![]() |
#241 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() Myślę, że po świętach złożę zamówienia i już będą czekać te rzeczy, cobyśmy do tego tesco nie musieli po drodze zajeżdżać ![]() Moje bóle brzucha zostały zniwelowane końskimi dawkami magnezu w zastrzykach. Teraz łykam tabletki, więc zdarzają się, ale to nic w porównaniu z wrześniowymi akcjami. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My po spożywcze zazwyczaj jeździliśmy razem, w ciąży Mąż przejął je całkowicie. A ubrania... Ja jestem mocno "męska" w kwestii zakupów- raz a porządnie, no ewentualnie przez internet- Mąż na szczęście podobnie ![]() Dzisiaj kurier przywiózł mu kurtkę z decathlonu, a w środę przyjadą zimowe butki ![]() Ad. cm w brzuchu- położna mi mierzyła w piątek, ale ile mam to już nie zapamiętałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
zielona moja corcia tez jest nad aktywna
aktualnie mi bolesnie oklada zebra ![]() aa zazdroszcze wam przespanych nocy,bo u mnie co najmniej dwie pobudki na siku szukam metra,zmierze moj brzusio ![]() u nas dzis tez chyba z -3,ale odczuwalne wiecej,i tez wieje,z mala bylam na poczcie i na zakupach i mimo ze wzielam wozek i jechalysmy autobusem kawalek to mi jeczala ze jej zimno i ze marznie ide obiad dokanczac kasiulka widze ze z cukrem sobie na razie dajesz rade ![]() aaa i kupilam mandarynki we fresh markecie po 2,99 ![]() bo w biedrze chyba po 6,i calkiem dobre sa ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- aggo ja sie przylacze do zachwytow nad koszula,bo jestem koszulowa ogolnie ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Asia no i Twoj brzusio jaki zgrabniutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
A z praniem- to ubranka od siostry są albo jasne (biele, beże, błękity), albo różowe
![]() Mówiła, że tylko 2 prania rozdzielała, więc i ja nie widzę potrzeby dokłądnej segregacji odcieni. LOGOASIA- powodzenia z synkiem ![]() MEIRE- dobrze, że się odezwałaś i rzeczywiście zrobiłaś wejście z tymi emotkami ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Buu- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Czy zgrabniutki to nie wiem :P
Ale wyczekany, wypłakany... I kocham go bardziej każdego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Asia no mowie Ci piekny jak nie wiem co
moj tylko ladniejszy,nie obraz sie ![]() Ola no ja tez nie pilam,a potem stwierdzilam ze nie ma sensu skoro i tak wstaje,wiec pije,wstaje ide siku i pije dalej,czasem cos zjem ![]() moj maz sie ze mnie smieje i pyta czy musze jesc o 2 i 4 nad ranem meire no szal z tymi emotkami ta buzka plywajaca w kawie jest boska,tez mam niskie cisnienie i lekarz mowil zebym od czasu do czasu sie kawy napila |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Właśnie rozmiar 62 poleciła mi szwagierka która ma dwójkę dzieci i twierdzi ze od takiego zaczęła, ale macie rację kupie na lumpku jakiś komplet w rozmiarze 56, żeby Mała miała jak wyjśc ze szpitala. Zresztą ciuszków jest od groma zawsze można dokupić.
A z innej beczki czy też macie takie straszne parcie na pęcherz?? ja już nie ogarniam tematu od 1,5 miesiąca siedzę cały czas na toalecie ![]()
#248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Mąż miał dzisiaj jechać po dywan do ikei, ale zadzwonił i zapytał, czy może mam ochotę z nim, to może kupimy jeszcze inne gadżety ![]() ![]() Przekonał mnie tym- jadę po jego pracy do ikei kupić Wam coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Haha, wiadomo, że ładniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym pęcherzem, faktycznie tak jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Dam Wam linka do emotek, jak dojde znow do kompa.. teraz jestem juz na komorce..
![]() Aggo, koszula jest suuuuper... tez uwielbiam koszulowe bluzki.. juz sie nie moge doczekac kiedy wejde w swoje koszule.. ![]() ![]() Zazdroszcze Wam tych wypadow do ikei.. ja najblizej mam do tej do Gdanska, ale z tym brzuchem to juz mi sie nie chce jezdzic... ale bym tam polazila sobie.. ![]()
![]() Zuzka - ur. 19.11.2009 ![]() Julcia - ![]() II - 22.05.2014 ![]() Natalka - 28.01.2015 ![]() 16.01.2015 Edytowane przez meire Czas edycji: 2014-12-01 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Asia zgrabniutki brzuszek
![]() Agata ja w sumie ciągle latam na siusiu..już nawet nie licze ile razy w ciągu doby, w sumie mogłabym się przenieść z laptopem i resztą niezbędnych rzeczy do łazienki ![]() Olcia to nam się trafili Ci faceci..ehh..mój przed pójściem do galerii to mówi że musi się nastawić psychicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Hej Mamuśki
![]() Witam się w nowym wątku na 9 stronie ![]() ![]() ![]() Wielkim skrócie w piątek byłam na panieńskim u koleżanki było bardzo fajnie klimatycznie ![]() ![]() ![]() Witam nowe mamuśki na wątku ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki ładne macie brzusie ![]() Co do obwodu mojego bęciołka to u mnie 100 cm ciekawa jestem na ilu się skończy ![]() ![]()
#254 |
Zadomowienie
|
Asia, Ala ładne brzuchole
![]() u mnie 98 cm... ciekawe za ile 100 pęknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - ładny brzusio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ala brzusio cudny i wcale nie jest duży Cytat:
śliczne te twoje 98 Mój brzuchol ma już 116 cm ![]() WP_20141127_003.jpg |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
a jak mierzycie?
w pepku? pod? nad? nie moge metra znalezc ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ewa nooo 116 to juz kawal brzusia jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Ja też mam 98 w brzuszku, zaczynałam od 82 także Dzidzia rośnie w siłę.
W załączniku ostatnie zdjęcie mojej córy i aktualne mojego brzucha. Mam nadzieje że zdjęcia się pokażą bo ja dopiero uczę się obsługi wizażu ![]() Witam Zia ;-)
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AGATA2605 Czas edycji: 2014-12-01 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Lubcia macie jakieś wieści w sprawie kuzynki?
Ewa hoho, tez już masz pokaźny brzuszek ![]() Buu ja zawsze mierzę równo w pępku
#259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Agata nooo brzusio pierwsza klasa
jaki dzis dzien pokazywania brzuszkow ![]() i dzidzia ![]() Lubcia to super ze mieliscie taki mily weekend,odpoczynek po imprezie sie zawsze nalezy kochana hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Ewa zgrabne te Twoje 116, chyba coś źle mierzone, bo malutki
![]() Agata widać foty ![]() ![]() Ja mierzę na wysokości pępka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Zaczynam 27 tydzień i przytyłam 6 kilo lekarz na ostatniej wizycie powiedział że powinnam przystopować z jedzeniem bo pod koniec będę duża jak wieloryb
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AGATA2605 Czas edycji: 2014-12-01 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny cz zmierzy mi któras pajaca albo bodziaka w rozmiarze 56 i 62 w brzuszku i od szyi do krocza?? bo mam podzielone rozmiarami na mniejsze od 68, 68, 74.. i nie wiem czy te mniejsze to 62 czy 56...
#267 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi osobiscie sie nie podobaja az tak, zebym sie rwala wlasnie ze wzgledu na te dziury tak byloby ok wole komody MALM juz nawet naprawde ale stwierdzilam,ze w sumie sa dzieciowe dosc, zgodzilam sie, wymyslilam,ze jak bardzo mi sie nie bedzie podobac , to maz dokupi mi pelne drzwi ![]() ale mowie o serii STUVA dzieciecej, ale identyki design ![]() Cytat:
Slicznyyyyyyyyyyy Cytat:
![]() ![]() Chudiniiiiiiiiiiiiiiii <3 Cytat:
![]() Sliczny brzus, identyczny ksztaltem jak moj ![]() ![]() Cytat:
![]() A zdjecie dzidziola jakie ladne ![]() ![]() ![]() Ja wrocilam do domku,ale mily dzien byl ![]() Bylysmy w kinie, zjadlam popcorn, film super, wysiedzialam prawie 3 godziny z reklamami,ale bylo wygodnie bardzo glosno puscili film, Tymek caly film skakal ![]() potem poszlysmy do Rossmana na zakupy i tu wam polece sie wybrac ,bo za 6,50 jest akurat oferta chusteczek rossmanowskich sensitive, w super pudelku ![]() mi zalezalo na pudelku, bo to ladnie i estetycznie wyglada a ono jest cale biale i ma niebieski spod, ktory malo widac ![]() potem piekarnia, zakupy spozywcze i wrocilam do domku maz pojechal po akumulator, a ja poszlam z psem ale mroooooooooooz i do apteki dla meza po jakies wspomagacze wydalam prawie stowe ,co za zdzierstwo i oto zasiadlam z pączkiem i herbata wlasnie do mnie dotarlo,ze nie jadlam dzis obiadu, tylko sniadanie , i ten popcorn ale juz nie chce mi sie nic robic :/
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale macie ładne brzuszki, takie zgrabne, ja to wygladam jakbym juz szła do porodu, nawet sie nie mierze, szkoda nerwów a waga skoczyła mi mega bo już mam 17 kg na plusie
![]() ![]() ![]() ![]() Zia witaj ![]() Aggo koszula piękna ![]() Też latam non stop do ubikacji, czasem wróce do salonu i znowu mi się chce jak Mała się wyżywa na moim pęcherzu ![]() ![]() Odnośnie przeziębień to mój mąż też co chwilę jest przeziębiony ale ostatnio zaaplikowałam mu rutinoscorbin 2x2, mnie to zawsze pomagało i jego też nic nie rusza już od kilku tygodni a normalnie byłby chory już kilka razy Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2014-12-01 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Mojemu codziennie dawalam ostatnio po 5 dziennie i nic nie pomoglo
teraz ma tabcin, ruti cos tam ponoc mocne, ma syrop thicodin , na gardlo strepsils dolo intensive MUSI mu pomoc no i moglby juz wracac....mam nadzieje,ze nowy akumulator da rade:/
#270 |
Zakorzenienie
|
Monnnnia ahh rozumiem Cię, mi waga skoczyła z 52 do 68
![]() Ostatnio jak weszłam na wagę u gina i mi szczęka po prostu opadła, że znowu przytyłam, usłyszałam komentarz- ale o co Pani chodzi? Przecież w ciąży się tyje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.