|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Tak durno to jest zorganizowane, powinni obowiązkowo robić testy psychologiczne, czy ktoś moze mieć zwierzę.... I chyba jednak poslucham Emi, i dam jej działać...weżmie go najpierw do siebie, a potem spróbuje mu coś znależć...tylko tez już biedna prawie nie wyrabia, ani finansowo ani fizycznie
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie tak. Tuczą ok, ale szpecą? Zamykasz się w domu jakbyś się wstydziła, że będziesz miała dida. Nie cieszysz się? Nie rozumiem Oj Sprzedaj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fakt wieczór jest już depresyjny, bo nadchodzi poniedziałek, ale poranek, jak można sobie pospać do południa, jest boski Cytat:
Cytat:
oj bluźnisz niemiłosiernie ![]() ja bym się pokroić dała oraz mogłabym być gruba i brzydka już do końca życia byle się udało Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3784 |
|
Piers do przodu
|
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-11-24 o 21:09 |
|
|
|
#3785 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chyba by mi odbiło jakbym miała w domu siedzieć w trakcie ciąży, pewnie bym żarła z nudów.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakbym ja z mojego pajpala przesłała kasę na Twojego, to by poszło dalej? trzeba by było sprawdzić jaka prowizja od tej kwoty. mogę też zamówić ze swojego konta, na mój adres i umówimy się na przekazanie osobiste. jakieś cło mogą do tego dołożyć?
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3788 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
te 30 zeta i krd to żart jakiś ponury ![]() nie wiem, ja mam konto bankowe na adres zameldowania ale wysyłkowych adresów mam w paylalu 9, nie wszystkie nawet moje, inne nazwiska, inne adresy, miasta, i nie było problemów nigdy? z tym, że jak pisłam ja konta nie doładowywałam więc możę to inna sytuacja jest? wspólczuję nieciekawych przezyć i życzę żeby się rozwiązało, bo ogólnie to wygodny system jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, biedny Misiu Rudyco do reszty to niestety faktycznie można doniesieniami zaszkodzić tylko zwierzętom, za taki mandat czy też inne nieprzyjemności dla pana , w najlepszym razie trafią na łańcuch, a w najgorszym wiadomo czasem lepiej nie robić nic, przykre, ale prawdziwe
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-11-24 o 23:01 |
|
|
|
|
#3790 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przez Ciebie kupiłam podkład, był w promo za 28 zł
Dobrze, że Korsa mi się nie chce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze kupiłam szal korsowy i choruję na baleriny (tak wiem , w tym nie można wyglądać dobrze )ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z podkładu
|
|
|
#3792 | ||||
|
BAN stały
|
Stazja, trzymam
za jakiekolwiek sensowne rozwiązanie Cytat:
No wiesz, zwodzi kawalerów rzekomym wiankiem, a żeby sprawa się nie rypła, strategiczne 9 miesięcy przemyka jako nindżopsz, zakutana od stóp do głowy w strój maskujący Cytat:
![]() Pfff! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Opowiadaj lepiej, co robiłaś, jak Cię nie było ![]() Od sesji z torebką się zręcznie wywinęłaś, ale tym razem nie daruję
|
||||
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3794 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaja
![]() a już wiem coś Redzi o cionszy chciałam napisać
|
|
#3796 |
|
BAN stały
|
Dobra, udaję się do salonu kąpielowego w celu odbycia wieczornych ablucji, a Ty Flo myśl
![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- No i znowu mnie wszyscy zostawili!
|
|
|
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie w tygodniu pobudka o 6.30 Znad kawy |
||
|
|
|
#3798 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3799 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3800 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Did, didem, cieszenie się nie ma u mnie nic do rzeczy jeśli chodzi o odczucia odnośnie wyglądu w trakcie. Ogólnie uważam ciążę za dość obleśny, "zwierzęcy" stan, przystający bardziej trzodzie chlewnej niż ludziom - ale chyba nikt tego nie zrozumie Cytat:
Zakupy wolę robić przez internet, gadać z ludźmi przez internet, praca to obowiązek a nie przyjemność. No, co najwyżej lubię wypady na wino (ale w cionszy i tak odpada, łee) albo do kina bo lepszy efekt niż oglądanie na kompie. A tak to mogę całymi latami siedzieć w domu, czytać książki pod kocem albo coś oglądać i będę szczęśliwa ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Druga noc bezsenności - wtf? ![]() Dzisiaj niewyspana, zła na pogode (mrozie i sniegu wypi*****jcie łaskawie!) i z meeega pms i bólami brzucha (miesiąc temu nie było @ przez stres zębowy i antybioty, to teraz nadrabia ze zdwojoną siłą I jeszcze opóźnienie wypłaty doprowadza mnie do wściekłości Cytat:
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-25 o 10:44 |
||
|
|
|
#3802 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ad 2 Ale jak już urodzisz to przy dwójce dzieci nie da się tego uniknąć
|
|
|
|
#3803 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaki znowu długi, jak już o 16.00 ciemno?
![]() Wczorajszą kolację jadłam w kożuszku i nikt mnie nie chce dobić, a taki spokój by był......
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru dobrze że jesteście i zmuszacie mnie do jakiegokolwiek działania
Cytat:
Pies szwagierki był pogryziony i ona wyczerpała całą drogę administracyjną ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
U mnie też chłodno ale nie tak zimno jak u Ciebie. Grzeje tylko pół kaloryfera, meble są zimne położyłam na kanapie karimatę bo zimno w tyłek jak się siada. A Ty jak sobie radzisz? Może zakup bieliznę termiczną. Ja mam i czasem chodzę po mieszkaniu jak mi zimno...
|
|
#3805 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Myślałam, żeby sobie kupić piecyk gazowy, ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie planować żadnych zakupów, tylko podstawowe. Śpię w dwóch polarach, spodniach dresowych i skarpetkach. I z termoforem - i jak dobrze, ze ja go kupiłam! A na razi jeszcze nie ma mrozu ani śniegu - te trochę co spadło w nocy się nie liczy. Znaczy, u mnie tak w ogóle deszcz wczoraj padał ![]() A ta piz.da niemyta była wczoraj na dole, ale ja ze złodziejami i oszustami rozmawiać nie mam siły, jeden sąd mi wystarczy.
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli nie to bielizna termiczna zawsze się przyda.
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo twoje opowieści o tym, że masz ze 4 tusze, kosmetyki Vichy, YSL, nowe perfumy, buty na wymianę zamiast sprzedać, czy że masz zamiar iśc do lidla po salami z truflami, szynkę dojrzewająca, łososia czy mule wskazują na to, ze albo tylko tak gadasz, że kasy nie masz i czekasz, az Cię wszyscy na forum będą głaskać i pocieszać albo nie umiesz jej planować i hulasz na rarytasy, a na dom nie zostaje Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-25 o 11:40 |
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3809 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bardzo serdecznie Ci życzę, żebyś się możliwie szybko znalazła w takiej sytuacji, w jakiej ja jestem - inaczej wątpię, żebyś zrozumiała cokolwiek z tego, co ja piszę. Kultury również.
|
|
#3810 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I jak Maja sporo narzekala to tez pare osob Ja do pionu postawilo, wiec niepotzrebnie Ja teraz obrazasz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Trzeba bylo surogatke znalezc.

i ze juesej

za jakiekolwiek sensowne rozwiązanie 

i nikt mnie nie chce dobić, a taki spokój by był......