|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Cytat:
a napaliłam się na kolejne zakupy![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję udanej "imprezki"![]() u mnie w poniedziałek rocznica-2 lata po slubie kurcze ten czas tak leci![]() dziś w tesco złapałam za 5 śliniaków za 7,50 zł tanie jak barszcz
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z h&m mam mnostwo ubranek i rzeczywiscie trzeba uwazac na rozmiarowki |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Halo Halo!
Ja już wróciłam z Berlina ze ślicznymi zakupami Potem zrobię zdjęcia rzeczy dla malutkiej i wstawię, a teraz szybka szama przedobiadowa
|
|
#2584 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jejej zazdroszcze takich zakupków super
Robiłam liste prezentową i zamawiałam część giftów-dumna jestem z siebie ![]() Pozniej moze jeszcze podskoczymy do galerii po jakies cichobiegi dla mnie...bo nie mam w czym chodzić (a na obcasach juz mi niewygodnie chodzić ) ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Halo Halo!
Ja już wróciłam z Berlina ze ślicznymi zakupami Potem zrobię zdjęcia rzeczy dla malutkiej i wstawię, a teraz szybka szama przedobiadowa
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
no to pokazuje
ale troche tego jest i uciekam do siostry na herbatke, z rok jej nie widzialam tu z lumpka
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
udalo kupic mi sie u mamy ochraniacze na przewijak z materialu w dobrej cenie 2 za 1 cene i czapeczki do szpitala , i to sa prezenty ktore dostalismy za to ze bedzie maluszek , w jednym mama miala duzo punktow a druga firma sie reklamowala ze rozdaje to wziela , to sa piekne rzeczy z tych darmowych paczek
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to życzę miłego popołudnia z siostrą
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal śliczne rzeczy
miłego popołudnia u siostry
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jaki śmieszny
http://allegro.pl/amazonas-hamaczek-...818337091.htmlcrystal fajne rzeczy i widzę, że u Was te darmowe paczki to są naprawdę wartościowe |
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zakupy pierwsza klasa ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Brzuchatki!!!! Zaraz przyjadą po mojego Tż na kawalerskie Ja oszaleję sama w domu do rana a hormony mi buzują tak, że mam przed oczami film "kac vegas" i nie wiem czy się śmiać czy płakać haha No ale muszę to przeżyć jakoś Materyjo, za tydzień będę żoną
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynko się dopiero zacznie
fajnie jest być żona
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
skasowało mi posta, zaczynam od nowa
![]() Odespałam szpital, rozprawiłam się z górą prasowania i mogę posiedzieć przed kompem. Po pobycie w szpitalu mogę wam polecić: - spadkować torbę na wszelki wypadek pobytu w szpitalu. Ze mną były 2 dziewczyny, które przyszły do szpitala prosto z wizyty lekarskiej - jednej nagle skróciła się szyjka, drugiej wzrosło ciśnienie. Jak nas mężowie spakowali, to szkoda gadać.. - na USG ciążowym proście, żeby wam przelecieli nerki. Jak się okazało zatrzymanie moczu w nerkach jest częste u kobiet w ciąży i może spowodować zakażenie organizmu.. Ja dzięki pobytowi w szpitalu jestem spokojna o mój poród. Byłam otoczona fachową opieką, cały personel na oddziale był bardzo pomocny, dobrze się tam czułam. Jedyny minus to jedzenie - okropne, ale jak sie leży to i tak się nie chce jeść
|
#2596 |
|
Rozeznanie
|
hej
ale mamy leniwe weekendy na wątku![]() dziewczyny, świetne zakupy, jak zaczęłam chodzić po lumpkach na nowo odkryłam ile to daje frajdy, nigdy nie wiadomo co się danego razu trafi ![]() Ostatnio na szkole rodzenia dostałam fajną, darmową paczuszkę z tego serwisu http://www.familyservice.pl/ Warto przejść się do miejsc, z którymi współpracują lub wysłać zgłoszenie bezpośrednio do nich. I jak ktoś jeszcze nie był na warsztatach Bezpieczny Maluch, to też polecam, bo przekazują fajną wiedzę, do tego też nieduże upominki dają. |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wlasnie dowiedziałam ze w szpitalu w moim mieście podczas porodu udusilo się dzieciątko 5 dni przed terminem dziewczyna zaczela rodzic i takie nieszczęście ;(
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Rozeznanie
|
Cudne łupy dziewczyny!
A ja dziś miałam przygodę która mnie bardzo ustresowała ale koniec końców będziemy się z tego długo śmiać... A więc pojechaliśmy na raczej mikołajkowe zakupy i obiad do przypadkowej galerii, na miejscu okazało się, że otwierają sklep ToysRus poszliśmy od niechcenia pooglądać wózki na żywo jako, że nadal nie byliśmy zdecydowani. Kobieta pokazała nam co chcieliśmy i wybraliśmy te dwa modele a ona zachecając do zakupu wysłała nam sms rabat na 30% na jedną rzecz z okazji otwarcia. Poszliśmy na obiad i burza mózgów. Wybraliśmy (już wiem, że dla mnie słusznie) Xlandera, kupiliśmy z rabatem i pojechaliśmy zadowoleni do domu. W domu po odpoczynku od wrażeń zaczeliśmy rozpakowywać ale już przy naszym kiepskim świetle pokojowym... no i okazało się że spacerówkę dali nam szarą (tak przynajmniej byłam przekonana ) Gorąca linia ze sklepem złość, że trza znów jechać wymienić a blisko to nie było itd. Zajerzdżamy do sklepu czeka na nas wlaściwy kolor z wystawy i kilka gratisów zabawek... szok! po czym uparłam się by otworzyć naszą skrzynie i sprawdzić co w zestawie powinno być bo wiecie jak to w sklepie czy są adaptery itd.... otwieramy a tam właściwy zielony kolor ja w szoku, TZ wściekły a Pani miała niezły ubaw okazało się, że to wina światła i innego materiału wkładki na nim kolor w sztucznym świetle wyglądał na szary a ja wściekła, że sie pomylili nie rozpakowałam dalej i narobiłam afery... oczywiście przeprosiłam i chciałam oddać prezenty ale pani powiedziała, że prezentów sie nie oddaje niech nam służą i życzyła pomyślnego rozwiązania TZ w domu przyznał mi, że faktycznie wkładka wygląda na szarą i nie złościl się tylko śmiał. Wstydu się najadłam tylko przez moją pochopność i nerwów... no ale trudno, będziemy się kiedyś śmiać z tego. Gdybym nie była przekonana, że w środku szary wózek nie upierałabym sie by go w sklepie otwierać i sprawdzać czy wszystko pasuje... no i nie jechałabym pół godziny w jedną strone by wymienić zielony na zielony ech... W załączeniu nasz wybór. Cieszę się, że zastanawianie się mam juz z głowy
|
|
|
|
#2600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wózek bardzo fajny
|
|
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dołączę do grona żon za niecałe dwa miesiące Cytat:
to futerko jest jak w kurtkach zimowych ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- A ja sobie leżę w wannie, dzisiaj cały dzień czuje się jak na mega kacu. Ale musze wylezc z tej wody i przeczytać siostrzencowi bajkę na dobranoc
Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-29 o 21:55 |
||
|
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buuu aż posmutniałam
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ponad godzine tylko w dzieciowych rzeczach grzebałam, dla siebie już mi siły nie starczyło. Wczoraj był też sterylizator z mothercare przy ladzie za 30 zł. Szkoda że nie wzięłam.Kombinezony widziałam cudne i chyba nówki ale za dużo roboty z wymianą zamka.
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Melduje sie dzisiaj. Już od 6 rano pobudka i jechalismy do ikea ![]() Zakupy udane, dostaliśmy wszystko co zaplanowaliśmy. Tż teraz walczy ze skręcaniem hihi a ja leże..... Zosia coś obrażona po wypadzie...albo śpi bo nie kopie coś![]() Odezwe sie wiecej jutrooo teraz ide odpoczywac
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj jak by mi się pod bokiem przydała Ikea ^^ a co najśmieszniejsze że jakieś 60 hm od Białegostoku cała produkcja właśnie dla Ikei się mieści, a u nas skleu nie ma blisko, tylko Warszawa a tyle dodatków do mieszkanka by się przydało, ahhhh marzenie...Ale moge się pochwalić, bo nasza łazienka jest już na wykończeniu, tylko fugi na pdłoge i pomontować resztę czyli coraz bliżej do wprowadzenia do naszego gniazdka
|
|
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
piękne zakupy, fajnie pooglądać co upolowałyście. Odnośnie promocji:do jutra jest promocja w tesco -30% na ff. kruszynko nawet nie chcesz wiedzieć jakich ja schiz dostawałam jak TZ na swój kawalerski wybył, a w ciąży wtedy nie byłam ani powodów, zeby mu nie ufać też nie anetko napiszesz coś więcej o promocji i w której galerii otworzyli toysa, warto się przejechać jutro po prezenty dla dzieci? ile Was wyszedł xmove?? dziś go oglądaliśmy![]() Ogólnie wczoraj byłam na swojej pierwszej wizycie prywatnie i normalnie nie ma nawet co porównywać. Czułam kompetencje lekarza, dokładnie wszystko zbadał a jak tylko zasiałam wątpliwość o łożysku przodującym kazał na następny dzień przyjechac na ip na usg. Dziś byliśmy i wszystko ok Dostałam magnez, żelazo coś tam jeszcze bo podomież moja morfologia nie jest aż taka super jak twierdzł lekarz na nfz. I dostałam skierowanie na tsh? badała któraś? drogie to?Mała waży ponad 1kg chyba będzie największa na wątku, a my z TZ niscy![]() Byliśmy też oglądać wózki. Jeździłam joolzem po sklepie i całkiem mi się podobał. Choć wizualnie bardziej odpowiada mi na 4 pompowanych kołach - taki stał na wystawie. Jest promocja na ten szary - zestaw gondola, spacerówka, torba i spiworek za 2990 zł. średnio mi sie podobała ta budka krótka, Pani pokazła mi ta ochronę UV, szkoda, ze jest tylko czarna. Widziałam też mutsy na żywo - i tu jest na nie. Podobały mi się xlandery - takie jak anetka zakupiła i mocno się nad tym wózkiem zastanawiam. Stylistycznie mi pasuje i nie ukrywajmy cenowo też nam bardziej odpowiada. Jakaś parka akurat kupywała stokka - zestaw koło 6tys, choć jakbym miała kasę to może bym się skusiła, bo wyglądają całkiem niegłupio. O i widziałam bugaboo jak na necie mi sie nie podobały, to na zywo całkiem fajne, ale nie nasza półka cenowa:P
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2014-11-29 o 22:14 |
|
|
|
#2608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Czeladzi w M1. Cena 1720 zł i do tego do jutra promocja na stronie, że torba i folia przeciwdeszczowa za 1zł. Wysłałam zgłoszenie i zobaczymy czy przyślą... Super, że na wizycie wszystko ok
|
|
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wlasnie dzis wrocilam od siostry, od ktorej dostalam dwa kartony kwiatow wielorocznych, w tym dwie roze, do swojego pustego ogrodka te paczki sa mega super, takie rzeczy darmowe dostac naprawde fajnie, ale gdyby nie moja mama co lubi szperac po internecie, to nic bym nie miala bo ja to nie umiem tak szukac i sie rejestrowac ![]() fajny hamaczek taka bujawka dla maluszka ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
normalna wizyte u normalnego lekarza Widzialam dzis Jolza na ulicy jak tatus sobie jechal tym wozkiem, super wygladaja te wozki
|
||
|
|
|
#2610 |
|
Rozeznanie
|
Wciąż pracuję, więc ustaliłam sobie 1 dzień na zajęcia- zawsze jestem we środy na 8.30 i już załapałam się na 2 paczuszki
Ciężko wstać, ale z rana jest mało osób, nie zawsze komplet.A może pomyśl o złożeniu zamówienia na przywóz rzeczy z Ikei? Kiedyś widziałam ogłoszenie takiej firmy z Białegostoku. rzeczy można wybrać z katalogu Ikei. Myślałam nad tym kiedyś, ale ostatecznie szybciej wybraliśmy się do szwagra i wtedy zrobiliśmy zakupy sami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

a napaliłam się na kolejne zakupy
Zorganizowały mi wieczór panieński

tanie jak barszcz

ale mamy leniwe weekendy na wątku

bo nie kopie coś
i w której galerii otworzyli toysa, warto się przejechać jutro po prezenty dla dzieci? ile Was wyszedł xmove?? dziś go oglądaliśmy