Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-29, 15:33   #2581
Tepsa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

no ja właśnie gdzieś czytałam, że h&m wychodzi dużo większy niż z innych sklepów niby ta sama rozmiarówka...ale nie zmarnuje się
dzięki za informację, teraz już wiem, że z H&M trzeba uważać a napaliłam się na kolejne zakupy
Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Przeglądam właśnie kocyki La Millou i jestem zakochana- innych nie chcę

Pytam TŻ- "kuuuupisz mi pod choinkę kocyk dla maluszki??"
TŻ: taaaaak mysio a jaki?
Ja: jeszcze nie wiem ale wiem ile ma kosztować.
TŻ: doooobrze.
Ja: a ja ci kupię pod choinkę laktator.
dobre, my pewnie kupimy przewijak ew.komodę
Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki! Ale mi moje psiapsióły zrobiły niespodziankę Miałam wyjść o 18 z przyjaciółka na spacer i herbatę, a tu przychodzi jeszcze jedna a potem jeszcze dwie Zorganizowały mi wieczór panieński Fakt, bez szaleństwa, ale posiedziałyśmy sobie razem

ale super gratuluję udanej "imprezki"
u mnie w poniedziałek rocznica-2 lata po slubiekurcze ten czas tak leci
dziś w tesco złapałam za 5 śliniaków za 7,50 zł tanie jak barszcz
Stary 2014-11-29, 15:40   #2582
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
dzięki za informację, teraz już wiem, że z H&M trzeba uważać a napaliłam się na kolejne zakupy

tanio
Z h&m mam mnostwo ubranek i rzeczywiscie trzeba uwazac na rozmiarowki mam nawet dwa komplety na 56 rozmiar ale wg mnie to 58, 62, w porownaniu do innych ubranek
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 15:56   #2583
tout-petit-fille
Zadomowienie

Halo Halo!

Ja już wróciłam z Berlina ze ślicznymi zakupami

Potem zrobię zdjęcia rzeczy dla malutkiej i wstawię, a teraz szybka szama przedobiadowa

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 16:03   #2584
nusiekowa
Wtajemniczenie

jejej zazdroszcze takich zakupków super My dziś robiliśmy porządek z naszej graciarni czytaj:pzyszły pokoik dziecięcy Zaraz jedziemy do Castoramy po materiały potrzebne do remontu (pół dnia debatowaliśmy nad kolorami )
Robiłam liste prezentową i zamawiałam część giftów-dumna jestem z siebie

Pozniej moze jeszcze podskoczymy do galerii po jakies cichobiegi dla mnie...bo nie mam w czym chodzić (a na obcasach juz mi niewygodnie chodzić )

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Mam w domu szpital TŻ chory w łóżku ja wściekła ze się tak doprawić mógł zwłaszcza ze od 3 dni go leczylam to poszedł na imprezę służbową wychlal piwska nie wiadomo ile i poszło mu na krtan. Dziś u lekarza był dostał antybiotyk i ten cholerny lek na kaszel Thiocodin a po tym to człowiek jak nawalony jest i juz śpi. Wiec dzień mam cudowny nic tylko skakać z radości ;/aż się rozplakalam bo tak się we mnie gotuje ;/wrr co za nieodpowiedzialnosc... Aż mnie brzuch boli z tych nerwów ;/
.
biedna.. dobrze ze teraz a nie na święta...no ale współczuje bo chory chłop w domu to masakra

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
witajcie kochane

właśnie mąż przywiózł mnie ze szpitala. W nocy ze środy na czwartek dostałam okropnego promieniującego bólu pleców, bóli brzucha i mdłości. Próbowałam je przeczekać, poszłam do łazienki ale nic nie przechodziło. Zelżał mi jedynie ból brzucah ale pojawiły sie dreszcze. W końcu zdecydowałam, że jedziemy na IP do szpitala, w którym zamierzam rodzić. Zimne powietrze trochę mi pomogło, zeżył się ból i przeszły mdłości. Na IP lekarz stwierdził, że szyjka jest zamknięta. Dostałam nospę i coś przeciwbólowe i mi przeszło. Lekarz zostawił mnie na obserwację i wypuścił dopiero dziś.

Wyszło, że zatrzymał mi się mocz.

Z młodym na szczęcie wszystko doskonale, więc mam nadzieję stawić się w szpitalu dopiero na poród.

Podczas mojego pobytu urodziło się 5 dzieciaczków, w tym jednej nocy aż czworo. Podobno takie cuda się nie zdarzają. Wszystko szło bardzo szybko, dziewczyny rodziły ekspresowo, nie było żadnych krzyków cierpiących kobiet a jedynie co jakiś czas płacz nowonarodzonego dziecka. Coś niesamowitego.
jejj dobrze,ze wszystko dobrze-ale pewnie stracha miałaś My też tak szybciochem bedziemy rodzić!Zobaczycie! Ale to dopiero w 2015 i nie wcześniej niż w lutym
Stary 2014-11-29, 16:04   #2585
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
tez ostatnio musielismy kupic , i zawsze tak cos sie dzieje z samochodem kiedy nie ma akorat na to pieniedzy a klnelam pod siebie jak zobaczylam ile on kosztuje

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Co za koszmar
Sliczny brzuszek ja poprosze kawalek ciasta do herbatki akorat a slodkiego mi sie chce, a ty tak o aerobiku

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Dobrze, ze juz jest ok! No i najwazniejsze ze pojechalas na IP bo cie cos zmartwilo....

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

nouvelle pokaz co nakupowalas

Ja dzis wyszlam z torba plastikowa z lumpka a zadowolona jestem bardzo
Do tego przyszly do mojej mamy dwa kartoniki z prezentami dla maluszka a tam butelki z aventa, smoczek,body, czapeczki,paczuszka z pampersami new born, znowu piwko bezalkoholowe, , czy inne ciekawe rzeczy Porobie pozniej zdiecia to pokaze, laduje aparat teraz

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

sukieneczka i za super zakupy uwielbiam ogladac zakupy
to teraz Ty pokazuj swoje

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość

faktycznie dobra cena

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
jejej zazdroszcze takich zakupków super My dziś robiliśmy porządek z naszej graciarni czytaj:pzyszły pokoik dziecięcy Zaraz jedziemy do Castoramy po materiały potrzebne do remontu (pół dnia debatowaliśmy nad kolorami )
Robiłam liste prezentową i zamawiałam część giftów-dumna jestem z siebie

Pozniej moze jeszcze podskoczymy do galerii po jakies cichobiegi dla mnie...bo nie mam w czym chodzić (a na obcasach juz mi niewygodnie chodzić )

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

biedna.. dobrze ze teraz a nie na święta...no ale współczuje bo chory chłop w domu to masakra
ale masz fajny dzień, lubię tak!

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 16:08   #2586
tout-petit-fille
Zadomowienie

Halo Halo!

Ja już wróciłam z Berlina ze ślicznymi zakupami

Potem zrobię zdjęcia rzeczy dla malutkiej i wstawię, a teraz szybka szama przedobiadowa

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 16:37   #2587
crystal25
Zakorzenienie

no to pokazuje ale troche tego jest i uciekam do siostry na herbatke, z rok jej nie widzialam
tu z lumpka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3809.jpg (28,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3810.jpg (28,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3812.jpg (74,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3814.jpg (45,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3816.jpg (24,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3818.jpg (82,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3819.jpg (47,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3824.jpg (12,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3826.jpg (21,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3827.jpg (43,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2014-11-29, 16:39   #2588
crystal25
Zakorzenienie

udalo kupic mi sie u mamy ochraniacze na przewijak z materialu w dobrej cenie 2 za 1 cene i czapeczki do szpitala , i to sa prezenty ktore dostalismy za to ze bedzie maluszek , w jednym mama miala duzo punktow a druga firma sie reklamowala ze rozdaje to wziela , to sa piekne rzeczy z tych darmowych paczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3828.jpg (37,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3830.jpg (51,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3833.jpg (49,5 KB, 24 załadowań)
Stary 2014-11-29, 16:45   #2589
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
no to pokazuje ale troche tego jest i uciekam do siostry na herbatke, z rok jej nie widzialam
tu z lumpka
śliczne rzeczy to życzę miłego popołudnia z siostrą
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 16:47   #2590
smv
Zakorzenienie

Crystal śliczne rzeczy miłego popołudnia u siostry
Stary 2014-11-29, 17:17   #2591
nouvelle2
Zakorzenienie

patrzcie jaki śmieszny http://allegro.pl/amazonas-hamaczek-...818337091.html

crystal fajne rzeczy i widzę, że u Was te darmowe paczki to są naprawdę wartościowe

Stary 2014-11-29, 17:38   #2592
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Powiem Ci, ze jak rozmawiam z tz, to to co nas pociesza to fakt ze wiadomo co to za wada. Bo gdyby to bylo cos, ale niewiadomo co jak u Twojgo synka, to byloby mi duzo ciezej. Wspolczuje wam bardzo, wyobtazam sobie ile przeszliscie szczegolnie po diagnozie lekarza...
Bardzo sie ciesze, ze jednak diagnoza nie byla trafna. Duzo zdrowka i 100lat zycia dla synka!
Choroba dziecka daje wiele sily rodzicom.

Dziekuje za kciuki, w poniedzialek napisze tu tylko dobre wiesci. Inaczej byc nie moze
Macie troche czasu zeby sie oswoić poczytać co i jak trochę sie psychicznie przygotować choc wiem ze to trudne, na nas spadlo jak grom z jasnego nieba tym bardziej ze c wla ciaza ok porod ok 10 pkt i potem 4 mjesiace wszystko dobrze zaczely sie konsultacje ale neutolog twierdzil ze nic mu nie jest a na 6 miesiecy z a czeka sie jazda bez trzymanki i do dzis nie wiadomo o vo chodzi, dziekuje zaczyczenia i trzymam za Was kciuki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 17:51   #2593
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
udalo kupic mi sie u mamy ochraniacze na przewijak z materialu w dobrej cenie 2 za 1 cene i czapeczki do szpitala , i to sa prezenty ktore dostalismy za to ze bedzie maluszek , w jednym mama miala duzo punktow a druga firma sie reklamowala ze rozdaje to wziela , to sa piekne rzeczy z tych darmowych paczek
Super zakupy pierwsza klasa

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Brzuchatki!!!! Zaraz przyjadą po mojego Tż na kawalerskie Ja oszaleję sama w domu do rana a hormony mi buzują tak, że mam przed oczami film "kac vegas" i nie wiem czy się śmiać czy płakać haha No ale muszę to przeżyć jakoś

Materyjo, za tydzień będę żoną
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 18:09   #2594
smv
Zakorzenienie

Kruszynko się dopiero zacznie fajnie jest być żona
Stary 2014-11-29, 18:22   #2595
żona_marcina
Rozeznanie

skasowało mi posta, zaczynam od nowa

Odespałam szpital, rozprawiłam się z górą prasowania i mogę posiedzieć przed kompem.

Po pobycie w szpitalu mogę wam polecić:
- spadkować torbę na wszelki wypadek pobytu w szpitalu. Ze mną były 2 dziewczyny, które przyszły do szpitala prosto z wizyty lekarskiej - jednej nagle skróciła się szyjka, drugiej wzrosło ciśnienie. Jak nas mężowie spakowali, to szkoda gadać..
- na USG ciążowym proście, żeby wam przelecieli nerki. Jak się okazało zatrzymanie moczu w nerkach jest częste u kobiet w ciąży i może spowodować zakażenie organizmu..

Ja dzięki pobytowi w szpitalu jestem spokojna o mój poród. Byłam otoczona fachową opieką, cały personel na oddziale był bardzo pomocny, dobrze się tam czułam. Jedyny minus to jedzenie - okropne, ale jak sie leży to i tak się nie chce jeść

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 19:06   #2596
martunka88
Rozeznanie

hej ale mamy leniwe weekendy na wątku
dziewczyny, świetne zakupy, jak zaczęłam chodzić po lumpkach na nowo odkryłam ile to daje frajdy, nigdy nie wiadomo co się danego razu trafi

Ostatnio na szkole rodzenia dostałam fajną, darmową paczuszkę z tego serwisu http://www.familyservice.pl/ Warto przejść się do miejsc, z którymi współpracują lub wysłać zgłoszenie bezpośrednio do nich.
I jak ktoś jeszcze nie był na warsztatach Bezpieczny Maluch, to też polecam, bo przekazują fajną wiedzę, do tego też nieduże upominki dają.
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 19:30   #2597
smv
Zakorzenienie

Ja się wlasnie dowiedziałam ze w szpitalu w moim mieście podczas porodu udusilo się dzieciątko 5 dni przed terminem dziewczyna zaczela rodzic i takie nieszczęście ;(
Stary 2014-11-29, 19:40   #2598
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja się wlasnie dowiedziałam ze w szpitalu w moim mieście podczas porodu udusilo się dzieciątko 5 dni przed terminem dziewczyna zaczela rodzic i takie nieszczęście ;(
o matko!!!!
Stary 2014-11-29, 20:13   #2599
aneta_s13
Rozeznanie

Cudne łupy dziewczyny!

A ja dziś miałam przygodę która mnie bardzo ustresowała ale koniec końców będziemy się z tego długo śmiać...

A więc pojechaliśmy na raczej mikołajkowe zakupy i obiad do przypadkowej galerii, na miejscu okazało się, że otwierają sklep ToysRus poszliśmy od niechcenia pooglądać wózki na żywo jako, że nadal nie byliśmy zdecydowani. Kobieta pokazała nam co chcieliśmy i wybraliśmy te dwa modele a ona zachecając do zakupu wysłała nam sms rabat na 30% na jedną rzecz z okazji otwarcia. Poszliśmy na obiad i burza mózgów. Wybraliśmy (już wiem, że dla mnie słusznie) Xlandera, kupiliśmy z rabatem i pojechaliśmy zadowoleni do domu. W domu po odpoczynku od wrażeń zaczeliśmy rozpakowywać ale już przy naszym kiepskim świetle pokojowym... no i okazało się że spacerówkę dali nam szarą (tak przynajmniej byłam przekonana ) Gorąca linia ze sklepem złość, że trza znów jechać wymienić a blisko to nie było itd. Zajerzdżamy do sklepu czeka na nas wlaściwy kolor z wystawy i kilka gratisów zabawek... szok! po czym uparłam się by otworzyć naszą skrzynie i sprawdzić co w zestawie powinno być bo wiecie jak to w sklepie czy są adaptery itd.... otwieramy a tam właściwy zielony kolor ja w szoku, TZ wściekły a Pani miała niezły ubaw okazało się, że to wina światła i innego materiału wkładki na nim kolor w sztucznym świetle wyglądał na szary a ja wściekła, że sie pomylili nie rozpakowałam dalej i narobiłam afery... oczywiście przeprosiłam i chciałam oddać prezenty ale pani powiedziała, że prezentów sie nie oddaje niech nam służą i życzyła pomyślnego rozwiązania TZ w domu przyznał mi, że faktycznie wkładka wygląda na szarą i nie złościl się tylko śmiał. Wstydu się najadłam tylko przez moją pochopność i nerwów... no ale trudno, będziemy się kiedyś śmiać z tego. Gdybym nie była przekonana, że w środku szary wózek nie upierałabym sie by go w sklepie otwierać i sprawdzać czy wszystko pasuje... no i nie jechałabym pół godziny w jedną strone by wymienić zielony na zielony ech... W załączeniu nasz wybór. Cieszę się, że zastanawianie się mam juz z głowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11459.750x0.jpg (64,1 KB, 36 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 20:24   #2600
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Cudne łupy dziewczyny!

A ja dziś miałam przygodę która mnie bardzo ustresowała ale koniec końców będziemy się z tego długo śmiać...

A więc pojechaliśmy na raczej mikołajkowe zakupy i obiad do przypadkowej galerii, na miejscu okazało się, że otwierają sklep ToysRus poszliśmy od niechcenia pooglądać wózki na żywo jako, że nadal nie byliśmy zdecydowani. Kobieta pokazała nam co chcieliśmy i wybraliśmy te dwa modele a ona zachecając do zakupu wysłała nam sms rabat na 30% na jedną rzecz z okazji otwarcia. Poszliśmy na obiad i burza mózgów. Wybraliśmy (już wiem, że dla mnie słusznie) Xlandera, kupiliśmy z rabatem i pojechaliśmy zadowoleni do domu. W domu po odpoczynku od wrażeń zaczeliśmy rozpakowywać ale już przy naszym kiepskim świetle pokojowym... no i okazało się że spacerówkę dali nam szarą (tak przynajmniej byłam przekonana ) Gorąca linia ze sklepem złość, że trza znów jechać wymienić a blisko to nie było itd. Zajerzdżamy do sklepu czeka na nas wlaściwy kolor z wystawy i kilka gratisów zabawek... szok! po czym uparłam się by otworzyć naszą skrzynie i sprawdzić co w zestawie powinno być bo wiecie jak to w sklepie czy są adaptery itd.... otwieramy a tam właściwy zielony kolor ja w szoku, TZ wściekły a Pani miała niezły ubaw okazało się, że to wina światła i innego materiału wkładki na nim kolor w sztucznym świetle wyglądał na szary a ja wściekła, że sie pomylili nie rozpakowałam dalej i narobiłam afery... oczywiście przeprosiłam i chciałam oddać prezenty ale pani powiedziała, że prezentów sie nie oddaje niech nam służą i życzyła pomyślnego rozwiązania TZ w domu przyznał mi, że faktycznie wkładka wygląda na szarą i nie złościl się tylko śmiał. Wstydu się najadłam tylko przez moją pochopność i nerwów... no ale trudno, będziemy się kiedyś śmiać z tego. Gdybym nie była przekonana, że w środku szary wózek nie upierałabym sie by go w sklepie otwierać i sprawdzać czy wszystko pasuje... no i nie jechałabym pół godziny w jedną strone by wymienić zielony na zielony ech... W załączeniu nasz wybór. Cieszę się, że zastanawianie się mam juz z głowy
No to mieliście fajna przygodę, ale bynajmniej prezenty są a wózek bardzo fajny
Stary 2014-11-29, 21:24   #2601
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Super zakupy pierwsza klasa

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Brzuchatki!!!! Zaraz przyjadą po mojego Tż na kawalerskie Ja oszaleję sama w domu do rana a hormony mi buzują tak, że mam przed oczami film "kac vegas" i nie wiem czy się śmiać czy płakać haha No ale muszę to przeżyć jakoś

Materyjo, za tydzień będę żoną
Faaaajnie ja dołączę do grona żon za niecałe dwa miesiące
Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Cudne łupy dziewczyny!

Fajny wózek, widziałam go w sklepie to futerko jest jak w kurtkach zimowych

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

A ja sobie leżę w wannie, dzisiaj cały dzień czuje się jak na mega kacu. Ale musze wylezc z tej wody i przeczytać siostrzencowi bajkę na dobranoc

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-29 o 21:55
Stary 2014-11-29, 21:29   #2602
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Ostatnio na szkole rodzenia dostałam fajną, darmową paczuszkę z tego serwisu http://www.familyservice.pl/ Warto przejść się do miejsc, z którymi współpracują lub wysłać zgłoszenie bezpośrednio do nich.
I jak ktoś jeszcze nie był na warsztatach Bezpieczny Maluch, to też polecam, bo przekazują fajną wiedzę, do tego też nieduże upominki dają.
oooo kiedy byłaś? ja tego nie dostałam buuu aż posmutniałam
Stary 2014-11-29, 21:31   #2603
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
jak dobrze, że wszystko się tak skończyło Do połowy Twojego posta byłam przekonana, że już urodziłaś...

mordka jeszcze raz dziękuję Ci za polecenie lumpa Byłyśmy dzisiaj z siostrą i obie jesteśmy bardzo zadowolone. Ja kupiłam kilka rzeczy dla małej, a moja siostra całą siatę ciuchów dla siebie wyniosła

A widziałaś tam te kombinezony z Mamas&Papas takie beżowe w wytłaczane kuleczki? Szkoda, że oba miały zepsute zamki, bo były boskie To na tej części, gdzie jest towar na wagę, gdybym sama umiała wymienić zamek to pewnie bym wzięła...
Hehe ja ponad godzine tylko w dzieciowych rzeczach grzebałam, dla siebie już mi siły nie starczyło. Wczoraj był też sterylizator z mothercare przy ladzie za 30 zł. Szkoda że nie wzięłam.
Kombinezony widziałam cudne i chyba nówki ale za dużo roboty z wymianą zamka.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 21:33   #2604
lesyeux
Zadomowienie

Hej hej

Melduje sie dzisiaj. Już od 6 rano pobudka i jechalismy do ikea

Zakupy udane, dostaliśmy wszystko co zaplanowaliśmy. Tż teraz walczy ze skręcaniem hihi a ja leże..... Zosia coś obrażona po wypadzie...albo śpi bo nie kopie coś

Odezwe sie wiecej jutrooo teraz ide odpoczywac
Stary 2014-11-29, 21:53   #2605
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej hej

Zakupy udane, dostaliśmy wszystko co zaplanowaliśmy. Tż teraz walczy ze skręcaniem hihi a ja leże..... Zosia coś obrażona po wypadzie...albo śpi bo nie kopie coś

a więc jednak oj jak by mi się pod bokiem przydała Ikea ^^ a co najśmieszniejsze że jakieś 60 hm od Białegostoku cała produkcja właśnie dla Ikei się mieści, a u nas skleu nie ma blisko, tylko Warszawa a tyle dodatków do mieszkanka by się przydało, ahhhh marzenie...

Ale moge się pochwalić, bo nasza łazienka jest już na wykończeniu, tylko fugi na pdłoge i pomontować resztę i podłoga w przedpokoju i kuchni już jest a dzisiaj na mierzenie kuchni przyszedł i wycenę i dzisiejszy cały dzień debata o wyglądzie kuchni, wybór frontów koloru ścian i szkła i wreszcie doszliśmy do porozumienia z TŻem czyli coraz bliżej do wprowadzenia do naszego gniazdka
Stary 2014-11-29, 21:58   #2606
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hehe ja ponad godzine tylko w dzieciowych rzeczach grzebałam, dla siebie już mi siły nie starczyło. Wczoraj był też sterylizator z mothercare przy ladzie za 30 zł. Szkoda że nie wzięłam.
Kombinezony widziałam cudne i chyba nówki ale za dużo roboty z wymianą zamka.
jeszcze dzisiaj przy ladzie chyba go widziałam, taki bez pudełka biały z błękitnymi częściami? Może jeszcze w poniedziałek będzie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej hej

nooo wiedziałam, że się szybko pogodzicie

Stary 2014-11-29, 22:12   #2607
marcia45
Zadomowienie

Hej dziewczyny piękne zakupy, fajnie pooglądać co upolowałyście.

Odnośnie promocji:do jutra jest promocja w tesco -30% na ff.

kruszynko nawet nie chcesz wiedzieć jakich ja schiz dostawałam jak TZ na swój kawalerski wybył, a w ciąży wtedy nie byłam ani powodów, zeby mu nie ufać też nie Ale nie dałam po sobie poznać jak wrocil, tylko zrobłam nam mega erotyczny wieczór wykorzystując przy okazji jedną koszulkę z prezentów z panieńskiego

anetko napiszesz coś więcej o promocji i w której galerii otworzyli toysa, warto się przejechać jutro po prezenty dla dzieci? ile Was wyszedł xmove?? dziś go oglądaliśmy

Ogólnie wczoraj byłam na swojej pierwszej wizycie prywatnie i normalnie nie ma nawet co porównywać. Czułam kompetencje lekarza, dokładnie wszystko zbadał a jak tylko zasiałam wątpliwość o łożysku przodującym kazał na następny dzień przyjechac na ip na usg. Dziś byliśmy i wszystko ok Łożysko na przedniej ścianie nie przodujące, TZ mała zobaczył chociaż Dostałam magnez, żelazo coś tam jeszcze bo podomież moja morfologia nie jest aż taka super jak twierdzł lekarz na nfz. I dostałam skierowanie na tsh? badała któraś? drogie to?
Mała waży ponad 1kg chyba będzie największa na wątku, a my z TZ niscy

Byliśmy też oglądać wózki. Jeździłam joolzem po sklepie i całkiem mi się podobał. Choć wizualnie bardziej odpowiada mi na 4 pompowanych kołach - taki stał na wystawie. Jest promocja na ten szary - zestaw gondola, spacerówka, torba i spiworek za 2990 zł. średnio mi sie podobała ta budka krótka, Pani pokazła mi ta ochronę UV, szkoda, ze jest tylko czarna. Widziałam też mutsy na żywo - i tu jest na nie. Podobały mi się xlandery - takie jak anetka zakupiła i mocno się nad tym wózkiem zastanawiam. Stylistycznie mi pasuje i nie ukrywajmy cenowo też nam bardziej odpowiada. Jakaś parka akurat kupywała stokka - zestaw koło 6tys, choć jakbym miała kasę to może bym się skusiła, bo wyglądają całkiem niegłupio. O i widziałam bugaboo jak na necie mi sie nie podobały, to na zywo całkiem fajne, ale nie nasza półka cenowa:P

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2014-11-29 o 22:14
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 22:27   #2608
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

anetko napiszesz coś więcej o promocji i w której galerii otworzyli toysa, warto się przejechać jutro po prezenty dla dzieci? ile Was wyszedł xmove?? dziś go oglądaliśmy

Ogólnie wczoraj byłam na swojej pierwszej wizycie prywatnie i normalnie nie ma nawet co porównywać. Czułam kompetencje lekarza, dokładnie wszystko zbadał a jak tylko zasiałam wątpliwość o łożysku przodującym kazał na następny dzień przyjechac na ip na usg. Dziś byliśmy i wszystko ok Łożysko na przedniej ścianie nie przodujące, TZ mała zobaczył chociaż Dostałam magnez, żelazo coś tam jeszcze bo podomież moja morfologia nie jest aż taka super jak twierdzł lekarz na nfz. I dostałam skierowanie na tsh? badała któraś? drogie to?

Byliśmy też oglądać wózki. Jeździłam joolzem po sklepie i całkiem mi się podobał. Choć wizualnie bardziej odpowiada mi na 4 pompowanych kołach - taki stał na wystawie. Jest promocja na ten szary - zestaw gondola, spacerówka, torba i spiworek za 2990 zł. średnio mi sie podobała ta budka krótka, Pani pokazła mi ta ochronę UV, szkoda, ze jest tylko czarna. Widziałam też mutsy na żywo - i tu jest na nie. Podobały mi się xlandery - takie jak anetka zakupiła i mocno się nad tym wózkiem zastanawiam. Stylistycznie mi pasuje i nie ukrywajmy cenowo też nam bardziej odpowiada. Jakaś parka akurat kupywała stokka - zestaw koło 6tys, choć jakbym miała kasę to może bym się skusiła, bo wyglądają całkiem niegłupio. O i widziałam bugaboo jak na necie mi sie nie podobały, to na zywo całkiem fajne, ale nie nasza półka cenowa:P

W Czeladzi w M1. Cena 1720 zł i do tego do jutra promocja na stronie, że torba i folia przeciwdeszczowa za 1zł. Wysłałam zgłoszenie i zobaczymy czy przyślą...

Super, że na wizycie wszystko ok
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-29, 22:33   #2609
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
patrzcie jaki śmieszny http://allegro.pl/amazonas-hamaczek-...818337091.html

crystal fajne rzeczy i widzę, że u Was te darmowe paczki to są naprawdę wartościowe
dziekuje dziewczyny jestem zadowolona z zakupow A wlasnie dzis wrocilam od siostry, od ktorej dostalam dwa kartony kwiatow wielorocznych, w tym dwie roze, do swojego pustego ogrodka a u nas kwiaty tak drogie ze bym nie kupila , a oni tu raj w Holandii z kwiatami maja normalnie
te paczki sa mega super, takie rzeczy darmowe dostac naprawde fajnie, ale gdyby nie moja mama co lubi szperac po internecie, to nic bym nie miala bo ja to nie umiem tak szukac i sie rejestrowac
fajny hamaczek taka bujawka dla maluszka

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny piękne zakupy, fajnie pooglądać co upolowałyście.

Odnośnie promocji:do jutra jest promocja w tesco -30% na ff.

kruszynko nawet nie chcesz wiedzieć jakich ja schiz dostawałam jak TZ na swój kawalerski wybył, a w ciąży wtedy nie byłam ani powodów, zeby mu nie ufać też nie Ale nie dałam po sobie poznać jak wrocil, tylko zrobłam nam mega erotyczny wieczór wykorzystując przy okazji jedną koszulkę z prezentów z panieńskiego

za wizyte normalna wizyte u normalnego lekarza Widzialam dzis Jolza na ulicy jak tatus sobie jechal tym wozkiem, super wygladaja te wozki
Stary 2014-11-29, 22:34   #2610
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
oooo kiedy byłaś? ja tego nie dostałam buuu aż posmutniałam
Wciąż pracuję, więc ustaliłam sobie 1 dzień na zajęcia- zawsze jestem we środy na 8.30 i już załapałam się na 2 paczuszki Ciężko wstać, ale z rana jest mało osób, nie zawsze komplet.
A może pomyśl o złożeniu zamówienia na przywóz rzeczy z Ikei? Kiedyś widziałam ogłoszenie takiej firmy z Białegostoku. rzeczy można wybrać z katalogu Ikei. Myślałam nad tym kiedyś, ale ostatecznie szybciej wybraliśmy się do szwagra i wtedy zrobiliśmy zakupy sami
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości