![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj w pracy mamy podwójne imieniny: Zdzisława i Justyny, i jeszcze jedna laska kończy staż...jestem zasłodzona na maksa. A w poniedziałek ciasta Andrzejowe (dwóch mamy) ![]()
![]() |
#4652 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekaj stamtąd bo tak sie nie da! nie wiem Hje, nawet kawalerke wyszukaj, w ciuchach sie ubierajcie, zabawki używki Poli kupuj, ale na litosc ratuj sie bo to toksyczne jest!!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaa, model ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() HOPE, ja pierdziu..... a tztowi nic sie nie stało? MIKA, EZZO współczuje nocnych turbulencji ![]() ![]() A my byliśmy wczoraj u fryzjera, tzn mały był bo juz zarosnięty jak baranek chodził i przezyłam szok!!!!! Moje dziecko siedziało mi na kolanach i z fryzjerką (zaprzyjazniona) prowadziło kulturalną rozmowe, ani jednego płaczu, prob ucieczki, nic!!!! A ostatnie obcinanie to był koszmar i jechałam pełna obaw, co ja mówie- srałam w gacie jak ja dam rade go utrzymac.... A tu taka niespodzianka! Poszedł wczoraj spac po 20, całą noc pięknie spał z jedna tylko prosbą o piciu i jak wychodziłam o 6.30 to sobie kimali z tztem razem na lóżku. Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-28 o 07:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Hope Wszytsko ok?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
NETI, lepiej coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() my dzisiaj ruszamy do moich Rodziców. Hania wczoraj jak to usłyszała to się pakować zaczęła ( czyli wywalać swoje ciuchy z szafki). włożyła do swojego plecaka skarpety, krzyknęła już! i stała przy drzwiach ![]() potem oczywiście była histeria jak powiedziałam, że jutro dopiero. ale jakoś dała się udobruchać ![]() hope coś poważnego z Tż?? ![]() w poniedziałek już grudzień ![]() sylwia brawa dla Bartula ![]()
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzwoniłam przed chwila do t. - Bartulo i tz jeszcze spią ![]() ![]() ![]() A jak ja jestem w domu to mnie dziecko budzi w okolicach 7 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję wizyty u fryzjera. I zazdroszczę takich nocek ![]()
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Hope jak tz
#4659 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Hope-co się stało? Od wczoraj tak mnie nosi przez tż że w nocy nie mogłam spać.
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- w zwiazku z tym, ze w szpitalu jest czy powiedzial cos nie tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Lurker ;)
|
Hope ale wszystko z nim ok? Daj znac!
Ale sie w☠☠☠☠ilam!! Co roku w firmie tza sa podwyzki. I nie dostal w tym roku!! Co za durne chuje, 7 lat w gownianej firmie a ma 100 wiecej brutto od ludzi co pracuja polowe krocej ;/;/ A tak liczylismy na te podwyzke ![]() Hope u Ciebie listopad chujowy, a ja moge stwierdzic, ze dla nas caly ostatni rok jest rokiem porazek ![]() edit. Pamietacie jak pisalam, ze zostawilam w CCC cv? Dzwonili, ze mam przyjsc na rozmowe w niedziele.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-11-28 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
TZ jechał odwieźć moją siostrę do domu i miał wziąć od mojej mamy białą farbę (została ze sklepu a my malujemy mieszkanie) kilka minut po ich wyjściu dzwoni TZ "mieliśmy wypadek, nic się nam nie stało". I musiał się rozłączyć. Przyjechali na miejsce moi rodzice i mama dopiero do mnie dzwoni i mi mówi jak to wszystko wygląda, TZ później dokładnie opowiadał.
Mój TZ skręcił i jechał swoim pasem, a nagle zza zakrętu wyjechało auto i w moment wjechało na jego pas. Boczna droga, teren zabudowany facet z dobre 60 na liczniku.. TZ nie mógł nic zrobić, nigdzie się usunąć, puścił hamulec i dominike jeszcze przytrzymał (pasy mieli zapięte). Facet na czołówkę, dwa promile we krwi. Na szczęscie nic im się nie stało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie Wy dzis jestescie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hope, obrze ze nic sie nie stalo !!! ![]() ![]()
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4667 |
Lurker ;)
|
Naczytalam sie opinii i odechcialo mi sie isc na te rozmowe :P
#4668 |
Zakorzenienie
|
Little : nawet nie żartuj, idź:d
Ale mam dzień od czapy dziś, jestem zuaaaa, znowu mama ![]() Jeszcze odnośnie remontu : robi to mój tata i pracownik i już mnie trochę ciśnie czas, strasznie się wszystko przeciąga, a nie do końca wiem jak to tacie przedstawić, tak już bym chciała być u siebie, objętnie od warunków ![]() Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - jakbym się przeniosła na górę prosto z poprzedniego mieszkania : kaplica i doł do marsa, natomiast kiedy najpierw jestem u mamy w jednym pokoju, mijając się w przedpokoju z każdym co chwilę, w tłoku i ścisku (tata się śmieje, że trzeba sygnalizację świetlną zrobić żeby było wiadomo kto ma pierwszeństwo.. ![]() ![]() Wystarczyło sobue pogorszyć warunki i od razu mam inną perspektywę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/lozko-parterowe-dl...800148438.html
co myslicie o takim rodzaju mebli? bo mnie sie spodobał kolor sosna-niebieski i w takim stylu bum małemu pokoik zrobiła, tylko z drugiej strony zastanawiam sie czy nie byłoby wrazenia "chłodu" w pokoju. Chociaz okno dosc spore wychodzi centralnie na południe, wiec w sumie.... Sama nie wiem, opinii potrzebuje ![]() LITTLE, co Ci szkodzi, idz! A co takiego wyczytałas? Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-28 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() ![]()
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, ze juz niedługo sie spełni piekna wizja samodzielnego mieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta- powiedział coś co sprawiło mi wielką przykrość. Mieliśmy możliwość się dziś lub jutro zobaczyć ale on nie chce :/
#4673 | |||||||
Zakorzenienie
|
ale gościu
![]() brrrr :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda, że Kuba tak szybko się nie szykuje do wyjazdów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiejsza próba wyjścia na dwór zakończyła się drzemką Kuby ![]() nie chciał założyć kurtki, więc mu mówię, że jest zimno, że mama ma kurtkę i że Jemu też założę, a on w płacz, tłumaczę, jest Ci smutno, bo chcę żebyś założył kurtkę? Chcesz się przytulić? Rozumiem, że nie lubisz zakładać tej grubej kurtki, ja też nie lubię zakładać swojej ale jest zimno i bez kurtki moglibyśmy zmarznąć a on wtulił się we mnie i nagle czuję, że śpi. Rozebrałam z butów, spodni, dałam uu i śpi. Też macie problem z ubieraniem dzieci? Jakich argumentów używacie? Dziś jedziemy do t. , nawet nie wiecie jaka z tego powodu jestem zadowolona :/ Wczoraj zamówiliśmy klocki mój pierwszy supermarket i książki ![]() Mieliśmy jeszcze jeden bon 20 zł to trzeba było wykorzystać ![]() Dziewczyny, czy kupujecie koszule męskie takie eleganckie przez neta? Czy tylko w sklepie? |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaja, cos w temacie liczenia: http://demotywatory.pl/4422775/Halo-wrozbita-Maciej Nuuuuuuuuuuuudzi mi sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ubierania też ten problem jest. Opowiadam o celu wyjścia, by był atrakcyjny, jeśli to możliwe to pokazuje ze.zimno, pytam ja jak.jest: jak twierdzi że zimno : ubieramy normalnie kurtkę. Często to TRWA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nancykenator;491245 63
Też macie problem z ubieraniem dzieci? Jakich argumentów używacie? Dziś jedziemy do t. , nawet nie wiecie jaka z tego powodu jestem zadowolona :/ Wczoraj zamówiliśmy klocki mój pierwszy supermarket i książki ![]() Mieliśmy jeszcze jeden bon 20 zł to trzeba było wykorzystać ![]() Dziewczyny, czy kupujecie koszule męskie takie eleganckie przez neta? Czy tylko w sklepie?[/QUOTE] co do koszul to raczej stacjonarnie, z ubieraniem problemów nie mamy bo mlody jak słyszy "spacer" to sam przynosi buty i ubiera kurtke, natomiast co do wizyty u t. to udanej zycze ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-28 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |||
Wtajemniczenie
|
nawijko bo zapomniałam. Kuba jaki dorosły!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hope-całe szczęście że nic im się nie stało. Przez takich sku...wieli giną setki niewinnych ludzi. Tacy nie powinni w ogóle jeździć samochodami. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Little- idź i spróbuj. Opiniami się nie sugeruj,każdy ma inne wymagania do swojego pracodawcy i to co Tobie może w ogóle nie przeszkadzać dla innego będzie czymś nie do przyjęcia. Chociaż nie wiem co wyczytałaś konkretnie...
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Debrah u nas też każdorazowe wyjście gdziekolwiek trwaaaaa, ostatnio 1,5 h, dziś jakieś 45 min ( zwykle koło godziny) ale to dlatego, że zainteresował się czytaną bajką i nie biegał po całym mieszkaniu z siusiakiem na wierzchu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.