|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Mango - cz. IV
Czarne... tragedia. Od swetra jest to samo, fotela itd. Także raczej to wina spodni. Mam ochotę je sprzedać. Jak w lecie będą tak samo wyglądały to je puszcze w świat.
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obłażą niemiłosiernie, w zimie ich praktycznie nie noszęMam też granatowe dżinsy Alice, które również lekko obłażą, ale jakoś wystarczy przejechać je szczotką do zbierania włosów i wyglądają naprawdę ok. Nie wiem co jest w tych dżinsach z Mango, bo mam kilka par od nich, z czego 2 pary granatowych+ te czarne wyjątkowo obłażą. Były kupowane w rożnym odstępie czasowym, więc raczej nie jest to nagła niska jakość. Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2014-11-25 o 22:19 |
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc- w mango kupuję przeważnie spodnie/dodatki, a chciałabym zamówić buty online- noszę standardowe 38, ale mam jedne botki z mango w rozmiarze 39 i pamiętam, że w 38 nawet nie miałam szans wcisnąć stopy
Czy to standard? Nie wiem, czy znów zdecydować się na 39, czy po prostu ten model był wyjątkiem.
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także chyba celowałabym w swój rozmiar ![]() Ewentualnie - jeśli masz możliwość - zamów 38 i 39 i zobaczysz, która para będzie dla Ciebie lepsza
Edytowane przez Agnessa* Czas edycji: 2014-11-26 o 00:09 |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczny
Pojadę wieczorem do mango i przymierzę jakiekolwiek buty dla porównania, jak 38 będzie ok to zamówię 38, a jak nie to kliknę dwie pary i jedną sobie zostawię
Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2014-11-26 o 16:37 |
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie do posiadaczek woskow z Mango. Jak on sie u was trzyma? ja po jednym praniu mam spodnie juz BEZ wosku
![]() ![]() zamierzam reklamowac... |
|
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jest po każdym praniu i przez to te spodnie są niezniszczalne miałam też woski z innych firm, ale po kilku miesiącach wosk się ścierał i wyglądało to bardzo brzydko
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyjrze sie dokladniej jak bede w domu...
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabyś napisać jak je pierzesz? ile stopni, jeśli w pralce?
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Miłośniczki Mango - cz. IV
Jeśli chodzi o mnie, to swoje woski piore na delikatnym trybie (15min, 30 stopni, 600 albo 800 wirowan). O ile z khaki, bordo, ciemnej zieleni wosk nie zszedł, to w czarnych jest troche bardziej wyblakły, mniej intensywny, ale nadal jest
wydaje mi sie, ze te czarne woski sa po prostu delikatniej woskowane niż te kolorowe modele. Oczywiście przed wrzuceniem do pralki wywijam spodnie na druga stronę.
http://instagram.com/mmariczkaa Edytowane przez mmariczkaa Czas edycji: 2014-11-27 o 12:42 |
|
|
|
#1814 |
|
batonik
|
Dziewczyny, widziałyście stacjonarnie u siebie tą sukienkę z Mango (ew. tą drugą)? Obudziłam się dzisiaj, że nie mam w co się ubrać..jutro
I nie wiem czy zastanę ją właśnie w sklepie.
|
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Pierwszy raz zamawiałam coś z Mango Outlet i pierwszy raz odsyłałam. NR konta bankowego dawno uzupełniłam, a dzisiaj dostałam maila o treści:
Zwracamy się do Ciebie w związku ze zwrotem zamówienia... dokonanego w Mango Outlet. W celu przelania kwoty zwrotu, prosimy o udostępnienie nam danych Twojego konta bankowego. To proste! Wybierz opcję 'Aktualizuj dane bankowe' w zakładce Moje konto. Pamiętaj, że Twój numer konta musi należeć do banku mającego siedzibę w Polsce. Prosimy pamiętać, że płatność zostanie zwrócona w terminie od 2 do 5 dni roboczych od momentu otrzymania przez nas Twoich danych. Czy to ich standard, czy lepiej się z nimi kontaktować? |
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Ok przyjrzalam sie dzisiaj dokladnie tym woskom i niestetym zadnym cudownym sposobem wosk nie powrocil.. Pralam tez na delikatnym, na lewej stronie tylko nie pamietam czy ustawilam temp. na 30 czy 40 st.
![]() Coz bede reklamowac. Dla przykladu moje juz ok. 3 letnie woski z Zary mimo ze same w sobie dosc zjechane to wosk ciagle bardzo dobrze sie trzyma. |
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To spieranie wosku wciąż mnie powstrzymuje od zakupu wosków, a podobają mi się
|
||
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Kojarzycie może, kiedy będą wyprzedaze w mango? Wiem, ze zwykle zaczynają się wczesniej, jeszcze przed swiętami - tzn wysylaja klientom specjalny kod..
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro - 30% na wszystko
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak oceniacie jakość torebek z Mango?
|
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, brać swój standardowy rozmiar wosków?
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
duża jest różnica między tymi woskami :
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1417127871827 http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1417127871827 ? |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
te drugie wyglądają na błyszczące
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do wosków Zara, miałam, właśnie niedawno mi się rozwaliły. Miały super fason i bardzo dobrze się w nich czułam, ale bardzo szybko wosk zszedł, a niektórych miejscach wręcz się wytarł, amchodziłam w nich może 2-3 razy w tygodniu... Co do Mango, to zamówiłam sobie też koszulę z Tencelu (super materiał! . Ciekawe jaka będzie. Widziała lub posiada ją któraż z Was? Jest na zdjęciu ![]() Torebki z Mango posiadam, w sumie 6 szt. Jedną reklamowałam, bo rączki zaczęły pękać i szybko wytarła się na brzegach. Jeszcze z drugą mam podobny problem, ale już teraz wchodząc do Mango, wiem, które torebki wytrzymają długo, a które nie. Np. to jest ten gorszy materiał, bardziej miękki: http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1417162120826 Z resztą nie mam problemu, najbardziej solidnie wygląda lakierowana bordowa, jest z takiego twardego materiału, mam już 2 lata i uwielbiam do dziś
Edytowane przez Nixie Czas edycji: 2014-11-28 o 09:19 |
||
|
|
|
#1827 |
|
Konto usunięte
|
Działa wam sklep online? Jak klikam "kupuj" to wyskakuje mi informacja:
Wskazane ubiory sa w tym momencie niedostepne. Automatycznie wyeliminujemy te ubiory z Twojego zamówienia. Mozesz kontynuowac zakupy lub zakonczyc proces zakupu bez wskazanych ubiorów.
|
|
|
|
#1828 |
|
batonik
|
Po prostu nie ma produktów, które masz w koszyku.
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiające dzisiaj rano lub w nocy jakoś
Na kiedy planowany jest u Was termin doręczenia? Chodzi mi o wysyłkę standardową do domu.
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ma ktoras z Was ta kurtkę w takim kolorze (coal) jak wypada na zywo? jak w ogole wyglada ta kurtka na zywo mogłybyscie wkleic foto niewzne jakiego koloru i jak wypada? nosze normalnie S/M i nie wiem ktora brac
33015531_75.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Obłażą niemiłosiernie, w zimie ich praktycznie nie noszę
Czy to standard? Nie wiem, czy znów zdecydować się na 39, czy po prostu ten model był wyjątkiem.
także chyba celowałabym w swój rozmiar
Pojadę wieczorem do mango i przymierzę jakiekolwiek buty dla porównania, jak 38 będzie ok to zamówię 38, a jak nie to kliknę dwie pary i jedną sobie zostawię

Tak jest po każdym praniu i przez to te spodnie są niezniszczalne

I nie wiem czy zastanę ją właśnie w sklepie.