Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-28, 11:59   #1831
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ale co? ja nic nie widze
no jest dalsza część posta przecież

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:00   #1832
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
l
a teraz cos ode mnie
Ale mnie tż wkurzył po pierwsze; mówię mu rano aby poszedł do sklepu bo koty nie mają jedzenia... mówi że ja mam pójśc jak wstane bo on nie zdąży bo kolega zaraz może zadzwonić że ma schodzić do pracy, obróciłby dwa razy... wstaje... patrzę a w półce nie ma nawet grosza, musiał wziaśc wszystkie pieniądze wczoraj pewnie i zapomniał odłożyć i za co ja mam kotom kupić jedzienie i to nie wszystko... chce sobie zrobić śniadanie a nie ma chleba nosz kur** i co ja mam jeść ? nerw
po drugie; poprosiłam go wczoraj aby odkurzył mieszkanie... on ok i co ? oczywiscie nie odkurzył bo miał wazniejsze sprawy, kurde film musiał oglądnać i jeszcze zostawił syf po wczoraj wieczorem, obierki od jabłek na stole, deska z obierkami od ogórka i resztki pomidora po wczorajszej kolacji jego, mówiłam mu ze przed snem ma to posprzątać a on że ok i co ? i nie posprzątał zadzwoniłam i powiedziałam mu ze ja tego nie bede sprzątać a on do mnie że on tez po mnie często sprzata... tylko ja się pytam kiedy jak ja siedze w domu do południa wszystko ogarniam, obiad ja robię, zmywam ja ? a wiec ? aaaaaaaaaaaale mam nerwa dziś, musiałam sie wygadać...
moj tez mnie z tym wkurza, fakt ze odkurza jak mu mowie, zreszta to jego dzialka w domu, w wiekszosci on to robi, ale wkurza mnie nie odkladanie rzeczy na miejsce. umyje zeby- pasta zostaje na zlewie, nie schowana, ogoli sie, maszynka na zlewie, zje, talerz na blacie (juz nie mowie o zmywarce, ale chociaz do zlewu wstawic), rozbiera sie, skarpetki kolo lozka, spodnie gdzies rzuci takie pi.erdoly ktore wyprowadzaja mnie z rownowagi

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2014-11-28 o 12:02
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:01   #1833
rosarioV
Zakorzenienie

Nie wiem... albo to z nerwów, albo znowu coś sie dzieje.. tak jak wczoraj był spokój i nic nie bolało tak dziś znowu mnie kłuje dowcipka i trochę pobolewa brzuch ja chcę już poniedziałek i wizytę u lekarza

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:02   #1834
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no jest dalsza część posta przecież
hah nie zalapalam. i czekam na zdjecie jakiegos zelu czy cos
kalafior sie rozszalal

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:02   #1835
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie krece czesto, ale choruje na ta wciagajaca, wiecie o co chodzi?
ale cena dla mnie kosmiczna i poki co beda to moje seene marzenia, ale.. za pare lat jak bedzie za grosze bedzie moja!
na aliexpres sa juz po 30$ podroby, ale ponoc dziewczyny zadowolone

Dziewczyny kciuki za wizyty!!!!!!!!!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:04   #1836
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem... albo to z nerwów, albo znowu coś sie dzieje.. tak jak wczoraj był spokój i nic nie bolało tak dziś znowu mnie kłuje dowcipka i trochę pobolewa brzuch ja chcę już poniedziałek i wizytę u lekarza
nospa i do lozka! nie wiem jak ty moglas z tego korytarza uciec, ja bym czekala do skutku dopoki by mnie ktos nie zbadal, chocbym miala sie prosic i okupowac oddzial :/
trzymaj sie

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:04   #1837
Majka232
Zakorzenienie

Witam
madzixx, boleczka, cashmere
- powodzenia!

Byłam w Realu i oczywiście nakupiłam zabawek a jeszcze do Auchan jadę...

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
znów Was musiałam trochę ponadrabiać od ostatniego wejścia
a od popołudnia zdążyłam: zjeść obiad z mężęm, pojechać na zakupy spożywcze+do Szlachetnej Paczki, spotkaliśmy po drodze mojego brata i zakupy przez to trwały 2h, potem obejrzeliśmy Kuchenne Rewolucje i musiałam przeczytać pracę podyplomową mojego M, jako że się zobowiązałam,że rzucę na nią okiem.

ja właśnie takie kupiłam plus mam jeszcze z biedronki, tylko on jest mniejszy, o ile dobrze pamiętam, z kotkiem- jako kociara muszę mieć z kotkiem

z kotami mam jeszcze pieluchę tetrową (z pepco) i dwa koty grzechoczące z ikei no ale to już fiś jest i tyle, nieuleczalny

jejku dziewczyny to co Wy macie za lumpki?! ja długo twierdziłam, że nie umiem szukać w lumpkach itp., ale jak zaszłam w ciąże i zaczęłam, najpierw nieśmiało i z rezerwą chodzić, tak teraz je uwielbiam!! mam jeden jako sąsiada- mamy wspólne podwórka i ja z okien widzę akurat część dziecięcą, a drugi jakieś 7 min od domu. Aktualnie oba tego samego właściciela, ciuchy na wagę, od 60 zł/kg w poniedziałek do 10 zł/kg w niedzielę. A ciuchy mają świetne, młodego obkupiłam tam praktycznie w całości, sobie kupiłam kurtki na ciążę za 40 zł i 13 zł w stanie idealny, New Look'a.
Nie przeszkadza mi że to używki, są w bardzo dobrym stanie, średnio wychodzi mi 2-3zł za rzecz. A jak mam kupić 2 bodziaki nowe h&m za 40 zł to wolę za to wyjść za całą torbą z używanego
ale to jest moja opinia i ja nic nikomu nie narzucam i nie zarzucam
ps. dziś w moich lumpkach dziewczyny z córeczkami obkupiłyby się po pachy! dla chłopaków dziś średnio.

szczerze przyznam, że jestem w szoku szkoda, że tego nie mówią. Czyli nie musi mnie zasysać z głodu więcej?
Ja na pierwsze kilka m-cy mam ręczniczki bo mam 2 malutkie z kapturkiem, 2 ciut większe i dlatego chcę taki 100x100cm

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Matko jaki mialam dzis wieczor Pojechalysmy do tego kina na drugi koniec wawy, bo tam mialam wejsciowki i co siedziemy w kinie i duuppa. filmu nie puszczaja, jakiegos klucza nie mieli do niego, bo to przedpremiera byla, godzine siedzialysmy zanim sie okazalo, ze filmu nie bedzie, dali vouchery na dowolny seans za to, ale wiadomo, ze nie o to chodzi. Pozniej zawiozlam swoja kolezanke do domu, ale jeszcze siedzialysmy troche w aucie i gadalysmy, nagle zgaslo radio, probuje uruchoic silnik i co i duuuupppaaa rozladowal sie akumulator dobrze, ze jej brrat zszedl, ale nie mial klemow, cos tam kombinowal, ale nadal nic nie dzialalo, wzieli auto na pych by je przestawic i mielismy jechac po klemy, ale jak go zaczeli pcha to mowie by wsiadal i odpalal i sie udalo i tak po 23 wrocilam do domu
Współczuję kina, taki zawód... Ja idę za tydzień, ale na bajkę z Młodym i chrześnicą i jej mamą z okazji Mikołajek
U Ciebie coś z autkiem, u gosiak, i u mnie, coś nie tak z ręcznym :/ Nie mogę teraz go zaciągać

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Poszłam spać koło północy oglądałam jeszcze "wpadka"
uśmiałam się więc moge polecić film akurat na ten nasz
ciężarny okres w nocy też slabo spałam bo się martwiłam
o ten brzuch jak leże na plecach jest twardy tak ma być?
i w dodatku od 6 rano psy chyba wszystkie w bloku tak dojadały że nie szło uspać. na parterze sasiadka ma dwa, na pietrze ma inna dwa,
na drugim mają labladora, na 5 bodajże mają starego wilczura, i na samej górze mają dwa koty ale z nimi nie wychodzą. Nosz kurde zwierzyniec!
I ta co ma na samym dole dwa takie do kolan nie wiem co to za rasa mieszka koło drzwi co ktoś przejdzie stuknie czy cokolwiek innego zaczynają szczekać jak poje.bane i niesie się to na cały blok. Jak można nie oduczyć psa szczekania baba wychodzi na całe dnie do pracy wraca po 15 i te psy dojadają najgorzej rano bo się śpi, Ale mogłaby je zamykać gdzieś w pokoju żeby nie słyszały odgłosów z klatki ale po co wyj.eb.ane ludzie to mnie zaskakują....
Lubię ten film, a jeszcze bardziej z ta samą aktorką "Och życie"

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Zgadza się,tydzień temu byliśmy u znajomych,którzy mają ratlerka to ujadał cały wieczór bez przerwy, nawet się pogadać nie dało, musieli go zamknąć w pokoju,ale i tak było słychać

No jutro imprezka..wreszcie udało się zebrać znajomych, bo tak to wiecznie komuś nie pasowało i od pół roku jak tu mieszkamy nie udało się zrobić parapetówki więc będzie teraz
Udanej imprezy!

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
M po raz kolejny nie nastawil budzika i zostalam z Mlodym. Nie mialabym problemu gdyby nie to, ze mam do zalatwieniabduzo rzeczy na miescie..no nic bedziemy musieli sobie poradzic.
Zaraz wychodzimy.
Co do psow, ja nie mam ale kumpela ma 2 o oba ujadaly godzinami jak wychodzili z domu. Zamowili psiego behawioryste i po 2miesiacach regularnych wizyt specjalisty oba przestaly (kazdy inna rasa) wiec chyba mozna. Tzn dalej szczekaja ale nie ujadaja jak zostaja same.

Weszlam z rana na wage bo dzis zaczynam 23tydz. I strasznie mnie wbrzuszylo-mam juz brzuch wiekszy niz cycki. I +5kg tak nagle przyszlo.chyba przestane jesc:P

Nastawiaj sobie w telefonie zawsze Cię zbudzi kiedy będziesz chciała
Też zaczęłam 23 t.c. i mam 4,5 kg na plus więc tak jak Ty, wg mnie to nie jest straszny wynik
Stary 2014-11-28, 12:07   #1838
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Nastawiaj sobie w telefonie zawsze Cię zbudzi kiedy będziesz chciała
Też zaczęłam 23 t.c. i mam 4,5 kg na plus więc tak jak Ty, wg mnie to nie jest straszny wynik
pewnie ze nie jest straszny. jest super. ja koncze 23 t a mam 8kg.

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:08   #1839
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
hah nie zalapalam. i czekam na zdjecie jakiegos zelu czy cos
kalafior sie rozszalal
ej ja też nie zczaiłam o co chodziło z tą żelką

mmm otwieram bake rollsy tomato&olives&oregano

straszne jest ten rysunek brzucha "po" nie chcę tak http://www.sosrodzice.pl/rozejscie-s...ucha-porodzie/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:10   #1840
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ze nie jest straszny. jest super. ja koncze 23 t a mam 8kg.
I też nie jest to jakiś hardcore. Niektóre mamusie to by chciały przez całą ciążę przytyć 5kg

Dziś jeszcze po książki jadę te z merlina bo w końcu mogę je odebrać. Później z koleżanką poszalejemy w Auchan, a później to chyba padnę ze zmęczenia.
Dziś na obiad robię placki naleśnikowe z musem truskawkowym (jogurt, śmietana, truskawki, cukier)
Stary 2014-11-28, 12:12   #1841
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

straszne jest ten rysunek brzucha "po" nie chcę tak http://www.sosrodzice.pl/rozejscie-s...ucha-porodzie/
haha nie jestem sama widze!

bake rolls, szkoda, z eich nie ma w sklpei pod reka :/

rysunek straszny ale co zorbisz, trzeb apo ciazy wziac sie za siebie

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
I też nie jest to jakiś hardcore. Niektóre mamusie to by chciały przez całą ciążę przytyć 5kg

Dziś jeszcze po książki jadę te z merlina bo w końcu mogę je odebrać. Później z koleżanką poszalejemy w Auchan, a później to chyba padnę ze zmęczenia.
Dziś na obiad robię placki naleśnikowe z musem truskawkowym (jogurt, śmietana, truskawki, cukier)
ja bym chciala sie zamknac w 17kg, troche sie boje ze bedzie wiecej. zobaczymy.

u mnie nie ma ani Real ani Auchan :/ szkoda.

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:13   #1842
Rina
Rozeznanie

Cytat:

a teraz cos ode mnie
Ale mnie tż wkurzył po pierwsze; mówię mu rano aby poszedł do sklepu bo koty nie mają jedzenia... mówi że ja mam pójśc jak wstane bo on nie zdąży bo kolega zaraz może zadzwonić że ma schodzić do pracy, obróciłby dwa razy... wstaje... patrzę a w półce nie ma nawet grosza, musiał wziaśc wszystkie pieniądze wczoraj pewnie i zapomniał odłożyć i za co ja mam kotom kupić jedzienie i to nie wszystko... chce sobie zrobić śniadanie a nie ma chleba nosz kur** i co ja mam jeść ? nerw
po drugie; poprosiłam go wczoraj aby odkurzył mieszkanie... on ok i co ? oczywiscie nie odkurzył bo miał wazniejsze sprawy, kurde film musiał oglądnać i jeszcze zostawił syf po wczoraj wieczorem, obierki od jabłek na stole, deska z obierkami od ogórka i resztki pomidora po wczorajszej kolacji jego, mówiłam mu ze przed snem ma to posprzątać a on że ok i co ? i nie posprzątał zadzwoniłam i powiedziałam mu ze ja tego nie bede sprzątać a on do mnie że on tez po mnie często sprzata... tylko ja się pytam kiedy jak ja siedze w domu do południa wszystko ogarniam, obiad ja robię, zmywam ja ? a wiec ? aaaaaaaaaaaale mam nerwa dziś, musiałam sie wygadać...

szlag się rozpisałam i mi skasowało

to w skrócie- rosario- ja mam czasem dość mojego, mam wrażenie, że oni czasem nie nadają się do wspólnego życia, albo, że to duże dzieci.
I nie znoszę jak mój mnie nie słucha, a ma to notorycznie. Szczególnie jak go proszę o nie napie.przanie naczyniami w kuchni z samego rana (ja potrzebuję łagodnego wejścia w dzień, jakąś godzinę od wstania nadaję się do funkcjonowania ) ni hu nie działa nie łapie, że jak musi to niech poczeka.

lekka- ikea ma dobre jedzonko, ja polecam zupy, kurczaka, tarty mają dobre

dziewczynki z wizytami- ja też kciukam:k ciuki:

co do prostownic itp, ja należę do osób prostujących, ale też polecam remingtona

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:14   #1843
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie wiem o co kaman z tym żelkiem

Tego linku to nawet nie chcę oglądać, bo domyślam się co tam jest U Ciebie tak nie będzie, bo ćwiczyłaś i stosujesz kremy. Ja przed 1szą ciążą dużo i regularnie ćwiczyłam (finess min 3 razy/tyg) i uwierz mi, ze po ciaży miałam brzuch szczuplejszy i bardziej płaski niz niektóre koleżanki które nie rodziły. Skóra też nie straciła jędrności i nie miałam ani jednego rozstępu (brzucha tez nie miałam b.duzego). Uważam, że to zasługa wyrobionych mięśni, ujędrnionej ćwicz.skóry. Teraz będzie gorzej bo od 5 lat nie ćwiczę ale przed ciażą nadal mój brzuch był. b.płaski
Stary 2014-11-28, 12:16   #1844
kordelka85
BAN stały

Co do proostowania polecam keratynowe. Ja sam robie w domu i jest spoko i wlosy sie nie niszcza.Troche roboty z tym, ale naprawde polecam.
Niby sie trzymaa 3-4 miesiace, ale ja robilam pod koniec maja i dalej jest spoko.

Mikrofala mi sie zepsula
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:16   #1845
rosarioV
Zakorzenienie

co do lokówek, ja mam akurat prostownicę i też remmingtona i jestem z niej zachwycona a dostałam ją trzy lata temu i o dziwo robie sobie nią loki nie zauważam jakiś zagnieceń, ładne loki są

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:17   #1846
kordelka85
BAN stały

Cytat:

Tego linku to nawet nie chcę oglądać, bo domyślam się co tam jest U Ciebie tak nie będzie, bo ćwiczyłaś i stosujesz kremy. Ja przed 1szą ciążą dużo i regularnie ćwiczyłam (finess min 3 razy/tyg) i uwierz mi, ze po ciaży miałam brzuch szczuplejszy i bardziej płaski niz niektóre koleżanki które nie rodziły. Skóra też nie straciła jędrności i nie miałam ani jednego rozstępu (brzucha tez nie miałam b.duzego). Uważam, że to zasługa wyrobionych mięśni, ujędrnionej ćwicz.skóry. Teraz będzie gorzej bo od 5 lat nie ćwiczę ale przed ciażą nadal mój brzuch był. b.płaski
Ja tez nie mial rozstepow ani nic takiego, ale brzuch duzy pozostal.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:19   #1847
FlightlessBird
Zakorzenienie

tak jak na ciążowy mózg mówi się kalafior, tak też mówi się żelek

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:28   #1848
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
tak jak na ciążowy mózg mówi się kalafior, tak też mówi się żelek
hah myslalam, ze tylko ja nie zalapalam! :/

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

Mikrofala mi sie zepsula
mi piekarnik, spoko :/:/

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:33   #1849
Majka232
Zakorzenienie

Aha, kalafior = żelek
Stary 2014-11-28, 12:34   #1850
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
haha nie jestem sama widze!

bake rolls, szkoda, z eich nie ma w sklpei pod reka :/

rysunek straszny ale co zorbisz, trzeb apo ciazy wziac sie za siebie

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

ja bym chciala sie zamknac w 17kg, troche sie boje ze bedzie wiecej. zobaczymy.

u mnie nie ma ani Real ani Auchan :/ szkoda.
zapraszam, mam dwie paczki

Cytat:

to bym też tak chciała
ja aż tak mega regularnie nie ćwiczyłam, bo raz-dwa w tyg, a jakoś 3 miesiace przed ciaza odpuściłam, brzuch niby dalej płaski był ale mięsnie na pewno się osłabiły. Oby nie za bardzo kaloryfera nie miałam a taki delikatny zarys przy napięciu.
Rozstępów się boje bo wczoraj jak się najadłam, żeby nie powiedzieć gorzej to miałam wrażenie, że skóra mi zaraz popęka
Stary 2014-11-28, 12:37   #1851
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

oo jaka kusicielka! bardzo chetnie bym je wszamala!

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:39   #1852
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
oo jaka kusicielka! bardzo chetnie bym je wszamala!
ja już paczkę zjadłam, coś szybko się skonczyla
chyba zawału dziś dostanę na wadze u doktorka
Stary 2014-11-28, 12:40   #1853
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

to bym też tak chciała
ja aż tak mega regularnie nie ćwiczyłam, bo raz-dwa w tyg, a jakoś 3 miesiace przed ciaza odpuściłam, brzuch niby dalej płaski był ale mięsnie na pewno się osłabiły. Oby nie za bardzo kaloryfera nie miałam a taki delikatny zarys przy napięciu.
Rozstępów się boje bo wczoraj jak się najadłam, żeby nie powiedzieć gorzej to miałam wrażenie, że skóra mi zaraz popęka
Ja też mam taką bardzo napiętą skórę na brzuchu
Stary 2014-11-28, 12:41   #1854
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja już paczkę zjadłam, coś szybko się skonczyla
chyba zawału dziś dostanę na wadze u doktorka
oj tam oj tam, sama wiesz jakie te paczuszki sa malutkie. porownaj je do chipsow, minimalne wrecz..

JAŚ

Stary 2014-11-28, 12:49   #1855
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam taką bardzo napiętą skórę na brzuchu

mój pępek powoli zaczyna przypominać cienka linie, tak się na boki rozciąga :/

Cytat:
oj tam oj tam, sama wiesz jakie te paczuszki sa malutkie. porownaj je do chipsow, minimalne wrecz..
i tylko 322 kcal

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

polecam artykuł o rehabilitacji intymnej po porodzie :

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...a_intymna.html

i jak to wygląda za granicą http://mamawparyzu.blogspot.com/2014...-w-polsce.html
Stary 2014-11-28, 12:50   #1856
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

mój pępek powoli zaczyna przypominać cienka linie, tak się na boki rozciąga :/

i tylko 322 kcal

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

polecam artykuł o rehabilitacji intymnej po porodzie :

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...a_intymna.html

i jak to wygląda za granicą http://mamawparyzu.blogspot.com/2014/10/rehabilitacja-intymna-dlaczego-
w-polsce.html
Mój wystaje :/
Stary 2014-11-28, 12:57   #1857
gosiak0512
Zakorzenienie

BIRD dobry żelek ale dziewczyny Cię przebiły z tym a gdzie bo nie widzę ?!

ROSARIO współczuję.. nie denerwuj się kochana

co do rozstępów to mam już takowe na brzuchu ale co tam

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 12:57   #1858
Rina
Rozeznanie

I część moich wczorajszych łupów, mam nadzieję, że uda się wrzucić fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0041_1733.jpg (134,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0042_1734.jpg (108,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0043_1735.jpg (120,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0044_1736.jpg (122,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0045_1737.jpg (96,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0046_1738.jpg (129,4 KB, 12 załadowań)

Stary 2014-11-28, 13:00   #1859
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
I część moich wczorajszych łupów, mam nadzieję, że uda się wrzucić fotki
Super! Najbardziej podoba mi sie szara bluza i pajacyk z lwem
Stary 2014-11-28, 13:01   #1860
Rina
Rozeznanie

haha udało się
to teraz II część.
pajace smerf to z dzisiaj dostarczonej przesyłki z olx
a na końcu coś dla mamy- bluza i szal

a w bonusie mój kot-wierny pomocnik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0047_1739.jpg (110,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0048_1740.jpg (113,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0049_1741.jpg (106,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0050_1742.jpg (127,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0035_1727_1.jpg (83,4 KB, 16 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości