![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Dzień dobry! Co do hello kitty to dla mnie jest strasznie kiczowaty i brzydki po prostu, Ale nie dziwi mnie ze dzieci mogą mieć szał. Sama nic z tym nie kupuje Ale jak kiedyś młoda dostanie to być może będzie szał i cóż poradzić, trzeba będzie jakoś żyć ![]() Chyba akcja fundacyjna się podoba, nigdy nie zdobyłam tylu "lajków".. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meneq ale jak dziewczynka, z uszami itd.??
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydawalo mi sie, ze uczenie poslugiwania sie zegarkiem to normalny etap rozwoju! Jak rodzic moze o tym zapomniec? Nie zwalalabym na wszechobecna elektronike, ale hmm lenistwo rodzica? Dziekuje ![]() W ogole dziekuje za wszystkie odpowiedzi w zlobkowej sprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty uszu nie masz? Yae sie przed HK uchronic nie da, na razie dostala krolika Miffy i jest slodki. HK tez jest slodka ;-) No i pokochala jak wszystkie tutejsze dzieci Anpanmana (wygooglujcie sobie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |||
Zakorzenienie
|
Witam sie i zaczynam nadrbianie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do mojego brata, dziekuje ze pytasz ![]() Cytat:
![]() MAŁA, gdyby mi mody tak jadl to bym sie chyba zalamała...... Wspólczuje.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Mlynek polecam ten: http://m.clatronic.pl/item/343238 na all za 41zl z przesylka
![]() Mam 2 lata, czesto uzywam, nie zawodzi ![]() PSTRYCZKU, pytalas czy dajemy mielone. To zalezy do czego. Do pochrupania daje np slonecznik w calosci, ale wiadomo, ze dziecko nie jest w stanie pogryzc wszystkiego idealnie, wiec pestki przelatuja przez organizn niestrawione. A zmielone sa lepiej przyswajalne. Poza tym mozna fajnie przemycic zdrowe rzeczy np w plackach, ciasteczkach domowych albo po prostu posypac kanapke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Nadrobiłam, ale po łebkach, przyznaję się. Z zainteresowaniem przeczytałam dyskusję na temat kataru, bo niestety Mycha chyba złapała swój pierwszy w życiu katar. Podłapała oczywiście od tz. Na szczęście wraz z pierwszymi kichnięciami nauczyła się też wydmuchiwać nos, także póki co nie jest źle. Będziemy obserwować. Nawijko - podobnie jak dziewczyny uważam, że reakcja tz przesadzona. Takie rzeczy mogą się zdarzyć, nie sposób wszystkiego dopilnować. Yellow - może to i dobrze, że tz wyjeżdża. Zobaczycie, jak wygląda (i czy wygląda) Wasza relacja na odległość, jego relacja z synem. Zawsze to nowe otwarcie. Trzymam kciuki za Ciebie i życzę Ci najlepszego. Ewulkaa - jak "Twoje" pierwsze wypłaty? Już po stresie? Bo jeśli pisałaś, to jakoś przegapiłam, przepraszam. Pstryczku - szkolne teksty mnie powaliły ![]() Nie pamiętam więcej... Ale chciałam się pochwalić, że nie dałam jeszcze nic z Arosowego zamówienia ![]() ![]() Widziałam wczoraj mojego eksmęża, pierwszy raz od roku tak "na żywo". Dziwne uczucie. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Kubus jaką delikatną ma urodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kataru, to Bartulo juz od dluższego czasu profesjonalnie dmucha nos, jak mu cos splywa to sam biegnie do lazienki po papier albo chusteczki. W ogole, jak tak patrzę na tego brzdaca to az mnie dziwi, ze prawie dwulatek wykazuje tyle od siebie- jak znajdzie jakiegos paprocha to idzie z nim do kosza, jak zdejmie z siebie brudne ubranko to od razu do łazienki niesie, jak zdejmie buciki to ustawia pod szafka równiusienko, jak zje serek to opakowanie do kosza a łyzeczka do zlewu i wiele wiele innych przykładów, nie musze mówic zeby cos zrobił bo sam wie ![]() Dzisiaj moje dziecko stwierdziło, ze 3.20 to idelana pora a wstanie, bujalismy sie do 6.45 a zaraz potem zadzwonił mi budzik ![]() ![]() Zjadłabym cos dobrego ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Rozeznanie
|
Sylwietta - brawa dla Młodego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Ultra padlam z Twojej mamy
![]() Nawijko chyba zazycze sobie od Mikolaja takie urzadzenie ![]() Od 40 min namawiam Kube na ubranie sie i wyjscie z domu ale jest nieugiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wczoraj wieczorem na jednej z grup fb ktoś wkleił filmik jak niania się nad dzieckiem znęcała. obejrzałam i serce mi pękło ![]() ![]() ![]() na szczęście podobno "niania" już siedzi w więzieniu a z dzieckiem wszystko jest dobrze. ewulko ale słodko z tą przyjaciółką ![]() nancy super, że Kuba zaczął jeść ![]() fewciu powiem Ci, że nie wiem jak Ty funkcjonujesz o 4 jak ja o 6 jestem nieprzytomna. dzisiaj Hania o 7 się obudziła a ja i tak oczu otworzyć nie mogłam ![]() ![]() sylwia to widzę, że Bartulo idealny kandydat na Męża ![]() ![]()
#4452 |
Zakorzenienie
|
Ejjjj,SYLWIA stawia dzis kolorowe drinki!
Najlepszego kochana!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No przeciez po mamusi pedancik ![]() ![]() uhu, a potem bedzie że towarzystwo rozpijam ![]() ![]() dziekuję ![]() dziekuję bardzo ![]() ![]() Stara dooopa ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-26 o 09:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
W klubie dodałam zdjęcia o które prosiła marsi
#4456 |
Zakorzenienie
|
Kuba tak zmeczyl sie tym 1,5h ubieraniem i 20minutowym spacerem,ze wlasnie usnal
![]() Moja mama powiedziala,zebym kupila cos dla Kuby za 70 zl i nie wiem co ![]() ![]() Chyba skorzystam z tego,ze mam obiad na dzisiaj i tez legne ![]() Kiepskie mamy te ostatnie noce :-( sylwia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Komu kawałek orzechowca? Serniczka ewentualnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Sylwia: A mi jak na złość chce się czegoś słodkiego a nic ni ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-26 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się. Na początku ponawiam życzenia urodzinowe dla Sylwii i chyba nie musimy się tu prosić o jakąś bibkę?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam że może coś z serii Tonka albo coś do klocków Wadera bo mamy pudło tych dużych. Ale MAM Tez Pudło duplo (wiecie ze te Maja 20 Lat-Są po mojej siostrze. ![]() ![]() No i chce jakiś plecaczek dla Antonia niezadrogi- ktos coś?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-11-26 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
a ja mam wielki kubek białej kawy ale nie mam nic słodkiego
![]() Ami śpi od 15 minut, relaksuję się, czekają notatki z uczelni do przepisywania i materiał do kolokwium z upośledzenia umysłowego.. ( w sb mam), żeby mi się chciało tak jak mi się.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Rozeznanie
|
Sylwietta - dla mnie orzechowca
![]() Nancy - ukraińskie czekoladki też mogę przygarnąć, chętnie uwolnię Cię od problemu ![]() W ogóle dziewczyny chodzę na tę siłkę regularnie od 2 miesięcy i co się okazuje? Nie dość, że jem więcej niż tz, to jeszcze bluzka do wywalenia, bo ma ciasne rękawy. Rękawy!!! Kumacie to? Będę pakerem ![]() Dzwoniłam do domu, Julka niestety zagilona na całego. Mama jej nosek maścią majerankową posmarowała i Mycha zasnęła. Mam nadzieję, że na katarze się skończy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez dostaliśmy pudlo duplo po synach mojego kuzyna 250 szt i sa naprawdę w dobrym stanie , ale Julo kocha je wywalić wszystkie i zostawic znaczy zbuduje z 10 szt a matka sprząta Cytat:
Jaka sie odzywala bo nie wiem czy nie przegapilam pewnie juznw domu jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrówka dla Julci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Chce sie dogadac wytlumaczyc choc juz male sukcesy mamy ale nie w kazdej sytuacji sie udaje
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.