|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI
hej
Cytat:
ale na żytnią, dzwoniłam bezpośrednio do niego i nawet na dziś mogłam się umówić ale Tż dziś nie mógł więc w środę jedziemy ![]() No kochana ale miałaś wieczór przygód co raz zimniej się robi, z autkami będzie więcej problemów, skąd to znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale właśnie jako sprzęt do włosów to remington jest jeszcze taka nowa szczotka elektryczna rowenty fajne czytałam opinie ale to bardziej do układania włosów, myślę o takiej zamiast prostownicy
|
|||
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj pies zostal u mamy, mieszkaja na parterze, co chwile ktos chofdzi, otwiera winde rozmawia, tupa, szura a on nawet nie szczeknie, czasem jak sa drzwi otwarte to potrafie wejsc do mieszkania, i jak wejde so pokoju to on sie dopieor kapnie ze ktos wszedl, wychodzi taki zaspany zdziwiony :P a jak sie wtedy cieszy prawdziwy pies obronny, za to czasem na spacerze jak idzie jakis duzy pies (dla niego kazdy jest duzy- to york) to szczeka a potem sie za plecami chowa
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- ha tez zrozumialam, ze o jedzeniu i mysle kurde ja bym im dala wybrzydzanie
|
|
#1805 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Co do chrztu my mama z tz na szczescie takie samo zdanie w tej kwestii |
||
|
|
|
#1806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra jest zupka grszybowa jesli bedzie i biore salatke z lososiem i czasami biore rybe z sosem tatarskim ale i roladki sa ok jak od tz probowalam ostatnioCytat:
Jak krecisz prostownica to nie ma zagniecen? Ja mam proste wlosy nawet jak sie z mokrymi poloze, ale te loki mi sie marza na dzis... Cytat:
remingtony i babylissy wiem, ze ok , ale drogie od 100zl w gore, a mi na tanszej zalezy, bo pewnie te loki zrobie sobie ze 3 razy w roku i juz
|
|||
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cena dla mnie kosmiczna i poki co beda to moje seene marzenia, ale.. za pare lat jak bedzie za grosze bedzie moja! ![]() w ogole moze bym cos z wlosami zrobila, nie pamietam kiedy bylam u fryzjera, caly czas kucyk, albo kok do gory, hmm..
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba madzixx chwalila ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ja tez jak bralam slub to mowilam to co uslyszec chca, mowilam prawde, ale nie cala. dla mnie spowiedz powinnam byc przed bogiem a nie przed spowiednikiem.. w ogole kosciol to dla mnie obecnie chora instytucja, ksieza powinni miec normalne rodziny, jak pastorzy a nie "zyc w celibacie", badz sorry.. posuwac siebie badz malych chlopcow.. nie widze powolania w ludziach gloszacych slowa boga.. wiec nie wierze w to co mowia. zreszta mowia to co ludzie chca slyszec, jak wchodza do kosciola to wylaczaja mozgi. takie jest moje zdanie, ale wiem, ze jest wiele wierzacych i szanuje wasze poglady..
|
|
#1810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie kupil ... ale dal mi 2 kawalki swojej :P Cytat:
No cos Ty ja to chodze spac 12/1/2 :P wiec potem siedzialam i ogladalam film do 2:30 :P Cytat:
Cytat:
Kciuki za wizyte ![]() Dobrze pamietasz dzisiaj mam 3D o 14.20 ![]() Cytat:
![]() Ka wrocilam od krwiopijcow, wlasnie zjadlam sniadanko, czekam az M sie wygrzebie i jedziemy po slubny garnirur no a potem na wizyte
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh no i najwazniejsze! dziewczyny trzymam mocno mocno kciuki za wsze wizyty!
!
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale myślę, że nie ma sensu tutaj o tym dyskutowac a nie będę zmuszać potencjlnego chrzestnego do kłamstwa przy spowiedzi on sam chciał być pewnie w zgodzie z sumieniem i powiedział nam wprost, że nie może zostać chrzestnym, bo nie ma ślubu kościelnego za wszystkie wizyty ![]() ja w końcu wstaję - lecę kończyć zupę i kotlety robić a potem sprzątanko.
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2014-11-28 o 11:04 |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1814 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie bede dyskutowala
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() Ja sie malowac bede i lece do pracy. Laski u mnie na minusie tempka i do tego wiatr. Masakra jakas |
||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za wszystkie kciuki!
Ja tez trzymam kciuki za moje dzisiejsze wspoltowarzyszki ![]() Lekkaatletka my przy okazji wizyty w ikei zawsze tam jemy i jest ok
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos dobrego by mi w rece wpadlo
|
|
#1819 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z takich megatanich mam MPM lokówkę, ale ona dość cieniutka jest, więc bardziej sprężynki wychodzą niż grube loki. Cytat:
Moi rodzice kupili mi za Twoją namową pooduchę Mothercare i przed świętami już dostanę ![]() Cytat:
![]() Boże, pamiętam szukanie garnituru ślubnego dla TŻ, sto razy gorsze niż suknia dla mnie, ciągle mu coś nie pasiło, bo miał mocno sprecyzowane, co chce a nigdzie tego nie było
|
|||
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA smieszne filmy z sieci wylowione i takie 30minut programu
na tvn turbo.LEKKA patrzylam ale cena taka sama co w sklepie forda wiec bedzie wracal z miasta to od razu kupi w salonie bo tak doszedlby koszt wysylki i najwczesniej w poniedzialek by bylo. Kciuki za wizyty!! U mnie z garniakiem nie bylo problemow 2 przymierzyl i moment wybral
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() byłam u kosmetyczki na hennie i regulacji brwi i po drodze weszłam do Biedronki-mają świetne poszewki świąteczne wzięłam sobie dwie szare w snieżynki są też koce polarowe ze świątecznym motywem i obrusy, bieżniki![]() dziękuje za kciuki Cytat:
kiedyś też mintaja z sosem tatarskim chyba zupy też są ok-ogólnie jak za tę cenę to można smacznie zjeść ![]() Boleczka i Cashmere-kciuki!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- aa nie zacytowało mi: Cashmere-ja mam usg na 15:15 mam nadzieję, że córcia się potwierdzi ![]() u mnie słonko dziś, od razu więcej energii mroźno jest ale taka zima to może być
|
|
#1822 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Brzuchatki
![]() wczoraj takie piękne słońce, a dziś pochmurno znowu, szkoda ![]() Cytat:
pewnie w pamięć zapadnie![]() Dziewczynki, idę obfotografować moje wczorajsze łupy z lumpka- powiedzcie mi tylko jak mam wrzucić fotki na forum potem??
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalić się Wam moim żelkiem ciązowym? a pochwalę, a co!
![]() ugotowałam wszystkie 10 jaj na twardo do kotletów i teraz nie mam surowych do masy ![]() Chciałam biec do sklepu, ale nie mamw portfelu żadnej kasy, a nie będę biec do tego gdzie można płacić kartą, bo to już konkretnie musiałabym się ogarnąć Więc mąż na start będzie musiał kupić jaja i zadowolić się barszczem ukraińskim. Ma nauczkę za branie mi ostatnich pieniędzy z portfela Chciał wczoraj drobne i powiedziałam mu "weź" ale nie wszystkie
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2014-11-28 o 11:59 |
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem Twoją żonką od 27.12.14 Nasza córcia - Nikola 30.04.15 ![]() Edytowane przez boleczka93 Czas edycji: 2014-11-28 o 11:49 |
|
|
|
|
#1826 | |||
|
Zakorzenienie
|
kciuki
![]() Cytat:
jaka przygoda Cię spotkała Cytat:
Cytat:
Nie licząc podłego humoru to dobrze... cashmere kciuki za połówkowe ![]() a teraz cos ode mnie ![]() ![]() Ale mnie tż wkurzył po drugie; poprosiłam go wczoraj aby odkurzył mieszkanie... on ok i co ? oczywiscie nie odkurzył bo miał wazniejsze sprawy, kurde film musiał oglądnać i jeszcze zostawił syf po wczoraj wieczorem, obierki od jabłek na stole, deska z obierkami od ogórka i resztki pomidora po wczorajszej kolacji jego, mówiłam mu ze przed snem ma to posprzątać a on że ok i co ? i nie posprzątał |
|||
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wczoraj się o tym dowiedziałam
bo miałam nie iść -mam dopiero 19w1d i tylko zwolnienie chciałam załatwić ale w koncu idę. Potem usg połowkowe 3D mam 10.12 -równo w 21 tc. To dzisiejsze traktuje jako taki przedsmak no i oczywiście spotkanie z maluszkiem
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-11-28 o 11:50 |
|
|
|
#1828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka moja milosc od pierwszego lezenia ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
a potrzeba mi slonka zeby akumulatory doladowac, rozmemłała mnie ta ostatnia aura :/---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
ale co? ja nic nie widze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Pojechalysmy do tego kina na drugi koniec wawy, bo tam mialam wejsciowki i co siedziemy w kinie i duuppa. filmu nie puszczaja, jakiegos klucza nie mieli do niego, bo to przedpremiera byla, godzine siedzialysmy zanim sie okazalo, ze filmu nie bedzie, dali vouchery na dowolny seans za to, ale wiadomo, ze nie o to chodzi. Pozniej zawiozlam swoja kolezanke do domu, ale jeszcze siedzialysmy troche w aucie i gadalysmy, nagle zgaslo radio, probuje uruchoic silnik i co i duuuupppaaa rozladowal sie akumulator
i tak po 23 wrocilam do domu
ale na żytnią, dzwoniłam bezpośrednio do niego i nawet na dziś mogłam się umówić
ale Tż dziś nie mógł więc w środę jedziemy 

Ślubujemy: 21.10.2017