![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Kochana, raz na jakis czas należy sie odrobina przyjemnosci :P
polecam sie na przyszłosc ![]() Cytat:
![]() Co tu taka cisza? ![]() ![]() uciekam spac ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- http://mistrzowie.org/617429/Jeszcze nawet moja tolerancja ma swoje granice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
pstryczku zawsze mozesz na nas liczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
ale tu dzisiaj szaleństwo
![]() pstryczku nr 7 ![]()
#4625 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No i wtedy znowu mi słów brakło, bo takiego tekstu się nie spodziewałam też... Cytat:
![]() ![]() I cieszę się, że tak się teraz dobrze dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do Twojego posta - dziękuję ![]() ![]() ![]() Dzisiaj baaaardzo ciężki dzień, wybiły się dwie górne dwójki (albo trójki ![]() Wydaje mi się, że oprócz zębów złożyło się też na to, że Pola od 4 dni ani minuty nie oglądała tv, nic na laptopie, w ogóle. Wiem, u Was normalka, ale dla nas sukces (szkoda, że w sobotę pójdzie w pisdu...) No i ona chyba odreagowuje brak tego? Bo kilkanaście razy zaprowadzała mnie do salonu, podawała pilot i chciała, żebym włączyła, a jak nie, to ryk... Czyli chyba działa detoks? ![]() No i oczywiście rady mamy (i to przy ciotce) - ona już dawno powinna dostać po dupie; ty dzisiaj w końcu dostaniesz w tyłek; weź jej kilka razy w dupę walnij, to się będzie słuchać, a tak czekaj, aż ci na głowę wejdzie. Nie wiem, to sa jakieś rady-nieśmiertelniki? ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-11-27 o 20:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej. Jakby co jestem i czytam Was. ... no ale same rozumiecie nie mam nastroju ![]() Fewciu mocno Cię ściskam ![]() HJE ch..j z autem- lepsze własne 4ry ściany! ! Marsi dużo siły. Ale Ty silna babka jesteś- i czwórkę tez byś ogarnęła ![]() Buziaki dla Was dziewczyny. PS. Dorwalam dziś dwie paczki świątecznych Dad ![]() P.s. tz na 99.9% wyjeżdża do Norwegii. Jedzie z kolegą którego kiedyś zatrudniał w swojej budowlanej firmie. I 8 tygodni pracy i 2 tygodnie wolnego. I tak przez 6 miesięcy na początek. Pełen legal.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Konto usunięte
|
Hje, moje też słuchają - na tel. nagrałam im czytane bajki, np. czerwony kapturek czytany/śpiewany przez Irenę Kwiatkowską - polecam!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Napisałam mega długiego posta i zjadło
![]() Hje podzielam zdanie dziewczyn koniecznie własne mieszkanie Marsi podziwiam dobrze ze Sami starszy to cos pomoze ja boje się takich momentów Wiecej nie pamiętam cytowałam z dwóch dni Debrah dziekuje za odpowiedz jutro napisze o co mi chodziło może w k. z ta złoscia Julka bo dziś padam na ryjek już a sama znów jestem
#4630 |
Zakorzenienie
|
Neti, mój tata pracuje w Norwegii, i też na początku miał 8/2, potem stopniowo mu się zmieniało, chwilę było 2/2, teraz 3/2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszę, że się Ami nie nadaje do przedszkola , bo placze jak sie jej odmówi, moja wina, bo nie zna słowa "nie"(owszem zna), no kładzie mnie to na łopatki czasami, żadne dowody, żadne przykłady, bo " ona robiła inaczej", ją to nie interesuje, inni rodzice i te mistyczne "inne dzieci" - no eh, wiem dobrze o czym ty mówisz! Ale te teksty o nie nie - moja takich nie puszcza, powiedziałaby raz i bye bye. Zdarzyło jej się w stylu " oj bo ci zaraz dam klapsa ( i zaraz dodane no ale mama nie pozwoli - owszem, nie pozwolę!" , albo " na twoim miejscu dalabym jej klapsa bo skąd ma wiedzieć, że.."- obie ostro ucięte i więcej mam nadzieję to nie padnie. Twoja mama przegina konkretnie. Co do tv : być może mózg był przyzwyczajony do bodźców i to faktycznie trochę jak odwyk, nie wie co zrobić, potrzebuje stymulacji, itp. Niestety, pewnie potrwa trochę. Spróbuj może samo radio, muzyka? Zajmij dziewczę, jakieś farbki, cokolwiek, żeby ją wciągęło i zajęło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
HJE Napisz mi na fb na prv proszę-czym się zajmuje i jak finansowo. No i gdzie konkretnie pracuje. Będę wdzięczna.
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Debrah, radio praktycznie idzie non stop, dla niej to jest jak wypełniacz ciszy, tylko jeśli leci pisoenka, która jej się podoba, to tańczy chwilę i tyle. Z farbkami się boję, mam wizję, że lata po całym domu i maluje po wszystkim (a wiadomo, jakby mama zareagowała...) Kredki na 3 minuty, książki 5 minut, no, ciągle lata, nie usiedzi... Może ew. bym spróbowała z tym przesypywaniem kasz/makaronów. Tylko wtedy: najlepiej w kuchni? Jakieś dwie różnokolorowe miseczki? Łyżkę?
Neti, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeny Debrah, Twoje klotnie z mama to jak ja i moj tz! Kiedy dochodzi juz do naprawde mega starcia to tak to wlasnie wyglada. On drze ryja, zero argumentow, powtarzanie sie, amok, ja nie jestem w stanie sie przebic przez ten bezsensowny slowotok( oczywiscie miechem rzuca soczystym, nie potrafie go tego oduczyc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Najnowsze" i takie kwiatki mi wyskakuja ![]() I jak Twoje nastawienie? Powiem Ci, ze ja bym nawet chciala byc teraz na Waszym miejscu, bo tam przynajmniej czeka Was cos godnego. A tu? Wiadomo... Poczatki na pewno beda ciezkie, tesknota, itp, ale dacie rade! Cytat:
A jak juz nie pomaga to zamyka sie w sobie, nic sie nie odzywa i zwykle idzie spac ![]() Zero powaznej rozmowy, wymiany argumentow. Zgrywam foty wlasnie i znalazlam takie, sprzed miesiaca: Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-27 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, nie pozostaje napisac nic innego, jak to, że Kuba jest ślicznym chłopcem !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, spoko, przez pierwszy rok byl sliczna dziewczynka, takze jest juz postep ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
hje moze Pola jest dzieckiem takim jak Yae, ktore naklejkami/farbkami/ciastolina/przesypywaniem/kredkami/klockami sie nie bawi. Tylko biega po calym mieszkaniu. Jedynie ksiazeczki potrafily ja na chwile zatrzymac. Do zabaw "w miejscu" dorosnac trzeba i chyba dochodzimy do tego etapu wlasnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() biegamy trzymając się za rękę, robiąc jakieś zakrętasy, nagłe obroty, parę razy w te i z powrotem po czym następuje zadanie - przysiady, konieczność namalowania słoneczka, kolorowych kreseczek, kółeczka, włożenia klocuszków do sortera, kulek z gazety, itp. po czym znowu biegamy i znowu zadanie i znowu bieg..... Oli się baaardzo podoba, sama woła - mamusiu biegamy, żeby zacząć zabawę ![]() Zabawa w pociąg, no i oczywiście zabawa w konia (to dla silnych mamuś ![]() ![]() To takie moje propozycje ![]() No a w ogóle to cześć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Ale super, mały przystojniaka
![]() Cytat:
A jeszcze z Tż się praktycznie nie odzywamy cały tydzień, troche wynika to z tego że ma II zmianę ale dochodzi też wiele innych rzeczy, generalnie ma fochca że ja nie dzownie do niego. Ku*wa nie mama poprostu czasu. Jak jestem z Oli to nie mam mowy o wyciągnięciu tel bo ona zaraz chce, a jak już spi to ja mam milion rzeczy do zrobienia. Już sobie wybrażam ten cudowny weekend ![]()
![]() |
#4644 |
Lurker ;)
|
Tress u nas od zabaw biegowych jest tata
![]() ![]() ![]() Nawijko Kuba ma mega minke ![]() Mam w salonie 16,5 stopnia ![]()
#4645 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
My sie podobnie bawimy. Milego weekendu! ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Ale dorzucil do piec Twoj tz. A on czasem w pracy nie jest? To jak zebys mu telefonami przeszkadzala? ;-) ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Cieplo masz! Swoja droga jestem ciekawa, jak intensywnie i dlugo trzeba byloby sie z Yae bawic, zeby akumulatory jej padly... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Sama na pasku jestem, czyzby wszyscy jeszcze spali?
Dzien dobry i milego dnia ![]() nawijkokuba to ma potencjal na lamacza kobiecych serc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ezzo ja nie śpię bo mama wstaje wykonczy mnie ten mały terrorysta pozatym od 3,30 do 5,15 sie bujalusmy
#4648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dopiero wczoraj odkleilam sobie plastry z uu, bo jeszcze 2 dni temu ogladal czy nadal chore, a wczoraj juz go nie interesowalo to. A jak samopoczucie? Brzuchol rosnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
U nas tata wzywany w nocy a dziś nie bylo i stekanie i mamusia musiala do lozeczka z nim, po przeprowadzeniu do swojego pokoju nasze lozko go parzy nie ma mowy zeby z nami polezal, a te pobudki w nocy od 3 tyg około i zawsze ok 3 i zasnac nie umie ja lukamntz Lula i nic nie wiem co się dzieje bo nie placze ani nic tylko nie spi
A brzuchol duzy juz ostatnio juz 4 kg na plusie ![]()
#4650 |
Zakorzenienie
|
Mówiłam jaki ten listopad jest po☠☠☠any?
TZ miał wczoraj wypadek. Kur.wa niech ten miesiąc się skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.