|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Jeszcze zrujnowanie wewnętrzne, pewnie bym zniosla... ale... zawsze byłam kluska niezbyt atrakcyna, pryszczata i tłustawa. I strasznie duzo mnie to kosztowało i w dziecięctwie i w latach nastoletnich. To jak się w końcu ogarnęłam i uporałam z kompleksami, to nie bardzo mam ochote wpędzać się w nie znowu....wiem jak to brzmi okropnie, no ale...lepszy taki zdrowy egoizm i trzezwe patzrenie na sytuację ( no doobra, po mojemu) niz pozniej ktoś czyta w brukowcach, bo mamusia zatlukla dziecko...nie żebym usprawiedliwiala, broń Boze, ale te potwory to chyba psychika, nie biorą się przecież z powietzra, a nie wiem czy moja by wytrzymala powrót do przeszłości, wole nie sprawdzać w taki sposob, i wiem że to obzydliwie niesprawiedliwe Surogatkę chętnie przytuliabym
|
|
|
|
|
#3842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz co, ode mnie kasę brać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3843 | |
|
Nindżopesz
|
Ino ja tego nie dożyję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jedyny minus to okropna zgaga w ostatnim trymestrze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3845 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kokosanek odręcznych
![]() Cytat:
2.próbowałam z kartofli cukinii mięcha pieczarek i sosu smietanowo-jajowego i nie wyjszło na razie wszyscy się zniechęcili do zapiekanek 3.no właśnie , a tu takie odwrócenie ewolucji ![]() 4.no to trzeba butlę odkręcić , wyjść , zamknąwszy wszystko i za jakiś czas wejść i zapalić światło , efekt gwarantowany Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie dorastamy fizycznie do umysłowych aspiracji i zachceń ![]() Cytat:
2.już przed nią niejaki Izaak Babel w "Opowiadaniach odeskich" napisał że życie to śmierć , świat to burdel a ludzie to aferzyści ![]() Cytat:
Ewolucyjnie idzie nie tak , bo ilość inteligencji na świecie jest constans , więc jak ludziów coraz więcej ...---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3846 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zgagi na szczęście nie odnotowałam, za to w I trym senność a w III stresujące uczucie ciągnięcia brzucha w dół i wieczne zmęczenie.Polly, kupiłaś sobie jakiś fajny ciuch? Weź mnie zainspiruj bo ciągle noszę to samo, cztery zestawy na krzyż... ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Ale w czasie czekania na odpowiednie rozwarcie? Wtedy się nie prze a znieczulenie i tak mija po 2 godz więc w czym problem? |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już na pewno są mocno przereklamowane Dodam, że chuopin, z uporem maniaka robił wczoraj wieczorem zapiekankę (thank good że jadłam dziś na mieście i nei byłam głodna ) Skosztowałam półproduktu z patelni - por, papryka, pieczar, cebula, marchwe, zioła, i genialne, pochłonełam kilka łyżek tego wsadu. A potem on połączył to jak Mić pisze z kiełbachą, ziemniakiem, przyprawą i serem, no i dziś żenua smakowa. Zatem zapiekanki to zły i zupełnie niepotrzebny pomysł W ogóle, po wuj zapiekać coś, co już jest prawie ze gotowe do spożycia i already pyszne ? Lepsze wrogiem dobrego 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-25 o 21:53 |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale chować się z tego powodu w domu? Chyba każdy normalny człek widzi, że kobieta ma duży brzuch, bo jest w ciąży didowej, a nie że dlatego że wyżarła całą lodówkę i jest w ciąży spożywczej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3849 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia, niektórzy faceci są w ciążach piwnych ( i to nie 9 miesięcy ino dłużej) i jakoś nie chowają się z tego powodu w domu
![]()
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pracowałam praktycznie do dnia porodu tylko, że potem w domu, ale wychodzić i tak wychodziłam i jeszcze wbiegiwałam (ee jest takie słowo?) już pod koniec po schodach, a didka i tak wyjść nie chciała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani to nie wskazane ani nikt za to nie daje medalu. |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
I czemu pytam, otóż z wszędąd właśnie słyszę takie teksty ja robiłam to do ostatniego dnia porodu, ja to, ja tamto, ja myłam okna, ja coś tam. Brzmi to tak, jakby ktoś się przechwalał nie lada wyczynem, jak wyścigi, jak olimpiada ciężarówek, jak konkurs
Czy to daje poczucie lepszości? o co chodzi? Bo pytam zupełnie poważnie. Nie robię se jaj, nie kpię ani nic z tych rzeczy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-25 o 22:29 |
|
|
|
#3856 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A to najpierw ktoś musi zapytać, żeby można było o czymś napisać?
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A medalu skąd wiesz, że nie dają? Byłaś w tej sytuacji?
|
|
|
|
#3859 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cicho bądź, lepiej pomyśl, że mam ochotę na ciacho z Sowy
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie myłam okien ![]() Mój post był odpowiedzią do posta Win, zwykłą odpowiedzią, ale widzę, że próbujesz wywołać burzę.
|
|
|
|
#3861 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No serio, jak słyszę przechwałki ja myłam okna kilka dni przed porodem etc etc z intonacją głosu pełną dumy, to jak mam to odbierać? Ktoś postrzega to jako osiągnięcie. I ja tego nie kapuję, czemu tak to pojmuje Zwyczajnie. Cóż to za motywacja? I ta licytacja lasek, która co robiła najkrócej przed porodem.
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bieganie po schodach po terminie, to na wywołanie, bo kroplówa z okstocyną jest dużo mniej przyjemna
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co burze? Nie można już dyskutować, wymieniać info? Dlaczego się w ogóle obruszasz? Czy to złe tak pytać? O oknach to przykład jaki zasłyszałam spoza forum, nie zawsze chodzi o Bar luzik ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
O tym co "po termininie" to słyszałąm, ale tu nie było mowy o sytuacji "po terminie" . Doradzają też seks, ostre przyprawy etc. |
||
|
|
|
#3865 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień wcześniej ileśtam ton zboża przerzucili i ją w trasie złapało... ale mąż był jeszcze lepszy, jak pielęgniarka spisywała żonę, to się zabrał i pojechał. chyba po 2 dniach zadzwonił zapytać to co mu się urodziło i może nawet zdrowie żony. jak przyjechał ją odebrać, to z ubrankami na kilkulatka do noworodka...
|
|
#3869 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
nieee...ja chodze w 2 zestawach na krzyz-jeden bo lubie i, jest ciepły i wygdnyi sienie mnie, a drugi odmienny mam do lekarzy z didem pfffff, to nie jest 100pytan do tylko fontek plotkowy ![]() Cytat:
ja powiem tak-som podobno srodowiska w ktorych babony tak własnie to postrzegają i sie chwalo jedna przez drugą i daje im to poczucie wyzszosci..wyobrazam sobie zepotem te same babony udzielają boskich rad innym zaciążonym ,rad typu-no wiesz ja w tym miesiacu to juz to i tamto...a potem-a moje dziecko to to i tamto jednakze ja osobiscie serio nie spotkalam takiej kobity ..i tez o tym opowiadam ..ale nie czuje sie rpzez to lepsza czy gorsza, czy wogole.przeciez normalny człowiek nie moze czerpac satysfakcji i poczucia wyzszasci z faktu iz lepiej znosi ciaze . dla mnie taka postawa to pewien prymitywizm, nie mam powodu dobrze sie czuc z samą sobą,nie mam z czego byc dumna, to przynajmniej wam pokaze jaka jestem w ciazy za☠☠☠ista-ale to bardzo zadko spotykane zjawisko, przynajmniej w moim srodowisku.
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Dyskutowanie? Ja to odebrałam jako nieprzyjemny ton.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Także jestem w stanie zrozumieć, że komuś ciąży taki stan. I fizjologicznie i wizualnie. 

genialne, pochłonełam kilka łyżek tego wsadu. A potem on połączył to jak Mić pisze z kiełbachą, ziemniakiem, przyprawą i serem, no i dziś żenua smakowa. Zatem zapiekanki to zły i zupełnie niepotrzebny pomysł 

Chyba każdy normalny człek widzi, że kobieta ma duży brzuch, bo jest w ciąży didowej, a nie że dlatego że wyżarła całą lodówkę i jest w ciąży spożywczej