|
|
#3901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Cytat:
![]() Nie no żart ![]() Cytat:
Ile czasu idziesz do pracy? ![]() Dobrze, że nie masz na 5 do pracy ![]() Ale dziś ładna pogoda
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3902 | ||
|
BAN stały
|
& ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na razie nie jem mięsa
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważaj ![]() ![]() Redzia ale Ty już zaraz idziesz na zwolnienie? Czy jeszcze poczekasz? A może już jesteś, bo się pogubiłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Piers do przodu
|
Było minęło, teraz mam już studenta I roku weterynarii
a ja się cieszę, że mi czerwone krwinki się w końcu zaczęły mnożyć i widzę światełko w tunelu z napisem koniec anemii
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
ano dobrze, bo bym musiała wstawać o 3.30
![]() jak chodziłam na 7 i musiałam wychodzić z domu o 6.30 to udawało mi się tak w godzinę z małym hakiem wybrać, ale to juz miałam kanapki do pracy przygotowane dzień wcześniej i cały komplet ciuchów naszykowany, żeby po szafach nie szukać ![]() Żeby się jeszcze szybciej zebrać musiałabym zrezygnować z mycia włosów rano, a nie ma takiej opcji ![]() wygrywasz ![]() ja mam 10 minut na nogach, więc w porównaniu do Ciebie mam daleko ![]() Cytat:
za dalsze postępy
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
nieee... no pszeciesz pisałam, że 12 cali minimum
jak przyjedzie to zmierzę Cytat:
2. mimo wszelkich niedogodności ciążowych i kłopotów uwielbiałam bycie w ciąży. serio. i się nie chwalę ani nie biorę udziału w żadnych wyścigach, chcę Ci tylko pokazać, że owszem takie dobre samopoczucie MIMO ciąży jest możliwe. myślałam, że będzie gorzej, że się będę czuć właśnie wrednie brzydko etc, biorąc pod uwagę samopoczucie mojej bratowej w ciąży i po porodzie, a tu nie. i taki zayebisty stan mam do tej pory. owszem czasem sobie narzeknę, że jestem gruba buba, ale to czasem i w sumie rozm 40 to nie jest chyba tragedia jakaś i nie rozmyślam nad tym codziennie, ba, nawet nie raz w tygodniu chciałabym tak się czuć w kolejnej (pomijając wszelkie te kłopoty które miałam, tego nie chcę), w ogóle chciałabym kolejną ale czy i kiedy snad samości w chaupie, też został zawezwany z urlopu do roboty jak mnie to wqrza ![]() na poprawę humoru dostałam tracking number czyli jeszcze chwila jeszcze dwie i plastik będzie w domu wię, etkuję, jusz nie będę ![]() wiecie może kto obsługuje USPS chamerykańskie w Polsce? poczta czy jakaś firma kurierska?
|
|
#3910 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nawiązując do tematu skierowań do specjalistów: jeśli zarezerwowałam sobie wizytę telefonicznie i zapisali mnie na styczeń, to czy mogę jeszcze szukać w innej przychodni, na ewentualny bliższy termin, czy raczej odpuścić i poczekać do nowego roku?
|
|
#3911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Minu(e) tę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Móc to chyba możesz, ale raczej odpuść. Wątpię, żeby były wolne terminy, chyba, że akurat będziesz mieć szczęście i się okaże, że coś się zwolniło.
|||
|
|
|
#3913 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Tak jakoś sobie poczytałam opinie o nim (już po zapisaniu) na znanym lekarzu, i nieco mnie one zniechęciły....
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
2 lata temu wracaliśmy z Bieszczad po 3 dniach zamiast po tygodniu ojtam ojtam uczepiłeś się akurat najmniej ważnego szczegółu
|
#3915 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkie się zmieszczą w nast roku będzie większa, 45 - 48 cm i też musi kajś się podziać ale ciemnica u mnie
|
|
#3917 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Skoro jest ciemno, to ja bym najchętniej spała. Nawet nie zawsze czytać mi się chce przy tej ciemnicy...
|
|
#3918 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie, na czytanie to zawsze i wszędzie miałabym ochotę
ale żeby nie było, bo w końcu "winter is coming" to się leczę letnimi kawałkami i skaczę z didem
|
#3919 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
odpowiadam, że to zależy, o której uda mi się zwlec, ale 2,5 h minimum
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3920 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ty we wtorek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja 1 h 10 min na szybkiego ![]() Wychodzi mi z wyliczeń, że myję się, ścielę łóżko i ogarniam kothy przez 20 min, przez 15 się maluję (! strasznie długo), 15 ubieram, perfumuję i piję duszkiem herbatę (! tyle czasu!), a 20 min układam włosy. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj kolacja na bogato: jade do kolezanki i się chwaliła, że krewetki kupiła, bo chce spróbowac, jak toto smakuje. Mam nadzieję, że będzie zjadliwe ![]() Do tego wino, a potem domowe pierogi z surówką ![]() I doopsko rośnie...
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-26 o 16:54 |
|
|
|
|
#3922 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3923 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, normalny biurowy standard warszawski czyli 9-17, ale spać mi się już chce około 22 więc max do 6 śpię, czasem se nawet wstaję przed 5, a co ![]() poza tym rano, poza takimi "normalnymi" czynnościami jak śniadanie i prysznic, przygotowuję sobie żarcie do robo, snuję się, piję kawę, wpadam w dziurę czasową....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym tak wstawać o 5 rano i mieć full energii ![]()
|
|
|
|
#3925 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3926 | ||||||||
|
Panaroja
|
sprzed kothy (która leży za mnou
)Cytat:
Cytat:
jedna może do porodu na bandżi skakać a druga musi całą cionsze przeleżeć i co , gorsza przez to że okien nie umyła i nie wybronowała pola z odchodzącymi wodami ? panaroja jakaś ![]() Cytat:
![]() 2.no właśnie tak to działa , ale to wcale nie takie rzadkie , znaczy zależy od środowiska , w robo dużo tego mam , albo w drugą stronę też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.kiedyś tak miałam z sąsiadką , co pilnowała mieszkania sąsiadce co wyjechała , sąsiedzi poczuli gaz na klatce , zadzwonili po straż , a tamta jak ją obudzili to chciała wejśc do zagazowanego mieszkania i zapalić światło i w ogóle nie rozumiała o co tyle zamieszania , a gaz się ulatniał parę godzin z odkręconego kurka , bo zapomniała zakręcić ![]() 4.staramy się 5.bo ona nie traci aktualności ![]() 6.i so s tego , jak i tak było ochydne 7. o właśnie , obowiązkowo mus mieć właśnie nie wię czy lubieu , bo przedtem jadłam tylko raz u bratowej któa dobrze gotuje ale mi nie smakowało to może nie lubieu ![]() Cytat:
![]() ! bes czapki w upał ! dziecko chce zaziembić ! i okna otwiera !!!! no na stos po perostu od razu ! Co ja sie w robo nagadam , żeby didów nie przecieplać i że latem w upał naprawdę niepotrzebny jest pajac z długim rękawek i nogawkami oraz czapka wiązana pod brodą Cytat:
tak czy siak codzienny remont elewacji zajmuje mi jakieś 20-30 minut .Znowu mi kogoś nie cytło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3927 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() o to samo chciałam spytać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a pizza też mi molto bueno wychodzi , więc może w grubości zapiekanej warstwy rzecz , jak za grubo i się rozklapciwuje to ochyda ![]() Cytat:
? nie wiadomo jak się człowiek będzie w cionszy czuł póki w niej nie będzie , a jak się czuje nie tak jakby chciał ? każden ma wolnego wybora niby jak kto jest grooby to też nic nadzwyczajnego bo to częściowo normalne - nie mówię o jakiejś patologicznej otyłości olbrzymiej , ale takiej zwykłej groobości , też się człowiek zakutowywuje we szmaty żeby jak najmniej było widać (aczkolwiek młode pokolenie kompletnie jest pozbawione kompleksów czy czego tam i mając 15 kilo za dużo wkłada wąskie mini i obcisłą koszulkę na ramiączkach )Baru czy Mauboussin Mauboussin ładnie pafnie czy nie ? bo nie wiem brać w ciemno , nie brać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3928 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kubka po herbacie
Co do poglądu, że dida przed powietrzem świeżym bronić trzeba, to on niezależny od tzw. warstw społecznych, własnego przychówku i wykształcenia jest chyba, tak wynika z moich pobieżnych obserwacji Cytat:
Z własnego doświadczenia wiem, że warzywa zapiekane "na surowo" nie smakują tak dobrze, jak te poddane uprzednio obróbce termicznej (przede wszystkim o wodę chodzi, która się wydziela w trakcie pieczenia) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad zmęczenia zakupami
|
|||
|
|
|
#3930 |
|
To ja :)
|
Hej, co u Was?? Rejcz mnie na dywanik wezwała, to się pokazuję
![]() U mnie młyn. Chwilowo niestety w niezbyt pozytywnym znaczeniu, ale kiedyś się to musi skończyć. Trzymajcie kciuki!! Ściskam!!!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

) tylko wieczny pośpiech. Rano biegusiem, po pracy biegusiem, ogarnianie chałupy, ogarnianie dida, niedobór snu. I bez cionszy ciężko mi z tym 
Ile czasu idziesz do pracy? 

& 

za dalsze postępy

zamiast po tygodniu 

genialne, pochłonełam kilka łyżek tego wsadu. A potem on połączył to jak Mić pisze z kiełbachą, ziemniakiem, przyprawą i serem, no i dziś żenua smakowa. Zatem zapiekanki to zły i zupełnie niepotrzebny pomysł
? nie wiadomo jak się człowiek będzie w cionszy czuł póki w niej nie będzie , a jak się czuje nie tak jakby chciał ? każden ma wolnego wybora