Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-26, 07:21   #4441
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Stał się cud! Wstałyśmy O 6 a nie o 4!!!

Debrah tak,ten kod 35zl.'No zdenerwowałam się. Ale widzę że kod jest w aplikacji a nie było go do wykorzystania

Michael Kupiłam małej standardowy zestaw lego duplo W supermarkecie, naklejki wielorazowe: jedzenie i dom oraz farby do malowania palcami. Muszę jeszcze za radą Szajki kupić ceratę

Pstryczku dzieci są the best! Dziękuję Ci że mogłam się uśmiechnąć!

Szaja moja Mała nauczyła się jakiś miesiąc temu smarkac W chusteczkę. I od tamtej pory, nawet jak katar, to ona sama biegnie po chusteczkę i krzyczy "mama nosek!" I czyścimy.

Ewulka moja Gwiazda też ma taką przyjaciółkę Ma na imię Madzia. Ale generalnie to jej przyjacielem jest Antoś
Uwielbiam słuchać jak opowiada co było w żłobku. Wczoraj np, w nawiązaniu do sytuacji Nawijki,opowiadała że "Niunia Antosiowi no no Antoś ksici Madzi". W wolnym tłumaczeniu stanęła w obronie przyjaciółki. Pięknie napisałaś "ma już tam swoje życie"
Może zrobiłaś to co ja i twoje przedmioty osiągały 100 dopiero z kosztem dostawy? A bez dostawy bylo mniej niż 100? Ja rak zrobiłam i musiałam puzzle jeszcze dokupić i poszło z bonem.

Dzień dobry!

Co do hello kitty to dla mnie jest strasznie kiczowaty i brzydki po prostu, Ale nie dziwi mnie ze dzieci mogą mieć szał. Sama nic z tym nie kupuje Ale jak kiedyś młoda dostanie to być może będzie szał i cóż poradzić, trzeba będzie jakoś żyć

Chyba akcja fundacyjna się podoba, nigdy nie zdobyłam tylu "lajków"..
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 07:49   #4442
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Co do hello kitty to dla mnie jest strasznie kiczowaty i brzydki po prostu, Ale nie dziwi mnie ze dzieci mogą mieć szał. Sama nic z tym nie kupuje Ale jak kiedyś młoda dostanie to być może będzie szał i cóż poradzić, trzeba będzie jakoś żyć
Ja też nie kupuje nic hello kitty. jakoś tak jeszcze po Młodej zostały trzy takie ala breloczki, i to najulubieńsze figurki są, a u kuzynki jest taki fotel pluszowa Hello Kitty no to szał był, zejść nie chciała. Jakoś to przeżyję.

Meneq ale jak dziewczynka, z uszami itd.??
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 07:56   #4443
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
nie tylko w gimnazjum :/

wina lezy w zegarkach elektronicznych (kiedys synonim luksusu) a obecnie w telefonach. ze swieca szukac ucznia ktory ma normalny zegarek. jesli juz ma w ogole zegarek to wlasnie elektroniczny :/ reszta sprawdza godz na telefonie
Kurcze!
Wydawalo mi sie, ze uczenie poslugiwania sie zegarkiem to normalny etap rozwoju!
Jak rodzic moze o tym zapomniec?
Nie zwalalabym na wszechobecna elektronike, ale hmm lenistwo rodzica?

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Polowe kostki z Biedry
Dziekuje

W ogole dziekuje za wszystkie odpowiedzi w zlobkowej sprawie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 07:57   #4444
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja też nie kupuje nic hello kitty. jakoś tak jeszcze po Młodej zostały trzy takie ala breloczki, i to najulubieńsze figurki są, a u kuzynki jest taki fotel pluszowa Hello Kitty no to szał był, zejść nie chciała. Jakoś to przeżyję.

Meneq ale jak dziewczynka, z uszami itd.??

A Ty uszu nie masz?
Yae sie przed HK uchronic nie da, na razie dostala krolika Miffy i jest slodki. HK tez jest slodka ;-) No i pokochala jak wszystkie tutejsze dzieci Anpanmana (wygooglujcie sobie).
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 08:02   #4445
sylwietta1988
Zakorzenienie

Witam sie i zaczynam nadrbianie
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Aaa nigdy pracy nie znajde! Mialam dzis rozmowe w cukierni blisko mnie. Wszystko super 2 zmiany ale 2 dni na 2 dni.. Sam szef do mnie, ze szkoda bo fajna jestem

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
poznał sie na Tobie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć.

Mąż jest już w drodze do szpitala
Sylwietta-tak daleko od nas bo tu na miejscu nie potrafią leczyć. Ma schorzenia które tu były bagatelizowane.
Powiedz mi jak Twój brat? Ostatnio jak pisałaś to był w szpitalu,wiedzą już co mu jest?
ojeju, doczytalam, ze zostaje długoooo, trzymaj siev
co do mojego brata, dziekuje ze pytasz porobili mu multum badan, najpierw neurlogia, potem kardiologia, nie wyszło na szczescie nic, wykluczyli wstepnie podejrzewaną padaczke i w sumie nie wiadomo od czego ma mega wysokie cisienie rzedu 180/140..........
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Hej jestem juz w aucie to co przezylam w szpitalu horror darlam sie ze mnie wszyscy slyszeli gmerali mi igla kulkowa w ranie odciagali krwiaka czyscili myslalam ze umre nigdy tak nie bolalo
Dobrze ze szybko zareagowalam bo odsaczyli tylko krew bez skrzepow gdyvym to zbagatelizowala to nie wiem
Winowajca sa zastrzyki p/zakrzepiwe ktore biore w brzuch powiem Wam ze chtba je odstawie bo drugi raz tego nie przezyje

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
o Boże, az mnie ciary przeszły..... Kochana, duzo siły i juz bez takich koszmarów

MAŁA, gdyby mi mody tak jadl to bym sie chyba zalamała...... Wspólczuje....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 08:02   #4446
nafiyqa
Zakorzenienie

Mlynek polecam ten: http://m.clatronic.pl/item/343238 na all za 41zl z przesylka
Mam 2 lata, czesto uzywam, nie zawodzi

PSTRYCZKU, pytalas czy dajemy mielone.
To zalezy do czego. Do pochrupania daje np slonecznik w calosci, ale wiadomo, ze dziecko nie jest w stanie pogryzc wszystkiego idealnie, wiec pestki przelatuja przez organizn niestrawione.
A zmielone sa lepiej przyswajalne.
Poza tym mozna fajnie przemycic zdrowe rzeczy np w plackach, ciasteczkach domowych albo po prostu posypac kanapke

Stary 2014-11-26, 08:03   #4447
Ultra81
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
Nadrobiłam, ale po łebkach, przyznaję się.
Z zainteresowaniem przeczytałam dyskusję na temat kataru, bo niestety Mycha chyba złapała swój pierwszy w życiu katar. Podłapała oczywiście od tz. Na szczęście wraz z pierwszymi kichnięciami nauczyła się też wydmuchiwać nos, także póki co nie jest źle. Będziemy obserwować.

Nawijko - podobnie jak dziewczyny uważam, że reakcja tz przesadzona. Takie rzeczy mogą się zdarzyć, nie sposób wszystkiego dopilnować.

Yellow - może to i dobrze, że tz wyjeżdża. Zobaczycie, jak wygląda (i czy wygląda) Wasza relacja na odległość, jego relacja z synem. Zawsze to nowe otwarcie. Trzymam kciuki za Ciebie i życzę Ci najlepszego.

Ewulkaa - jak "Twoje" pierwsze wypłaty? Już po stresie? Bo jeśli pisałaś, to jakoś przegapiłam, przepraszam.

Pstryczku - szkolne teksty mnie powaliły

Nie pamiętam więcej... Ale chciałam się pochwalić, że nie dałam jeszcze nic z Arosowego zamówienia A moją mamę "przyłapałam" na zabawie "Naciśnij mnie"

Widziałam wczoraj mojego eksmęża, pierwszy raz od roku tak "na żywo". Dziwne uczucie.

Miłego dnia!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 08:28   #4448
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zebyscie nie uznaly mnie za wariatke co robi afere z ugryzienia pokaze Wam jak to wyglada

Wybaczcie obuwnicze tlo.
Nie wiem dlaczego jest obrocone,na tel mam normalnie.
łoł, konkretnie sie Kubusiow oberwało.... Ale co zrobic, wiadomo, ze panie wzystkich nie upilnuja..... wg mnie tz przesadza, bo co teraz zrobic? ugryzc winowajce? czy mu wlac po tylku?

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Gdzie wyście? Wieczór mam wolny, dziś nic nie robię i w nosie mam. A tu pustki :P

Kupiłam wczoraj Oliemu gary w Ikei. Dziś je dostał i muszę przyznać że są świetne! Młody cały wieczor gotował, spać nie chciał iść przez nie :P ustawił je sobie na drewnianym głośniku jako na kuchence, także myślę że już wiem co powinnam mu kupić na święta tylko czemu te drewniane kuchnie takie drogie są. Prawie 5 stów w Ikei, dużo! Znacie jakieś dobrej jakości tańsze czy lepiej zaczekać i kupić droższa jak kasa będzie? Hmm hmm.

Apropo mojego tż - ma tydzień urlopu w jednej z dwóch firm w których pracuje. Zgadnijcie, na co wykorzystał wolny czas? Tak tak, na pracę w tej drugiej! Przypominam, że on wychodząc o 7.30 wraca przed 1 w nocy. A zdarza mu się siedzieć tam z kolegami i do 3. Teraz dorzucił jeszcze prace w sb i niedzielę. Moje pytanie - a kiedy ja mam cokolwiek robić? Może nie powinno mnie dziwić to wszystko, ale jednak tatą był najlepszym swego czasu, więcej się zajmował dzieckiem niż ja. A teraz? Widzi go raz na tydzień-dwa przez góra 3h. Nie bawi się z nim, nie przebiera, nie karmi nic. Tylko drze się o byle g. Mogę zrozumieć że pary z nas nie będzie ale też bym chciała wyjść gdzieś czasem swobodnie a jestem ciągle uwiązana w domu, czasem chciałabym odsapnąć a poza tym jak widzę jak jemu jest wszystko jedno to boli jak cholera. Tak cholernie mi przykro ze zawsze i wszędzie jesteśmy z Olim sami we dwoje...
Co za palant, az słow brakuje.... moze dobrze, ze jedzie, tyko Ciebie kochana szkoda i Oliego, ze w takim układzie tkwicie.....
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a w ogole to dzis opadlo mi wszystko co opasc moglo....

syt. nr 3 (tym razem dziewczynka - absolutnie moja faworytka! )
tlumacze "godziny". jest przyklad - 10.20.
-P., ile mamy minut?
- 20
-slicznie! 20 po ktorej?"
P. mysli, mysli, mysli......
-po prawej?
chyba zrobilam mine sra.jacego kota na pustyni bo sie lekko przestraszyla i z niesmialoscia wydukala...
-po lewej?

Panie, daj mi cierpliwosc!!!!!!!!
padłam jak dluga, nogi mi spod biurka własnie wystają
A Kubus jaką delikatną ma urodę

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

co do żłobka - mamy zdjęcie grupowe i Ania zawsze pokazuje Panie i jedną dziewczynkę - zawsze tą samą. Dziś zapytałam Pani, jak ona ma na imię, bo Ania ciągle ją pokazuje i nie wiem co mam mówić.
I Pani mi opowiedziała całą historię Ania we wrześniu była nowa w grupie (dzieci już rok chodziły) i najmłodsza. I od pierwszych dni ta dziewczynka, Paula (ma prawie 3 lata, więc jakby rok różnicy) zaczęła się Anią "opiekować". Jak płakała to ją przytulała, pokazywała jej zabawki, siedziała obok niej przy stoliku itp i do teraz jest tak, że zawsze się we dwie bawią, zawsze tym samym, dzielą się, przytulają, i dmuchają sobie na rany jak im się coś stanie. Generalnie są najlepszymi przyjaciółkami i jak Ania była chora to Paula się o nią pytała.
Jakoś mnie rozczuliła ta historia, i uświadomiła, że Ania ma w tym żłobku już swoje życie
jakie to słodkie
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
To ja Ci powiem, że ostatnio u nas był sąsiad, który uczy historii w gimnazjum i tam dzieciaki też nie umieją godzin i nie znają się na zegarku.
żartujesz

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam więcej... Ale chciałam się pochwalić, że nie dałam jeszcze nic z Arosowego zamówienia A moją mamę "przyłapałam" na zabawie "Naciśnij mnie"

Miłego dnia!
ale agentka

Co do kataru, to Bartulo juz od dluższego czasu profesjonalnie dmucha nos, jak mu cos splywa to sam biegnie do lazienki po papier albo chusteczki.

W ogole, jak tak patrzę na tego brzdaca to az mnie dziwi, ze prawie dwulatek wykazuje tyle od siebie- jak znajdzie jakiegos paprocha to idzie z nim do kosza, jak zdejmie z siebie brudne ubranko to od razu do łazienki niesie, jak zdejmie buciki to ustawia pod szafka równiusienko, jak zje serek to opakowanie do kosza a łyzeczka do zlewu i wiele wiele innych przykładów, nie musze mówic zeby cos zrobił bo sam wie

Dzisiaj moje dziecko stwierdziło, ze 3.20 to idelana pora a wstanie, bujalismy sie do 6.45 a zaraz potem zadzwonił mi budzik dodam tylko, ze wieczorem zasnął po 22 a ja przed pólnocą sie położylam, wiec elokwencją dzis nie grzeszę

Zjadłabym cos dobrego
Stary 2014-11-26, 08:31   #4449
Ultra81
Rozeznanie

Sylwietta - brawa dla Młodego Moja też taka porządnicka, układa, odkłada, wyrzuca. Wczoraj np. wywaliła do kosza 60 zł (50 + 10, w banknotach), bo zaliczyła je do kategorii "papier" Drobniaki od razu wrzuca do swojej świnki, widocznie z papierowymi pieniędzmi ma za rzadko do czynienia
Stary 2014-11-26, 08:45   #4450
nancykenator
Zakorzenienie

Ultra padlam z Twojej mamy

Nawijko chyba zazycze sobie od Mikolaja takie urzadzenie

Od 40 min namawiam Kube na ubranie sie i wyjscie z domu ale jest nieugiety
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 08:47   #4451
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

wczoraj wieczorem na jednej z grup fb ktoś wkleił filmik jak niania się nad dzieckiem znęcała. obejrzałam i serce mi pękło dziecko zwymiotowalo a ona zaczęła je kopać po brzuchu, po twarzy i weszła na nią nadal nie mogę uwierzyć jak człowiek może robić takie rzeczy dziecku. spłakałam się i zasnąć nie mogłam
na szczęście podobno "niania" już siedzi w więzieniu a z dzieckiem wszystko jest dobrze.

ewulko ale słodko z tą przyjaciółką

nancy super, że Kuba zaczął jeść

fewciu powiem Ci, że nie wiem jak Ty funkcjonujesz o 4 jak ja o 6 jestem nieprzytomna. dzisiaj Hania o 7 się obudziła a ja i tak oczu otworzyć nie mogłam dopiero jak przytachała to łóżka ten domek z kiddieland to sie obudziłam

sylwia to widzę, że Bartulo idealny kandydat na Męża moja Hania też taka porządnicka

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:01   #4452
nafiyqa
Zakorzenienie

Ejjjj,SYLWIA stawia dzis kolorowe drinki!
Najlepszego kochana!!

Stary 2014-11-26, 09:23   #4453
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepszego kochana!!

Przylaczam sie!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:31   #4454
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwietta - brawa dla Młodego Moja też taka porządnicka, układa, odkłada, wyrzuca. Wczoraj np. wywaliła do kosza 60 zł (50 + 10, w banknotach), bo zaliczyła je do kategorii "papier" Drobniaki od razu wrzuca do swojej świnki, widocznie z papierowymi pieniędzmi ma za rzadko do czynienia
aaaa padłam u nas jest tak,, ze jak Bartulo zobaczy kase (jakąkolwiek) to z powagą kiwa glową twierdząc "mamuni" na "apko" (jabłko) kazdy pieniądz jest mój bo tz nie uzywa portfela i jak cos znajde poniewierającego sie to wkladam do siebie, dziecko zaczaiło i kontynuuje proceder : hahaha:

Cytat:
Ultra padlam z Twojej mamy

Nawijko chyba zazycze sobie od Mikolaja takie urzadzenie

Od 40 min namawiam Kube na ubranie sie i wyjscie z domu ale jest nieugiety
co sie bedzie w taką pogode spacerował
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

wczoraj wieczorem na jednej z grup fb ktoś wkleił filmik jak niania się nad dzieckiem znęcała. obejrzałam i serce mi pękło dziecko zwymiotowalo a ona zaczęła je kopać po brzuchu, po twarzy i weszła na nią nadal nie mogę uwierzyć jak człowiek może robić takie rzeczy dziecku. spłakałam się i zasnąć nie mogłam
na szczęście podobno "niania" już siedzi w więzieniu a z dzieckiem wszystko jest dobrze.

ewulko ale słodko z tą przyjaciółką

nancy super, że Kuba zaczął jeść

fewciu powiem Ci, że nie wiem jak Ty funkcjonujesz o 4 jak ja o 6 jestem nieprzytomna. dzisiaj Hania o 7 się obudziła a ja i tak oczu otworzyć nie mogłam dopiero jak przytachała to łóżka ten domek z kiddieland to sie obudziłam

sylwia to widzę, że Bartulo idealny kandydat na Męża moja Hania też taka porządnicka
tez to widziałam i mnie krew zalewa, ze takie osoby po ziemi chodzą
No przeciez po mamusi pedancik to sie dogadają bez problemu, przynajmniej w kwestiach porządkowych

Cytat:
Najlepszego kochana!!
uhu, a potem bedzie że towarzystwo rozpijam pozwólcie chociaz z pracy wyjsc
dziekuję

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Przylaczam sie!
dziekuję bardzo

Stara dooopa ze mnie

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2014-11-26 o 09:32
Stary 2014-11-26, 09:41   #4455
iffonka7
Zadomowienie

W klubie dodałam zdjęcia o które prosiła marsi
Stary 2014-11-26, 10:36   #4456
nancykenator
Zakorzenienie

Kuba tak zmeczyl sie tym 1,5h ubieraniem i 20minutowym spacerem,ze wlasnie usnal

Moja mama powiedziala,zebym kupila cos dla Kuby za 70 zl i nie wiem co nie moge sie zdecydowac

Chyba skorzystam z tego,ze mam obiad na dzisiaj i tez legne
Kiepskie mamy te ostatnie noce :-(

sylwia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-*
Stary 2014-11-26, 10:40   #4457
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Kuba tak zmeczyl sie tym 1,5h ubieraniem i 20minutowym spacerem,ze wlasnie usnal

Moja mama powiedziala,zebym kupila cos dla Kuby za 70 zl i nie wiem co nie moge sie zdecydowac

Chyba skorzystam z tego,ze mam obiad na dzisiaj i tez legne
Kiepskie mamy te ostatnie noce :-(

sylwia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-*
korzystaj, pewnie, tez bym tak chciała a musze sie tu kisic do 16

Komu kawałek orzechowca? Serniczka ewentualnie?
Stary 2014-11-26, 10:45   #4458
nancykenator
Zakorzenienie

Stary 2014-11-26, 10:46   #4459
Debrah
Zakorzenienie

Sylwia: A mi jak na złość chce się czegoś słodkiego a nic ni ma
Stary 2014-11-26, 10:48   #4460
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Sto lat
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:51   #4461
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Siedzi na tylku, je orzechowca z sernikiem i jeszcze marudzi

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-11-26 o 10:55
Stary 2014-11-26, 11:02   #4462
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia: A mi jak na złość chce się czegoś słodkiego a nic ni ma
a ja mam ukraińskie czekoladki a nie mogę ich zjeść życie jest niesprawiedliwe

jednak zdecydowałam sie nie iść spać, zrobię za to sałatkę z tuńczyka
popijam właśnie herbatkę z miodem i cytryną ale mi dobrze
Stary 2014-11-26, 11:05   #4463
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam się. Na początku ponawiam życzenia urodzinowe dla Sylwii i chyba nie musimy się tu prosić o jakąś bibkę? D
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej
Widziałam opis filmu ale nie miałam odwagi obejrzeć. Podobno ojciec dziecka tak stlukl ta babę ze siedzi na wózku ale nie wiem czy to prawda. Napewno jest tam gdzie jest jej miejsce. ...w kiciu:thumbup:
Cytat:
:-*
A ja mam do wydania od t. 200 zł (100 na sanki to już wiem) ale jeszcze Stówa i nie wiem na co. ... no i jeszcze pomysł na prezent od nas... jakie pomysły. .?
Myślałam że może coś z serii Tonka albo coś do klocków Wadera bo mamy pudło tych dużych.
Ale MAM Tez Pudło duplo (wiecie ze te Maja 20 Lat-Są po mojej siostrze. )- no i nie wiem do których lepiej ? na razie bawi się Waderem a tamte nie wyjete jeszcze
No i chce jakiś plecaczek dla Antonia niezadrogi- ktos coś?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-11-26 o 11:07
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-26, 11:09   #4464
Debrah
Zakorzenienie

a ja mam wielki kubek białej kawy ale nie mam nic słodkiego
Ami śpi od 15 minut, relaksuję się, czekają notatki z uczelni do przepisywania i materiał do kolokwium z upośledzenia umysłowego.. ( w sb mam), żeby mi się chciało tak jak mi się..
Stary 2014-11-26, 11:16   #4465
Ultra81
Rozeznanie

Sylwietta - dla mnie orzechowca
Nancy - ukraińskie czekoladki też mogę przygarnąć, chętnie uwolnię Cię od problemu

W ogóle dziewczyny chodzę na tę siłkę regularnie od 2 miesięcy i co się okazuje? Nie dość, że jem więcej niż tz, to jeszcze bluzka do wywalenia, bo ma ciasne rękawy. Rękawy!!! Kumacie to? Będę pakerem

Dzwoniłam do domu, Julka niestety zagilona na całego. Mama jej nosek maścią majerankową posmarowała i Mycha zasnęła. Mam nadzieję, że na katarze się skończy...
Stary 2014-11-26, 11:17   #4466
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Witam się. Na początku ponawiam życzenia urodzinowe dla Sylwii i chyba nie musimy się tu prosić o jakąś bibkę? D

Widziałam opis filmu ale nie miałam odwagi obejrzeć. Podobno ojciec dziecka tak stlukl ta babę ze siedzi na wózku ale nie wiem czy to prawda. Napewno jest tam gdzie jest jej miejsce. ...w kiciu:thumbup:

A ja mam do wydania od t. 200 zł (100 na sanki to już wiem) ale jeszcze Stówa i nie wiem na co. ... no i jeszcze pomysł na prezent od nas... jakie pomysły. .?
Myślałam że może coś z serii Tonka albo coś do klocków Wadera bo mamy pudło tych dużych.
Ale MAM Tez Pudło duplo (wiecie ze te Maja 20 Lat-Są po mojej siostrze. )- no i nie wiem do których lepiej ? na razie bawi się Waderem a tamte nie wyjete jeszcze
ja bym dokupiła duplo, ale u nas Kuba ma szał na punkcie ludzików i zwierzątek z duplo
Cytat:
Ami śpi od 15 minut, relaksuję się, czekają notatki z uczelni do przepisywania i materiał do kolokwium z upośledzenia umysłowego.. ( w sb mam), żeby mi się chciało tak jak mi się..
Stary 2014-11-26, 11:18   #4467
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

My tez dostaliśmy pudlo duplo po synach mojego kuzyna 250 szt i sa naprawdę w dobrym stanie , ale Julo kocha je wywalić wszystkie i zostawic znaczy zbuduje z 10 szt a matka sprząta

Cytat:
Kawa mi sie marzy z pianka ale nie moge odrazu mnie cofa , mozesz polecic jakies pozycje na temat zlosci u 2 lata bo bunt u nas nadciaga i nie wiem jak reagować

Jaka sie odzywala bo nie wiem czy nie przegapilam pewnie juznw domu jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-26, 11:19   #4468
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwietta - dla mnie orzechowca
Nancy - ukraińskie czekoladki też mogę przygarnąć, chętnie uwolnię Cię od problemu

W ogóle dziewczyny chodzę na tę siłkę regularnie od 2 miesięcy i co się okazuje? Nie dość, że jem więcej niż tz, to jeszcze bluzka do wywalenia, bo ma ciasne rękawy. Rękawy!!! Kumacie to? Będę pakerem

Dzwoniłam do domu, Julka niestety zagilona na całego. Mama jej nosek maścią majerankową posmarowała i Mycha zasnęła. Mam nadzieję, że na katarze się skończy...
to teraz żaden dres Ci nie podskoczy
zdrówka dla Julci
Stary 2014-11-26, 11:22   #4469
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
My tez dostaliśmy pudlo duplo po synach mojego kuzyna 250 szt i sa naprawdę w dobrym stanie , ale Julo kocha je wywalić wszystkie i zostawic znaczy zbuduje z 10 szt a matka sprząta

Kawa mi sie marzy z pianka ale nie moge odrazu mnie cofa , mozesz polecic jakies pozycje na temat zlosci u 2 lata bo bunt u nas nadciaga i nie wiem jak reagować

Jaka sie odzywala bo nie wiem czy nie przegapilam pewnie juznw domu jest
Zależy o co ci chodzi - czy chcesz poznać przyczyny tej złości, czy chcesz sobie poradzić ze swoimi emocjami w związku z tym, czy też chcesz lepiej dogadywać się z młodym i spróbować go zrozumieć
Stary 2014-11-26, 11:26   #4470
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy o co ci chodzi - czy chcesz poznać przyczyny tej złości, czy chcesz sobie poradzić ze swoimi emocjami w związku z tym, czy też chcesz lepiej dogadywać się z młodym i spróbować go zrozumieć
Chce sie dogadac wytlumaczyc choc juz male sukcesy mamy ale nie w kazdej sytuacji sie udaje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości