Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-25, 08:32   #1651
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Crystal bardzo ładne imię wybraliście, pamiętam że już kiedyś o nim wspominałaś

Michiru wszystkiego najlepszego
A co do śluzu, ja bym to skonsultowała z jakimś lekarzem. Nawet jeśli to 'tylko' infekcja, to i tak lekarz musi to zobaczyć i przepisać leki

Marcia45 My mamy BMW, a tu niestety same części generują spore koszty Spalę kiedyś tę kupę żelastwa i będzie po kłopocie Na szczęście ślub i przyjęcie mamy skromne, żadne tam weselicho na 200 osób, więc jakoś to raczej ogarniemy

A ja obudziłam się o 7 i nie mogę już zasnąć. U nas oczywiście prawie ciemno na dworze

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 08:48   #1652
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
taki jest plan

ładne brzuszki macie a ja lipa, brzuszka coraz więce jest, ale nie mam jak się pochwalić. nie mam odpowiedniego kabelka ani do tel, ani do tabletu, żeby przesłać zdjęcia

pisałyście coś o karmieniu piersią. ja planuję tak karmić przez te pierwsze 6 miesięcy życia maluszka. oczywiście zobaczymy jak będzie w praktyce, ale tak zakładam będę też butelkować, tj.ściągać pokarm i butelką jeśli będzie trzeba, dzięki temu TŻ będzie czasami mógł sam nakarmić małego o kg i diety się nie martwię, akurat jakby mi zostało np.5kg po porodzie to bym się nie obraziła, przed ciążą bywało, że ważyłąm tylko 50kg przy wzroście 1,65m, spokojnie mogę dosć do tych 57kg po porodzie i wcale źle nie będzie.

co do kobiet, które nie chcą karmić piersią... jakoś mi to nie przeszkadza. jasne, że tak jest najzdrowiej i najlepiej dla maluszka, ale nie-karmienie piersią jeszcze żadnej wielkiej krzywdy nie wyrządziło. nie ma co demonizować ani nikogo przekonywać, bo to powinna być samodzielna decyzja każdej z nas

o i biuście coś pisałyście. ja mam 65F i powiem Wam, że jeszcze stanika wymieniać nie musiałam. aż się boję, do jakich rozmiarów mogę mi cycki urosnąć

tak, a dokładnie z jedzeniem. momentami przez pół dnia nie jestem w stanie nic przełknąć, a potem dopada mnie wilczy apetyt. wiem, że to nie jest zdrowe, ani dla mnie, ani dla maluszka, ale nic na to poradzić nie mogę

zadam głupie pytanie: czy taki brunatny śluz w 23tc to coś niepokojącego czy np.tylko jakaś infekcja mi się przyplątała?? kurcze, wczoraj nad ranem strasznie ścięłam się z TŻtem o kota; on ogólnie za kotami nie przepada, wczoraj Felix najwyraźniej go obudził o 3... TŻ poszedł do pracy obrażony i zły, a ja jak się rano obudziłam to miałam taki właśnie brązowy śluz. nie wiem, podbity krwią albo co?? wydaje mi się, że to z nerwów, przez tą kłótnię.

zresztą TŻ się zabrał i śpi w drugim pokoju. nie wiem czy to tymczasowe, czy mu coś odbiło. boję się, że zażąda, żeby oddała kociaka, co nie wchodzi w rachubę bez konsekwencji w naszym związku, bo momentami facet naprawdę przegina dziś też pójdzie do pracy na 12h, wróci, ciekawe czy skończy się tylko na "cześć" czy może mi chociaż życzenia urodzinowe złoży pomimo tego, że jest wściekły... nienawidzę takich dni mój TŻ to choleryk, bywa że mówi naprawdę przykre rzeczy w złości i niekoniecznie tak myśli. a ja się przejmuję, mimo że w stosunku do innych mam grubą skórę. naprawdę, ale byłoby to "zabawne" rozstać się przez kota, nie sądzicie??

ja też mam blisko IP, 5min drogi piechotą. niewyobrażam sobie dzwonić do prowadzącego z czymś nagłym, tym bardziej, że u niego prywatnie są niezłe kolejki i nie wiem czy bym się wcisnęła, a państwowo pracuje w szpitalu w rudzie śl. i jakoś nie wyobrażam sobie jechać aż do rudy, jak dzieje się coś złego, skoro gliwicki szpital mam w zasadzie pod nosem.

mon9, cieszę się, że się odezwałaś jak przeczytałam, że już urodziłaś, tyle czasu za wcześnie, to aż mnie ciarki przeszły... potem mi się koszmary śniły jakieś mam nadzieję, że ostatecznie wszystko będzie w porządku z córcią, mimo takiego startu

ja mam 2 wpisaną

pewnie tak... ale bym się ucieszyła, oczywiście zakładając, że 1/2 etatu z należnością niecałe 700zł też dostawałabym ten 1tys

crystal, bardzo ładne imię wybraliście "po zagranicznemu" podoba mi się zdecydowanie bardziej niż po polsku.

a ja dziś (tj.wczoraj w zasadzie) kupiłam kurtkę ciążową na zimę. no ok, w zasadzie to dostałam ją od mamy w ramach prezentu urodzinowego o taką, tylko czarną:

hmm... dzisiaj także oto obiecane piccolo

a że widzę, że nie tylko ja mam teraz urodziny to spóźnione 100lat! dziewczynki i żeby tylko do marca bez większych komplikacji po drodze

---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

a w piątek na 8:30 mamy być w katowicach, na połówkowe. rany, jak ja tam dojadę na 8 to jestem święta....
Kochana przede wszystkim życzę Ci wszystkiego co najlepsze, samych cudowności i spełnienia marzeń
co do śluzu, tak jak dziewczyny pisały, lepiej skonsultuj z lekarzem. Różnie bywa, a infekcję też lepiej mu pokazać, jeśli to rzeczywiście ta przyczyna
Już się nie denerwuj, tż musi tez pamiętać o tym, że ciężarną trzeba zrozumieć z podwójną cierpliwością, bo nam nie wolno się denerwować mam nadz, że się szybko pogodzicie
bardzo ładna kurtka!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:03   #1653
Alunia79
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
Wpadam powiedzieć wam, że robię sobie odwyk od wizażu. Będę wpadać co jakiś czas, coś naskrobię, le muszę się zająć domem bo zapuściłam go niemiłosiernie. Mam nadzieję, że u was wszystko gra i u Mon również. Całuję was wszystkie.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:05   #1654
szkrabeniek
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane

Michiru -wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń i co najważniejsze zdrówka przede wszystkim

Gdzie robisz w Kato badania ??

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:23   #1655
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wizycie i jestem zła. Oczywiście na wszystkie moje pytania (o mocny ból brzucha po pracy i krew z nosa) powiedział, że po pracy mam godzinkę poleżeć i więcej nic się nie da rady zrobić, tzn oprócz jego głównej metod czyli wzięcia nospy. Fajnie tylko ja jak wrócę to tylko leże, bo mam stresującą i wymagającą prace i po niej do niczego się nie nadaje Na usg kazał mi leżeć tak, że nic nie widziałam, a jak się podnosiłam, to mnie ochrzaniał, że to on musi popatrzeć i mnie zbadać a nie ja. Powiedzial, że mała jest ułożona poprzecznie i mam łożysko przodujące. Jak się zapytałam co w związku z tym to powiedział, że to normalne i jakby było coś niepokojącego to by mi powiedział.
Na szczęście w piątek idę już prywatnie. Nigdy więcej ciąży prowadzonej na nfz

Spełnienia marzeń dla jubilatek, czekam na tort Oj zjadłabym, jeszcze taki z milky kremem.

Mój wynk glukozy to 66 przed pobraniem, 65 po godzinie i 78 po dwóch. Podomież ok, choc w porownaniu z waszymi jakis maly.
Co za lekarz
Dobrze, że wybierasz się do innego

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
marcia
Co to za cham!!! tylko łożysko przodujace to mus cesarka. Ale wiecej rzetalnych info uzyskasz u innego lekarza w pt.

Ja kiedys byłam u gina na nfz bo swedziała mnie pipka. A on ani mnie nie zbadał ani nic tylko stwierdziłnżenza czesto sie myje i dlatego i mam ograniczyc podmywanie sie
Ani recepty ani nic!!!!
wróciłam do domu powoedziałam mamie. I usłyszał to mój tsto i powoedział. Córcia to nie myj sie dwa tyg i idzbdo tego lekarza i powiedz, że nadal nie ma poprawy

Hehehee

Wczorajszym jubilatkom życzę spełnienia marzeń !

A ja dzisiaj obudziłam się o 3:31 bo moja Mała nie kopała tylko się wypinała chyba, bo położyłam rękę na wypukłości, to za chwile znikła i znowu wypięcie.. Potem o 7 rano to samo, a teraz mam wrażenie, że się pręży, dziwne uczucie , momentami nie przyjemne Zdecydowanie wolę jak kopie..

Miłego dnia Mamuśki
Stary 2014-11-25, 09:26   #1656
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej witam się w ten pochmurny dzień, dopiero teraz was nadrobiłam.

Mon9- dobrze, że się odzywasz, trzymam kciuki za Helenkę
Wszystkim dziewczyną przesyłam spóźnione życzenia STO LAT

Leżenie trochę mi pomaga brzuch rzadziej mi się napina i mam nadzieję że na wizycie 10.12 długość szyjki będzie ok i obejdzie się bez szpitala.

Wszystkim Katarzynką życzę wszystkiego najlepszego

Pisałyście o rozmiarach biustu jak mam 75G i też się boję co będzie po porodzie, normalnie kręgosłup mi wysiądzie
Jeśli chodzi o L4 to mam wpisaną póki co 2
crystal- śliczne imię

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Co za lekarz
Dobrze, że wybierasz się do innego

Wczorajszym jubilatkom życzę spełnienia marzeń !

A ja dzisiaj obudziłam się o 3:31 bo moja Mała nie kopała tylko się wypinała chyba, bo położyłam rękę na wypukłości, to za chwile znikła i znowu wypięcie.. Potem o 7 rano to samo, a teraz mam wrażenie, że się pręży, dziwne uczucie , momentami nie przyjemne Zdecydowanie wolę jak kopie..

Miłego dnia Mamuśki
Ja też wolę jak kopie, to prężenie jest takie dziwne, chociaż wczoraj synek mi takie kopniaki zapodał myślałam że z łóżka spadnę
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:26   #1657
smv
Zakorzenienie

Dobrry brzuszki!z rana sie opisałam i dupa ta aplikacja telefoniczna to kicha nie dosc ze zdjec nie widac to jeszcze postowac czy cytowac jest problem;/

Wczotraj nie pisalam bo nie mialam weny i checi i ochoty i w ogole ;(
aaaaaaaale MICHIRU kochana najlepszego!!!!!

Wczoraj sie wzielam za siebie i zadzownilam do dyrekcji w szkole w sprawie mojej umowy. I dupa blada. Okazuje sie ze rzekomo mi sie nie nalezy ale dyr. juz sama nie wie i kazala mi sie dowiadywac...no srrry!!!!!!!!! Az wczoraj musialam poryczec sobie i poklnąc konkretnie;/

No ale wlasnie wrocilam z inspekcji pracy i tam mowia zeby pismo do dyr pisac i czekac na odpowiedz...i takie masło maślane...bezsensu!

ale dzisiaj brzydko i ponuro deszczem ciapie;/ buuuuu.
Stary 2014-11-25, 09:42   #1658
mon9
Zakorzenienie

MICHRU, Marcia, mamuśka29, Alunia79

Dziekuje za dobre słowa!

wczoraj lekarka powiedziała ze płuca sie rozwijają, jeszcze jakies zamglenie jest ale ze niedługo bedą odłączać mała od tego ustrojstwa co za nią oddycha. Dzisiaj 27 tydzien by mi sie zaczynał i piszą mi w belly ze maluch oczka zaczyna otwierać, juz wczoraj widziałam jak otwierała
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:44   #1659
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry

Michiru wszystkiego naj!! 100 lat!!
co do śluzu też bym chyba zgłosiła się do jakiegoś lekarza, lepiej nie
z TŻ się pogódź, szkoda nerwów

Marcia45 a długo chcesz być jeszcze w pracy? może przy następnej wizycie poproś o L4?

smv nie pamiętam do końca o jaką umowę chodzi, ale walcz o swoje! ja też mam trochę problem w pracy, okazało się, że moje premie nie są wliczane do średniej, z której jest wyliczana moja pensja :/ a stanowiły one dość dużo w ostatnim roku. Ale też zamierzam się nie poddawać i walczyć, bo uważam, że jest to niesłuszne

ja dzisiaj wizytuję, ale bez usg, więc nie zobaczę małej ale Pani doktor chociaż sprawdzi wyniki i szyjkę, no i wejdę na wagę zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

Dziekuje za dobre słowa!

wczoraj lekarka powiedziała ze płuca sie rozwijają, jeszcze jakies zamglenie jest ale ze niedługo bedą odłączać mała od tego ustrojstwa co za nią oddycha. Dzisiaj 27 tydzien by mi sie zaczynał i piszą mi w belly ze maluch oczka zaczyna otwierać, juz wczoraj widziałam jak otwierała
ale wspaniale czyta się takie posty!! cieszę się bardzo, że powoli wszystko się układa! życzę dużo sił, ale widzę, że masz je w sobie buziaki dla Ciebie i Helenki
Stary 2014-11-25, 09:45   #1660
mon9
Zakorzenienie

Kocyk lamilou , piękny jest! ImageUploadedByWizaz Forum1416905097.517333.jpg
Stary 2014-11-25, 09:46   #1661
ojustyna
Zadomowienie

Dopiero wstałam, słabiuśkie te moje samopoczucie, odpusciłam sobie ćwiczenia w szkole rodzenia, a miałam iść na 8.30 dawno nie byłam taka zasmarkana a zawsze się ciepło ubieram, i skąd to? ledwo oddycham, tak mnie zatkało. Ja nie chce być chora ! Akysz wstrętna zimo !
Stary 2014-11-25, 09:46   #1662
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dobrry brzuszki!z rana sie opisałam i dupa ta aplikacja telefoniczna to kicha nie dosc ze zdjec nie widac to jeszcze postowac czy cytowac jest problem;/

Wczotraj nie pisalam bo nie mialam weny i checi i ochoty i w ogole ;(
aaaaaaaale MICHIRU kochana najlepszego!!!!!

Wczoraj sie wzielam za siebie i zadzownilam do dyrekcji w szkole w sprawie mojej umowy. I dupa blada. Okazuje sie ze rzekomo mi sie nie nalezy ale dyr. juz sama nie wie i kazala mi sie dowiadywac...no srrry!!!!!!!!! Az wczoraj musialam poryczec sobie i poklnąc konkretnie;/

No ale wlasnie wrocilam z inspekcji pracy i tam mowia zeby pismo do dyr pisac i czekac na odpowiedz...i takie masło maślane...bezsensu!

ale dzisiaj brzydko i ponuro deszczem ciapie;/ buuuuu.

Podziwiam za cierpliwość, ja bym wyszła z siebie i wyładowała złość na kimś. Szybko w ciąży puszczają mi nerwy w takich sytuacjach.
A pisanie z telefonu to rzeczywiście masakra, tez mi dziś rano wcięło wszystko i stukałam od nowa
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:47   #1663
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziekuje za dobre słowa!

Super, bardzo się cieszę, malutka jest silna i jeszcze trochę a weźmiesz ją na ręce i przytulisz
Stary 2014-11-25, 09:48   #1664
kruszynkaa88
Rozeznanie

Hej kochane, widzę, że pogoda ponura i deszczowa nie tylko u mnie. Jejku ale mam sny, śniło mi się, że jakis dzieciak w biedronce odkręcił słoik z burakami i wybrudził mi nowo kupiony kocyk z kubusiem puchatkiem a tak w ogólę to mój tato ma dzisiaj za tymi kocykami popatrzeć, jak jemu się spodoba to kupi

Dla wszystkich urodzinowych brzuchatkowych istotek 100 lat

Mój Tż dzisiaj popołudniówka, co ja bedę sama robić? Pewnie siedzieć na allegro, smyku i innych pierdołach i oglądać co bym tu jeszcze chciała

Aaaa haftuje Kubusia Puchatka (tak tak- uwielbiam go) , tzn już dawani dawno zaczęłam, najwyższa pora zakończyć- kontury i jakieś ozdobne rzeczy poddawać i zrobię taki worek na łóżeczko, gdzie wrzucę jakieś grzechotki i inne bajery Jak skończę robić kontury to pokażę obrazek

Czas na kawkę, trzeba sie obudzić
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:49   #1665
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
dzielna dziewczynka buziaki dla niej przesyłam oby wszystko było dobrze
Stary 2014-11-25, 09:49   #1666
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. 4

aakarolina

mamuska nie moge sie doczekać tego ciekawe kiedy kangurowanie mnie czeka

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2014-11-25 o 09:50
Stary 2014-11-25, 09:49   #1667
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:

Dziekuje za dobre słowa!

to dla Helenki, silna i dzielna dziewczynka, ale jak widzę po mamusi. Super wiadomości, dzięki że zaglądasz do nas.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 09:53   #1668
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:

Dziekuje za dobre słowa!

dla dzielnej kruszynki Na pewno teraz będzie tylko lepiej. Cały czas myślami jestem z Wami dziewczynki
Stary 2014-11-25, 09:54   #1669
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość

hmm... dzisiaj także oto obiecane piccolo

a że widzę, że nie tylko ja mam teraz urodziny to spóźnione 100lat! dziewczynki i żeby tylko do marca bez większych komplikacji po drodze...
Stooooooooooooooo lat!!!! to mamy tydzień imprezowy!!
Stary 2014-11-25, 09:54   #1670
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Kocyk lamilou , piękny jest! Załącznik 5846330

Jaki piękny
Stary 2014-11-25, 09:54   #1671
smv
Zakorzenienie

mon9 super ze Helcia się rozwija!!!!)

walcze walcze o swoje, nie odpuszcze kurde..
Stary 2014-11-25, 09:57   #1672
EdithS
Zadomowienie

Cytat:

Dziekuje za dobre słowa!

wspaniale Kochana, że takie wieści nam przesyłasz!!! Strasznie się cieszę, że każdego dnia Helenka tak się rozwija

Cytat:
przepiękny

Odebrałam wyniki z laboratorium i pomału będę się szykować do drogi, jadę odwiedzić mamę, a potem popołudniu wizyta u gina
Ale jestem zdechlak dzisiaj, ta pogoda mnie dobija, mokro, niby ciepło, ehh, pocę się w kurtce
Stary 2014-11-25, 10:08   #1673
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziekuje za dobre słowa!

jejjj cudne wiadomości

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Jeeej dziewczyny ale pospałam....do 9:30 maaasakra

Co do sytuacji finansowej to u nas też cieńko...kupiliśmy auto,teraz zamówiliśmy opony na zime, trzeba kupić mebelki dla młodego I wykończyć pokoik.ehhhhh a o świętach to nie wspomne prezenty na pewną będą skromne-ale jeszcze o tym nie myślałam...

Kiedy ubieracie choinke?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

Odebrałam wyniki z laboratorium i pomału będę się szykować do drogi, jadę odwiedzić mamę, a potem popołudniu wizyta u gina
Ale jestem zdechlak dzisiaj, ta pogoda mnie dobija, mokro, niby ciepło, ehh, pocę się w kurtce
powodzenia na wizycie
Ja kurtke zimową dostałam od mamy...taka szersza w pasie była....była bo już ledwo ją zapinam nie wiem w czym ja chodzić bede w styczniu!!!
Stary 2014-11-25, 10:13   #1674
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
jejjj cudne wiadomości

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Jeeej dziewczyny ale pospałam....do 9:30 maaasakra

Co do sytuacji finansowej to u nas też cieńko...kupiliśmy auto,teraz zamówiliśmy opony na zime, trzeba kupić mebelki dla młodego I wykończyć pokoik.ehhhhh a o świętach to nie wspomne prezenty na pewną będą skromne-ale jeszcze o tym nie myślałam...

Kiedy ubieracie choinke?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

powodzenia na wizycie
Ja kurtke zimową dostałam od mamy...taka szersza w pasie była....była bo już ledwo ją zapinam nie wiem w czym ja chodzić bede w styczniu!!!
My choinkę ubieramy zawsze w wigilię. Co do kasy to jak to na koniec roku cieniutko,ale w tym roku prezenty dostają tylko dzieciaki a i tak jest ich sporo bo aż 8, a w przyszłym roku będzie więcej o 2 bo mój synek i kuzynowi urodzi się w styczniu 2015 też syn ale prznajmniej będzie wesoło
Stary 2014-11-25, 10:13   #1675
tout-petit-fille
Zadomowienie

WITAJCIE kochane! )))

Mnie dziś czeka wspaniały dzień, bo o 13 lecę do stomatologa pomęczyć się trochę na fotelu (mam zarezerwowane 3 godziny, więc chyba będzie się działo brrr), potem na 16:30 do ginekologa zobaczyć maluszkę

mon9
bardzo się cieszę, że Helenka jest taka silna i dzielna!! Ucałuj ją od ciotki
A kocyk przecudowny!!!! Chyba też się skuszę, bo widać za co się płaci w tym przypadku. A póki co mam dwa darowane, jakiejś niskiej jakości.

smv a co z tą Twoją umową? Możliwe, że gdzieś przeoczyłam na forum jak o tym pisałaś..

Michiru zdrowia, szczęścia i przespanych nocy!!!

EdithS spóźnione wszystkiego najlepszego!!! Powodzenia dziś na wizycie

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 10:13   #1676
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczny

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Dopiero wstałam, słabiuśkie te moje samopoczucie, odpusciłam sobie ćwiczenia w szkole rodzenia, a miałam iść na 8.30 dawno nie byłam taka zasmarkana a zawsze się ciepło ubieram, i skąd to? ledwo oddycham, tak mnie zatkało. Ja nie chce być chora ! Akysz wstrętna zimo !
kładź się pod kocyk, herbatka z cytryną i miodem i odpoczywaj! zdrówka

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Hej kochane, widzę, że pogoda ponura i deszczowa nie tylko u mnie. Jejku ale mam sny, śniło mi się, że jakis dzieciak w biedronce odkręcił słoik z burakami i wybrudził mi nowo kupiony kocyk z kubusiem puchatkiem a tak w ogólę to mój tato ma dzisiaj za tymi kocykami popatrzeć, jak jemu się spodoba to kupi

Dla wszystkich urodzinowych brzuchatkowych istotek 100 lat

Mój Tż dzisiaj popołudniówka, co ja bedę sama robić? Pewnie siedzieć na allegro, smyku i innych pierdołach i oglądać co bym tu jeszcze chciała

Aaaa haftuje Kubusia Puchatka (tak tak- uwielbiam go) , tzn już dawani dawno zaczęłam, najwyższa pora zakończyć- kontury i jakieś ozdobne rzeczy poddawać i zrobię taki worek na łóżeczko, gdzie wrzucę jakieś grzechotki i inne bajery Jak skończę robić kontury to pokażę obrazek

Czas na kawkę, trzeba sie obudzić
a co to za kocyk co tata ma poszukać? coś nowego ma być?

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
wspaniale Kochana, że takie wieści nam przesyłasz!!! Strasznie się cieszę, że każdego dnia Helenka tak się rozwija

przepiękny

powodzenia na wizycie!

Cytat:
Kiedy ubieracie choinke?

my zawsze ubieramy dopiero 1-2 dni przed wigilią i zawsze mamy "żywą" choinkę, nie lubię sztucznych!
Stary 2014-11-25, 10:15   #1677
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Kiedy ubieracie choinke?
ja tym pytaniem molestuję tż już ponad tydzień w moim domu rodzinnym choinkę ubiera się dzień przed wigilią i biorą w tym udział wszyscy domownicy. A ja mam w tym roku jakieś parcie na szybsze ubranie i coś czuję, że tak będzie, a po choinkę pojedziemy po 10.12
Stary 2014-11-25, 10:15   #1678
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
WITAJCIE kochane! )))

Mnie dziś czeka wspaniały dzień, bo o 13 lecę do stomatologa pomęczyć się trochę na fotelu (mam zarezerwowane 3 godziny, więc chyba będzie się działo brrr), potem na 16:30 do ginekologa zobaczyć maluszkę

mon9
bardzo się cieszę, że Helenka jest taka silna i dzielna!! Ucałuj ją od ciotki
A kocyk przecudowny!!!! Chyba też się skuszę, bo widać za co się płaci w tym przypadku. A póki co mam dwa darowane, jakiejś niskiej jakości.

smv a co z tą Twoją umową? Możliwe, że gdzieś przeoczyłam na forum jak o tym pisałaś..

Michiru zdrowia, szczęścia i przespanych nocy!!!

EdithS spóźnione wszystkiego najlepszego!!! Powodzenia dziś na wizycie
widzę, że więcej nas dziś wizytuje powodzenia!
Stary 2014-11-25, 10:18   #1679
EdithS
Zadomowienie

Dziękuję Dziewczynki, już się wizyty nie mogę doczekać
tout-petit-fille powodzenia u dentysty!
Stary 2014-11-25, 10:20   #1680
MaMusKA29
Wtajemniczenie

U mnie też nie ma mowy o sztucznej choince, musi być żywa.

tout-petit-fille,EdithS - powodzenia na wizycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości