![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
jest np tak że jak wyjdzie jej nowy ząb to da sobie zobaczyc i dotknąc ale za pare dni jak widzę, że znów coś ją męczy to juz nie ma możliwości. A teraz chyba się zaczyna i pchają się trójki[/QUOTE] To wspolczuje, oby dobrze zniosla |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Zostawiłam dla Was wiadomośc w klubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy mam z mamą dystans i odległość nas dzieli, mieszkamy osobno - potrafi być całkiem fajnie, bo siedzimy w innych rolach. Ja już nie czekam na refleksję od mamy, nie analizuję przeszłości itp itd, bo faktem jest, że bardzo wiele dla mnie zrobiła jako matka (zawsze to podkreśla, zawsze i nie ma tu miejsca na żaden mój komentarz bo na niewdzięcznicę wychodzę,), bardzo kocham moją mamę i wiem, że ona mnie też, w ogień by skoczyła - ale ona powieliła to do dostała z domu, a to razem plus jej nigdy nie leczona nerwica - powodują to co powodują. Od tego trzeba się odciąć, wyrwać, przede wszystkim dlatego, żeby nie zrobić tego samego Poli. Przyszedł domek dla lalek, kurdę jakoś nie pomyślałam, że to będzie wymagać składania:d zajrzałam tylko do pudełka, bo mnie ciekawość zżerała - wiadomo, że pewnie znalazłoby się parę lepszych, ale za tę kwotę jest na prawdę bardzo fajny i już wiem, że mebelki i akcesoria nie będą za małe.Lalki mają jakby nogi ze sznurka z drucikiem, więc można zginać, posadzić lalę na łóżku itp, już czuję, że szał będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
jest np tak że jak wyjdzie jej nowy ząb to da sobie zobaczyc i dotknąc ale za pare dni jak widzę, że znów coś ją męczy to juz nie ma możliwości. A teraz chyba się zaczyna i pchają się trójki[/QUOTE]
U nas wychodzi ostatnia trójka, i własnie nic nie da sobie dotknąć, i noc nieprzespana i wogóle masakra.
#4596 |
Zakorzenienie
|
Nadrobila,, ale zapomniałam cytowac
![]() ![]() HJE, jak zaraz stamtad nie uciekniesz to bedzie tylko gorzej ![]() DEBRAH, Twoje posty zawsze są ak madre i wiele wiele dają do mslenia, mnie tez! MARSI, bardzo sie ciesze, ze Leos zaakcpetował Marinkę ![]() NETI, u mnie lezy tych paczek swiatecznych pod sam sufit..... LADy, Deli kurujcie sie ![]() HOPE i bardzo dobrze, ze sie postawilas!!!!! Az sie zagotowałam jak czytalam ![]() ![]() ![]() YELLOW, mam nadzieje, ze chcociaz sytuacja finansowa Ci sie ustabiluzje bo osobista to juz chyba przesadzone..... Trzymam mocno kciuki, zebys ulozyła sobie zycie dobrze dla Ciebie i Oliego ![]() ![]() Cos cyba jeszcze miałam i zapomniałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Bokeh Hania na tym filmie jest bardzo podobna do Blanki, zarówno z wyglądu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Hanię, jak ona jest cudownie uczesana <3 bo moja wieczny poczochraniec, nie da sobie spinki ani nic, więc ciągle zarośnięta (idziemy do fryzjera wszyscy we wtorek), więc aż miło się na Hanię patrzy. U nas duplo się teraz rzadko bawi, i sama bardzo krótko. Też mamy różne zestawy : ten startowy z misiem + zoo + taki z krową, ludzikiem i kwiatkami
![]() ![]() Dziwne rzeczy, dziś przed drzemką dziecko znowu leci do kuchni do szafki i wyjmuje mi olej i patelnię,zanim się dowiedziałam o co chodzi wpadła w histeriozę ze zmęczenia, i wydukała wreszcie zasmarkana, że ona omecika chce. Gucio, jajek ni ma, pokazałam w lodówce, więc zaakceptowała parówkę. Zjadła pół, zapiła mlekiem i śpi.. W tej histeriozie nie dała się dotknąć i uciekała, więc ja tylko nazwałam uczucia i też siedziałam obok, a ona przytakiwała : zdenerwowałaś się, bo..? "Taaak" i ryyyk, "chciałaś to i to?" "taaaaakkk!!!", i teraz trudno ci się uspokoić? "taaaaaaakkkkk", jestem tu, jak będziesz chciała to przytulę. Przeszło, pytam czy lepiej, twierdzi, że tak, wytarłyśmy nos i dalej jakoś poszło. Jak to cudownie, że potrafi odpowiedzieć, przytaknąć, o niebo prościej mi jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukuje pani ktora byla by zainteresowana zatrudnieniem na stanowisku osobistej sekretarki , polaczeniem pozytecznego z przyjemnym. Elastyczne godziny pracy, pesja 5000 zl miesiecznie na reke , stale zatrudnienie. Zainteresowana pania prosze o kilka slow o sobie oraz zdjecie. Ps. Wszystko w dyskretnej ,przyjacielskiej atmosferze. Pozdrawiam Andrzej 33 lata. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Nawijko jak Ty coś wynajdziesz...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas tez to wczoraj zafunkcjonowało idelanie, nie ingerowałam w histerie małego(przeracał sie ze zmeczeia a spac nie chcial isc), przytuliłam , wytłumaczyłam, ze noc, ze zwierzaki juz spią, ze nasz piesek tez spi i wszyscy musza odpoczac zeby sie znowu bawic, ze jak bedzie chciał to przytule. Sam przyszedł jak sie juz wysmarkał i wypłakał, bez krzyku, nerwów i ganiania za nim na siłe. Uwazam to za wój osobisty sukces, bo czasami puszczały mi nerwy niestety.... A wczoraj- pomimo tego, ze byłam zmeczona jak jasny gwint- dałam rade! a moze- dalismy rade? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Bokeh, jaka Hania aniołkowa jest ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
sylwietta jak swedzenie u Bartula?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, że pytasz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- http://allegro.pl/noze-ceramiczne-ku...841925150.html czy któraś z Was ma tego typu noże? Bo jestem na kupnie jakiego zestawu i sie zastanawiam czy warto je brac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ceramiczny do owocow; jest genialny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Rozeznanie
|
Sylwietta - my mamy ceramiczne noże, tz bardzo je lubi i często używa, ja mniej, bo już dwa z kompletu wyszczerbiłam. Nie wiem, czy my mamy jakieś trefne, czy po prostu ja jestem takim miszczem-wyszczerbiaczem, ale przez to, że są takie delikatne, średnio mi leżą.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale lubie tego faceta co obala te wszystkie reklamy, genialny jest ![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta to nie są ceramiczne, jedynie mają powłoke z domieszką ceramiki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam pyszny obiad w restauracji, teraz na deser jem ciastka takie, ze rozplywają sie w ustach
![]() ![]() ![]() ![]() U mojego dzieciecia podobno był dzis Mikołaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
#4616 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Haneczka przesyła buziaki ![]()
#4617 |
Zakorzenienie
|
Ejj, co Wy
![]() Najbardziej popularny portal w regionie takie kwiatki mi funduje ![]() Padlaaaaaaaaaaaaaaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
kochane, pomozcie
![]() http://allegro.pl/komplet-czapka-kom...743646593.html nr 5 czy http://allegro.pl/komplet-czapka-kom...830736378.html nr 7 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku-Obie ładne ale nr 5 bardziej uniwersalna,pasująca do wszystkiego.
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sylwia ale Ci dobrzr,wczoraj orzrchowiec z sernikiem,dzis ciacha rozplywajace sie ![]() bokeh Hania slodka a jak buduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.