|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Może z tym ryzykiem, już przed samym porodem jako takie nie istnieje (nie wiem tego na 100 %) ale słyszę takie "osiągnięcia" w tonie przechwałek, osiągnięć, zaznaczające że ktoś czuł się lepszy bo umył okna etc. To przykłąd z mojego otoczenia of kors ale Twoje wbieganie na schody mnie zaintrygowało, że niby o czym ono miałoby świadczyć, po co ono było? Tego właśnie nie czaję? No chyba że zalecenia an wywołanie, ale nie tak to brzmiało in the first place ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- No włąśnie. I to jest problem. Ze słowem pisanym. Nadinterpetacją. Dlaczego miałby być nieprzyjemny? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-25 o 22:52 |
|
|
|
|
#3872 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie np w☠☠☠☠ia sasiadka..ilekroc ja spotkam to oblukuje wozek czy tez fotlik i mruczy pod nosem z dezaprobatą
- umarznie..no umarznie...umarznie biedactwo nie wiem o co jej kurna chodzi?
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
spacery, ćwiczenia dla ciężarówek, joga, nie wiem na co teraz jest moda
![]() mi lekarka pozwoliła na tydzień w bieszczadach pod namiotem pod koniec 5m-sca
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-11-25 o 22:52 |
||
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiedziaąłm jak zareagować. Co powiedzieć
|
|
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
to fakt
ale czy to jest konieczne w listopadzie wolałabym spać całe dnie żeby czas do wiosny szybciej zleciał Cytat:
) Byłam też w okolicach Rimini i tam jest imprezowo i zabawowo (np parki rozrywki). Podobno na wycieczki z didem dobre są też okolice jeziora Garda oraz okolice Bibione. Wszystko co wymieniłam to są bardziej północne Włochy, do Rzymu i dalej na południe nie dotarłam Cytat:
![]() Tematy około ciążowe ominęłam
|
||
|
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie zdanie, że didka i tak nie chciała wyjść miało wyjaśniać. Cytat:
Nie mówię, że w tym konkretnym przypadku I że to akurat dotyczy Ciebie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad Rzymem dumałąm bo Mam była stosunkowo (3 lata temu ) niedawno dwa razy, i to jest miasto Gemini Czyli dwoistości, i za chaotyczne, za szybkie, zbyt zatrute spalinami ( ) zbyt zakorkowane pojazdami używającymi klaksonu zamiast hamulca, ale też i miasto z ciekawostkami, różnorodne, przed sezonem pewnei bardziej przyjazne. Skondensowane. Notabene widziaąłm w Wenecji tysiące didów i nie słyszałam jeszcze o przypadku wpadnięcia do kanału, no ale dmuchamy na zimne jak rozumiem, nikt nie chce być pierwszy ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
2.I see. |
||
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym ją przykrywasz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szwagierka ma teraz taka malutką ( 10 lat prawie czekali), i każdy prawie jej wbija w glowę,że dziecku, zimno, bo nie ma czapki, bo kocyk cieńki, bo noga macha w rajtkach tylko, bo łapki bez rękawiczek,, bo za cieńko ubrana... nawet w pomieszczeniach... |
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Red - mam dla Was miejscówę - Paryż
Dekadencja, Luwr, parki, przestrzeń, na Montmarte małą oszaleje. No ale to nie Włochy - nie ma jezior, nie ma krajobrazów, etc etc. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-25 o 23:08 |
|
|
|
#3882 | |||||||||
|
BAN stały
|
Z pewną taką nieśmiałością...
![]() A co ja?! Charytatywna centrala nasiennicza?! ![]() ![]() No weź mnie nie załamuj! ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli dałabyś od razu surowiznę do pieca, to pomysł niespecjalny, fakt (jadłem kiedyś taką zapiekankę, z mięsa mielonego i ziemniaków w cienkich talarkach, no i jednak twardawe były, przyznaję), ale jeśli warzywa uprzednio zblanszowane, kartofle podgotowane (5 min. wystarczy), mięso podsmażone, to chyba tylko przyprawy bym winił, albo ich brak, albo sos, albo wszystko razem ![]() A włączyłaś aby piekarnik? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niedźwiedzie to sobie dobrze obmyśliły |
|||||||||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3885 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
BAN stały
|
Rejcz la donna polilinguistica
Foch! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
może Szabel lubi
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3890 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no serio, nie przykrywam , przeciez nie było jesczze mrozu .ja ja ubieram jak człowieka (w sensie dorosłęgo) w dzinsy, futerko , czapke ofkors (od niedawna) i tak luzm wrzucam do wózka. a koc tez mam w reklamowce,jakbym przypadkiem stwierdzila ze marznie..ale jesczze nie stwierdziłam.to moze o to jej chodzi? ze dziecko bez kocyka? a w lecie chodziło ofkors bez czapki! Cytat:
bosh...maja w chaupie chodzi w body i leginsach-z gołoma stopoma i jak widac zyje i jest zdrowa, choc tesciowa umiera jak to widzino i jesczze jedno-ze ja nie wierze w przeciagi, tzn ich szkodliwosc np w lecie przy upale, otwieram z obu trzech stron okna i voila, uwzam ze to tak samo jak wiatr na zewnątzr, na spacerze, no bo jak ibaczej? przeciez w przeciagu nie leci jakies zatrute powietrze zeby did rozchorzał od tego , to znowu wg moich jest przestempstwo
|
|
|
#3891 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętam, że u mamy w pracy była kiedyś pani sekretarka, która się panicznie przeciągów bała i trzeba było zawsze szybko drzwi i okna zamykać "bo przeeeciąąąg!" ![]() Polly, spóźnione imieninowe najlepsze! Rejcz, a coś w stylu sheperd's pie? |
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3893 |
|
BAN stały
|
Ludzka głupota nie przestanie mnie chyba nigdy zaskakiwać, nagłówek reklamy w internecie "45-letnia Marta pomyliła krem do twarzy z pastą do butów. Rano nie mogła uwierzyć własnym oczom..."
![]() Chociaż... w sumie to wierzę, że oczom nie uwierzyła |
|
|
|
#3894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) w piekarniku bo tak nam bardziej smakuje mimo że np moja mama robiła zawsze właśnie na głębokiej patelni no ale oczywiście najlepsze są z ogniska Cytat:
Znad kawy |
|||
|
|
|
#3895 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) tylko wieczny pośpiech. Rano biegusiem, po pracy biegusiem, ogarnianie chałupy, ogarnianie dida, niedobór snu. I bez cionszy ciężko mi z tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do satysfakcji z lepszego znoszenia potrafię zrozumieć - zawsze miło nie mieć skutków ubocznych - ale nie rozumiem czemu niektórzy uważają to za swoją prywatną zasługę. Tak reaguje ich organizm no i tyle, mają farta. Cytat:
![]() Cytat:
Anonimowa ankieta na dziś: ile czasu szykujecie się rano do roboty? Od wstania do wyjścia, ile mija? |
|||||
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wczoraj miałam mega obiad: makaron z miodem, rodzynkami, orzechami i cynamonem ![]() Cytat:
![]() jak dojeżdżałam godzinami i wstawałam przed 6, to rano było ekspresowe 20 minut A teraz mam blisko i na 9, to się godzinę dłubię, ze zrobieniem i jedzeniem sniadania włącznie Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-26 o 10:37 |
||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale da się szybciej, tylko ja po prostu lubię na spokojnie się zbierać, zjeść śniadanie i wypić kawę przy kompie.... No i myję rano włosy, więc w zimie mi dłużej schodzi bo muszę je później jeszcze porządnie wysuszyć
|
|
|
|
|
#3898 |
|
niecnotliwa dziewica
|
30 minut z makijażem, grzaniem wody do mycia i zrobieniem kanapek. Jak się mocno streszczę to się wyrobię i w 20.
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie jadłam, ale wszelakie pajs mnie nie interesują- ja mało ciastowa jestem, z pizzy i tak zjadam głównie wierzch
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-26 o 11:22 |
||
|
|
|
#3900 |
|
Piers do przodu
|
Ja pracowałam do porodu
jak zadzwoniłam do kadrowej to usłyszłam, gdzie się podziewam - a ja na to, że jestem już rozdzielona ale po prostu świetnie się czułam do końca i tyle.
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-11-26 o 12:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

..i tez o tym opowiadam ..ale nie czuje sie rpzez to lepsza czy gorsza, czy wogole.
. dla mnie taka postawa to pewien prymitywizm, nie mam powodu dobrze sie czuc z samą sobą,nie mam z czego byc dumna, to przynajmniej wam pokaze jaka jestem w ciazy za☠☠☠ista-ale to bardzo zadko spotykane zjawisko, przynajmniej w moim srodowisku.
I nie wiedziaąłm jak zareagować. Co powiedzieć
) Byłam też w okolicach Rimini i tam jest imprezowo i zabawowo (np parki rozrywki). 

genialne, pochłonełam kilka łyżek tego wsadu. A potem on połączył to jak Mić pisze z kiełbachą, ziemniakiem, przyprawą i serem, no i dziś żenua smakowa. Zatem zapiekanki to zły i zupełnie niepotrzebny pomysł