|
|
#1891 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Cytat:
ojej kochana dobrze, że miałaś wizytę! ważne, że jesteś pod dobrą opieką, trzymaj się i odzywaj jak będziesz mogła ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
![]() Śliczne te karuzelki. Ja się zastanwiam cały czas. Na razie zajęłam się szyciem pościeli i chaftowaniem baldachimu o karuzeli pomyśld później Dziękuję komplementów brzuszkowych
|
|
|
|
#1893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przespałam całe 3h, do 3 nad ranem. wow sukces o 3 kociak się obudził i poszedł się załatwić, więc ja też się obudziłam siłą rzeczy. potem TŻ wstał i poszedł do pracy.swoją drogą, miałam najgorsze urodziny ever. nie dość, że czułam się tak sobie to nie pogodziliśmy się z TŻtem. wrócił z pracy i wow ilość wymienionych słów między nami wzrosła z 1 do 10, więc postęp, ale co z tego. żadnego znaku, żeby chciał się pogodzić nie zauważyłam. posiedział chwilę, poszedł do teściowej nawet nie mówiąc, że idzie, gdzie idzie i kiedy wróci. w pewnym momencie stwierdziłam, że pewnie na noc nie wróci ale przyszedł po 22, posiedział niemal się nie odzywając, wypił kawę i znów poszedł spać do drugiego pokoju. na życzenia urodzinowe w zasadzie nie liczyłam, ale nawet nie zapytał jak się czuję choć nie chciałabym, żeby tak się to skończyło, bo wiem, że TŻ tyle czekał, żeby znów zobaczyć dzidziusia ale jestem tym tak zgnębiona i zmęczona, że nie mam ochoty tego znosić również na badaniu.
|
||||
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Witam przed pracą, oczywiście jestem na bieżąco czytając, ale wieczorem nieraz nie mam się siły odezwać. Wczoraj trochę bieganiny, pozałatwiałam parę spraw w banku. Nie moge uwierzyć, że za chwile grudzień.
Michru ja Ci się nie dziwie. TZ fochasty, ale to ty jestes w ciąży, powinnaś otrzymać trochę zrozumienia od nego i powinnien chociaż w tym czasie odpuścić. Przy dziecku chyba nie chcę taki fochów odczyniać z wychodzeniem i nie mówieniem nic. Trzymam kciuki, zeby zrozumiał Edits najważniejsze, że szyjka w odpowiednim czasie wykryta i bedziesz stała stałą opiekę. Musi być dobrze Mon Helenka będzie pięknie wyglądać na takm kocyku, sama bym go kupiła chętnie. Niech płucka małej mocno pracują Piękne ciuszki dziewczynki i jakie ceny. Może mi się uda przed wizytą na lumpeks wstąpić. Szef stwierdził, żebym się nie przepracowywała i siedziała do 15. Chyba już zmęczenie po mnie widać.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymajcie się cieplutko i słuchaj zaleceń lekarza żeby Bubcia jeszcze w brzusiu posiedziała---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
, TŻem się nie przejmować, przejdzie mu, może on w ten sposób odreagowuje? lepiej teraz fochy niż po porodzie ^^ a na połówkowe go weź, bo później się pogodzicie i będziesz żałować, a tak sobaczy wasze Maleństwo i może troche zmięknie. Głowa do góry Zapomniałam dodać, że złożyłam sobie małą obietnicę, żeby nie chodzić narazie już na ciucholandy, a jak złamie te słowa to tylko i wyłącznie przez was, tak wy kusicie wstawiając swoje łowa, że szoook. Ale korci ojojoj a dzisiaj -50%, całe szczęście że mam zaplanowany inaczej dzień, to może tam mnie czort nie poniesie. A ja odprawiłam męża do pracy i zamiast iść dalej spać, to ja się wzięłam za solidne śniadanie i teraz taki bąk ze mnie najedzony że może jeszcze się zdrzemnę A poza tym dalej zasmarkana, w nocy to ledwo oddycham, w aptece odradzały mi wszelkich kropli do nosa więc pozostało mi tylko 'wciąganie' mentolu w sztyfcie
Edytowane przez ojustyna Czas edycji: 2014-11-26 o 07:03 |
||
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziesz miala jakas sposobnosc to pisz co u CiebieDzien dobry ja juz w pracy, ale jest tak ciemno na dworze ze chetnie bym została w lozku
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Ojustyna to ja na lumpa idę za Cię bo też obiecałam sobie i jeden tydzień faktycznie nie poszłam
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
Michru
Współczuję sytuacji z Tżem tylko jak ich uniknąć? Może dziś będzie lepiej. A na badanie myślę, że powinnaś go zabrać bo Ty będziesz później żałować a on będzie miał do Ciebie żal i znów kłótnia gotowa ![]() Tak poza tym duuużo zdrówka i wytrwałości. Cierpliwości dla Tża i przyszłego dzidziusia. Żeby wszystko się ułożyło i było nk. 100 lat kochana! Ojustyna za 26tc oby do końca było tak samo dobrze.A co do zakupów, to ciężko.. Wiem po sobie Tepsb, Marcia Może to już czas na L4? Opoczęły byście. ![]() Dzieńdoberek tak w ogóle ![]() Miłego dnia. U mnie ciąg dalszy chaftowania baldachimu. |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
witam sie z mamusiami
U mnie z dnia na dzien chyba coraz gorzej. Wiecej problemow miec nie moge niz mam, i dzis i wstalam i kolejny. Do tego nie zdazylam zlapac oddechu po wstaniu z lozka, i odechciewa mi sie wszystkiego....musze podjac decyzje bardzo powazna, czego nie nawidze robic, bozeeeee zakopcie mnie gdzies na kilka lat.---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Moze napisz mu jakis liscik albo wez go na rozmowe i powiedz co cie boli, i nie pasuje tobie, ze to on jest mezczyzna, a nie ty w tym domu i oczekujesz tego od niego, szczegolnie ze bedzie dziecko. No i to usg!!! obydwoje bedziecie zalowac tego niestety, wiec warto sie wziasc na wspolna rozmowe , a nie przez takie rzeczy, nie pojdziecie wspolnie przywitac sie z maluszkiem. Mysle ze jest to bardzo wazny moment dla was obojga. Obyscie sie pogodzili szybciutko Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-11-26 o 08:02 |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może tydzień wytrzymam, jak narazie pochłania mnie wybór 'idealnego' materacyka i coraz bardziej zastanawiam się nad pianką wysokoelastyczną albo duo z termostatyczną na drugiej stronie. Lateks mi się podobał, ale sam fakt że ta guma nie oddycha jakoś mnie odstrasza ;o (i cena)
|
|
|
#1901 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie z rana. Mialam tak koszmarną noc, że chyba jeszcze w życiu tak się źle nie czuła. Miałam uczucie kamienia w żoładku, cięzko mi było oddychać, nie mogłam zasnąć. Nigdy więcej sięnie przejem. Teraz będę sobie zapisywała, co zjadłam, zebym miała nad tym kontrolę.
Cytat:
. Dobrze, że lekarz zareagował, na pewno wszystko będzie dobrze---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak zrobic maly ladny tort bez pieczenia?
moj TZ 6 grudnia ma imieniny, i w zwiazku z tym chcialabym zrobic cos ladnego mojemu TZ, ale nie posiadam piekarnika, i nie znam nikogo w okolicy 300 km kto by go mial i jestem nie udolna jesli chodzi o takie rzeczy Jakies pomysly?
|
|
|
|
#1903 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() faceci tak mają-wszytsko na ostatnią chwile-dla niego to jeszcze duuuużo czasu ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile ci się chce robić ^^ ja uwielbiam słodkosci tej pani http://www.mojewypieki.com/kategoria...-bez-pieczenia
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moga byc bezy pokruszone z czyms, w czyms, w jakis sposob, w sklepach sa wielkosci jablka
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie z Wami witam zmarznieta na maxa nibybtylko - 1 a mi sie wydaje ze chyba z -10:-( a musialam od rana na miasto ruszyć ale te az juz robie sobie ciepłą herbatke i zaczynam Was nadrabiać
|
|
|
|
#1913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za stronke juz patrze
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja jednak podrzucę dziadkom pomysł na prezent. Ani moi rodzice ani teściowa nie interesują się wyprawką dla młodego. Teściowa jedynie mnie krytykuje, że za wcześnie na zakupy, ale jak olewam jej rady. Gdy czytam, że komuś dziadkowie kupują łóżeczko czy wózek to trochę zazdroszczę, bo widać, że dziadkowie się angażują
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To oznacza dluzsze splacanie naszej karty.... dziecko w drodze.... pelno wydatkow, teraz swieta. Odechcialo mi sie wszystkiego juz dzisiaj. Caly tydzien chodze jakas zestresowana nie wiem czym, jeszcze to.
|
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

o karuzeli pomyśld później
klask i:
ale przyszedł po 22, posiedział niemal się nie odzywając, wypił kawę i znów poszedł spać do drugiego pokoju. na życzenia urodzinowe w zasadzie nie liczyłam, ale nawet nie zapytał jak się czuję
choć nie chciałabym, żeby tak się to skończyło, bo wiem, że TŻ tyle czekał, żeby znów zobaczyć dzidziusia
ale jestem tym tak zgnębiona i zmęczona, że nie mam ochoty tego znosić również na badaniu.
Trzymajcie się cieplutko i słuchaj zaleceń lekarza żeby Bubcia jeszcze w brzusiu posiedziała
ja juz w pracy, ale jest tak ciemno na dworze ze chetnie bym została w lozku

tylko jak ich uniknąć? Może dziś będzie lepiej. A na badanie myślę, że powinnaś go zabrać bo Ty będziesz później żałować a on będzie miał do Ciebie żal i znów kłótnia gotowa
Do tego nie zdazylam zlapac oddechu po wstaniu z lozka, i
odechciewa mi sie wszystkiego....musze podjac decyzje bardzo powazna, czego nie nawidze robic, bozeeeee zakopcie mnie gdzies na kilka lat.