Starania o maleństwo od jesieni 2014 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-28, 15:54   #2101
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014

Wiesz co milka, mnie tez ciągnęło w pachwinach i nic z tego nie wyszło. Ale mam nadzieje ze u ciebie wyjdzie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 15:59   #2102
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze dziewczyny ja naprawde nie chce sie nakrecac, i staram sie tego nie robic, ale tak mnie bola pachwiny, tak ciagna ze to sie znow robi wkurzajace bo to nie boli, ani nie jest jakos nieprzyjemne ale czuje je non stop bez przerwy, mam wrazenie ze kosci lonowe to mi sie zaraz rozstapia i jak w takim tempie sie to wszystko rozlazi to jutro bedzie rozwarcie na 10palcow hahaha glupek ze mnie
Tak działa nasza psychika. Ja od wczoraj mam takie bolesne skurcze macicy co jakiś czas i plasują mi jajnik. Nigdy nie miałam takich objawów.
Ale ja się staram nie nakręcać, zawsze tak tydzień przed okresem mnie swędzi na dole jakbym miała jakąś infekcje i po kilku dniach przechodzi. Już ten dyskomfort czuje więc chyba czekam na @.
Smutno mi będzie jak będzie negatywny test:-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 16:19   #2103
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wiesz co milka, mnie tez ciągnęło w pachwinach i nic z tego nie wyszło. Ale mam nadzieje ze u ciebie wyjdzie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Tak działa nasza psychika. Ja od wczoraj mam takie bolesne skurcze macicy co jakiś czas i plasują mi jajnik. Nigdy nie miałam takich objawów.
Ale ja się staram nie nakręcać, zawsze tak tydzień przed okresem mnie swędzi na dole jakbym miała jakąś infekcje i po kilku dniach przechodzi. Już ten dyskomfort czuje więc chyba czekam na @.
Smutno mi będzie jak będzie negatywny test:-(

Wiem, wiem... ze to psychika ale chcialam Wam o tym napisac, na przyszlosc bedziecie wiedzialy ze w takim czasie takie objawy moga wystapic przy neg tescie, albo moze i pozytywnym, no w formie pamietnika sobie to tu napisalam hehe...Moniska a te skurcze to tak jak na @ czy inne calkiem, takich ktorych nie mialas nigdy?

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dobrze ze mam wykres na ovufriend i apke ovia to sobie tam zapisuje objawy i powiem Wam sporo ich...

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 16:43   #2104
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
No oby dziewczyny dobrze grudzien zaczely

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Kurcze dziewczyny ja naprawde nie chce sie nakrecac, i staram sie tego nie robic, ale tak mnie bola pachwiny, tak ciagna ze to sie znow robi wkurzajace bo to nie boli, ani nie jest jakos nieprzyjemne ale czuje je non stop bez przerwy, mam wrazenie ze kosci lonowe to mi sie zaraz rozstapia i jak w takim tempie sie to wszystko rozlazi to jutro bedzie rozwarcie na 10palcow hahaha glupek ze mnie
za bardzo się nakręcasz nawet jak byś byla w ciąży to te ciągnięcia będą trochę później a nie przed terminem @ wrzuć na luz i nie myśl o tym - co ma byc to będzie

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 16:44   #2105
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Moniska a te skurcze to tak jak na @ czy inne calkiem, takich ktorych nie mialas nigdy?
Takie jak podczas miesiaczki. I wiem, że takich nigdy nie miałam pomiędzy w cyklu, bo obserwuje dość sumiennie to co się dzieje w organiźmie.
Za licealnych czasów to wiedziałam i czułam kiedy mam owulacje. Teraz już nie potrafię tak określić.

Ja mam na telefonie OvuView, tam sobie można wybrać obserwowane objawy

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2014-11-28 o 16:45
Stary 2014-11-28, 17:31   #2106
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
za bardzo się nakręcasz nawet jak byś byla w ciąży to te ciągnięcia będą trochę później a nie przed terminem @ wrzuć na luz i nie myśl o tym - co ma byc to będzie
okej, ja nie mowie ze to objaw ciazy, tak jak mowilam, pisze co czuje i co zauwazam latwo jest mowic zeby o tym nie myslec, gorzej z realizacja prosze Was nie odbierajcie mi tej ekscytacji, to w koncu 1 cykl staran, albo dostane wiadro zimnej wody na leb za kilka dni i kolejny cykl bede bardziej zdystansowana albo bede sie cieszyc ze jednak cialo daje mi jakies znaki jesli denerwuje Was to, ze sie nakrecam czy cos, czy moze nakrecam przez to inne dziewczyny to spoko, nie musze o tym pisac

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Takie jak podczas miesiaczki. I wiem, że takich nigdy nie miałam pomiędzy w cyklu, bo obserwuje dość sumiennie to co się dzieje w organiźmie.
Za licealnych czasów to wiedziałam i czułam kiedy mam owulacje. Teraz już nie potrafię tak określić.

Ja mam na telefonie OvuView, tam sobie można wybrać obserwowane objawy
o poszukam sobie tez tej aplikacji, mam chyba wszystkie mozliwe sciagniete

Edytowane przez MilkaJestem
Czas edycji: 2014-11-28 o 17:33
Stary 2014-11-28, 17:59   #2107
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No oby dziewczyny dobrze grudzien zaczely

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Ale jeśli to to, no to nie powinno dawać takich efektów. To jeszcze za wcześnie na bule związane z rozciąganiem się macicy. Jeśli dobrze pamiętam, to czuć to dopiero ok 3 miesiąca, kiedy dzidzia zaczyna rosnąć i jest już "dobrze widzialna". Mnie najbardziej przeszkadzało później cierpnięcie uda i pachwiny w nodze, pewnie od ucisku.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 18:01   #2108
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale jeśli to to, no to nie powinno dawać takich efektów. To jeszcze za wcześnie na bule związane z rozciąganiem się macicy. Jeśli dobrze pamiętam, to czuć to dopiero ok 3 miesiąca, kiedy dzidzia zaczyna rosnąć i jest już "dobrze widzialna". Mnie najbardziej przeszkadzało później cierpnięcie uda i pachwiny w nodze, pewnie od ucisku.
moze po prostu promieniuje od brzucha czy łona do pachwin i mam takie wrazenie... albo tak jak napisalam wczesniej ze rownie dobrze moze to byc zakwas po biezni tyle

Stary 2014-11-28, 18:37   #2109
moniska139
Zadomowienie

MilkaJestem po to jest to forum, żeby pisać o swoich odczuciach. Mi to nie przeszkadza jak dziewczyny piszą co zaobserwowały. Można to porównać ze swoimi obserwacjami
Stary 2014-11-28, 18:41   #2110
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
MilkaJestem po to jest to forum, żeby pisać o swoich odczuciach. Mi to nie przeszkadza jak dziewczyny piszą co zaobserwowały. Można to porównać ze swoimi obserwacjami
Wiem, wiem... ja tez tak uwazam, ale postaram sie wyluzowac

Stary 2014-11-28, 19:05   #2111
Nicole`_
Zakorzenienie

Milka pisz wszystko... pozniej bedzie nam latwiej porownywac co kiedy sie dzialo. Przeciez skoro tak czujesz to czemu masz milczec? Nie rozumiem dlaczego komus to przeszkadza
Stary 2014-11-28, 19:38   #2112
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Milka pisz wszystko... pozniej bedzie nam latwiej porownywac co kiedy sie dzialo. Przeciez skoro tak czujesz to czemu masz milczec? Nie rozumiem dlaczego komus to przeszkadza
nie wiem, moze to jest denerwujace jak ktos sie tak nakreca, ekscytuje a pozniej wielkie rozczarowanie... i pewnie tak bedzie, pewnie sie rozczaruje, przynajmniej bede wiedziec ze rownoczesnie wystepujace objawy takie jak:

- ból podbrzusza
- ciągnięcię i uczucie łaskotania/drapania w macicy
- ból krzyża
- ciągnięcie w okolicy pachwin
- podwyzszona temp.
- wyostrzenie wechu
- zaparcie
- wzrost apetytu
- zaburzenia snu
- wahania nastroju
- uczucie ciaglego glodu w zoladku a w brzuchu uczucie pelnosci
- ciezkie piersi
- zmeczenie
- wzdęcia
- biały gęsty bezwonny śluz codziennie od 2-3 dnia od owulacji

nie musza swiadczyc o ciazy, przynajmniej w nastepnym cyklu nie bede w ogole na to zwracac uwagi bo bede o tym wiedziec tylko bede czekac na test i juz

Stary 2014-11-28, 20:21   #2113
Fantasmagori
Zakorzenienie

Napisałam takiego długiego posta i mi go zjadło :|

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Pisze jeszcze raz

Mi na przykład w ogóle nie przeszkadza, uważam że masz prawo się nakręcać w końcu to początki, ja się doszukuję ciąży w lekkich mdłościach chociaż oczywiście wiem że to stanowczo za wcześnie na objaw ciąży. Jak planowałam ślub to się cieszyłam z zaproszeń, teraz się cieszę jak mi się spać ciągle chce bo to może to takie ważne decyzje, zmiany powodują że o tym myślimy i gadamy i nic w tym złego w końcu gdzie o tym pogadać jak nie na naszym wątku TŻ chcą dzieci ale nie ma jak pogadać z innymi kobitkami a jakoś nie umiałabym na żywo rozmawiać z moimi koleżankami o śluzie czy badaniu szyjki :p

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Coś mi się dzieje z tapatalkiem

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 20:27   #2114
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem, moze to jest denerwujace jak ktos sie tak nakreca, ekscytuje a pozniej wielkie rozczarowanie... i pewnie tak bedzie, pewnie sie rozczaruje, przynajmniej bede wiedziec ze rownoczesnie wystepujace objawy takie jak:

- ból podbrzusza
- ciągnięcię i uczucie łaskotania/drapania w macicy
- ból krzyża
- ciągnięcie w okolicy pachwin
- podwyzszona temp.
- wyostrzenie wechu
- zaparcie
- wzrost apetytu
- zaburzenia snu
- wahania nastroju
- uczucie ciaglego glodu w zoladku a w brzuchu uczucie pelnosci
- ciezkie piersi
- zmeczenie
- wzdęcia
- biały gęsty bezwonny śluz codziennie od 2-3 dnia od owulacji

nie musza swiadczyc o ciazy, przynajmniej w nastepnym cyklu nie bede w ogole na to zwracac uwagi bo bede o tym wiedziec tylko bede czekac na test i juz
Milka ja na Twoim miejscu pewnie bym już jutro testowała jak masz tyle objawów, u mnie z synkiem - 4 dni przed @ były II kreski i to tez za pierwszym razem

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 21:24   #2115
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem... ja tez tak uwazam, ale postaram sie wyluzowac
Pewnie ale jak będzie się utrzymywać, to lepiej to zbadaj. Dobrze, ze już mało czasu zostało do testowania

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-28, 21:37   #2116
bianeczkaa
Zakorzenienie

My dzisiaj andrzejkujemy, tzn ja już prawie po imprezie, bo przywalił się do mnie facet taki fuuu.....tyle że ma prężną firmę i szmalcu dużo i myśli, że mu wszystko wolno I jeszcze się dopytuje moich koleżanek czy jestem mężatką A mój mąż mi nie pomaga, bo nie zabrał koszuli i jako jedyny w [polo no szlak mnie trafił

A to ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1513742_739321866146584_499532797082660036_n.jpg (98,0 KB, 20 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-28, 22:50   #2117
Nicole`_
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja uważam, że ten wątek po to jest... nie wiem jak Wy, ale u mnie w otoczeniu nikt nie wie (oprócz męża ), że się staramy... kompletnie nie mam z kim o tym pogadać, a jest to dla mnie OGROMNY krok... muszę gdzieś się o tym wypisać... wypisać DO BÓLU czasem.

Ja w 1 cyklu nakręcałam się strasznie! Miałam objawów mnóstwo i pomogło mi pisanie tutaj... a po 1 kresce na teście pomogło mi, że napisałyście "głowa do góry, może następnym razem się uda". Bądźmy dla siebie wsparciem myślę, że każda z nas tego potrzebuje.

Jedna się nakręca, druga nie, ale tak to jest na świecie, że różni są ludzie i różne potrzeby

Żałuję, że nie pisałam o śluzie w 1 cyklu, bo powertowałabym po wątku i już bym wiedziała co i jak było miesiąc temu Dlatego teraz piszę... po to żebym za miesiąc sobie mogła porównać. Chociażby.

A jeśli cieszę się lub obawiam się czegoś i się z Wami tym dzielę to liczę na waszą radę i wsparcie

Bianeczka, mega fota!

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

W ogóle to dziś przewróciłam się w drodze do pracy... upadłam na bark, boli mnie teraz strasznie. Byłam u lekarza, zbadał mnie i dostałam na tydzień L4 Za tydzień na kontrolę i na ewentualne zdjęcie rtg jest okaże się, że nie jestem w ciąży, bo okazuje się, że jeśli w 100% nie jest się pewnym, że ciąży nie ma to nie wolno robić rentgenu... super, że trafiłam na mądrego lekarza

Boję się, że coś sobie zrobiłam w środku, jakiś uraz mocniejszy, że mnie w gips władują albo coś
Stary 2014-11-28, 23:40   #2118
MilkaJestem
Zakorzenienie

wybaczcie ale znowu mnie zmoglo i poszlam spac a wstalam wlasnie teraz

Stary 2014-11-28, 23:43   #2119
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja też się zmagam z sennością... okropne to jest. Czasem odpływam tak, że tego nie kontroluję. Chociaż szczerze powiem, że dziś i wczoraj jakiś lepszy pod tym względem miałam dzień.

Dziś 21dc... z 28.

A ja już bym przyteściła
Stary 2014-11-28, 23:45   #2120
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Napisałam takiego długiego posta i mi go zjadło :|

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Pisze jeszcze raz

Mi na przykład w ogóle nie przeszkadza, uważam że masz prawo się nakręcać w końcu to początki, ja się doszukuję ciąży w lekkich mdłościach chociaż oczywiście wiem że to stanowczo za wcześnie na objaw ciąży. Jak planowałam ślub to się cieszyłam z zaproszeń, teraz się cieszę jak mi się spać ciągle chce bo to może to takie ważne decyzje, zmiany powodują że o tym myślimy i gadamy i nic w tym złego w końcu gdzie o tym pogadać jak nie na naszym wątku TŻ chcą dzieci ale nie ma jak pogadać z innymi kobitkami a jakoś nie umiałabym na żywo rozmawiać z moimi koleżankami o śluzie czy badaniu szyjki :p

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Coś mi się dzieje z tapatalkiem
hahaha juz sobie wyobrazam, ze idzie znajoma i sie pytam "heeej, co tam slychac? jak Twoja szyjka macicy dzis?"

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Milka ja na Twoim miejscu pewnie bym już jutro testowała jak masz tyle objawów, u mnie z synkiem - 4 dni przed @ były II kreski i to tez za pierwszym razem
mam testy czekaja w szufladzie a TZ mnie podpuszcza i tak dzis oto w efekcie zrobilam dzis test o godzinie 18:00 nooo madra jestem, slucham sie go, ale przeciez to takie oczywiste ze nie wyjdzie nic

Cytat:
My dzisiaj andrzejkujemy, tzn ja już prawie po imprezie, bo przywalił się do mnie facet taki fuuu.....tyle że ma prężną firmę i szmalcu dużo i myśli, że mu wszystko wolno I jeszcze się dopytuje moich koleżanek czy jestem mężatką A mój mąż mi nie pomaga, bo nie zabrał koszuli i jako jedyny w [polo no szlak mnie trafił

A to ja
uaaa laska! jakos musze sie przyzwyczaic, ze Twoj avatar tak rozjasnial, rozpromienial! bo przedtem kruczoczarne wloski ciemny av, a teraz prosze jakie olsnienie

Cytat:
Dziewczyny, ja uważam, że ten wątek po to jest... nie wiem jak Wy, ale u mnie w otoczeniu nikt nie wie (oprócz męża ), że się staramy... kompletnie nie mam z kim o tym pogadać, a jest to dla mnie OGROMNY krok... muszę gdzieś się o tym wypisać... wypisać DO BÓLU czasem.

Ja w 1 cyklu nakręcałam się strasznie! Miałam objawów mnóstwo i pomogło mi pisanie tutaj... a po 1 kresce na teście pomogło mi, że napisałyście "głowa do góry, może następnym razem się uda". Bądźmy dla siebie wsparciem myślę, że każda z nas tego potrzebuje.

Jedna się nakręca, druga nie, ale tak to jest na świecie, że różni są ludzie i różne potrzeby

Żałuję, że nie pisałam o śluzie w 1 cyklu, bo powertowałabym po wątku i już bym wiedziała co i jak było miesiąc temu Dlatego teraz piszę... po to żebym za miesiąc sobie mogła porównać. Chociażby.

A jeśli cieszę się lub obawiam się czegoś i się z Wami tym dzielę to liczę na waszą radę i wsparcie

Bianeczka, mega fota!

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

W ogóle to dziś przewróciłam się w drodze do pracy... upadłam na bark, boli mnie teraz strasznie. Byłam u lekarza, zbadał mnie i dostałam na tydzień L4 Za tydzień na kontrolę i na ewentualne zdjęcie rtg jest okaże się, że nie jestem w ciąży, bo okazuje się, że jeśli w 100% nie jest się pewnym, że ciąży nie ma to nie wolno robić rentgenu... super, że trafiłam na mądrego lekarza

Boję się, że coś sobie zrobiłam w środku, jakiś uraz mocniejszy, że mnie w gips władują albo coś
O rany Nicole ale tak slisko i sie poslizgnelas czy potknelas na chodniku? uwazaj na sie! no ja tez nie mam nikogo procz Was, jak raz probowalam podjac z TZ temat sluzu to sie co najmniej dziwnie czulam i bylo mi go zal ze musi tego sluchac

Stary 2014-11-28, 23:51   #2121
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
O rany Nicole ale tak slisko i sie poslizgnelas czy potknelas na chodniku? uwazaj na sie! no ja tez nie mam nikogo procz Was, jak raz probowalam podjac z TZ temat sluzu to sie co najmniej dziwnie czulam i bylo mi go zal ze musi tego sluchac
Poślizgnęłam się... nie było ślisko, no chyba, że komuś się w jednym miejscu tam coś wylało i to zamarzło? Nie mam pojęcia jak to się stało.. i jeszcze upadłam tak dziwnie bokiem, że w żaden sposób nie zamortyzowałam upadku.. rąbnęłam całym barkiem

Jedno co dobre to L4, mam odpoczywać i nie przemęczać ręki. Dobrze mi to zrobi, chociaż jest taka szansa, że mi się będzie dłużyło do 4.12. Bardzo chciałabym wiedzieć.

A tak naprawdę bardzo chciałabym II

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Z tżtem nigdy bym nie pogadała o śluzie

Masakra
Stary 2014-11-28, 23:52   #2122
MilkaJestem
Zakorzenienie

w ogole to taka pierdoła mi sie snila ze na taniec jakis chodzilam i ze zapomnialam w ogole ciuchow na przebranie i ze mialam w torbie tylko jakies za male ciuchy hahaha, i pani sie mnie pyta czy potrafie trafic do basenu w sensie tam isc, a ja ze tak tylko no wie pani POD STOŁEM pozniej po tancach znalazlam sie u kolezanki i przez okno jej pokazywalam faceta od muzyki jak wsiada do auta (uczyl mnie w gimnazjum!!!) pozniej ze mnie MAMA odebrala i moj brat przyszedl z psem, KTOREGO NIE MA, i ja wyciagam LM linki i w trojke z mama i bratem palilam gdzie moja mama to obok papierosa nigdy nie stala nawet po czym wrocilam do domu juz mojego tu do meza, ktory spal, i otwieram ta swoja torbe treningowa a tam 3 reklamowki swiezych cieplych goracych kajzerek, i.... sie obudzilam i wstalam i jak sie TZ ze mnie smial jak bylam zawiedziona ze tych bulek nie ma musialam sobie zrobic kanapki w 15 sekund po obudzeniu bo tak mnie apetyt zlapal

aaa i w miedzy czasie na jakiejs przerwie w tych tancach kolezanka mi pokazywala zalety kalendarza i przedstawiala ze jej mama moze go zdobyc za 7,50 ale ze jej braciom sprzedala za 10 to mi moze sprzedac za 12 hahah i jeszcze na tych tancach wlaczyla mi sie w glowie scena z napisem REKONSTRUKCJA WYDARZEN (chyba za duzo ID sie naogladalam i kryminalnych programow) i tam wsadzali jakas plastelinowa postac do plastelinowej trumny a za chwile jakies kobiety z takimi naklejkami na sutki tanczyly i jeden z tancerzy zapytal tej pani czy przestanie wsiadac po pijaku za kierownice, i taka informacja sie pojawila ze w piatek wlasnie zmarla w wypadku... troche to za duzo dla mnie jak na jeden sen

Edytowane przez MilkaJestem
Czas edycji: 2014-11-28 o 23:55
Stary 2014-11-29, 00:00   #2123
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dzięki za miłe słowa Przez wiele, wiele lat nosiłam czarne włosy i nie preferowałam żadnych zmian, dopiero teraz mam na to ochotę, może łagodnieję?

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-29, 00:02   #2124
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Poślizgnęłam się... nie było ślisko, no chyba, że komuś się w jednym miejscu tam coś wylało i to zamarzło? Nie mam pojęcia jak to się stało.. i jeszcze upadłam tak dziwnie bokiem, że w żaden sposób nie zamortyzowałam upadku.. rąbnęłam całym barkiem

Jedno co dobre to L4, mam odpoczywać i nie przemęczać ręki. Dobrze mi to zrobi, chociaż jest taka szansa, że mi się będzie dłużyło do 4.12. Bardzo chciałabym wiedzieć.

A tak naprawdę bardzo chciałabym II

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Z tżtem nigdy bym nie pogadała o śluzie

Masakra
ooo to sobie odpoczniesz na L4, e tam nie bedziecie Ci sie dluzyc, poczytaj, poogladaj cos ciekawego a upadku wspolczujeeee... oby nic sie nie stalo tam w srodku powaznego

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Dzięki za miłe słowa Przez wiele, wiele lat nosiłam czarne włosy i nie preferowałam żadnych zmian, dopiero teraz mam na to ochotę, może łagodnieję?
ja kilka lat temu mialam ochote z czarnych farbowanych zejsc na blond, "pomogla" mi kolezanka ktora w technikum fryzjerskim w 4 kl byla... boze kobiety nie chce tego wspominac, wlosy zielone, czerwone, zolte, spalone, obciete, gumowe, wypadajace, lamiace sie, no szok.... dobrze ze mi przeszlo bo ja mam szerokie ramiona i sie lepiej czuje jak mam dlugie wlosy i moge te ramiona nimi przykryc, i ze szybko mi odrastaja

Stary 2014-11-29, 00:04   #2125
Nicole`_
Zakorzenienie

Ale miałaś sen pokręcony

I w ogóle szacun, że tyle pamiętasz, bo ja to zapominam z miejsca. Czasem pamiętam jeszcze na tyle, żeby mężowi przy śniadaniu opowiedzieć. A czasem obudzę się, pamiętam, wstaję i już nie pamiętam
Stary 2014-11-29, 00:04   #2126
MilkaJestem
Zakorzenienie

i zazdroszcze brwi! ostatnio mnie kompleks lapie na tym tle, mam takie rzadziuskie, i nawet jak mi kosmetyczka ladnie wyprofiluje cos na Twoj ksztalt to nie prezentuja sie tak ladnie bo sa jakies takie krotkie i w ogole bleh

Stary 2014-11-29, 00:05   #2127
Nicole`_
Zakorzenienie

Bianeczka, kto wie A mówią, że po ciąży się łagodnieje
Stary 2014-11-29, 00:06   #2128
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miałaś sen pokręcony

I w ogóle szacun, że tyle pamiętasz, bo ja to zapominam z miejsca. Czasem pamiętam jeszcze na tyle, żeby mężowi przy śniadaniu opowiedzieć. A czasem obudzę się, pamiętam, wstaję i już nie pamiętam
no wlasnie to chyba dlatego zapamietala ze za dnia spalam a nie w nocy bo rano tez bym nie pamietala, no i przez te bulki hehehe to od razu powiedzialam TZ-towi co mi sie snilo dlatego udalo mi sie zapamietac

Stary 2014-11-29, 00:06   #2129
bianeczkaa
Zakorzenienie

A jeszcze wam się pochwalę W kampanii adidasa, w której brałam udzial, i zaproponowano mi kolejne testy, tym razem trzymiesięczne i co miesiąc będę otrzymywała paczkę do testowania No oczywiście, ze się zgodziłam

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-29, 00:07   #2130
Nicole`_
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jeszcze wracając do tego wstydliwego śluzu - u mnie już się tak nie leje, wszystko w środku siedzi, bo jakieś gęste.

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
A jeszcze wam się pochwalę W kampanii adidasa, w której brałam udzial, i zaproponowano mi kolejne testy, tym razem trzymiesięczne i co miesiąc będę otrzymywała paczkę do testowania No oczywiście, ze się zgodziłam
Super! Gratulacje!!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości