokowirówki, latem mieliśmy jabłka z ogrodu, więc były "normalne" i wrzucałam ze skórką, teraz jakoś nie uśmiecha mi się szamać tę powłokę, ale szkoda obierać skórki. Macie jakieś rozwiązanie?

Ja nie to obiorę, bo robię wiecej soku, dla Mam jutro.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 16:21   #3760
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Nie pytam o pestycydy. Chcę wrzucić do sokowirówki, latem mieliśmy jabłka z ogrodu, więc były "normalne" i wrzucałam ze skórką, teraz jakoś nie uśmiecha mi się szamać tę powłokę, ale szkoda obierać skórki. Macie jakieś rozwiązanie?

To wosk Naturalny, zawarty w jablkach. Wyłazi na wierzch jak sa dlugo przechowywane, w nieodpowiednich warunkach. Za cieplo, za dlugo na sklepowej pólce, jedne odmiany są bardziej podatne na to wylażenie, inne mniej. Umyj normalnie i wiruj smiało ;-)

Gryxiu, niestety jest jak piszesz, i jak nie zrobi się porzadku od podstaw, to długo nic się nie zmieni....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 16:28   #3761
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
To wosk Naturalny, zawarty w jablkach. Wyłazi na wierzch jak sa dlugo przechowywane, w nieodpowiednich warunkach. Za cieplo, za dlugo na sklepowej pólce, jedne odmiany są bardziej podatne na to wylażenie, inne mniej. Umyj normalnie i wiruj smiało ;-)
Ooo dzięki, ale obleeśne to jest
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 16:33   #3762
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo dzięki, ale obleeśne to jest
Obleśne, obleśne. Zawsze z tego myję dokladnie, bo mnie ta tłustość wkurza
Stary 2014-11-24, 17:35   #3763
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mogę pomóc i kliknąć
ale to jest coś koło 500 stów i ze juesej byłoby?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
kurcze, ja mam paypala od lat iluś tam więc nie pamiętam jak zakładałam, ale nie było to nic skomplikowanego z tym, że ja nigdy nie próbowałam konta doładować, mam tam podpiętą kartę prepaid mbanku.

a jaki masz dokładnie problem?
napiszę pod spodem może kto co mądrego podpowie bo już mnie trafiło konkretnie z tym pajpalem
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dlaczego niby abstrakcyjnie?! Normalny gaz w butli,do kuchenki kupiłam. A cieszę się,bo mogę ugotować obiad i ugrzać wody do mycia - na maszynce to trwa dłużej i strasznie prąd pożera...
c'nie?
ale jak ktoś z miasta mi się pyta "JAK TO?!?!?! gaz W BUTLI??? przecież tyle się słyszy że WYBUCHA!!! " a ja normalnie mam ochotę śmiechem zabić, bo owszem słyszę że wybucha ale sieciowy w blokach a nie butlowy w jednorodzinnym domku ale ci blokowi są taaaacy przerażeni że w pobliżu butli z gazem można mieszkać i omójboże nawet spać
tak mi się przypomniały reakcje znajomych na wieść, że w moim domu rodzinnym i fogle na wsi używa się butli gazowych. no bo skąd gaz z rury? przecie to wieś oraz teściów moich, do tej pory przeżywają jak mrówka okres, że moi rodzice mają gaz na butlę. "bo mogliby sobie inaczej założyć bo to niebezpieczne" - ciekawe kurna jak?
Cytat:

Misia Rudego mi psy zagryzły dziś
Jak ja zakladałam, to była łatwizna, moze sie coś pozmieniało?
Spróbuję podpiąć w końcu tą nową kartę chyba...

Cytat:

ooo już Baru powiedział wosk.
ale się kiedyś mi obiło o uszy w agrobiznesie, że niektóre hurtowniki woskują jabłka celowo, bo wtedy mniej wody tracą, dłużej leżą i rzadziej się psują ale jak to nie pamiętam

topra napiszę co robię z pajpalem bo to przekracza moje zdolności komputerowe chyba.

konto bankowe w ing mam wspólne z teżem. swojego nie mam (na razie). zakładam konto na pajpalu z pomocą maila. jest ok. tam są opcje "doładuj konto w kilka dni" oraz "doładuj konto błyskawicznie". próbowałam błyskawicznie ale podejrzewam, że i w zwykłym doładowaniu wyszłoby to samo. czyli doopa. otrzymałam maila, że przelew został odrzucony i że płacę karę za cofnięcie przelewu czyli 30 zł.
otusz pajpal nie widzi mnie jako (współ)właścicielki konta, widzi tylko teża, bo on widnieje jako pierwszy (i jedyny) na wyciągu bankowym. a żelazna zasada pajpalowa głosi, że konto pajpalowe można doładować wyłącznie ze swojego konta bankowego, co jest weryfikowane właśnie wedle imienia, nazwiska oraz ADRESU widniejącego na wyciągu bankowym, pajpal jakoś se to sprawdza przy łączeniu z bankiem. i tu mam drugą zagwozdkę. gdyż ponieważ BO: mój adres stałego zameldowania to łódzkie u rodziców. adres zameldowania teża to mieszkanie teściów w T.
a mieszkamy tu gdzie mieszkamy i ja na adres zamieszkania założyłam pajpala, no bo nie chcę żeby mi paczki przychodziły do teściów i żeby o nich wiedzieli i w nich grzebali i tu jest drugi problem albowiem sklep w którym chcę się dopieścić pisze, że paczki wysyła wyłącznie na adres podany w pajpalu, nie ma możliwości zmiany adresu na inny. i teraz tak - jak założę pajpala na teża to paczka pójdzie do teściów. jak założę pajpala na siebie ( i przy okazji nowe konto bankowe na siebie) to paczka pójdzie do moich rodziców
nie wiem jak z podpinaniem karty debetowej, bo odechciało mi się próbować, kartę na siebie mam, ale czy znów mi nie odbije, że adresy się różnią jeśli wpiszę znów adres zamieszkania tu, i podepnę kartę zarejestrowaną na mnie zameldowaną w łódzkim?

czy ewentualnie da się zrobić tak, że zakładam konto pajpalowe na dane meldunkowe, doładowuję kasą z bankowego albo karty jeśli uda mi się ją podpiąć bo nie wiem czy karta współwłaściciela konta się liczy? i potem dopiero zmieniam adres na pajpalu (da się?) na zamieszkania i robię zakupy i czekam na pieścidełko?

no nie jestem ciemna, umiem sobie z większością rzeczy radzić, naprawić itp. ale TO przerasta moje zdolności ogarniania. żeby jeszcze na tym cholernym koncie były grosze to ok, ale tam są nasze oszczędności i też trzęsie gaciami żeby ktoś tego nie ukradł nie przelał podstępnie gdzieś coś jakoś i dlatego się boję kombinować też bo ryczy na mnie że złodzieje wszędzie
pomijam już w ogóle to, że za nieudane próby doładowania konta pajpal pobiera sobie właśnie opłatę manipulacyjną 30 zeta i robi mi się saldo ujemne na pajpalu, co Z AUTOMATU blokuje mi możliwość sprzedawania czegoś przez ebay żeby dostać jakoś nowe środki, oraz blokuje mi możliwość doładowania z konta albo karty. czyli logiczne normalne możliwości zdobycia kasy na konto. beznadzieja. jedyną możliwością uregulowania tej należności jest wystawienie czeku (wtf??? nie mam książeczki czekowej da się inaczej???) na pajpala. jak nie to sąd komornik i wpis w krd.

a zależy mi na tym pajpalu i doładowaniu konta dlatego, że podejrzewam iż na tym jednym zakupie się nie skończy albowiem dopieszczanie się będzie wymagało kolejnych zakupów na ebaju do których muszę mieć pajpala bo jak już sprawdziłam większość sprzedawców u których chciałabym zrobić zakupy nie respektuje innej formy płatności.

jak doczytaliście do końca to szacun i

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-11-24 o 17:41
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 18:04   #3764
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu, niestety jest jak piszesz, i jak nie zrobi się porzadku od podstaw, to długo nic się nie zmieni....
Obawiam się, że w 99% usłyszymy "w budżecie gminy i tak nie ma środków", albo "my na pomoc dla ludzi nie mamy, a co dopiero..."
Cytat:
Obleśne, obleśne. Zawsze z tego myję dokladnie, bo mnie ta tłustość wkurza
To jest czysta natura przecież Pamiętacie Garniery Fructis, z woskiem owocowym?
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ale jak ktoś z miasta mi się pyta "JAK TO?!?!?! gaz W BUTLI??? przecież tyle się słyszy że WYBUCHA!!! " a ja normalnie mam ochotę śmiechem zabić, bo owszem słyszę że wybucha ale sieciowy w blokach a nie butlowy w jednorodzinnym domku
To ja Ci powiem, że znam dwa przypadki z wiosek nieopodal mnie, nie tak bardzo odległe w czasie, gdzie właśnie butlowy wybuchł (ale to nie wina butli oczywiście, co niewłaściwego obchodzenia się z nią/nieuwagi/zaniedbania) Moja ciotka za każdym razem zakręca butlę po gotowaniu, bo twierdzi, że tak bezpieczniej Babcia z kolei nie dała podłączyć kuchenki do prądu (o piekarnik chodzi), bo "prąd przy gazie to niebezpieczne" A! Mój śp. nauczyciel fizyki z podstawówki też butlowego gazu nie używał, gotowali na prądzie.
Cytat:
jak doczytaliście do końca to szacun i
Ja nie dałem rady Ale wrócę, jak mi się strasznie nudzić będzie

Stary 2014-11-24, 18:20   #3765
Parabelka
Panaroja

snad placka drożdżowego w piekarniku
Cytat:
Nasza Ju nie ma aby takiego, z Warmetu?

Ale takie jest za mjentkie i jeszcze by się wygło!

Trza mieć talent kulinarny
1.całkiem możliwe , ale takiego jakbym ja kciała to jeszcze nie zrobili
2.ojtam ojtam , a kto nosi 24 karatowe złoto ? takie to se leży w sejfie i od czasu do czasu można se popaczać
3. niewątpliwie słuszna racja , ale talent to ja mam tylko wiedzy nie dostaje
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
używam od tygodnia i faktycznie zmniejszyło się wypadanie
Tylko nie wiem, czy to zasługa provitu czy picia drożdży czy odstawienia olejku z papryką
mnie też jakby tfu tfu lecenie ustało , a nic nie robiłam , więc może przestało samo jak zaczęło ?
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jak ja nie lubię poniedziałków
Nie wyspała się, pms mnie męczy i brzuch boli, do pracy wróciła ta gaduła i przeszkadza i wkurza, to jeszcze sprzedawca z allegro przysłał mi nie ten towar, co zamawiałam zaraz kogoś rozerwę na strzępy
też nie znoszę poniedziałków praca w poniedziałek powinna być zakazana , tak samo jak w piątek . W środę człowiek jest już zmęczony po trzech dniach tygodnia , więc też powinna być wolna . Ostatecznie można popracować sobie we wtorek i w czwartek no i nie cały rok , tylko w kwietniu i październiku bo pozostałe miesiące są zbyt niesprzyjające pracy zawodowej

Golden - nic nie pomogę bo a) nic nie rozumiem , b) też nie mam , c) nie potrzebuję

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 18:25   #3766
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja doczytałam do końca,ale się nie znam,to nie pomogę

Gazu się jakoś nie boję. Przez lata przynosiłam i montowałam osobiście i nic się nigdy nie stało. W tym mieszkaniu montuje mi ten,co przywozi,bo pod zlewem miejsca mało,z kołnierzem się w ogóle nie mieści a poza tym reduktor jest za krótki i sięga "na styk" i nie chce mi się z nim męczyć,a stale zapominam kupić dłuższy...
Stary 2014-11-24, 18:42   #3767
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad placka drożdżowego w piekarniku

Cytat:
1.całkiem możliwe , ale takiego jakbym ja kciała to jeszcze nie zrobili
Coś takiego?

Albo takiego?

Cytat:
2.ojtam ojtam , a kto nosi 24 karatowe złoto ? takie to se leży w sejfie i od czasu do czasu można se popaczać
We sejfie nie mamy już miejsca Ostatnio musiałem Rubensa kolanem upychać
Cytat:
3. niewątpliwie słuszna racja , ale talent to ja mam tylko wiedzy nie dostaje
Zwracam więc honor --->
Cytat:
mnie też jakby tfu tfu lecenie ustało , a nic nie robiłam , więc może przestało samo jak zaczęło ?
Naszym kothom i piesie również, coś jest pewnie na rzeczy
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Gazu się jakoś nie boję. Przez lata przynosiłam i montowałam osobiście i nic się nigdy nie stało. W tym mieszkaniu montuje mi ten,co przywozi,bo pod zlewem miejsca mało,z kołnierzem się w ogóle nie mieści a poza tym reduktor jest za krótki i sięga "na styk" i nie chce mi się z nim męczyć,a stale zapominam kupić dłuższy...
O ile mi wiadomo, wysadzić butlę z gazem jest bardzo ciężko (tylko w filmach to takie hop-siup)
Stary 2014-11-24, 18:53   #3768
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio ostro marudziła na las i jezioro, wolała właśnie piłkarzyki czy inny bilard więc myślę żeby celować w atrakcje typu park rozrywki.
Jedźcie do Legolandu lub Disneylandu.

Cytat:
Jak mi wywali brzuch to nie pokażę się publicznie
Te ciąże to dla Cię chyba jakaś kara...

Cytat:

Ostatecznie można popracować sobie we wtorek i w czwartek no i nie cały rok , tylko w kwietniu i październiku bo pozostałe miesiące są zbyt niesprzyjające pracy zawodowej
Czemu akurat te?

Dziś był pogrzeb
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 19:06   #3769
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Coś takiego?

Albo takiego?

We sejfie nie mamy już miejsca Ostatnio musiałem Rubensa kolanem upychać

Zwracam więc honor --->

Naszym kothom i piesie również, coś jest pewnie na rzeczy

O ile mi wiadomo, wysadzić butlę z gazem jest bardzo ciężko (tylko w filmach to takie hop-siup)
1.niiii , ani taki ani taki , mołwię przecież że jeszcze nie zrobili
2.ajajaj , musisz drugiego sejfa zamontować
3. co nie zmienia faktu że pytanie o dobrą zapiekankę jak zrobić nadal wisi w powietrzu
3.o prosz
4.eee , chyba wystarczy odkręcić przewód , odkręcić kurek i podstawić zapałkę
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Czemu akurat te?

Dziś był pogrzeb
1.bo od listopada do marca pogoda paskudna i nie chce sie wyłazić z domu , a od maja do września ładna i szkoda w robocie siedzieć
2.

placek się był upiekł i stygnie , a macham aktualnie snad śpiącej kothy na kolanach

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 19:24   #3770
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jedźcie do Legolandu lub Disneylandu.

Te ciąże to dla Cię chyba jakaś kara...
1. w lutym będzie wy☠☠☠☠ówek.
2. no co ja poradzę, że tuczą i szpecą

Stary 2014-11-24, 19:33   #3771
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
2. no co ja poradzę, że tuczą i szpecą
Aha Trzeba bylo surogatke znalezc.

Stary 2014-11-24, 19:34   #3772
neska951
Zakorzenienie

Joł bary snad doła o głębokości rowu M

Cytat:
Zgłosiliśmy na policję
Ale to nie byl mądry pomysl . Przyjechali, spisali jakiś tam protokol,i tyle
Generalnie to panowie mili, stwierdzili,że oni nic nie moga, bo to nie człowiek, a takie rzeczy się zdarzają przecież. Co innego, jak by człowieka pogryzly, to owszem...doradzili dzwonienie za każdym razem jak psy biegaja po okolicy i jest realna szansa,ze zaatakują człowieka
Nie wchodziłabym gdyby nie Ty.współczuję ...
To nie prawda że nic z tego nie będzie.
Złożyłaś zawiadomienie o wykroczeniu z art 77 kw ?
Składaj wniosek o zadość uczynienie.
Czy z art o ochronie zwierząt???
Warto ich pociągać do sądu grodzkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2014-11-24, 19:39   #3773
gryx82
BAN stały

Spo...
Cytat:
1.niiii , ani taki ani taki , mołwię przecież że jeszcze nie zrobili
Babom to nie dogodzisz nigdy!

Cytat:
2.ajajaj , musisz drugiego sejfa zamontować

Cytat:
3. co nie zmienia faktu że pytanie o dobrą zapiekankę jak zrobić nadal wisi w powietrzu
Zależy, jakie rejony kulinarne preferujecie Tzn. ryże, czy bardziej makarony może, albo ziemniaki i resztę psiankowatych?
Cytat:
3.o prosz
Na zimę się futra nie gubi, natura rozpracowała to zagadnienie już miliony lat temu
Cytat:
4.eee , chyba wystarczy odkręcić przewód , odkręcić kurek i podstawić zapałkę
To się zrobi "wybuch ogólny" wtedy, butle są tak zaprojektowane, że co najwyżej będzie się palić i palić i paaaliiić, aż cały gaz się wypali w piździet (mówimy o butli odkręconej oczywiście) Co nie zmienia faktu, że taka paląca się butla tworzy automatycznie palące się mieszkanie/dom, no i wtedy to już może warunki do wybuchu odpowiednie, zgoda
Cytat:
1.bo od listopada do marca pogoda paskudna i nie chce sie wyłazić z domu , a od maja do września ładna i szkoda w robocie siedzieć
Stary 2014-11-24, 19:44   #3774
neska951
Zakorzenienie

Spo kochana współczuję ...

Kurde mam ochotę się dziś powiesić
Stary 2014-11-24, 19:46   #3775
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wystarczy nie pokazywać się ludziom, taniej wyjdzie

Stary 2014-11-24, 19:52   #3776
gryx82
BAN stały

Cytat:
O! A ja bym mógł oddać, całkiem gratis ofkors, parę nasionek!

Dobra. Poniosło mnie. To tak nie działa
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Cytat:
Kurde mam ochotę się dziś powiesić
Stary 2014-11-24, 19:55   #3777
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra. Poniosło mnie. To tak nie działa

Stary 2014-11-24, 20:07   #3778
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
naturalnym "woskiem"

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
makaron, kiełbasa/szynka/resztki pieczeni, pomidory(passata/pelati/przecier), ogórki konserwowe, pietruszka zielona, dobrze doprawić

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 20:16   #3779
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Gold, przeczytałam

U mnie to było prosto, bo adres zmeldowania jest dokladnie taki sam jak adres bankowy. To jakiś dziwny sklep, co wysyla tylko na adres z paypala?? koleżankom zamawialam jak mi śmigalo, bezpośrednio na ich adresy i dało się...dzwoń na infolinię paypala, co z tym robić. Kiedyś dzwoniłam bo mi konta nie chcialo doladować i obsluge maja spoko. Szybko się zalatwilo....
Az tak obcykana nie jestem

Cytat:

Nie wchodziłabym gdyby nie Ty.współczuję ...
To nie prawda że nic z tego nie będzie.
Złożyłaś zawiadomienie o wykroczeniu z art 77 kw ?
Składaj wniosek o zadość uczynienie.
Czy z art o ochronie zwierząt???
Warto ich pociągać do sądu grodzkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Nie, poprostu zadzwoilam, że pies sąsiada zagryzl mojego kota ...
Ale tak rozmwiałam z tatą i wyszlo nam, że lepiej,żeby na policję tego nie zglaszać i dac sobie spokoj. Bo to podejrzne towarzystwo jest, synek miał swojego czasu kilka spraw o handel narkotylkami, jakieś rożne rozboje... i z tą Emi dzisiaj dlugo i wyszlo nam to samo...,że lepiej żeby ona i Toz się tym zajeli i poprostu zabrali psa,że zaniedbany, glodny, coś znajdą, ot wybiorcza kontrola czy coś......a gosciu głownie pijany/ napity chodzi, to jest duza szansa,że jak by dostal mandat za psa, to albo by go skatowal, albo zabił...

Kiedyś jak bawiłam się z moimi psiskami w rzucanie piły, to stal kolo bramy i obserwował...i zapytal jak ja to robię,ze one mnie słuchają, zawołam to przybiegaja od razu, bo jego to nie chcą ...a stał z kijkiem... Wtedy myslałam sobie,że ot, poprostu dziadek lezie i sobie kija wziął z ulicy, teraz jestem niemal pewna, że to miałą być kara za nieposluszeństwo
Stary 2014-11-24, 20:24   #3780
gryx82
BAN stały

Tak źle i tak niedobrze... ale faktycznie strach o psa, jeszcze mu jaką krzywdę zrobi, a to nie psa wina przecież, że nie ułożony, bo właściciele głupi...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości