|
|
#4111 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() 5. tak, ale w takich chwilach aż mi głupio Jak są święta to teściu z "teściową" dają sobie jakieś przemyślane, prawdziwie kupne prezenty firmowo zapakowane a nam te kolorowanki i kalendarzyki z gazet. Gdyby to był taki stajl typu "wszyscy dajemy sobie ręcznie robione wydmuszki i trąbki z rurki od papieru toaletowego" to ok, a tak to nie wiadomo czy się obłudnie cieszyć, czy chcą nas obrazić, czy co
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale nietopsza to rozpieszczacie sama bym chciala dostać taki zestaw ![]() a własnie sobie uswiadomilam ze mam 3 płyty z szantami co były do margaryny czy czegotam
|
|
|
#4113 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Też gdzieś mam! No, to teściu załatwiony A tak serio to mam zdobyczny prezent dla "teściowej" - perfumy Benettona. A za rok to już zamiast prezentów did będzie im malować "piękne" laurki |
|
|
|
|
#4114 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to chamsko robia fakt ,tzn troche rozumiem bo my sbe czasem tez tak dajemy, choc to zaden preznt, jak n ja sobie funduje flache to robie to w okolicy swiat zeby załuszyc sumienie i wkladam pod choinke , wiadomo ze i tak bym sobie ja kupila, TZu tez przewaznie daje perfumy, bo dostake flache na swieta i flache na urodziny i ma mu to starczyc na cały rok. perfumy dla niego sa tylko prezentowo, nie ma zmiłuj .ale! ale my te perfiumy i inne luksusu wkladamy se pod swoja prywatną choinke , a nie ze wieziemy do ludzi i dla nas perfiumy a dla didów 16sto kartkowy zeszyt w kratke ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- a tak z innej beczki to moj TZ dostał kiedys fajny prezent od klasy- bilety do opery. prezent super a wyszedł im taniej niz paczka spożywki z almy . fajne to jest uczucie jak widac ze ktos pomyślał, a nie odwalił prezent
|
|
|
#4115 | |||||
|
BAN stały
|
Co prawda innych piosenek nie znam, ale w tamtej przekonany byłem, że to Nosowska
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas składkowe prezenty zazwyczaj, albo każdy kupuje danej osobie coś, a potem wszystko wędruje do jednej torby (ale my nie wyjeżdżamy na święta do rodziny, więc problem prezentów dla 20 osób odpada) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Chciałem se kawy zrobić, ale ojciec szaleje w kuchni, więc strach wchodzić Poza tym wyglądam, jakbym sztachetą w twarz oberwał - czerwona pręga, odciśnięta od czegoś
|
|||||
|
|
|
#4116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starego nie zmienisz Cytat:
![]() Ten taki co chyba lubił przygody etc ![]() Cytat:
![]() Pięknym za nadobne ![]() Cytat:
2. Kapitalne, my tak teściom/rodzicom robimy co roku w grudniu wspólny prezent zrzutkowy - teżyk z bratem i dziewczyną i ja - dla wszystkich rodziców. Wychodzą wspólnie, zawozimy ich odwozimy. Dlatego pod choinką już ląduje zazwyczaj tylko czekoladka etc.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-01 o 13:36 |
||||
|
|
|
#4117 |
|
BAN stały
|
Chciałem Rysiowi obrożę założyć (przyszedł w sobotę rano z rozpiętą), ale patrzę teraz, a tam metalowa klamerka łącząca zapięcie z paskiem rozgięta, jakby ktoś na siłę ją szarpał i pomyślałem, że pewnie zahaczył o jakąś gałąź i próbował się uwolnić
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pod wielkim wrażeniem i zadowoleniem ![]() wszystko przychodzi co najmniej tak ładne jak na fotkach
|
#4119 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam wam powiedziec ze wychowuje dida na supernosa
, własciwie od urodzenia daje jej wszystko do wąchania i ona tak serio wącha, poruszajac przy tym nozdrzami
|
|
#4120 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może kup mu taką z bezpiecznym zapięciem albo gumianą, ale ta pierwsza chyba lepsza, u mnie Fruźka taką ma, a chopaki chadzają w gumianych dobry jak ja się cieszę, że prezentów kupować nie muszę ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Cytat:
, teraz mam 13 trochę tak, ale miło jej się słucha , na tyle miło, że nie przełączam kanału, a to w samochodzie i łazience wystarczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a podatnik płaci Cytat:
|
|
|
#4121 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja już nic nie mówię, ale rano siadł mi prąd.
No OK, żarówka poszła - to się wymieni przy świetle dziennym, czyli raczej w weekend - ale poszła i całość i raczej nie są to korki, bo zeszłam na dół i zmieniłam położenie przełącznika - i nic.Napisałam do tej jaśnie panienki, żeby zobaczyła o co kamon, ale trochę się boję do domu wracać - najbardziej tego, co zrobię z włosami? Bo zjeść i się umyć to mogę na pamięć, ale jak się położę z mokrą głową w tych +6 stopniach to przeziębienie murowane ![]() Prezentów też nie kupuję, nie mam komu.
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś frajda a kiedyś kto wie kto wie - może razem rozkręcicie jakąś niszę, wszak zawsze jest luka zapachowa.
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
Cytat:
jeden jutro odbieram - perfumy dla Śnieszki , dla małża jeszcze nic nie mam ale coś wymyślę , a fogle to kupujemy sobie prezent zbiorczy pt. odważnik 12 kg ogólnie problema nie ma ,bo święta spędzamy sobie we własnym gronie więc prezenty są spersonalizowane ![]() Tak myślałam czy tego Maubussina klikniętego nie włożyć sobie pod choinkę ale nie wytrzymię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
? ja wczoraj uszyłam prześcieradło ale strrrasznie bym chciała uszyć sobie jakąś rekonstrukcyjną suknię , łażę po blogach historyczno-modowych i okropnie żałuję że czasu nie mam na takie rzeczy ![]() Cytat:
2.o , to macie chyba tego samego informatyka co my u nas wszystko działa równie sprawnie , i w dodatku jak żółw na wstecznym pod górę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ramach walki z molami wywaliłam wczoraj na balkon małża buty z futerkiem we środku , jak dobrze zamarzną , żeby wyłącznie zwłoki się zostały ,potem je przelecę odkurzaczem fuble ![]() ciekawe , sms z iperfumuf do mnie dziś szedł równiutką godzinę wysłany przed drugą doszedł przed trzecią ![]() Koth dziś zjechał razem z kordłą na której spał z komody na doopsko , siadł , wystawił język i tak siedział z durnom minom macie mróz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-01 o 18:56 |
|
|
|
|
#4126 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad klusek śląskich z drobiem i gotowaną mafefkom
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Prowadzicie skład ze zbożem? Cytat:
![]() Nie chomąąąteeem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Już nigdy się Wam nie zwierzę... |
|||||||
|
|
|
#4127 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
macham z doła
i zza nowych pingli nie no, aż tak źle nie jest....... noski sobie w domku poprawiłam kombinerkami chlapnąwszy wcześniej 2 szociki malinówki przeleciałam ze dwie strony wstecz, nie mam weny, za to Redziowe historie prezentowe zrobiły mi poniedziałek
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4128 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i niestety spełnił się czarny sen mój, plastik odbił paszporta dziś rano we Warszawie i utkł na odprawie celnej 2* o taaaak regency suknia i na tem manekinie upinać, zszywać, dokładać 3* poszyłam jeszcze a od jutra nic, teżu idzie do robo, koniec urlopowania...
|
|
#4134 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.chomątem ??? pffff *foch jak stąd do Rawalpindi* - już jeżeli to harcapem !3.takiej drzewianej Cytat:
2.ooo taaaak , regency ![]() budrel no i kothuf mieć nie można do tego , pomijając stosowną ilość wolnego miejsca ![]() 3.pewnie tak fizaż nie chciał mnie zalogować
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
sama bym sobie nie kupila pewnie, ale jak dostałam to się delektuję
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() niestety tak Cytat:
![]() Mam pytanie o woski YC wrócił u mnie temat na tapetę ponieważ w Silesii otworzyli stoisko i zakupiliśmy z chuopem kominek oraz woski no i jestem zachwycona ogólnie bo pachną super, o wiele lepiej niż świeczki wrzuciliśmy jakąś 1/3 kostki do kominka i już tak od kilku wieczorów palimy i nadal pachnie i jeszcze jest ten wosk w kominku.... on się kiedyś "wypali"? czy przestanie pachnieć i trzeba będzie wymienić? Uświadomcie mnie
|
||||
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy moim różnorodnym guście musiałabym posiadać z 10 kominków, dlatego wolałam świeczki, ale ostatnio dałam sobie spokój z YC i innymi sztucznymi zapachami. Teraz tylko olejki eteryczne. Świeczki dopalam w WC, goście zachwyceni. Miałam wrażenie, nie wiem, może to schiza i zbieg okoliczności zwykły, że po paleniu wosków/świeczek tak mnie przyduszało, zatykało, zalepiało krtań Nie mogłam oddychać etc. Ciężko było mi złapać oddech, lepko w krtani, no nie wiem. Kilka razy tak miałąm, i za każdym razem po YC
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-01 o 23:59 |
|
|
|
|
#4137 | |||
|
BAN stały
|
Łeee!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Z cyklu "Laryngologia wczoraj a dziś", problem mam palący Otóż azaliż lewy migdał mój postanowił zastrajkować i od miesiąca jakoś produkuje (będzie na biało, bo to obrzydlistwo jest i fuj i w ogóle!) ropne grudki, gdzieś na granicy z językiem, więc wyczuwam jak jakieś ciało obce i często przy poruszaniu językiem intensywnym one się odłączają i mogę je we palce ująć (wyglądają jak kawałki niepołkniętego chleba, malutkie niczym główka od szpilki), a przy roztarciu we palcach śmierdzą gorzej, niż najstarsza padlina, albo woda we wazonie, taka nie zmieniana od 3 miesięcy W sumie to ja już wiem, co to jest (ach, ta błyskawiczna diagnoza przez wikipedię! ), ale czy sam antybiotyk w końskich dawkach pomoże, czy może samo płukanie nadmanganianem potasu, czy może w cholerę usunąć to cholerstwo?! |
|||
|
|
|
#4138 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
po pierwsze-kiedys sie wypali i wtedy trzeba wyrzucic. a po drugie nawiazujac do rejcz ktor mi sie nie zacytowała, to jak wosk zastygnie, bierzesz kominek przewraczasz do góry nogami i polewasz wrzątkiem, wyjmujesz zaschnety wosk,wkładasz do woreczka i odpalasz nowy zapach..a tamten se czeka na kiedystam... sie wcurwilam i juz napisalam w kilku miejscach-dzis kest ddd, wiec sie czailam zeby po polnocy pare rzeczy klepnac, wszystko przygotowałam logistycznie,no i se czekam a tu po północy perfumerie podniosły ceny flaszek. nie ma to jak sobie zrobic reklame i tak sie wypiac na klientów. ja w kazym razie nie zamowie juz never w tych 3 o ktorychwiem na 100 proc ze tak zrobiły, na czarnaliste na forever idą
|
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro da się wydłubać to zmienię jak mi sie znudzi Cytat:
Cytat:
![]() zdradzisz które to? Znad kawy |
|||
|
|
|
#4140 |
|
Nindżopesz
|
Widzę, że Wizaż coś "poprawiał" i teraz trzeba się nakombinować żeby przejść do listy zasubskrybowanych wątków... Standardowe "ustawienia" zniknęły
Ad sinupret wosków jak to stoi cenowo? Może taką duperelę kupić teściowej... Po wiela jakiś niebrzydki kominek i ze trzy woski? I jakie zapachy uważacie za fajne ale nie niszowe? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Najlepiej się ustawiła. 

Poza tym wyglądam, jakbym sztachetą w twarz oberwał - czerwona pręga, odciśnięta od czegoś 

Ale fajnie że ktoś blusa w Pl gra 

? ja wczoraj uszyłam prześcieradło

wrzuciliśmy jakąś 1/3 kostki do kominka i już tak od kilku wieczorów palimy i nadal pachnie i jeszcze jest ten wosk w kominku.... on się kiedyś "wypali"?
W sumie to ja już wiem, co to jest (ach, ta błyskawiczna diagnoza przez wikipedię!