Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VI - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-28, 17:47   #3601
201605300922
Konto usunięte

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VI

Lool, nie wierzę, że się Wizażanki zabijały o GineIntima. Gdyby nie fakt, że sama mam nawracającą infekcję, która nie chce mi przejść, a Intimy jeszcze nie testowałam, to bym nie brała udziału bo by się to mijało z celem, jak się jest zdrowym
Ja się irytuję, bo od ponad tygodnia nie ma wyników z Jesiennego Konkursu Eveline z onetu :/
btw, jest konkurs fajny na stronie sephory, można wygrać m.in. kosmetyki
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 17:48   #3602
Bellatriks123
Raczkowanie

Do mnie też wpadła Inka
like fire in the dark.
We're like living art."

Włosomaniaczka
Bellatriks123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 17:56   #3603
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lillianne_91 Pokaż wiadomość
Jeśli któraś z Was brał udział, sa już wyniki naboru do testów kawy Inki http://www.konkurs.inka.pl/konkurs/formularz ja się dostałam, choć tyle ostatnio po zalogowaniu się pojawia się szare okienko z białym napisem " gratulacje!!....'' nie ma listy laureatów, ani dużego komunikatu

Gratuluję wygranych
U mnie nic się nie wyświetla, więc się nie załapałam
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:12   #3604
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli któraś z Was brał udział, sa już wyniki naboru do testów kawy Inki http://www.konkurs.inka.pl/konkurs/formularz ja się dostałam, choć tyle ostatnio po zalogowaniu się pojawia się szare okienko z białym napisem " gratulacje!!....'' nie ma listy laureatów, ani dużego komunikatu

Gratuluję wygranych
Dzięki Udało się, mam Inkę

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
A byłaś zalogowana? Bo ja byłam zalogowana i nie miałam komunikatu, ale jak się zalogowałam na nowo to wtedy mi wyświetliło gratulacje

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:18   #3605
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję wygranych
Dziękuję za link , mialam właśnie się pytam czy już były wyniki może
Też się dostałam

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Jescze pytanie dla osób, które wygrały w drugim etapie z la roche posay effaclair duo + - dostał ktoś maila albo kosmetyki? bo ponoć miał być mail wysyłany, na liście jestem ale e-maial brak..
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:23   #3606
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

Do dziewczyn, które wygrały ostatnio kupon żel za 1gr w SP:

Odebrałyście go już? Ja byłam w SP w zeszły piątek i nie było w ogóle tych żeli na półce z żelami do higieny intymnej . Śpieszyłam się, więc nie pytałam obsługi...
Jutro znowu tam będę i mam nadzieję, że się pojawiły. U Was są?
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:28   #3607
lillianne_91
Wtajemniczenie

[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;49128855]Do dziewczyn, które wygrały ostatnio kupon żel za 1gr w SP:

Odebrałyście go już? Ja byłam w SP w zeszły piątek i nie było w ogóle tych żeli na półce z żelami do higieny intymnej . Śpieszyłam się, więc nie pytałam obsługi...
Jutro znowu tam będę i mam nadzieję, że się pojawiły. U Was są?[/QUOTE]

Pytałam przy kasie- bo na półce nie było, i pani z obslugi przyniosła mi 2, ale akurat nie te rodzaje na których mi zależało... więc zaprosiła mnie po dostawie, bo reszta jeszcze nie doszła- także też czekam dobrze że kupon ważny jeszcze 1,5 tyg

poza tym, Wizażanki- nie mogę doszukać się info kiedy ogłoszenie wyników naboru do Aussie na EverydayMe- wiecie może? chcę zrobić sobie zakładkę

Edytowane przez lillianne_91
Czas edycji: 2014-11-28 o 18:46
lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:29   #3608
rain_drops
Wtajemniczenie

Codziennie 100 zestawów!
Wracam powoli do konkursów..

https://przepisynakawe.pl/konkurs-go...czenia/creator

rain_drops jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 19:00   #3609
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Dzięki Udało się, mam Inkę

A byłaś zalogowana? Bo ja byłam zalogowana i nie miałam komunikatu, ale jak się zalogowałam na nowo to wtedy mi wyświetliło gratulacje
Logowałam się od nowa Pokazuje mi takie coś jak w załączniku. Coś nie mam szczęścia ostatnio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (82,0 KB, 44 załadowań)
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 19:04   #3610
lillianne_91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rain_drops Pokaż wiadomość
Codziennie 100 zestawów!

dzięki
lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 19:34   #3611
Angel1090
Wtajemniczenie

Też mam Ineczkę
W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania
Angel1090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 23:15   #3612
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:

poza tym, Wizażanki- nie mogę doszukać się info kiedy ogłoszenie wyników naboru do Aussie na EverydayMe- wiecie może? chcę zrobić sobie zakładkę
też nie znalazłam ale przy potwierdzeniu danych była informacja, że produkty będą przekazane 12, 15 i 16 grudnia, więc pewnie w tych okolicach

też wypełniłam ale napisałam jakieś głupoty w poprzednich dwóch się starałam i du.... teraz bez spiny..trafię to fajnie, nie to nie zresztą kto to czyta:P:P

I też mam Inkę..z magnezem )
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 23:18   #3613
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rain_drops Pokaż wiadomość
Codziennie 100 zestawów!

Dzięki

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 23:35   #3614
Lilas Mauve
Raczkowanie

U mnie nic się przy ince nie wyświetla... masakra tyle ich było i :|

A i są też wyniki Ziaja liście oliwki na ofemini jak coś. Też mi się nie udało :P

Edytowane przez Lilas Mauve
Czas edycji: 2014-11-28 o 23:40
Lilas Mauve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 09:54   #3615
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Lool, nie wierzę, że się Wizażanki zabijały o GineIntima. Gdyby nie fakt, że sama mam nawracającą infekcję, która nie chce mi przejść, a Intimy jeszcze nie testowałam, to bym nie brała udziału bo by się to mijało z celem, jak się jest zdrowym
konkurs skierowany do waskiego grona odbiorców i tylu chętnych? Choć z drugiej strony ludzie chcą dostać cokolwiek, nawet niepotrzebnego. Tak jak sa do wygrania kosmetyki dla AZS i nagle wszystkie maja AZS, bo przecież krem jak krem, przyda sie.. A potem czytam opinie "nie mam AZS, ale krem jest super" i mysle czy serio super czy tylko na zdrowej skorze.
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 10:02   #3616
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
konkurs skierowany do waskiego grona odbiorców i tylu chętnych? Choć z drugiej strony ludzie chcą dostać cokolwiek, nawet niepotrzebnego.
Czy ja wiem czy takiego waskiego? Reka w gore, ktora sie nie boryka z infekcjami
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 11:05   #3617
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
u mnie też nic
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 11:28   #3618
Kruk Czarny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy takiego waskiego? Reka w gore, ktora sie nie boryka z infekcjami
No niby tak, ale wydaje mi się że jednak nie każda kobieta ma z tym taki problem. Poza tym większość bierze udział "a może nóż się uda wygrać produkty na infekcje dla kobiet. To nic że jestem facetem, bez dziewczyny i na nic mi to. Może się uda. Zawsze coś. " NO BŁAGAM. tak właśnie widzę wypełnianie ankiet do konkursów które na nic się przydadzą danej osobie. Jak konkurs dla matek w którym biorą udział dziewczyny które dzieci nie mają i na razie mieć nie będą. Na co to po co to.
Ale dużo ludzi o hieny. Nie potrafią przegapić okazji. Nie zapomnę jak z neonecie była promocja na tablety za 100 zł (w normalnej cenie kosztowały może ze 200 zł, a to nie była jakaś znana firma). Poszłyśmy z mamą akurat kupić patelnie, a że potrzebowałam takiego urządzonka to myślę sobie "a pooglądam i zobacze". No i autobus miałyśmy jakoś po 8 a neo był od 9. Połaziłyśmy trochę po mieście i poszłyśmy tam. Sklep jeszcze nie otwarty, masa ludzi przed wejściem i kobieta która przyszła z całą rodziną żeby jak najwięcej kupić "tego cudeńka". Przed wejściem krzyczała tylko "tablety tablety, gdzie będą tablety! Ja chce kilka!. Pchać się i zaraz brać!". Już myślałam że towarzystwo ją zlinczuje ale gdzie tam. Tam wszyscy się pchali po te tablety. No i otworzyli drzwi. Fala ludzi wpadła do sklepu. My z Mamuśką poszłyśmy po patelnie i słyszymy falę oburzenia i masę niecenzuralnych słów w stronę obsługi którzy poinformowali że tabletów nie dostali ( przy takich promocjach jest może 4-6 sztuk na sklep, a to małe miasteczko). Oj mina tej hieny z kobiecym, a właściwie babcinym stroju była bezcenna. . Na co było tyle oburzenia i chęć wykupienia? A bo tanie to się przyda sprzeda itd. Jakiś czas później kupiłam sobie jakiś inny i jestem zadowolona, a widziałam u koleżanki ten właśnie promocyjny. Dziad totalny. Ale co tam, przecież promocja.
Kruk Czarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 12:59   #3619
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
no jeszcze trzy miesiące temu bym mogła z pełnym przekonaniem rękę podnieść
Mnie rozwalają trochę ludzie, którzy biorą udział np. w konkursach, gdzie do wygrania są zabawki. Kij z tym, że nie mają dzieci, nawet w bliższej rodzinie - będą mieli na zaś, jak trzeba będzie kupić prezent...
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:26   #3620
Sloneczna panna
Rozeznanie

Ja jestem zdania, że jeśli ktoś jest kreatywny i potrafi to wykorzystać w legalny sposób to jak najbardziej ma prawo wygrać to co mu się tylko podoba. Jak byłam studentką sama sprzedawałam jakieś wygrane żeby za to kupić bilet na samolot czy autobus i zwiedzić trochę świata. Trzeba sobie umieć radzić jak się nie zarabia milionów. Jakoś źle bym się czuła jakby mnie sponsorowali rodzice. Teraz z 6 letnim konkursowym doświadczeniem biorę udział tylko w tych, w których mogę wygrać sprzęty albo kosmetyki, które chciałabym mieć w domu ale szkoda mi na nie wydać za dużo kasy.

Edytowane przez Sloneczna panna
Czas edycji: 2014-11-29 o 14:15
Sloneczna panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 13:32   #3621
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
no jeszcze trzy miesiące temu bym mogła z pełnym przekonaniem rękę podnieść
Ale juz nie mozesz. I w takiej sytuacji jest wiele kobiet
Stary 2014-11-29, 14:20   #3622
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Mnie rozwalają trochę ludzie, którzy biorą udział np. w konkursach, gdzie do wygrania są zabawki. Kij z tym, że nie mają dzieci, nawet w bliższej rodzinie - będą mieli na zaś, jak trzeba będzie kupić prezent...
A co powiesz o konkursach plastycznych dla dzieci, w których rysują rodzice albo co lepsze, biorą udział i wygrywają osoby nie mające dzieci?

Wystarczy tez się przyjrzeć wynikom konkursów o wysokich nagrodach i/lub loteriom. Często nazwiska zwycięzców się powtarzają, np niedawny konkurs Hall's, w którym było do wygrania kilka motorów. Albo granie bez paragonów i kupowanie ich w przypadku wygranej
Niektórzy kombinują bardziej niż nam się wydaje.

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:23   #3623
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:

Zgłaszam się! Przyznam szczerze, że na początku nie doczytałam co jest nagrodą i zaczęłam odpowiadać na pytania. Potem jednak obczaiłam temat i zrezygnowałam. Produkty nie są mi potrzebne, więc nie będę wypełniać na siłę. A znając moje szczęście to wygrałabym właśnie taką nagrodę która mi jest niepotrzebna Komuś bardziej się przyda

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 14:33   #3624
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Ale juz nie mozesz. I w takiej sytuacji jest wiele kobiet

zgadzam się no też myślę, że wąskie to grono raczej nie jest...ja bym ręki nie mogła podnieść
tym bardziej przy takiej ilosći wizażanek, gdzie codziennie wieczorem jest zalogowanych około 20 000 )

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
Ale dużo ludzi o hieny. Nie potrafią przegapić okazji
to to swoją drogą, to jest poza wszelkimi kategoriami miesiąc temu otwierali u nas Kauflanda i na otwarcie były suszarki balkonowe do ubrań po 19,90 mało kto wyszedł z jedna, brali po 5-10 sztuk bo przecież taaaka okazja najśmieszniejsze w tym jest to, że kilometr dalej jest Carrefour gdzie prawie identyczne suszarki od kilku miesięcy stały bodajże 1 czy 2 zł droższe i żadnego zainteresowania

Cytat:
buaha no i co z tego? tak nie mam dzieci, i też biorę udział w takich konkursach, wszystkie do tej pory wygrane a zdarzyło się kilka razy zostały podarowane dzieciakom w rodzinie, tak bez okazji i na wszystkich twarzyczkach obdarowanych ogromny uśmiech dlaczego mam nie brać udziału skoro mogę uszczęśliwić jakieś dziecko np chrześnicę czy jej rodzeństwo? nie zatrzymuję dla siebie i nie sprzedaję na allegro więc nie rozumiem w czym problem

Cytat:
Napisane przez Sloneczna panna Pokaż wiadomość
Ja jestem zdania, że jeśli ktoś jest kreatywny i potrafi to wykorzystać w legalny sposób to jak najbardziej ma prawo wygrać to co mu się tylko podoba. Jak byłam studentką sama sprzedawałam jakieś wygrane żeby za to kupić bilet na samolot czy autobus i zwiedzić trochę świata. Trzeba sobie umieć radzić jak się nie zarabia milionów. Jakoś źle bym się czuła jakby mnie sponsorowali rodzice. Teraz z 6 letnim konkursowym doświadczeniem biorę udział tylko w tych, w których mogę wygrać sprzęty albo kosmetyki, które chciałabym mieć w domu ale szkoda mi na nie wydać za dużo kasy.
dokładnie, nikogo nie okradam, biorę udział jeśli wiem, że przyda mi się dana rzecz lub będę komuś mogła podarować w najbliższej rodzinie... jeśli nie przyda się nikomu to odpuszczam..proste...

Edytowane przez sowaaaaa
Czas edycji: 2014-11-29 o 14:37
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 15:13   #3625
Lilas Mauve
Raczkowanie

wg danych statystycznych z infekcjami intymnymi zmaga się większość kobiet, szczególnie aktywnych seksualnie - to nie jest wąskie grono odbiorców. W przypadku przewlekającej/nawracającej infekcji radziłabym się zgłosić do lekarza a nie testować kolejny produkt na własną rękę - gdy infekcje nie są "typowe" lepiej dmuchać na zimne - stany zapalne miednicy mniejszej to częsta przyczyna niepłodności u kobiet. Gine Intima nic tu nie zdziała, to preparat, który na podstawie pH pomoże dobrać kurację lekami bez recepty na własną rękę, a żel ma zapobiec wystąpieniu kolejnej infekcji - jeśli coś się przewleka i nic nie działa to trzeba iść "level wyżej"
A co do konkursów - moim zdaniem i tak wyniki większości testów nie są zbyt wiarygodne, zawsze tak się dzieje, gdy test jest sponsorowany przez producenta, czy to kosmetyku czy leku. Weryfikacja grupy testowej jest minimalna, często losowa. Dlatego uważam, że kto chce i tak weźmie udział i w sumie dobrze. Jak sprzeda i zarobi - może potrzebuje kasy i to jego sposób na dorabianie kasy np na studiach. Nie mam nic przeciwko temu
Stary 2014-11-29, 15:43   #3626
Agata2205
Zadomowienie

Ale infekcje intymne to jednak węższe grono odbiorców niz np tusz do rzes... O to mi chodzilo.
I ja mogę sie zglosic, w sensie ze mnie ten problem nie dotyczy
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 15:52   #3627
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Ale infekcje intymne to jednak węższe grono odbiorców niz np tusz do rzes... O to mi chodzilo.
I ja mogę sie zglosic, w sensie ze mnie ten problem nie dotyczy
Wezszy bo co? Bo nie wszystkie kobiety uzywaja plynow/zeli do higieny intymnej czy jak?
Stary 2014-11-29, 15:56   #3628
citula26
Raczkowanie

bransoletka z Dove z fb za recenzje
Stary 2014-11-29, 16:22   #3629
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640
Konto usunięte

Cytat:
Wezszy bo co? Bo nie wszystkie kobiety uzywaja plynow/zeli do higieny intymnej czy jak?
Dokładnie
Co to w ogóle za wyliczanie aktywności w konkursach
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 16:49   #3630
a*a*a*
Ania

Z konkursu facebookowego u Iwostin wpadł płyn micelarny wraz z pojemnikiem na płatki kosmetyczne. Jestem ciekawa tego drugiego.

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2014-11-29 o 17:06
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości