Scent Bar LIV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 12:38   #4111
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
4. Królowa jest tylko jedna Najlepiej się ustawiła.

5. Didy cieszą się z wszystkiego.
4. no ba
5. tak, ale w takich chwilach aż mi głupio Jak są święta to teściu z "teściową" dają sobie jakieś przemyślane, prawdziwie kupne prezenty firmowo zapakowane a nam te kolorowanki i kalendarzyki z gazet. Gdyby to był taki stajl typu "wszyscy dajemy sobie ręcznie robione wydmuszki i trąbki z rurki od papieru toaletowego" to ok, a tak to nie wiadomo czy się obłudnie cieszyć, czy chcą nas obrazić, czy co

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:41   #4112
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad sinupret prezentów ja mam łatwo - mojej rodzinie nie daję, oni nie dają mi.
Teścia i jego kobitę załatwiamy na zasadzie "co w domu zbywa" bo oni robią tak samo. Po dwóch latach dostawania kalendarzy z gazet i kubków będących dodatkiem do coli przestałam się przejmować i wymyślać - teraz więc dostają w spadku to, co ja dostanę nietrafionego od nietopsza
TŻtowi daję rzeczy typu golf/plecak a on mi nic
Nad nietopszem jest zawsze burza mózgów bo potrafi grymasić nad prezentem - jak dostanie książkę to kwęka, że znowu książka i mogliśmy się postarać albo że jakaś głupia; jak nie dostanie to marudzi, że chciałby książkę. Więc standardowy zestaw to od kilku lat jakaś niegłupia książka + coś z Douglasa czy innej Syfory + jakiś duperel do mieszkania.
No a did dostaje od każdego po trochu, z tym że od teścia to co znajdą "na strychu" - np. zjechanego konika po dziadku, którego musiałam odmalować a i tak stoi za firanką żeby nie straszyć. Na urodziny dostała kolorowankę wyglądającą na najtańszą rzecz z papiernika pod blokiem
W dziwną rodzinę się wdałam.

ale nietopsza to rozpieszczacie sama bym chciala dostać taki zestaw

a własnie sobie uswiadomilam ze mam 3 płyty z szantami co były do margaryny czy czegotam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 12:45   #4113
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a własnie sobie uswiadomilam ze mam 3 płyty z szantami co były do margaryny czy czegotam

Też gdzieś mam! No, to teściu załatwiony
A tak serio to mam zdobyczny prezent dla "teściowej" - perfumy Benettona. A za rok to już zamiast prezentów did będzie im malować "piękne" laurki O, albo te kolorowanki kolorowac i oprawiac w ramki!

Stary 2014-12-01, 12:53   #4114
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
4. no ba
5. tak, ale w takich chwilach aż mi głupio Jak są święta to teściu z "teściową" dają sobie jakieś przemyślane, prawdziwie kupne prezenty firmowo zapakowane a nam te kolorowanki i kalendarzyki z gazet. Gdyby to był taki stajl typu "wszyscy dajemy sobie ręcznie robione wydmuszki i trąbki z rurki od papieru toaletowego" to ok, a tak to nie wiadomo czy się obłudnie cieszyć, czy chcą nas obrazić, czy co

no to chamsko robia fakt ,
tzn troche rozumiem bo my sbe czasem tez tak dajemy, choc to zaden preznt, jak n ja sobie funduje flache to robie to w okolicy swiat zeby załuszyc sumienie i wkladam pod choinke , wiadomo ze i tak bym sobie ja kupila, TZu tez przewaznie daje perfumy, bo dostake flache na swieta i flache na urodziny i ma mu to starczyc na cały rok. perfumy dla niego sa tylko prezentowo, nie ma zmiłuj .
ale! ale my te perfiumy i inne luksusu wkladamy se pod swoja prywatną choinke , a nie ze wieziemy do ludzi i dla nas perfiumy a dla didów 16sto kartkowy zeszyt w kratke

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

a tak z innej beczki to moj TZ dostał kiedys fajny prezent od klasy- bilety do opery. prezent super a wyszedł im taniej niz paczka spożywki z almy . fajne to jest uczucie jak widac ze ktos pomyślał, a nie odwalił prezent
Stary 2014-12-01, 13:18   #4115
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
moim zdaniem niepodobna do Nosowskiej wokalnie
Co prawda innych piosenek nie znam, ale w tamtej przekonany byłem, że to Nosowska
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
macham znad spełniania się w weekend już dawno tak dobrego nie miałam

szyciowo Grysiu szyciowo się spełniam
Ależ Ty mi się tłumaczyć nie musisz, serio!
Cytat:
w swieta i okolicemamy do zrobienia 20 prezentów, w tym 3 małe didy ktorym przeciez nie dam gryzaka tylko trza sie szarpnąc. no wiec 20 prezentow po ok 50 zł to jest 1000 lekko licząc
To już lekka przesada U nas składkowe prezenty zazwyczaj, albo każdy kupuje danej osobie coś, a potem wszystko wędruje do jednej torby (ale my nie wyjeżdżamy na święta do rodziny, więc problem prezentów dla 20 osób odpada)
Cytat:
Kto to napisał, chyba jakiś informatyk od systemów w PKW...

Cytat:
Po dwóch latach dostawania kalendarzy z gazet i kubków będących dodatkiem do coli przestałam się przejmować i wymyślać
...
No a did dostaje od każdego po trochu, z tym że od teścia to co znajdą "na strychu" - np. zjechanego konika po dziadku, którego musiałam odmalować a i tak stoi za firanką żeby nie straszyć. Na urodziny dostała kolorowankę wyglądającą na najtańszą rzecz z papiernika pod blokiem

Cytat:
Gdyby to był taki stajl typu "wszyscy dajemy sobie ręcznie robione wydmuszki i trąbki z rurki od papieru toaletowego" to ok

Cytat:
a nie ze wieziemy do ludzi i dla nas perfiumy a dla didów 16sto kartkowy zeszyt w kratke

---

Chciałem se kawy zrobić, ale ojciec szaleje w kuchni, więc strach wchodzić Poza tym wyglądam, jakbym sztachetą w twarz oberwał - czerwona pręga, odciśnięta od czegoś
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 13:30   #4116
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
4. no ba
No jak na dziadka/ ojca to klasy nie ma, ale cóż się dziwić, jaki ojciec ...
Starego nie zmienisz
Cytat:

Szwagier z głowy
Ten taki co chyba lubił przygody etc

Cytat:

A tak serio to mam zdobyczny prezent dla "teściowej" - perfumy Benettona. A za rok to już zamiast prezentów did będzie im malować "piękne" laurki O, albo te kolorowanki kolorowac i oprawiac w ramki!
Pięknym za nadobne
Cytat:
no to chamsko robia fakt ,
tzn troche rozumiem bo my sbe czasem tez tak dajemy, choc to zaden preznt, jak n ja sobie funduje flache to robie to w okolicy swiat zeby załuszyc sumienie i wkladam pod choinke , wiadomo ze i tak bym sobie ja kupila, TZu tez przewaznie daje perfumy, bo dostake flache na swieta i flache na urodziny i ma mu to starczyc na cały rok. perfumy dla niego sa tylko prezentowo, nie ma zmiłuj .
ale! ale my te perfiumy i inne luksusu wkladamy se pod swoja prywatną choinke , a nie ze wieziemy do ludzi i dla nas perfiumy a dla didów 16sto kartkowy zeszyt w kratke

a tak z innej beczki to moj TZ dostał kiedys fajny prezent od klasy- bilety do opery. prezent super a wyszedł im taniej niz paczka spożywki z almy . fajne to jest uczucie jak widac ze ktos pomyślał, a nie odwalił prezent
1.

2. Kapitalne, my tak teściom/rodzicom robimy co roku w grudniu wspólny prezent zrzutkowy - teżyk z bratem i dziewczyną i ja - dla wszystkich rodziców. Wychodzą wspólnie, zawozimy ich odwozimy. Dlatego pod choinką już ląduje zazwyczaj tylko czekoladka etc.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-01 o 13:36
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:41   #4117
gryx82
BAN stały

Chciałem Rysiowi obrożę założyć (przyszedł w sobotę rano z rozpiętą), ale patrzę teraz, a tam metalowa klamerka łącząca zapięcie z paskiem rozgięta, jakby ktoś na siłę ją szarpał i pomyślałem, że pewnie zahaczył o jakąś gałąź i próbował się uwolnić
Stary 2014-12-01, 15:31   #4118
Betty83
Zakorzenienie

znad 2 kolejnych paczek z aliexpress
jestem pod wielkim wrażeniem i zadowoleniem
wszystko przychodzi co najmniej tak ładne jak na fotkach
Stary 2014-12-01, 15:36   #4119
Polly_
grozi wypollizowaniem

zapomnialam wam powiedziec ze wychowuje dida na supernosa , własciwie od urodzenia daje jej wszystko do wąchania i ona tak serio wącha, poruszajac przy tym nozdrzami
Stary 2014-12-01, 16:03   #4120
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Chciałem Rysiowi obrożę założyć (przyszedł w sobotę rano z rozpiętą), ale patrzę teraz, a tam metalowa klamerka łącząca zapięcie z paskiem rozgięta, jakby ktoś na siłę ją szarpał i pomyślałem, że pewnie zahaczył o jakąś gałąź i próbował się uwolnić
niestety obroże mogą być groźne
to może kup mu taką z bezpiecznym zapięciem albo gumianą, ale ta pierwsza chyba lepsza, u mnie Fruźka taką ma, a chopaki chadzają w gumianych

dobry
jak ja się cieszę, że prezentów kupować nie muszę

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przydałoby się. Zwłaszcza K. Oraz A. Bo jeśli masz za mało A w organizmie, to zwiększa się ryzyko akumulacji wapnia w tkankach oraz samej wit. D.
Co do A: zamiast kolejnej tabletki wcinam po prostu więcej surowej marchewki, mając nadzieję, że to wystarczy...
dzięki no to se kupię tą K , polecasz jakąś? (a czy to nie aby na receptę jest?)

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
U mnie jest +6. W mieszkaniu. Ale wczoraj pozazdrościłam Redzi i umyłam okno w kuchni.
ja rano w kuchni miałam ok+10 , teraz mam 13

Cytat:

Mela IMO kopiuje nie tworzy a Przybysz bardzo
trochę tak, ale miło jej się słucha , na tyle miło, że nie przełączam kanału, a to w samochodzie i łazience wystarczy

Cytat:

ja( znad depresji obiadowej) do dida starszego:
-zrób prosze liste 10 dan obiadowych ktore lubisz...
did- i te dania bedą takie zapętlone jak playlista na jutjubie?

tekst 2
-TZ czyta didu małemu jakąs pierdołke
-did starszy-weź jej poczytaj coś normalnego, Pana Tadeusza ,albo cos...

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

A słyszeliście nową sistersę za 3 razem zaczęło mi się podobać , coś w jej głosie mi nie leży Ale fajnie że ktoś blusa w Pl gra

https://www.youtube.com/watch?v=bn4yvJtVnyw
no znacie, i mi też do końca nie leży, "skrzypi" za bardzo

Cytat:
2. nic specjalnego ale wszystko "potrzebne"...
Szarą sukmanę, która ma w teorii maskować brzuch, czerń mi się troszku opatrzyła
Czarną tunikę o tej samej funkcji, powinna mi sięgać do pół uda
Prościutki choker
A jeszcze chcę taki ło sweter: http://www.shwrm.pl/ona/odziez/swetr...ardigan-p.html
fajne

Cytat:
A J Skubikowskiego czy to dla Was relikt przeszłości ?

https://www.youtube.com/watch?v=a3VR...iaOLNYUJOYcjEf
a tego pana nigdy nie lubiłam

Cytat:
Nie oddawaj, bo będziesz żałować
Budkę lubię, przekonałem się po wielu latach nielubienia Nie cierpię Lady Pank
o nie BS nie przełknę, tzn tej współczesnej, bo ta wczesna jest bardzo ok.

Cytat:
Wprowadzili nam w korporacji () nowy system do rejestrowania pism wychodzących... Jeśli pismo dotyczy 2 lat trzeba je wprowadzić 24 razy itp. Ja właśnie od godziny tkwię nad jednym bo nie dość, że dotyczy półtora roku to jeszcze co chwilę mnie wywala - max dwie osoby naraz mogą na tym pracować żeby się nie wieszało
W każdym razie ustrojstwo ma pomóc Izbie w weryfikacji naszej wydajności Oj będą zwolnienia bo wychodzi, że mamy normę jak US w Pipidowie Dolnym
przerażające , a podatnik płaci

Cytat:
Teścia i jego kobitę załatwiamy na zasadzie "co w domu zbywa" bo oni robią tak samo. Po dwóch latach dostawania kalendarzy z gazet i kubków będących dodatkiem do coli przestałam się przejmować i wymyślać - teraz więc dostają w spadku to, co ja dostanę nietrafionego od nietopsza
Nad nietopszem jest zawsze burza mózgów bo potrafi grymasić nad prezentem - jak dostanie książkę to kwęka, że znowu książka i mogliśmy się postarać albo że jakaś głupia; jak nie dostanie to marudzi, że chciałby książkę. Więc standardowy zestaw to od kilku lat jakaś niegłupia książka + coś z Douglasa czy innej Syfory + jakiś duperel do mieszkania.
ale grunt że wesoło

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 16:09   #4121
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ja rano w kuchni miałam ok+10 , teraz mam 13
Ja już nic nie mówię, ale rano siadł mi prąd.

No OK, żarówka poszła - to się wymieni przy świetle dziennym, czyli raczej w weekend - ale poszła i całość i raczej nie są to korki, bo zeszłam na dół i zmieniłam położenie przełącznika - i nic.
Napisałam do tej jaśnie panienki, żeby zobaczyła o co kamon, ale trochę się boję do domu wracać - najbardziej tego, co zrobię z włosami? Bo zjeść i się umyć to mogę na pamięć, ale jak się położę z mokrą głową w tych +6 stopniach to przeziębienie murowane

Prezentów też nie kupuję, nie mam komu.
Stary 2014-12-01, 16:10   #4122
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam wam powiedziec ze wychowuje dida na supernosa , własciwie od urodzenia daje jej wszystko do wąchania i ona tak serio wącha, poruszajac przy tym nozdrzami
ale Dziś frajda a kiedyś kto wie kto wie - może razem rozkręcicie jakąś niszę, wszak zawsze jest luka zapachowa.
Stary 2014-12-01, 16:54   #4123
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
dzięki no to se kupię tą K , polecasz jakąś? (a czy to nie aby na receptę jest?)
W doz nie jest na receptę, więc chyba w ogóle nie jest. Doświadczenie mam tylko z kapsułkami Bioaron, więc nie wiem, czy mogę polecać, nie znając konkurencji

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 18:11   #4124
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
najlepszy komentarz: nie wiem jak się nazywa to co masz na nogach, ale jest zayebiste...

Cytat:

tekst 2
-TZ czyta didu małemu jakąs pierdołke
-did starszy-weź jej poczytaj coś normalnego, Pana Tadeusza ,albo cos...

Cytat:
Macie juz prezenty gwiazdkowe?
A moze jakies pomysly uniwersalne?
jeden jutro odbieram - perfumy dla Śnieszki , dla małża jeszcze nic nie mam ale coś wymyślę , a fogle to kupujemy sobie prezent zbiorczy pt. odważnik 12 kg ogólnie problema nie ma ,bo święta spędzamy sobie we własnym gronie więc prezenty są spersonalizowane
Tak myślałam czy tego Maubussina klikniętego nie włożyć sobie pod choinkę ale nie wytrzymię

Cytat:
A J Skubikowskiego czy to dla Was relikt przeszłości ?

https://www.youtube.com/watch?v=a3VR...iaOLNYUJOYcjEf
Ech , młodości....

Cytat:
macham znad spełniania się w weekend już dawno tak dobrego nie miałam

szyciowo Grysiu szyciowo się spełniam
co szyjesz , co szyjesz ? ja wczoraj uszyłam prześcieradło ale strrrasznie bym chciała uszyć sobie jakąś rekonstrukcyjną suknię , łażę po blogach historyczno-modowych i okropnie żałuję że czasu nie mam na takie rzeczy

Cytat:
Albo podłączyć to jakoś do prądu

Wprowadzili nam w korporacji () nowy system do rejestrowania pism wychodzących... Jeśli pismo dotyczy 2 lat trzeba je wprowadzić 24 razy itp. Ja właśnie od godziny tkwię nad jednym bo nie dość, że dotyczy półtora roku to jeszcze co chwilę mnie wywala - max dwie osoby naraz mogą na tym pracować żeby się nie wieszało
W każdym razie ustrojstwo ma pomóc Izbie w weryfikacji naszej wydajności Oj będą zwolnienia bo wychodzi, że mamy normę jak US w Pipidowie Dolnym
1.
2.o , to macie chyba tego samego informatyka co my u nas wszystko działa równie sprawnie , i w dodatku jak żółw na wstecznym pod górę
Cytat:
faktycznie dziwnie

Cytat:
i to będzie bardzo trafny prezęt
Cytat:
Poza tym wyglądam, jakbym sztachetą w twarz oberwał - czerwona pręga, odciśnięta od czegoś
tiaaaaa , po łykendzie "odciśnięta od czegoś" samo się odcisło niby
Cytat:

W ramach walki z molami wywaliłam wczoraj na balkon małża buty z futerkiem we środku , jak dobrze zamarzną , żeby wyłącznie zwłoki się zostały ,potem je przelecę odkurzaczem fuble

ciekawe , sms z iperfumuf do mnie dziś szedł równiutką godzinę wysłany przed drugą doszedł przed trzecią

Koth dziś zjechał razem z kordłą na której spał z komody na doopsko , siadł , wystawił język i tak siedział z durnom minom

macie mróz ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 18:55   #4125
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałem se kawy zrobić, ale ojciec szaleje w kuchni, więc strach wchodzić Poza tym wyglądam, jakbym sztachetą w twarz oberwał - czerwona pręga, odciśnięta od czegoś
Od uafki

Czas edycji: 2014-12-01 o 18:56
Stary 2014-12-01, 19:04   #4126
gryx82
BAN stały

Znad klusek śląskich z drobiem i gotowaną mafefkom
Cytat:
niestety obroże mogą być groźne
to może kup mu taką z bezpiecznym zapięciem albo gumianą, ale ta pierwsza chyba lepsza, u mnie Fruźka taką ma, a chopaki chadzają w gumianych
A jaka to? Gumianą też przerabialiśmy na którymś z kothów, ale mi wyleciało z głowy, kiedy i na którym
Cytat:
jak ja się cieszę, że prezentów kupować nie muszę
To jednak nie robimy sobie w tym roku
Cytat:
o nie BS nie przełknę, tzn tej współczesnej, bo ta wczesna jest bardzo ok.
O starą mi chodzi, nagle ptaki budzą się itd.
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
fogle to kupujemy sobie prezent zbiorczy pt. odważnik 12 kg
Prowadzicie skład ze zbożem?
Cytat:
strrrasznie bym chciała uszyć sobie jakąś rekonstrukcyjną suknię , łażę po blogach historyczno-modowych i okropnie żałuję że czasu nie mam na takie rzeczy
Chodziłabyś z puszką po starówce, zbierając datki na zubożałą szlachciankę?

Nie chomąąąteeem!
Cytat:
tiaaaaa , po łykendzie "odciśnięta od czegoś" samo się odcisło niby
Przysięgam, że to bielizny pościelowej wina
Cytat:
Koth dziś zjechał razem z kordłą na której spał z komody na doopsko , siadł , wystawił język i tak siedział z durnom minom

Cytat:
macie mróz ?
Coś kole -2
Cytat:
Od uafki

Już nigdy się Wam nie zwierzę...

Stary 2014-12-01, 19:25   #4127
kamena
ʞɐɯǝuɐ

macham z doła
i zza nowych pingli
nie no, aż tak źle nie jest.......
noski sobie w domku poprawiłam kombinerkami chlapnąwszy wcześniej 2 szociki malinówki więc nieco wygodniej jest, ale moich starych nie przebije nic

przeleciałam ze dwie strony wstecz, nie mam weny, za to Redziowe historie prezentowe zrobiły mi poniedziałek a może i cały tydzień
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 19:32   #4128
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
macham z doła
i zza nowych pingli

---

Jaki cudny obrazek!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg boski kotełek (Small).jpg (29,3 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-12-01, 19:42   #4129
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
macham z doła
i zza nowych pingli
noski sobie w domku poprawiłam kombinerkami chlapnąwszy wcześniej 2 szociki malinówki więc nieco wygodniej jest, ale moich starych nie przebije nic
1. Ech rozumiem, choć tylko w teorii Za to Ty mi zrobiłaś wieczór kombinerkami po malinówce
Stary 2014-12-01, 19:51   #4130
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Bardzo słabo, słaby wetiver taki mdły
męski czy damski?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 19:55   #4131
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

---

Jaki cudny obrazek!
Stary 2014-12-01, 20:01   #4132
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Wiesz co mnie ostatnio zainspirowało - Empik. Zwłąszcza takie rzeczy co siedzą koło dekupaży. Drewniane cosie. Różniste. Gadżety, ozdoby etc ale przejdź się pomacać osobiście, w necie nie robi wrażenia.
styrozające do samodzielnego pokrycia

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 21:13   #4133
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
co szyjesz , co szyjesz ? ja wczoraj uszyłam prześcieradło ale strrrasznie bym chciała uszyć sobie jakąś rekonstrukcyjną suknię , łażę po blogach historyczno-modowych i okropnie żałuję że czasu nie mam na takie rzeczy

macie mróz ?
1* na plastiki
no i niestety spełnił się czarny sen mój, plastik odbił paszporta dziś rano we Warszawie i utkł na odprawie celnej kutwaaaaaaaaaaaa...... przyjdzie mi dopłacić
2* o taaaak regency suknia też marzę o takiej, nawet już sobie poszukałam jak się robi manekina idealnie na swoje wymiary i krzywizny, nie kupnego co pasuje na wszytkich i w sumie na nikogo i na tem manekinie upinać, zszywać, dokładać tylko musi to miejsce być na to, żeby nie zwijać i nie rozkładać majdanu co trochę bo szlag mnie trafia z rozkładaniem budrelu pod plasticzane szycie, a co dopiero pod luckie?
3* pewnie sie zastanawiał kto mu takie świństwo zrobił

poszyłam jeszcze a od jutra nic, teżu idzie do robo, koniec urlopowania...
Stary 2014-12-01, 21:58   #4134
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Prowadzicie skład ze zbożem?

Chodziłabyś z puszką po starówce, zbierając datki na zubożałą szlachciankę?

Nie chomąąąteeem!

Przysięgam, że to bielizny pościelowej wina
1. niiii , do machania
2.chomątem ??? pffff *foch jak stąd do Rawalpindi* - już jeżeli to harcapem !
3.takiej drzewianej
Cytat:
Jaki cudny obrazek!

Cytat:
1* na plastiki
no i niestety spełnił się czarny sen mój, plastik odbił paszporta dziś rano we Warszawie i utkł na odprawie celnej kutwaaaaaaaaaaaa...... przyjdzie mi dopłacić
2* o taaaak regency suknia też marzę o takiej, nawet już sobie poszukałam jak się robi manekina idealnie na swoje wymiary i krzywizny, nie kupnego co pasuje na wszytkich i w sumie na nikogo i na tem manekinie upinać, zszywać, dokładać tylko musi to miejsce być na to, żeby nie zwijać i nie rozkładać majdanu co trochę bo szlag mnie trafia z rozkładaniem budrelu pod plasticzane szycie, a co dopiero pod luckie?
3* pewnie sie zastanawiał kto mu takie świństwo zrobił
1.zazdraszczam
2.ooo taaaak , regency najprostsza i najlepiej się wygląda zwłaszcza przy moim braku talii
budrel
no i kothuf mieć nie można do tego , pomijając stosowną ilość wolnego miejsca
3.pewnie tak

fizaż nie chciał mnie zalogować

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:22   #4135
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
To już mi się nie podoba
sama bym sobie nie kupila pewnie, ale jak dostałam to się delektuję
Cytat:

Cytat:
4. no ba

Cytat:

Cytat:

macie mróz ?
niestety tak
Cytat:
macham z doła
i zza nowych pingli

Cytat:

Jaki cudny obrazek!

Mam pytanie o woski YC wrócił u mnie temat na tapetę ponieważ w Silesii otworzyli stoisko i zakupiliśmy z chuopem kominek oraz woski no i jestem zachwycona ogólnie bo pachną super, o wiele lepiej niż świeczki tylko że nie wiem do końca jak ten wosk obsługiwać wrzuciliśmy jakąś 1/3 kostki do kominka i już tak od kilku wieczorów palimy i nadal pachnie i jeszcze jest ten wosk w kominku.... on się kiedyś "wypali"? czy przestanie pachnieć i trzeba będzie wymienić? Uświadomcie mnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:58   #4136
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mam pytanie o woski YC wrócił u mnie temat na tapetę ponieważ w Silesii otworzyli stoisko i zakupiliśmy z chuopem kominek oraz woski no i jestem zachwycona ogólnie bo pachną super, o wiele lepiej niż świeczki tylko że nie wiem do końca jak ten wosk obsługiwać wrzuciliśmy jakąś 1/3 kostki do kominka i już tak od kilku wieczorów palimy i nadal pachnie i jeszcze jest ten wosk w kominku.... on się kiedyś "wypali"? czy przestanie pachnieć i trzeba będzie wymienić? Uświadomcie mnie
Mnie właśnie denerwowała "obsługa" wosku, wszechobecny syf- kruszenie się etc. I fakt, że mi zalega w kominku tygodniami a ja chcę już inny zapach. Przy moim różnorodnym guście musiałabym posiadać z 10 kominków, dlatego wolałam świeczki, ale ostatnio dałam sobie spokój z YC i innymi sztucznymi zapachami. Teraz tylko olejki eteryczne. Świeczki dopalam w WC, goście zachwyceni.

Miałam wrażenie, nie wiem, może to schiza i zbieg okoliczności zwykły, że po paleniu wosków/świeczek tak mnie przyduszało, zatykało, zalepiało krtań Nie mogłam oddychać etc. Ciężko było mi złapać oddech, lepko w krtani, no nie wiem. Kilka razy tak miałąm, i za każdym razem po YC

Czas edycji: 2014-12-01 o 23:59
Stary 2014-12-02, 00:26   #4137
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. niiii , do machania
Łeee!
Cytat:
2.chomątem ??? pffff *foch jak stąd do Rawalpindi*
Że niby dokąd?!
Cytat:
- już jeżeli to harcapem !
Że niby czym?!
Cytat:
3.takiej drzewianej
Nie! Batystowej!

---

Z cyklu "Laryngologia wczoraj a dziś", problem mam palący Otóż azaliż lewy migdał mój postanowił zastrajkować i od miesiąca jakoś produkuje (będzie na biało, bo to obrzydlistwo jest i fuj i w ogóle!) ropne grudki, gdzieś na granicy z językiem, więc wyczuwam jak jakieś ciało obce i często przy poruszaniu językiem intensywnym one się odłączają i mogę je we palce ująć (wyglądają jak kawałki niepołkniętego chleba, malutkie niczym główka od szpilki), a przy roztarciu we palcach śmierdzą gorzej, niż najstarsza padlina, albo woda we wazonie, taka nie zmieniana od 3 miesięcy W sumie to ja już wiem, co to jest (ach, ta błyskawiczna diagnoza przez wikipedię! ), ale czy sam antybiotyk w końskich dawkach pomoże, czy może samo płukanie nadmanganianem potasu, czy może w cholerę usunąć to cholerstwo?!
Stary 2014-12-02, 01:27   #4138
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
sama bym sobie nie kupila pewnie, ale jak dostałam to się delektuję

niestety tak

po pierwsze-kiedys sie wypali i wtedy trzeba wyrzucic.

a po drugie nawiazujac do rejcz ktor mi sie nie zacytowała, to jak wosk zastygnie, bierzesz kominek przewraczasz do góry nogami i polewasz wrzątkiem, wyjmujesz zaschnety wosk,wkładasz do woreczka i odpalasz nowy zapach..a tamten se czeka na kiedystam...

sie wcurwilam i juz napisalam w kilku miejscach-dzis kest ddd, wiec sie czailam zeby po polnocy pare rzeczy klepnac, wszystko przygotowałam logistycznie,no i se czekam a tu po północy perfumerie podniosły ceny flaszek. nie ma to jak sobie zrobic reklame i tak sie wypiac na klientów.
ja w kazym razie nie zamowie juz never w tych 3 o ktorychwiem na 100 proc ze tak zrobiły, na czarnaliste na forever idą
Stary 2014-12-02, 07:21   #4139
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie właśnie denerwowała "obsługa" wosku, wszechobecny syf- kruszenie się etc. I fakt, że mi zalega w kominku tygodniami a ja chcę już inny zapach. Przy moim różnorodnym guście musiałabym posiadać z 10 kominków, dlatego wolałam świeczki, ale ostatnio dałam sobie spokój z YC i innymi sztucznymi zapachami. Teraz tylko olejki eteryczne. Świeczki dopalam w WC, goście zachwyceni.
coś w tym jest ale skoro da się wydłubać to zmienię jak mi sie znudzi

Cytat:
po pierwsze-kiedys sie wypali i wtedy trzeba wyrzucic.

a po drugie nawiazujac do rejcz ktor mi sie nie zacytowała, to jak wosk zastygnie, bierzesz kominek przewraczasz do góry nogami i polewasz wrzątkiem, wyjmujesz zaschnety wosk,wkładasz do woreczka i odpalasz nowy zapach..a tamten se czeka na kiedystam...
dzięki za instrukcję

Cytat:
sie wcurwilam i juz napisalam w kilku miejscach-dzis kest ddd, wiec sie czailam zeby po polnocy pare rzeczy klepnac, wszystko przygotowałam logistycznie,no i se czekam a tu po północy perfumerie podniosły ceny flaszek. nie ma to jak sobie zrobic reklame i tak sie wypiac na klientów.
ja w kazym razie nie zamowie juz never w tych 3 o ktorychwiem na 100 proc ze tak zrobiły, na czarnaliste na forever idą

zdradzisz które to?

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 08:09   #4140
Redhaired Witch
Nindżopesz

Widzę, że Wizaż coś "poprawiał" i teraz trzeba się nakombinować żeby przejść do listy zasubskrybowanych wątków... Standardowe "ustawienia" zniknęły

Ad sinupret wosków jak to stoi cenowo? Może taką duperelę kupić teściowej... Po wiela jakiś niebrzydki kominek i ze trzy woski? I jakie zapachy uważacie za fajne ale nie niszowe?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości