Scent Bar LIV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-24, 20:38   #3781
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Tak źle i tak niedobrze... ale faktycznie strach o psa, jeszcze mu jaką krzywdę zrobi, a to nie psa wina przecież, że nie ułożony, bo właściciele głupi...
Nie
Tak durno to jest zorganizowane, powinni obowiązkowo robić testy psychologiczne, czy ktoś moze mieć zwierzę....

I chyba jednak poslucham Emi, i dam jej działać...weżmie go najpierw do siebie, a potem spróbuje mu coś znależć...tylko tez już biedna prawie nie wyrabia, ani finansowo ani fizycznie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 20:42   #3782
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. w lutym będzie wy☠☠☠☠ówek.

No w sumie tak.

Cytat:
2. no co ja poradzę, że tuczą i szpecą
Tuczą ok, ale szpecą? Zamykasz się w domu jakbyś się wstydziła, że będziesz miała dida. Nie cieszysz się? Nie rozumiem

Cytat:
Spo...
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Spo kochana współczuję ...

Cytat:
Kurde mam ochotę się dziś powiesić
Oj Jutro będzie lepiej może?

Cytat:
O! A ja bym mógł oddać, całkiem gratis ofkors, parę nasionek!
Sprzedaj
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 21:07   #3783
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie samolotem.
W sumie stwierdziliśmy, że jechać we trójkę to masakra bo nic nie użyjemy, trzeba by zabrać nietopsza do opieki nad didem... Albo zostawić dida w domu. I żeby jeszcze w hotelu był jakiś plac zabaw albo basen żeby did tam całymi dniami siedział z babką. Jakoś wcale nie widzi mi się taki wyjazd.
Polecam Włochy, w marcu jest już wiosna, można spokojnie coś pozwiedzać i didkę dać na plac zabaw bez obawy że zmarznie. Parki rozrywki tez mają w dużych ilościach. Właściwie każdy region ma swój urok
Cytat:
Ty mnie nie prowokuj! Niedziela to taki nudny, depresyjny i rozmemłany dzień, nawet w środku wakacji nie znosiłem niedziel, no mam tak, odkąd tylko pamiętam O! Mam porównanie! To jak oczekiwanie (niedz.) na karę śmierci (pon.), które jest gorsze od samej kary
jak sobie nie znajdziesz rozrywki to nudny
fakt wieczór jest już depresyjny, bo nadchodzi poniedziałek, ale poranek, jak można sobie pospać do południa, jest boski
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Ostatecznie można popracować sobie we wtorek i w czwartek no i nie cały rok , tylko w kwietniu i październiku bo pozostałe miesiące są zbyt niesprzyjające pracy zawodowej

Cytat:
Golden - nic nie pomogę bo a) nic nie rozumiem , b) też nie mam , c) nie potrzebuję

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Cytat:
oj bluźnisz niemiłosiernie
ja bym się pokroić dała oraz mogłabym być gruba i brzydka już do końca życia byle się udało
Cytat:
Kurde mam ochotę się dziś powiesić

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Nie, poprostu zadzwoilam, że pies sąsiada zagryzl mojego kota ...
Ale tak rozmwiałam z tatą i wyszlo nam, że lepiej,żeby na policję tego nie zglaszać i dac sobie spokoj. Bo to podejrzne towarzystwo jest, synek miał swojego czasu kilka spraw o handel narkotylkami, jakieś rożne rozboje... i z tą Emi dzisiaj dlugo i wyszlo nam to samo...,że lepiej żeby ona i Toz się tym zajeli i poprostu zabrali psa,że zaniedbany, glodny, coś znajdą, ot wybiorcza kontrola czy coś......a gosciu głownie pijany/ napity chodzi, to jest duza szansa,że jak by dostal mandat za psa, to albo by go skatowal, albo zabił...

Kiedyś jak bawiłam się z moimi psiskami w rzucanie piły, to stal kolo bramy i obserwował...i zapytal jak ja to robię,ze one mnie słuchają, zawołam to przybiegaja od razu, bo jego to nie chcą ...a stał z kijkiem... Wtedy myslałam sobie,że ot, poprostu dziadek lezie i sobie kija wziął z ulicy, teraz jestem niemal pewna, że to miałą być kara za nieposluszeństwo
kurcze, cieżka sytuacja

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 21:07   #3784
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Aha Trzeba bylo surogatke znalezc.
dobra myśl

Spoo

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2014-11-24 o 21:09
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 21:08   #3785
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Tuczą ok, ale szpecą? Zamykasz się w domu jakbyś się wstydziła, że będziesz miała dida. Nie cieszysz się? Nie rozumiem
Tydzień przed porodem robiłam sobie zdjęcia do dowodu osobistego, o ja nienormalna
Chyba by mi odbiło jakbym miała w domu siedzieć w trakcie ciąży, pewnie bym żarła z nudów.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 21:15   #3786
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ale to jest coś koło 500 stów i ze juesej byłoby?

napiszę pod spodem może kto co mądrego podpowie bo już mnie trafiło konkretnie z tym pajpalem

topra napiszę co robię z pajpalem bo to przekracza moje zdolności komputerowe chyba.

konto bankowe w ing mam wspólne z teżem. swojego nie mam (na razie). zakładam konto na pajpalu z pomocą maila. jest ok. tam są opcje "doładuj konto w kilka dni" oraz "doładuj konto błyskawicznie". próbowałam błyskawicznie ale podejrzewam, że i w zwykłym doładowaniu wyszłoby to samo. czyli doopa. otrzymałam maila, że przelew został odrzucony i że płacę karę za cofnięcie przelewu czyli 30 zł.
otusz pajpal nie widzi mnie jako (współ)właścicielki konta, widzi tylko teża, bo on widnieje jako pierwszy (i jedyny) na wyciągu bankowym. a żelazna zasada pajpalowa głosi, że konto pajpalowe można doładować wyłącznie ze swojego konta bankowego, co jest weryfikowane właśnie wedle imienia, nazwiska oraz ADRESU widniejącego na wyciągu bankowym, pajpal jakoś se to sprawdza przy łączeniu z bankiem. i tu mam drugą zagwozdkę. gdyż ponieważ BO: mój adres stałego zameldowania to łódzkie u rodziców. adres zameldowania teża to mieszkanie teściów w T.
a mieszkamy tu gdzie mieszkamy i ja na adres zamieszkania założyłam pajpala, no bo nie chcę żeby mi paczki przychodziły do teściów i żeby o nich wiedzieli i w nich grzebali i tu jest drugi problem albowiem sklep w którym chcę się dopieścić pisze, że paczki wysyła wyłącznie na adres podany w pajpalu, nie ma możliwości zmiany adresu na inny. i teraz tak - jak założę pajpala na teża to paczka pójdzie do teściów. jak założę pajpala na siebie ( i przy okazji nowe konto bankowe na siebie) to paczka pójdzie do moich rodziców
nie wiem jak z podpinaniem karty debetowej, bo odechciało mi się próbować, kartę na siebie mam, ale czy znów mi nie odbije, że adresy się różnią jeśli wpiszę znów adres zamieszkania tu, i podepnę kartę zarejestrowaną na mnie zameldowaną w łódzkim?

czy ewentualnie da się zrobić tak, że zakładam konto pajpalowe na dane meldunkowe, doładowuję kasą z bankowego albo karty jeśli uda mi się ją podpiąć bo nie wiem czy karta współwłaściciela konta się liczy? i potem dopiero zmieniam adres na pajpalu (da się?) na zamieszkania i robię zakupy i czekam na pieścidełko?

no nie jestem ciemna, umiem sobie z większością rzeczy radzić, naprawić itp. ale TO przerasta moje zdolności ogarniania. żeby jeszcze na tym cholernym koncie były grosze to ok, ale tam są nasze oszczędności i też trzęsie gaciami żeby ktoś tego nie ukradł nie przelał podstępnie gdzieś coś jakoś i dlatego się boję kombinować też bo ryczy na mnie że złodzieje wszędzie
pomijam już w ogóle to, że za nieudane próby doładowania konta pajpal pobiera sobie właśnie opłatę manipulacyjną 30 zeta i robi mi się saldo ujemne na pajpalu, co Z AUTOMATU blokuje mi możliwość sprzedawania czegoś przez ebay żeby dostać jakoś nowe środki, oraz blokuje mi możliwość doładowania z konta albo karty. czyli logiczne normalne możliwości zdobycia kasy na konto. beznadzieja. jedyną możliwością uregulowania tej należności jest wystawienie czeku (wtf??? nie mam książeczki czekowej da się inaczej???) na pajpala. jak nie to sąd komornik i wpis w krd.

a zależy mi na tym pajpalu i doładowaniu konta dlatego, że podejrzewam iż na tym jednym zakupie się nie skończy albowiem dopieszczanie się będzie wymagało kolejnych zakupów na ebaju do których muszę mieć pajpala bo jak już sprawdziłam większość sprzedawców u których chciałabym zrobić zakupy nie respektuje innej formy płatności.

jak doczytaliście do końca to szacun i
ja bez problemów zweryfikowałam konta bankowe, a później podpięłam kk. śmiga i hula.
a jakbym ja z mojego pajpala przesłała kasę na Twojego, to by poszło dalej?
trzeba by było sprawdzić jaka prowizja od tej kwoty.
mogę też zamówić ze swojego konta, na mój adres i umówimy się na przekazanie osobiste.
jakieś cło mogą do tego dołożyć?
Stary 2014-11-24, 22:50   #3787
Florens
Zakorzenienie

Smile Dot.: Scent Bar LIV

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 22:59   #3788
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
topra napiszę co robię z pajpalem bo to przekracza moje zdolności komputerowe chyba.

konto bankowe w ing mam wspólne z teżem. swojego nie mam (na razie). zakładam konto na pajpalu z pomocą maila. jest ok. tam są opcje "doładuj konto w kilka dni" oraz "doładuj konto błyskawicznie". próbowałam błyskawicznie ale podejrzewam, że i w zwykłym doładowaniu wyszłoby to samo. czyli doopa. otrzymałam maila, że przelew został odrzucony i że płacę karę za cofnięcie przelewu czyli 30 zł.
otusz pajpal nie widzi mnie jako (współ)właścicielki konta, widzi tylko teża, bo on widnieje jako pierwszy (i jedyny) na wyciągu bankowym. a żelazna zasada pajpalowa głosi, że konto pajpalowe można doładować wyłącznie ze swojego konta bankowego, co jest weryfikowane właśnie wedle imienia, nazwiska oraz ADRESU widniejącego na wyciągu bankowym, pajpal jakoś se to sprawdza przy łączeniu z bankiem. i tu mam drugą zagwozdkę. gdyż ponieważ BO: mój adres stałego zameldowania to łódzkie u rodziców. adres zameldowania teża to mieszkanie teściów w T.
a mieszkamy tu gdzie mieszkamy i ja na adres zamieszkania założyłam pajpala, no bo nie chcę żeby mi paczki przychodziły do teściów i żeby o nich wiedzieli i w nich grzebali i tu jest drugi problem albowiem sklep w którym chcę się dopieścić pisze, że paczki wysyła wyłącznie na adres podany w pajpalu, nie ma możliwości zmiany adresu na inny. i teraz tak - jak założę pajpala na teża to paczka pójdzie do teściów. jak założę pajpala na siebie ( i przy okazji nowe konto bankowe na siebie) to paczka pójdzie do moich rodziców
nie wiem jak z podpinaniem karty debetowej, bo odechciało mi się próbować, kartę na siebie mam, ale czy znów mi nie odbije, że adresy się różnią jeśli wpiszę znów adres zamieszkania tu, i podepnę kartę zarejestrowaną na mnie zameldowaną w łódzkim?

czy ewentualnie da się zrobić tak, że zakładam konto pajpalowe na dane meldunkowe, doładowuję kasą z bankowego albo karty jeśli uda mi się ją podpiąć bo nie wiem czy karta współwłaściciela konta się liczy? i potem dopiero zmieniam adres na pajpalu (da się?) na zamieszkania i robię zakupy i czekam na pieścidełko?

no nie jestem ciemna, umiem sobie z większością rzeczy radzić, naprawić itp. ale TO przerasta moje zdolności ogarniania. żeby jeszcze na tym cholernym koncie były grosze to ok, ale tam są nasze oszczędności i też trzęsie gaciami żeby ktoś tego nie ukradł nie przelał podstępnie gdzieś coś jakoś i dlatego się boję kombinować też bo ryczy na mnie że złodzieje wszędzie
pomijam już w ogóle to, że za nieudane próby doładowania konta pajpal pobiera sobie właśnie opłatę manipulacyjną 30 zeta i robi mi się saldo ujemne na pajpalu, co Z AUTOMATU blokuje mi możliwość sprzedawania czegoś przez ebay żeby dostać jakoś nowe środki, oraz blokuje mi możliwość doładowania z konta albo karty. czyli logiczne normalne możliwości zdobycia kasy na konto. beznadzieja. jedyną możliwością uregulowania tej należności jest wystawienie czeku (wtf??? nie mam książeczki czekowej da się inaczej???) na pajpala. jak nie to sąd komornik i wpis w krd.

a zależy mi na tym pajpalu i doładowaniu konta dlatego, że podejrzewam iż na tym jednym zakupie się nie skończy albowiem dopieszczanie się będzie wymagało kolejnych zakupów na ebaju do których muszę mieć pajpala bo jak już sprawdziłam większość sprzedawców u których chciałabym zrobić zakupy nie respektuje innej formy płatności.

jak doczytaliście do końca to szacun i
doczytałam...
te 30 zeta i krd to żart jakiś ponury
nie wiem, ja mam konto bankowe na adres zameldowania ale wysyłkowych adresów mam w paylalu 9, nie wszystkie nawet moje, inne nazwiska, inne adresy, miasta, i nie było problemów nigdy? z tym, że jak pisłam ja konta nie doładowywałam więc możę to inna sytuacja jest?
wspólczuję nieciekawych przezyć i życzę żeby się rozwiązało, bo ogólnie to wygodny system jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 23:00   #3789
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, poprostu zadzwoilam, że pies sąsiada zagryzl mojego kota ...
Ale tak rozmwiałam z tatą i wyszlo nam, że lepiej,żeby na policję tego nie zglaszać i dac sobie spokoj. Bo to podejrzne towarzystwo jest, synek miał swojego czasu kilka spraw o handel narkotylkami, jakieś rożne rozboje... i z tą Emi dzisiaj dlugo i wyszlo nam to samo...,że lepiej żeby ona i Toz się tym zajeli i poprostu zabrali psa,że zaniedbany, glodny, coś znajdą, ot wybiorcza kontrola czy coś......a gosciu głownie pijany/ napity chodzi, to jest duza szansa,że jak by dostal mandat za psa, to albo by go skatowal, albo zabił...

Kiedyś jak bawiłam się z moimi psiskami w rzucanie piły, to stal kolo bramy i obserwował...i zapytal jak ja to robię,ze one mnie słuchają, zawołam to przybiegaja od razu, bo jego to nie chcą ...a stał z kijkiem... Wtedy myslałam sobie,że ot, poprostu dziadek lezie i sobie kija wziął z ulicy, teraz jestem niemal pewna, że to miałą być kara za nieposluszeństwo
o bosz, współczuję, biedny Misiu Rudy

co do reszty to niestety faktycznie można doniesieniami zaszkodzić tylko zwierzętom, za taki mandat czy też inne nieprzyjemności dla pana , w najlepszym razie trafią na łańcuch, a w najgorszym wiadomo
czasem lepiej nie robić nic, przykre, ale prawdziwe

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-11-24 o 23:01
Stary 2014-11-24, 23:03   #3790
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Przez Ciebie kupiłam podkład, był w promo za 28 zł Dobrze, że Korsa mi się nie chce

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-11-24, 23:11   #3791
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Przez Ciebie kupiłam podkład, był w promo za 28 zł Dobrze, że Korsa mi się nie chce
jesteś pewna?
ja jeszcze kupiłam szal korsowy i choruję na baleriny (tak wiem, w tym nie można wyglądać dobrze )

ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z podkładu

28.05.2010
Stary 2014-11-24, 23:23   #3792
gryx82
BAN stały

Stazja, trzymam za jakiekolwiek sensowne rozwiązanie
Cytat:
A może Redzia podwójne życie Weroniki prowadzi? No wiesz, zwodzi kawalerów rzekomym wiankiem, a żeby sprawa się nie rypła, strategiczne 9 miesięcy przemyka jako nindżopsz, zakutana od stóp do głowy w strój maskujący
Cytat:
Sprzedaj
Ile dajesz?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak sobie nie znajdziesz rozrywki to nudny
Pfff!
Cytat:
fakt wieczór jest już depresyjny, bo nadchodzi poniedziałek, ale poranek, jak można sobie pospać do południa, jest boski
Pospać do południa można sobie zawsze, niekoniecznie w niedzielę, także ten...
Cytat:
Tydzień przed porodem robiłam sobie zdjęcia do dowodu osobistego, o ja nienormalna
Chyba by mi odbiło jakbym miała w domu siedzieć w trakcie ciąży, pewnie bym żarła z nudów
Wychodziłaś z domu?! Z brzuchem?! A fe!
Cytat:
Opowiadaj lepiej, co robiłaś, jak Cię nie było
Cytat:
ja jeszcze kupiłam szal korsowy
Od sesji z torebką się zręcznie wywinęłaś, ale tym razem nie daruję
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 23:26   #3793
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Od sesji z torebką się zręcznie wywinęłaś, ale tym razem nie daruję
no jak babcię kocham kabelek od aparatu disapir

28.05.2010
Stary 2014-11-24, 23:31   #3794
gryx82
BAN stały

Cytat:
no jak babcię kocham kabelek od aparatu disapir
Zła odpowiedź Baaardzo zła odpowiedź

To pisałem ja, a nie Redzia
Stary 2014-11-24, 23:35   #3795
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Zła odpowiedź Baaardzo zła odpowiedź

To pisałem ja, a nie Redzia
ale jaja

a już wiem coś Redzi o cionszy chciałam napisać

28.05.2010
Stary 2014-11-25, 01:41   #3796
gryx82
BAN stały

Dobra, udaję się do salonu kąpielowego w celu odbycia wieczornych ablucji, a Ty Flo myśl

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

No i znowu mnie wszyscy zostawili!
Stary 2014-11-25, 07:12   #3797
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

A może Redzia podwójne życie Weroniki prowadzi? No wiesz, zwodzi kawalerów rzekomym wiankiem, a żeby sprawa się nie rypła, strategiczne 9 miesięcy przemyka jako nindżopsz, zakutana od stóp do głowy w strój maskujący

Cytat:
Pospać do południa można sobie zawsze, niekoniecznie w niedzielę, także ten...
tja, kto może ten może
u mnie w tygodniu pobudka o 6.30

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:07   #3798
gryx82
BAN stały

Cytat:
tja, kto może ten może
u mnie w tygodniu pobudka o 6.30
Ale jaki dzień masz długi!

---

Muszę jechać do miasta
Stary 2014-11-25, 09:41   #3799
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Muszę jechać do miasta
Muszę jechac do pracy

Stary 2014-11-25, 09:52   #3800
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ze szpeceniem może przesadziłam ale ogólne opuchnięcie plus niezbyt ufarbowane włosy (przestawiłam się na hennę) urody mi nie dodawały.
Did, didem, cieszenie się nie ma u mnie nic do rzeczy jeśli chodzi o odczucia odnośnie wyglądu w trakcie.
Ogólnie uważam ciążę za dość obleśny, "zwierzęcy" stan, przystający bardziej trzodzie chlewnej niż ludziom - ale chyba nikt tego nie zrozumie

Cytat:
Chyba by mi odbiło jakbym miała w domu siedzieć w trakcie ciąży, pewnie bym żarła z nudów.
Ja akurat w ogóle mogłabym nie wychodzić na dwór, co na tym dworze... Zakupy wolę robić przez internet, gadać z ludźmi przez internet, praca to obowiązek a nie przyjemność. No, co najwyżej lubię wypady na wino (ale w cionszy i tak odpada, łee) albo do kina bo lepszy efekt niż oglądanie na kompie. A tak to mogę całymi latami siedzieć w domu, czytać książki pod kocem albo coś oglądać i będę szczęśliwa

Cytat:
Polecam Włochy, w marcu jest już wiosna, można spokojnie coś pozwiedzać i didkę dać na plac zabaw bez obawy że zmarznie. Parki rozrywki tez mają w dużych ilościach. Właściwie każdy region ma swój urok
Rozumiem, że byłaś osobiście - jakie miasta najbardziej Ci się podobały?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:53   #3801
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
snad placka drożdżowego w piekarniku

Cytat:
też nie znoszę poniedziałków praca w poniedziałek powinna być zakazana , tak samo jak w piątek . W środę człowiek jest już zmęczony po trzech dniach tygodnia , więc też powinna być wolna . Ostatecznie można popracować sobie we wtorek i w czwartek no i nie cały rok , tylko w kwietniu i październiku bo pozostałe miesiące są zbyt niesprzyjające pracy zawodowej
o!
Cytat:

Dziś był pogrzeb

Cytat:
Joł bary snad doła o głębokości rowu M

Druga noc bezsenności - wtf?
Dzisiaj niewyspana, zła na pogode (mrozie i sniegu wypi*****jcie łaskawie!) i z meeega pms i bólami brzucha (miesiąc temu nie było @ przez stres zębowy i antybioty, to teraz nadrabia ze zdwojoną siłąI jeszcze opóźnienie wypłaty doprowadza mnie do wściekłości :

Cytat:
1. w lutym będzie wy☠☠☠☠ówek.
niedługo będziesz grubsza ode mnie - nie myślałam, że kiedykolwiek dożyję takiego dnia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-11-25 o 10:44
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:59   #3802
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ze szpeceniem może przesadziłam ale ogólne opuchnięcie plus niezbyt ufarbowane włosy (przestawiłam się na hennę) urody mi nie dodawały.
Did, didem, cieszenie się nie ma u mnie nic do rzeczy jeśli chodzi o odczucia odnośnie wyglądu w trakcie.
Ogólnie uważam ciążę za dość obleśny, "zwierzęcy" stan, przystający bardziej trzodzie chlewnej niż ludziom - ale chyba nikt tego nie zrozumie

Ja akurat w ogóle mogłabym nie wychodzić na dwór, co na tym dworze... Zakupy wolę robić przez internet, gadać z ludźmi przez internet, praca to obowiązek a nie przyjemność. No, co najwyżej lubię wypady na wino (ale w cionszy i tak odpada, łee) albo do kina bo lepszy efekt niż oglądanie na kompie. A tak to mogę całymi latami siedzieć w domu, czytać książki pod kocem albo coś oglądać i będę szczęśliwa
Co do pogrubionego- chyba daruję sobie szczerość i nie napiszę co o tym myślę.

Ad 2 Ale jak już urodzisz to przy dwójce dzieci nie da się tego uniknąć

Stary 2014-11-25, 10:50   #3803
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Ale jaki dzień masz długi!
Jaki znowu długi, jak już o 16.00 ciemno?

Wczorajszą kolację jadłam w kożuszku i nikt mnie nie chce dobić, a taki spokój by był......
Stary 2014-11-25, 11:21   #3804
neska951
Zakorzenienie

Joł baru dobrze że jesteście i zmuszacie mnie do jakiegokolwiek działania

Cytat:

I chyba jednak poslucham Emi, i dam jej działać...weżmie go najpierw do siebie, a potem spróbuje mu coś znależć...tylko tez już biedna prawie nie wyrabia, ani finansowo ani fizycznie
Jakby co mamy doświadczenie odnośnie takich spraw.
Pies szwagierki był pogryziony i ona wyczerpała całą drogę administracyjną

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Druga noc bezsenności - wtf?
Dzisiaj niewyspana, zła na pogode (mrozie i sniegu wypi*****jcie łaskawie!) i z meeega pms i bólami brzucha (miesiąc temu nie było @ przez stres zębowy i antybioty, to teraz nadrabia ze zdwojoną siłąI jeszcze opóźnienie wypłaty doprowadza mnie do wściekłości :
:
U mnie też druga nos bezsenna . Pierwsza bez powodu , druga z powodem

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wczorajszą kolację jadłam w kożuszku i nikt mnie nie chce dobić, a taki spokój by był......
Bardzo współczuję.... Jak przetrzymasz zimę?
U mnie też chłodno ale nie tak zimno jak u Ciebie.
Grzeje tylko pół kaloryfera, meble są zimne położyłam na kanapie karimatę bo zimno w tyłek jak się siada. A Ty jak sobie radzisz? Może zakup bieliznę termiczną. Ja mam i czasem chodzę po mieszkaniu jak mi zimno...
Stary 2014-11-25, 11:25   #3805
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Bardzo współczuję.... Jak przetrzymasz zimę?
U mnie też chłodno ale nie tak zimno jak u Ciebie.
Grzeje tylko pół kaloryfera, meble są zimne położyłam na kanapie karimatę bo zimno w tyłek jak się siada. A Ty jak sobie radzisz? Może zakup bieliznę termiczną. Ja mam i czasem chodzę po mieszkaniu jak mi zimno...
Boję się myśleć o zimie
Myślałam, żeby sobie kupić piecyk gazowy, ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie planować żadnych zakupów, tylko podstawowe.
Śpię w dwóch polarach, spodniach dresowych i skarpetkach. I z termoforem - i jak dobrze, ze ja go kupiłam!
A na razi jeszcze nie ma mrozu ani śniegu - te trochę co spadło w nocy się nie liczy.
Znaczy, u mnie tak w ogóle deszcz wczoraj padał

A ta piz.da niemyta była wczoraj na dole, ale ja ze złodziejami i oszustami rozmawiać nie mam siły, jeden sąd mi wystarczy.
Stary 2014-11-25, 11:35   #3806
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Boję się myśleć o zimie
Myślałam, żeby sobie kupić piecyk gazowy, ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie planować żadnych zakupów, tylko podstawowe.
Śpię w dwóch polarach, spodniach dresowych i skarpetkach. I z termoforem - i jak dobrze, ze ja go kupiłam!
A na razi jeszcze nie ma mrozu ani śniegu - te trochę co spadło w nocy się nie liczy.
Znaczy, u mnie tak w ogóle deszcz wczoraj padał

A ta piz.da niemyta była wczoraj na dole, ale ja ze złodziejami i oszustami rozmawiać nie mam siły, jeden sąd mi wystarczy.
W sensie finansowym?
Bo jeśli nie to bielizna termiczna zawsze się przyda.
Stary 2014-11-25, 11:38   #3807
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Boję się myśleć o zimie
to może naucz się planować lepiej podstawowe wydatki, to Ci więcej zostanie?
Bo twoje opowieści o tym, że masz ze 4 tusze, kosmetyki Vichy, YSL, nowe perfumy, buty na wymianę zamiast sprzedać, czy że masz zamiar iśc do lidla po salami z truflami, szynkę dojrzewająca, łososia czy mule wskazują na to, ze albo tylko tak gadasz, że kasy nie masz i czekasz, az Cię wszyscy na forum będą głaskać i pocieszać albo nie umiesz jej planować i hulasz na rarytasy, a na dom nie zostaje

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-11-25 o 11:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 11:42   #3808
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Bo twoje opowieści o tym, że masz ze 4 tusze, kosmetyki Vichy, YSL, nowe perfumy, buty na wymianę zamiast sprzedać, czy że masz zamiar iśc do lidla po salami z truflami, szynkę dojrzewająca, łososia czy mule wskazują na to, ze albo tylko tak gadasz, że kasy nie masz i czekasz, az Cię wszyscy na forum będą głaskać i pocieszać albo nie umiesz jej planować i hulasz na rarytasy, a na dom nie zostaje
Dlatego pytam bo wydaje mi się że to nie względy finansowe tylko domowe ...
Stary 2014-11-25, 11:47   #3809
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Od Ciebie na pewno nie mogę oczekiwać współczucia i pocieszenia, ponieważ widać wyraźne, ze pojęcie empatii jest Ci wysoce obce. Oczywiście, na zasadzie "jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle," my mamy Ciebie głaskać i współczuć - że a to ząbek boli, a to brzuszek, a to koleżanka za głośno gada, a to rodzina Cię za bardzo pasie. czytanie ze zrozumieniem jak widzę również jest Ci obce - mieć cztery tusze, które się uzbierało przez, powiedzmy, pięć klat - to rzaezywiście straszna rozpusta!

Bardzo serdecznie Ci życzę, żebyś się możliwie szybko znalazła w takiej sytuacji, w jakiej ja jestem - inaczej wątpię, żebyś zrozumiała cokolwiek z tego, co ja piszę. Kultury również.
Stary 2014-11-25, 12:03   #3810
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Od Ciebie na pewno nie mogę oczekiwać współczucia i pocieszenia, ponieważ widać wyraźne, ze pojęcie empatii jest Ci wysoce obce. Oczywiście, na zasadzie "jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle," my mamy Ciebie głaskać i współczuć - że a to ząbek boli, a to brzuszek, a to koleżanka za głośno gada, a to rodzina Cię za bardzo pasie. czytanie ze zrozumieniem jak widzę również jest Ci obce - mieć cztery tusze, które się uzbierało przez, powiedzmy, pięć klat - to rzaezywiście straszna rozpusta!

Bardzo serdecznie Ci życzę, żebyś się możliwie szybko znalazła w takiej sytuacji, w jakiej ja jestem - inaczej wątpię, żebyś zrozumiała cokolwiek z tego, co ja piszę. Kultury również.
Przesadzasz, a Maja ma sporo racji.

I jak Maja sporo narzekala to tez pare osob Ja do pionu postawilo, wiec niepotzrebnie Ja teraz obrazasz.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości