|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Mówił też że ona tzn witamina lubi się kumulować i lepiej brać trochę mniej niż trochę więcej. Pierwsze badanie na poziom zalecił min po 6 miesiącach barnia a najlepiej po roku ![]() Zeskanowałam cennik Razem z za☠☠☠iaszczym cyrografem
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak zapodaj aleric Chesus zazdroszczę pustyni ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#4053 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hm, a to pizza nie może być obiadem
![]() Cytat:
nie wiem czy teraz jest nawet -7 ale meteo.pl podaje że lekki mróz jest dziękuję za pomysł Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja śniadania mam podobne, płatki gryczane zalewane gorącą wodą, z dodatkami, ale głównie jest to brązowawa breja. kocie mojej obecnie daję chrupki w podobnym kolorze i zalewam jej te chrupki wodą, żeby piła. kota moja też czasem lubi sobie rzygnąć po posiłku. no i jakoś w tym czy w zeszłym tygodniu zebrało się jej akurat w trakcie mojego śniadania, oczywiście zaraz poleciałam sprzątać i z lekkim obrzydzeniem stwierdziłam, że w sumie koci bełt nie różni się zbyt wiele od tego co mam w talerzu....... i jak ogólnie nie jestem obrzydliwa tak tamtego poranka śniadania nie dokończyłam Cytat:
Cytat:
ale powoli się zbieram, na razie jedna szafa, płaszcz wełniany poszedł do pralni bo miał na sobie te obleśne pomolowe białe wylinki (co ciekawe dziur nie widzę w nim ), no i właśnie kozaki z kożuchem też ucierpiały, nie zabezpieczyłam ich po zeszłej zimie.. jak widzę te białe ślady, to mi się na wymioty zbiera w rękawiczkach to robiępytanie przy okazji mam do Baru Dziewczyny, jak macie buty kilkuletnie, i są one z zewnątrz w miarę okej ale poszarpane w środku, to co z nimi robicie, wyrzucacie, oddajecie do szewca, nosicie takie poszarpańce??? albo jak but ma zjechany obcas.... wstyd takie nosić czy nie? jak się idzie to w ogóle stan obcasa rzuca się w oczy czy nie? zwykle zwisają mi takie kwestie ale od czasu do czasu zbiera mnie na rozkminy....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-11-30 o 09:06 |
||||||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
2 Moja odpowiedź brzmi noszę poszarpańce Ciuchy to ostatnia pozycja na mojej liście potrzeb i ulubieniości zakupów. Nienawidzę zakupów ciuchowych , a butowych 100 razy bardziej niż ciuchowych Nigdy nie zwracam uwagi na stan zjechaności obcasów u innych osób... Nawet mi nie przyszło do głowy żeby u kogoś stan obcasów oceniać...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-30 o 10:31 |
|
|
|
|
#4055 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To takie poranne żarty,czy naprawdę nie przyszło Wam do głowy zanieść buty do szewca...?
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4057 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mistrzostwo świata 2. Mam te same podejrzenia do moich kożuszkowatych butów - zara lete je wywalić na balkon - trzeci rok siedzą w szafie na strychu bo zim nie było i kurde nie zaglądałąm do środka Boję się. To samo z wełnianym płaszczem. Mówisz pralnia chemiczna załatwi sprawę? ![]() Mole i ich "zarodki"? zabija też słońce, ponad 25 stopni plus. Zapomniałam o tym of kors w upały bo myślałąm jak sama mam przeżyć. 3. Robię identycznie jak Win |
|
|
|
|
#4059 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale w sumie rzadko mi sie zdarza żeby m i się buty od środka zdzierały, zdecydowanie prędzej od zewnątrz. Obcasy zdarte oddaję do szewca jeśli poza tym but jest w dobrym stanie. Znad herbaty )
|
||||
|
|
|
#4061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Czy Wy też w nowej piosence Perfektu słyszycie "jak gwiazdę kup mieli moc"? |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do obcasów to zależy - jeśli chodzi o fleki i starcie obcasa od spodu to oddaję do szewca, jeśli to jest poharatany po wierzchu obcas to wywalam. Wyjątkiem są glany, te mogą być poharatane po całości i mi nie przeszkadza. Jeszcze jeśli te zniszczone obcasy są przy zimowych/górskich/itp. butach to donaszam ale jeśli przy co więcej wyjściowych to wolę kuić nowe niż bujać się z wymianą obcasów. |
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-30 o 12:50 |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() po 2 piwach biegam w litach po schodach, po 4 tańczę... ![]() nie wiem jak to jest, ale miałam prawie 185 cm wzwyż a dziś tego nie odczuwam wcale. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- helios challenge po % ![]() ciekawe czy koleżanka zaakceptuje zdjęcie
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-30 o 13:01 |
|
|
|
|
#4065 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, w sensie ze obciach tkie zjechane pokazywac stojące w przedpokoju (no i tu dochodzimy do kewsti sciagania obuwia w gosciach ale nie kontunuujmy )co do obcasa to po wierzchu jak zjechany to pastuje, od razu jest jak mowy, gorzej jak sie zjedzie fleka i pojdzie po obcasie ![]() ale zjechane obcasy wgmnie wygladaja okropnie, a juz najgorzej obrypane i pokoślawione szpilki ![]() Cytat:
no moj za wymiane flekow soebie zyczy 30 zeta, wiec juz nie wiem ile za jakas wieksza naprawe..przy obuwiu za 69 zł to sie raczej nie opłaca , przy drozszym wiadomo ze sie niesie
|
|
|
#4066 |
|
Nindżopesz
|
Mój za wymianę obcasów bierze 50. Ale to nie taka prosta sprawa bo zazwyczaj nie ma odpowiednich, trzeba czekać na dostawę a wybór i tak ograniczony... Jeśli buty są całe śliczne to się bujam ale generalnie wolę kupić nowe.
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() majątek bym zaoszczędziła, a drugi zbiła... u mnie wymiana fleków 15-20zł w 2 dni, a w sezonie ok tygodnia w szpilkach potrafie zedrzeć w tydzień, ale nauczyłam się oszczędzać takie łatwościeralne obuwie
|
|
#4068 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4069 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A do szpilek miałam już tylko fleki metalowe - co prawda stukały (za) głośno, ale przynajmniej nie musiałam wymieniać po jednym wyjściu ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Zjechany obcas jest fuj! Jeśli mogę zamaskować, np. pastą, pisakiem itp., to maskuję. Jak nie, to albo obcas do wymiany, albo but do wyrzucenia - zależy od stanu reszty buta i jego ceny. |
||
|
|
|
#4070 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ma pytanie glupie-jak pachnie encre noire? Stwierdzilam ze nie pamietam
|
|
#4071 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O ile pamiętam pisałaś, że walił Ci badylami czy jakoś tak. Macham znad poczynienia zakupów - kiecka, bluzka, metalowy choker (taki jak wyszły z mody co najmniej dwa sezony temu Betty przybij piątkę niemodnym Litem) i jeszcze na sweter się czaję ale to po wypłacie.Ad sinupret chokerów czy Polly widziała te w Aparcie? http://www.yes.pl/55091-naszyjnik-ga...00-STA-ANPD007 http://www.yes.pl/52303-naszyjnik-ga...00-STA-ANPD002 |
|
|
|
|
#4072 | |||||||
|
Panaroja
|
snad bólu guowy od rana i pokrzywy
![]() Cytat:
Cytat:
?no faktoza ![]() też mam mole cholera , wypadałoby wszystko wywalić z szaf , wywalić na dwór korzystając z mrozu , otworzyć okna , całe mieszkanie zlać jakimś molobójem , ale niewykonalne ![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3. fuble 4.póki w środku nie obcierają to noszę , obcas można jakoś poratować pastą czy ostatecznie dać do wymiany u szewca , a fleki regularnie muszę wymieniać , dragoński chód od dziecka ![]() Cytat:
u mnie -10 i lodowaty wicher psorto w okna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx oć, mam zimne piwo pół lodówki ![]() to lete nadrabiać
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z łóżka znad grzanego piwa i zmarzliny za oknem.
Dziś się grzejemy i czilałtujemy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-30 o 17:34 |
|
|
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. to lepiej przejdź się do denta w celu zdiagnozowania Cytat:
, zastanawiam się czy części nie oddać, ale chyba zbyt mi się podobają , bym pokazała w celu weryfikacji barowej, ale nie ma w necie fot ![]() Cytat:
łykam 2000 czyli ok.
|
|
|
#4076 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To aby bezpieczne jest? ![]() Cytat:
Pendzelete! O fuuu!
|
||
|
|
|
#4077 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do odkładania wapnia w tkankach przy nadmiarze D - wiem, że istnieje niebezpieczeństwo, więc do kompletu łykam też wit. K i magnez |
||
|
|
|
#4078 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. super info, dzięki 3. ja nie niszczę butów , a jak już to zapastowuję ubytki obcasowe albo do szewca oddaję ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- i De Mono to z tych starszych, bo nowej polskiej muzyki prawie wcale słuchać nie mogę ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
ja dziś przemarzłam, bo obejście obrabiałam (takie spóźnione jesienne porządki) ale na grzane piwo się nie zdecyduję ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
jesu niedługo samymi pigułami się najem dieta taka cut
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
No mam w planie, ale to najgorsza z wizyt. Wymaga przygotowań mentalnych etc.
Na pewno nie na mnie A szkoda, bo ten pierwszy cudny jest i totalnie w mym guście Że o interakcji z partnerem nie wspomnę. Ja nawet kolczyków już nie noszę bo kiedyś "w trakcie" wbiłam sobie je do tyłu głowy
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
toteż wieczór był udany
![]() żeby nie było, tuniko-sukienkę też założyłam, też czarną ![]() najlepszy komentarz: nie wiem jak się nazywa to co masz na nogach, ale jest zayebiste...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

kiedyś dawno wąchałam i pamiętam tylko tyle że nie był traumatyczny a jakiś słodki , więc rokuje nieźle 
, choć najlepszy to taki -20albo i więcej, wszystko zabija
od dzisiaj chyba codziennie będe to jeść (na zmianę w kasza manną
). Rodzynki lub wiórki kokosowe mile widziane
(jeszcze nie badałam krwi, więc nie wiem czy na chola działa
w rękawiczkach to robię

bo myślałąm jak sama mam przeżyć.
ale w sumie rzadko mi sie zdarza żeby m i się buty od środka zdzierały, zdecydowanie prędzej od zewnątrz. Obcasy zdarte oddaję do szewca jeśli poza tym but jest w dobrym stanie. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I słusznie, w końcu był Czarny Piątek