![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
hej!
Cytat:
a sa tu takie jeszcze? ![]() ![]() ![]() ----------- za nami dziwna noc. kuba budzil sie z milion razy. jak sie okazalo bylo za duszno, wpewnym momencie nawet ja nie mialam czym oddychac, naprawde, czulam jakby brakowalo mi tlenu :/ podnioslamzatem swoje zwloki i odpalilam nawilzacz. o rajusiu, jaka ulga!!!! ale przez to ze taka duchota to kuba pij w nocy chyba z 5869578 razy!!! dzisiejszej nocy wypil wiecej niz przez cale swoje dotychczasowe, prawie dwuletnie, nocne zycie! serio! no w szoku jestem do tej pory! dzis MBP ![]() ![]() ![]() mam tez cicha nadzieje ze dzis przyjda czapki z all ![]() aaaa, nawijko - widze na stronie ze dzis bede miec juz ten mlynek do mielenia. co mam kupic? o matko, biedny chlopczyk, tyle czasu w taka zimnice na dworzu ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-12-01 o 06:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Konto usunięte
|
Grudzień, grudzień, pada miękki śnieg...
![]() http://miastodzieci.pl/piosenki-wier...6:idzie-koleda Strasznie mi tego chłopczyka żal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku-no jak nie ma jak są
![]() ![]()
#4926 |
Zakorzenienie
|
Witam sie połikendowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spamowanie loading ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Nawlekanke wezmę napewno. No ale łącznie mam na prezent dla niego 150 zł. Te wafle fajne-ale myślę że znów coś musze mieć żeby je trzymać jakoś w pokoju. ..
![]() Myślałam o ten bramce ale to też klamot no i może jakieś radyjko-komouterek? Bo chodzi mi o to żeby coś grało-gadalo a on mógłby sam sobie włączać. Macie pomysł. ? A wogole to witam się ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super "Mysza"; tej zabawki poszukuję dla Oliwki. Cytat:
Cytat:
Co do wtrącającej się teściowej .... mi to robi mama ![]() Cytat:
Staram się zawsze ugotować obiad wcześniej, dla nie jzostają tylko ziemniaki/ryż/kasza. Wracamy z pracy a tam 4 gary na kuchence w każdym co innego, wkurza mnie to bo powinna z Oli ten czas spędzac a nie na całą kuchnię gotować. Co do higieny snu; ciesze się ze od początku moje dziecko było na zegarek bo teraz właśnei ze spanie i jedzeniem nie ma problemu większego. Ja np mało wychodze teraz z Oli, bo ona śpi do 16, zanim zje itd, to jest już dość późno no a na wsi nie oszukujmy się po ciemku nie jest za atrakcyjnie i za bezpiecznie (zero chodników), ale mama wychodzi zawsze do południa no i w weekend zawsze.
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
tadaaaaam, ae sie wyszalałam w andrzejki
![]() ![]() ![]() [QUOTE=hope01;49145386 Dziecko powiedziało pierwsze "piękne" zdanie: Tata ma jaja. ![]() Mistrz ![]() ![]() WSzystkim chorym i zakatarzonym zdrowka zycze ![]() ELLLMI, no nie moge z Fifka ![]() ![]() ![]() MARSI gratuluje wspaniałej rocznicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ubioru to u nas kombinezonu brak, mamy za to 3 kurtki i ocieplane spodnie na szelkach takie kombinezonowe. A jak jest cieplej to rajstopy i ocieplane dresy zakładam, rekawiczek dziecko sobie nie zyczy- chyba ze po domu ![]() ![]() Widze znowu arosowy szał książeczkowy, ale sie nie dam ![]() Ok, to ja instaluje sie na all i cos mi sie wydaje, ze dzis tm przepadne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym doradzila ciastoline, klocki, farby, kulodrom, jakiś playmobil, nawlekanke itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Wtajemniczenie
|
witam się w grudniu
![]() ![]() byliśmy u Rodziców na weekend, Hania się wyszalała z dziadkami ![]() ![]() marsi spóźnione życzenia dla Was ![]() ![]() ellmi Fifek cudny, rozgadany ![]() a książkę "kto się schował" polecamy! wczoraj przez całe 2 godziny jak wracaliśmy samochodem to była wałkowana. w wakacje jej jeszcze nie ogarniała, ale teraz super ![]() Debrah Hania z kolorów rozróżnia i nazywa żółty i czarny ![]() fewciu cudnie Blanka wygląda w tej fryzurce ![]() a mój tz wczoraj przez przypadek zobaczył zamówienie w arosie, tzn stan koszyka ![]() ![]() ![]()
#4932 |
Zakorzenienie
|
Może któras z was polecic zestaw pędzli do makijazu z których nie wypadałoby wlosie w cenie do 30 zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Pstryku, szkoda ze nie wiedziałam o tych choinkach, pędziłabym
![]() ![]() ![]() Ale sie naczytałam, ale juz za duzo cytowania, pisałyście o higienie snu, u nas zdarzyło się ok 3 razy że Amelka wstała z drzemki przed 20 ![]() Zaraz musze jechać kupić dziecku czapke, bo sie rozwaliła ![]() kurde, Wy tu o prezentach piszecie;] my kupiliśmy z tzta matulą na spółe Amelce slizgawke o taka -> http://allegro.pl/little-tikes-wielk...822280632.html.
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4935 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Witam się poweekendowo ![]() ![]() Nadrobiłam po łebkach, czytałam trochę na telefonie. Debrah - chyba Ty pytałaś o rozróżnianie kolorów. Julka już całkiem nieźle sobie radzi, co prawda nie nazywa, ale jak ją proszę, by podała np. żółtą kredkę czy pomarańczową ciastolinę, to z reguły podaje bezbłędnie. Ellmi, Nawijko, Marsi, Hope - Wasi synkowie to miszczowie ![]() Little - fajny płaszczyk! A Lady dobrze gada o tym stażu. Może spróbuj tak? Misia - wojna o stan koszyka powiadasz? rozumiem, że tz chciał coś jeszcze dodać? ![]() Hope - jakie to szczęście, że tz i Twojej siostrze nic się nie stało ![]() A tak w ogóle to my trochę chorzy jesteśmy. Młoda wymiotowała wczoraj wieczorem i dziś w nocy, mówiła, że brzuszek trochę boli, mi też niedobrze i żołądek mnie boli. Siłkę odpuściłam rano i teraz czekam na rozwój wydarzeń. Mam nadzieję, że się nie rozłożymy. Miłego dnia, laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta-tylko to nie zestaw a jeden pędzel tyle kosztuje. Nie wiem czy Ci chodziło o cenę za sztukę czy cały zestaw? Raczej dobrego zestawu w tej cenie nie dostaniesz,no i zależy do czego mają być te pędzle.
Dziewczyny,neurologa mam 15 grudnia ![]()
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ULTRA, kurujcie sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Witajcie poweekendowo i grudniowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Zestawu za 30 Nie polecę Ale hakuro z allegro (pojedynczy np 11,16zł itp ) bardzo polecam, w zasadzie 3 pędzle wystarczają do kompletnego makijażu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta- są na allegro. Ja akurat zamawiałam z MintiShop bo jeszcze inne rzeczy brałam.
#4942 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostanie tez kolejne puzzle, ta Nawlekanke i szukam czegoś jeszcze. A on odkąd pamiętam uwielbia różne grajki. Od razu zaczyna tańczyć i zachęca tez innych do zabawy. wiec szukam jeszcze u Was pomysłów.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
hej
nadrobie tylko od razu do Sylwietty: ja mam ten zestaw http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...814190869.html a tutaj opinie na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...anym-etui.html. Jest rewelacyjny, mam go już trochę czasu, prałam już wielokrotnie i nic absolutnie nic się z nimi nie dzieje. Ja nie uprawiam na co dzień sztuki makijażu, lekki dzienniak, coś lepszego od czasu do czasu. W użyciu parę razy w tygodniu i jak najbardziej z czystym sercem mogę polecić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Help me bo nie wiem, na co sie zdecydowac
![]() http://allegro.pl/mini-sukienka-koro...794469076.html http://allegro.pl/n1196-rainbow-suki...822542605.html http://allegro.pl/elegancka-sukienka...808715417.html Rzecz w tym, że ma byc modnie i z klasą (na tej imprezie bedzie niestety równiez TA kreatura czyli brat tzta ![]() ![]() ![]() Pomocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Hope, kocham Cie dobra kobieto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzień ogarniam tak: wracam o 16, szybko, na stąjąco obiadm obiad Oliwki, zabawa, zabawa, zabawa, kąpanie, kolacja, usypianie; sprzątanie, gotowanie, prasowanie itp, i tak do północy, na więcej nie mam siły. Cytat:
Dziewczyny ostatnie nocki tragiczne, Oli budzi się milion razy w nocy, je dwa razy, pije, płacze, noramlnie nie mam siły już. Rano 6 to standard. W piątek wogóle nie spała w dzień. Wzięłam ja do rzeszowa to jak wracałam spłakała się strasznie i usnęła w końcu na 30 min,potem noemalnie poszła spać wieczoram. W sobote wstała przed 6, w ciagu dnia spała tylko 1h. Chyba wychodzi jej ostatnia trójka bo nie wiem co innego mogłoby jej dolegać. Na dodatek od dzisiejszej nocy katar i kaszel, chyba do lekarza będe musiała iść.
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Neti zastanów się czy chcesz grającą zabawkę
![]() ![]() ![]() Ultra ojoj, oby nie złapało Was nic okropnego i szybko przeszło! Misiael ![]() ![]() Marsi, Ellmi - chłopaki mnie rozłożyli na łopatki ![]() Sylwietta mi się ta pierwsza wydaje ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Iwfka zdrówka dla Oliwcii. Dziś o 15 przyjeżdża rzeczoznawca.. Zobaczymy co to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZIŚ BĘDĘ MIAŁA JUŻ MĘŻA W DOMU ![]()
![]() |
#4949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale wyszło na moje ![]() neti my z grających zabawek mamy tylko szczeniaczka uczniaczka i domek kiddielnad
![]() |
#4950 |
Zadomowienie
|
hej,
ultra zdrówka dla Was i dla Ifwki Oliwki mała szczęsliwy dzień ![]() neti a może coś takiego by cię interesowało: http://www.ceneo.pl/18165172 u nas ten domek to hicior, to domek zwierzątek, wieczorem zwierzątka tam chowa, rano po przebudzeniu biegnie i wyciąga, fajnie paluszki ćwiczy. marsi jakiś czas temu pisałas, że Leoś strojniś sam wybiera co chce ubrać, u nas to samo! i to awantury z tego często są! Zazwyczaj ubzdura sobie jakiś kolor, że np spodnie musza być zielone, a koszulka żółta i innej nie ubierze, skarpety to już totalna jazda, codziennie wywalone całe pudełko, bo nawet kiedy zdecyduje się już na jakiś kolor to po chwili stwierdza: "tych nie lubie" i biegnie po inne. Wczoraj mnie rozbawił swoim tekstem, ubieramy się na spacer, mówię mu, żeby założył sobie czapkę, ubrał, ale przychodzi do mnie i mówi, że krzywo więc musi poprawić, biegnie do lustra, sciąga czapkę i sam do siebie (o sobie rzecz jasna ![]() My wczoraj około południa wróciliśmy do domu, dziecko nie zainteresowane rodzicami, biegał i szalał dalej z dzieciakami, udało się wyprosić tylko jakiegoś zdawkowego buziaka. I braciak mój dumny z siebie, że udało mu się po raz pierwszy uśpić na noc siostrzeńca, tylko biedak podobno nic w nocy nie spał, bo bał się, że go zgniecie, albo nie usłyszy jak jak się obudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.