|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mąż mnie od czekolady odciąga, bo faktycznie w ostatnim tygodniu trochę za dużo jej jadłam
|
|
|
|
|
#1473 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety czasem tak bywa... Ja TZ brata i bratowa tez wole rzadko widywac, ale to temu ze ona ma nierowno pod sufitem. Tak problematycznego czlowieka nigdy nie znalam... Wiecznie do kogos ma problem i foch niewiadomo o co.... Cytat:
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze ze ty jak lecisz to juz hurtowo! ja mam w szafce slodycze, batona kit kat ktore osttanio ubostwiam a mimo to nie ciagnie mnie, za to draze dzis.. mm.. jadł by!
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba na święta upiekę ten pasztet bez wątróbki ![]() http://walijskiepichcenie.blogspot.c...-watrobki.html |
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA to jeszcze zależy o jakim nowym body mówimy bo w ff czy nexcie to spory koszt za 5 pak wychodzi spokojnie 10zł za sztukę a ja kupuję używki nexta czy mothercare czy george za niecałe 1zł za sztukę i to w super stanie
KORDELKA ja tez mam większość używek dla trzeciego dziecka, nówki będę na starsze miesiące tak od 68 pewnie bo juz mam spory zapas 56 i 62 większy nawet niż przy chłopakach.. ogólnie to kiedyś słyszałam że używki są lepsze bo już są kilkanaście razy prany i toksyny z materiału są wyprane w ten sposób i skóra dziecka lepiej to przyjmuje ale nie wiem ile w tym prawdy.. o rany SONIA zjadła bym te draże! dobrze że mam jeszcze zapas delicji i góralek a co do siostry na chrzestną to moja mama też mi tak podpowiadała i co? jak przyszło chrzcić Bartosza to mi odmówiła bo to spory wydatek jest.. nosz karwa! potem jak by było mało odmówił mi brat.. więc z trzecim dzieckiem wcale rad słuchac nie mam zamiaru i zrobimy jak nam serca podpowiedzą z wyborem a najlepsze jest to że moja siostra się nastawia że teraz trzecie mi poda do chrztu bo tak bardzo żałuje że wtedy odmówiła.. a Marcin powiedział otwarcie "swoją szansę miała i nie wykorzystała"
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
haha napisz, poczujesz sie lepiej
![]() ja wciagnelam moja zupe i jestem przeszczesliwa, jakie to bylo dobre! najedzony brzus to szczesliwy brzus! teraz mysle, czy nie zrobic drugiej tury, drugiego podejscia..
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym napisała... Oj to ja chyba obiadu nie zrobię... szantaż emocjonalny
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę na zapas się nim napoić ![]() a to oznacza, że pestkowych owoców czyli np czereśni czy śliwek jeść też w sezonie nie można? |
|
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
dobra ponadrabiałam Was nareszcie
na samym początku spieszę donieść, że w kauflandzie płyn lovela 1,5 l lub proszek 1,8 kg kosztuje 14,95 zł. Nie wiem czy to dobra cena, bo ja się jeszcze nie rozglądałam, ale może którejś podpasuje ![]() dziękuję dziewczynki za dobre słowa bardzo się cieszę, że wszystko jest ok.Mój gin ma ok 40, wysoki, łysy i całkiem przystojny, fajnie się z nim rozmawia i o pierdołach i o ważnych sprawach. Skrępowana nigdy nie byłam, przebieram się w osobnej łazience w gabinecie i śmigam po gabinecie w papierowych kapciach i spódniczce ![]() Sylwia- brzucho masz śliczne Majka- Twój brzucholek tez piękny Sylwia- narobiłaś mi ochoty na te ziemniaki z ogniska!! chcę!! uwielbiam ziemniaki z ogniska mmmm Słodyczowa to ja też zawsze byłam, mamy w kuchni magiczną szufladę ze słodkościami i zawsze coś musi w niej być całą reszta bez rewelacji raczej.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej tak bo to o pestkowe chodzi podobno nie będac w ciazy o tym słyszałam dziecko może mieć kolki itd.
|
|
|
#1486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie ![]() Ja robie oo swojemu ![]() Niech sie wali Cytat:
ja juz zjadlam dwie michy i jak M bedzie tez zjem ![]() hehehe |
|||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa trafił
![]() ![]() a na kolację pizza Giuseppe - jedyna kupna jaką tknę
|
|
|
|
#1488 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
![]() ![]() świetne mikołajek będzie super![]() Cytat:
skąd ta bluzka ze słoniem?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z lumpka jakoś się nie mogę przełamać
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez szafka ze slodyczami, ale przed ciaza nalezala do tzt i dla gosci, zawsze cos bylo jak ktos na kawe zajrzal, mnie to wcale nie interesowalo, teraz w ciazy zjem batona tylko musi byc mega slodki, zajpokajam pragnienie i troche spokoju mam. czekolad nie lubie np.
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam krem do rąk można go uzywać?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
wciagnelam jedna, ale jak gtzt zaraz wstanie i bedzie jadl swoja to ja tez zjem, a tak dla towarzystwa.. zupa to zaraz przeleci i bede znowu glodna, wiec sie wole dopchac
![]() w oogle ostatnio mi kolacje nie wchodza. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- jadla je kiedys! i sa najlepsze na swiecie! o mamo a ja wlasnie wspomnialam ze nie jestem za slodyczami.. zabic to malo!
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA dobry tekst
muszę zapisać sobie ![]() MAŁA SYLWIA niestety można a najgorsze jest że jak byłam w drugiej ciąży to chodziła i wszystkim mówiła że ona chrzestną będzie.. jak mi powiedziała że nie to się czułam jak bym w twarz dostała z bratem ciotecznym też byłam umówiona że przyjedziemy w sobotę do niego a to kawał drogi bo nam ok 150km w jedną by wyszło to wujek dzwonił do mojej mamy po co my do jego syna jedziemy (a to mój chrzestny) i mama mu nie mówiła i zadzwonił w dzień co jechaliśmy żeby podpytać jeszcze i mu mama wreszcie powiedziała że na chrzestnego chcą go brać to jej od razu powiedział że w takim razie nie mamy po co jechać bo Patryk już 3 dzieci w tym roku podaje i więcej nie da rady.. no to mnie mam cofneła z drogi bo już w połowie byłam..
|
#1493 | |
|
Konto usunięte
|
dzięki za poradę, jak będepotrzebowac to sobie uszyję
![]() na razie mam mały brzuch i taka kurtke co pas ściaga na doł Cytat:
takimi szczegołami ciązowymi to niezbyt zainteresowany, cóż.mi moja gin powiedziała,ze bede miec badanie na kazdej wizycie (to ginekologiczne) o USG jakies przesądy chyba krązą,ze za duzo to niezdrowo... masz jakiegoś starszego tego lekarza?
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj mam albo morfologię, albo mocz, albo tsh albo inne wyniki. No i normalnie, ciśnienie + waga u położnej, rozmowa z ginem, usg i rozmowa z ginem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ależ bym się napiła mmm i wiśnie do wyjadania na koniec, pycha!co do domków i działek to my pewnie będziemy śmigać z młodym do moich rodziców- mieszkają w domu z wielkim ogrodem, przy samym lesie. Kocyk rozłożymy na trawke i będziemy się dotleniać ![]() mieszkają jakieś 25-30min spacerem od nas, nie licząc przeprawy promowej hehe ( nie ma to jak mieszkać w jedynym w PL mieście na wyspach aa zapomniałabym boleczko- niebieski wszystkim pasuje bez względu na płeć, więc wg mnie wszystko ok ![]() gosia- super łupy!! ja się swoimi dzisiejszymi łupami pochwalę jak mi wyschną, bo część już wyprana
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
a słodycze pożeram ogółem w ogromnych ilościach.. aż się boję badania na cukrzyce
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49112567]dzięki za poradę, jak będepotrzebowac to sobie uszyję
![]() na razie mam mały brzuch i taka kurtke co pas ściaga na doł ano troche w poprzedniej epoce informacyjnej jest takimi szczegołami ciązowymi to niezbyt zainteresowany, cóż.mi moja gin powiedziała,ze bede miec badanie na kazdej wizycie (to ginekologiczne) o USG jakies przesądy chyba krązą,ze za duzo to niezdrowo... masz jakiegoś starszego tego lekarza? [/QUOTE]wielu lekarzy w I trymestrze nie bada wcale I nic w tym dziwnego, że jedni nie badają na każdej wizycie
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Kotlety wyszły troche bez smaku
chyba za mało dałam przypraw :P: ale tak to było dobre
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widac ludzie maja do tego dziwne podejscie. a twojej siostry to juz wogole nie rozumiem i za nic w swiecie bym jej teraz nie prosila,,
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Madison-te drzewka led w netto to takie może???
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...bNzvvpleiBdhvw http://cdn4.jysk.com/getimage/web.me...5100/WEB/1005/
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

ja mam w szafce slodycze, batona kit kat ktore osttanio ubostwiam a mimo to nie ciagnie mnie, za to draze dzis.. mm.. jadł by!

niektóre się nówki trafiły z metkami
a najgorsze jest że jak byłam w drugiej ciąży to chodziła i wszystkim mówiła że ona chrzestną będzie.. jak mi powiedziała że nie to się czułam jak bym w twarz dostała
Ślubujemy: 21.10.2017