|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Pewnie bliżej Możdżera etc. 2. No wiem wiem, wyście są przeciwnicy ciepłego piwa ![]() Ja dziś miałąm postanowienie nie wychodzić, i prawie się udało. Tak się moli przeraziłam, bo na kolejne kozaki nie mam, że na balkon wychyliłam trochi ciałą (rękę) wyrzucając 3 pary.
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Co do A: zamiast kolejnej tabletki wcinam po prostu więcej surowej marchewki, mając nadzieję, że to wystarczy... |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Taka Kashmina Intense, mniej cytrusowe ( chociaż czuć), mocno ziemiste, brudne, takie troche zwierzęce.... I teraz w Perfumesco są testery po 75 zl.... Obdrapany obcas dyskwalifikuje but. Tak samo jak nosek. Jeśli da sie to zapastować, tak żeby nie było widać, to noszę. Jak się nie da to wywalam bezlitośnie.... |
|
|
|
|
#4084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
co do tuniki to się domyśliłam , ostatnio widziałam pannę w wetach i krótkiej kurteczce ta Karola na pół podzielona ![]() Cytat:
Rojka lubię od zawsze, Brodki nie lubię ) i jeszcze ostatnio podoba mi się Mela K. i Przybysz i jeszcze pare innych
|
|
|
#4085 |
|
niecnotliwa dziewica
|
He,he,też zawsze zdejmuję kolczyki na tę okoliczność
![]() U mnie jest +6. W mieszkaniu. Ale wczoraj pozazdrościłam Redzi i umyłam okno w kuchni. A ze zniżek nie skorzystałam. Jaśnie Wielmożna Szefowa raczyła zapomnieć autoryzować przelewy na wynagrodzenia...
|
#4086 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pieeeeekne! oba! ![]() poprosze o take tylko za 10 procent ceny .poka co kupilas! wszystko!
|
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i najważniejsze - ja czuję wilgotny papier Na plus Cytat:
Mela IMO kopiuje nie tworzy a Przybysz bardzo |
||
|
|
|
#4088 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie ja pamietam ze mi badylami jechał,ale to było tyle lat temu ze teraz moge juz czuc to inaczej...bo zastanawiam sie czy tzu w ciemno nie brac. dzieki za cynk o perfumesco , a nie widzial ktos gdzie tanio lanvin rumeur? kupilam kiedys tesciowej po skrajnej tanioski-chyba 30 zł za 30 stke i sie wziełą zakochala w tym zapachu ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ja( znad depresji obiadowej) do dida starszego: -zrób prosze liste 10 dan obiadowych ktore lubisz... did- i te dania bedą takie zapętlone jak playlista na jutjubie? ![]() tekst 2 -TZ czyta didu małemu jakąs pierdołke -did starszy-weź jej poczytaj coś normalnego, Pana Tadeusza ,albo cos...
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie grzebiąc w odpadach można się pewnie natknąć na wiele takich cudów ![]() w cenie złomu, to będą jakieś grosze...
|
|
#4090 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Ale fajnie że ktoś blusa w Pl gra https://www.youtube.com/watch?v=bn4yvJtVnyw ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Ale fajnie że ktoś blusa w Pl gra https://www.youtube.com/watch?v=bn4yvJtVnyw
|
|
#4092 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Macie juz prezenty gwiazdkowe?
A moze jakies pomysly uniwersalne?
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Książki
|
#4094 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. nic specjalnego ale wszystko "potrzebne"... Szarą sukmanę, która ma w teorii maskować brzuch, czerń mi się troszku opatrzyła Czarną tunikę o tej samej funkcji, powinna mi sięgać do pół uda Prościutki choker A jeszcze chcę taki ło sweter: http://www.shwrm.pl/ona/odziez/swetr...ardigan-p.html Cytat:
|
||
|
|
|
#4095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w tym roku chyba znów nie będzie prezentów, bo będzie znowu Wigilia zbiorcza u moich rodziców z teściami moimi i teściami siostry, za dużo osób do obdarowywania więc odpuszczamy..... tylko chuopu coś kupię Cytat:
Dostałam od Siss na spóźniony prezent urodzinowy zestaw YR kandyzowana gruszka i faktycznie jest taki Poza tym limitowanka świąteczna z The Body Shopu glazurowane jabłko tez jest boska, kupiłam masełko i się zaśliniłam po użyciu |
||
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
A J Skubikowskiego czy to dla Was relikt przeszłości ?
https://www.youtube.com/watch?v=a3VR...iaOLNYUJOYcjEf
|
#4097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jakos lepiej pachną jak jest bardzo cieplo.... 2. 3. Cytat:
Ja sobie kliknęłam przy okazji zakupu Encre Noir Pink Sugar, tak mnie naszło na slodziaka
|
|||
|
|
|
#4098 | |||||
|
BAN stały
|
Nie oddawaj, bo będziesz żałować
![]() Budkę lubię, przekonałem się po wielu latach nielubienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja ją pomyliłem z Nosowską, gdy w radiu leciała (coś tam "namaluje myśl melodia...") ![]() Cytat:
Rumeur najtańszy na e-glamour znalazłem (jest na allegro jakiś za 69,99, ale z odpadającym atomkiem) ![]() A na mnie fajny jest, zielony i soczysty Odwieczny problem z ojcem
|
|||||
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie za bardzo
![]() Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w tym roku symbolicznie only - czyli tym co lubią woski zapachowe (bo ja jednak tego nie używam, więc już mam kupione) jakieś winko, lubiana kawa, brelok, krem do rąk, etc. etc. Taki podarek do 20 zł. Książki jednak za drogie są Dla nas of kors, bo jako pomysł - są uniwersalne. Odnośnie propozycji, to zazwyczaj staram się podsumować co kto lubi, co kogo jara. W ciągu roku notuję w smartfonie czego moi bliscy szukają, potrzebują, a potem weryfikuję czy już mają czy nie, i jeśli nei to heja prezencik gotowy, zazwyczaj urodzinowy zrzutkowy ale lista jest długa, mam w czym wybierać. Potem budżet dostosowuję. Moja Mam dostała kiedyś świetną szkatułę na biżu. Ona kocha biżu i jej się już w komodzie nie mieści, a szkatuła ozdabia przedpokój i mam się nią jara. Jest z plastiku co wygląda jak szare szkło. No ale takich rzeczy jest masa. Jak ktoś ma hopla jak ja - to herbaty, filiżanki, kubki, akcesoria do parzenia herbaty/ kawy dla kawoszy. Ktoś ma foto hopla - ramki, teraz każdy sklep ma Tesco, H&M. Ładny notes? Kalendarz - terminarz? Etui na cokolwiek. O właśnie - biżu dla kogoś kto nasza lubi etc. Zawieszka, bransoletka, kolczyki. Dla lubiących palić świeczki, woski - kominek, lampion, świecznik. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-01 o 11:40 |
||
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad spełniania się w weekend
już dawno tak dobrego nie miałam ![]() szyciowo Grysiu szyciowo się spełniam
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry całemu Baru
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Naszyjniki z apartu śliczne tylko... poza niebezpieczeństwem, o którym wspomniała Rejcz, nie będzie w szyję zimno?
|
|
#4104 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Należy na wierzch nałożyć ciepły kominek
|
#4105 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
swietne pomysły .zawsze mialam ptoblem z ojcem ale na szczescie zaczał uzywac kosmetyków i teraz sobie zazycza np krem pod oczy ![]() ja bym chciala z tym roku takie włąsnie drobne prezenty zrobic,ale nie wiem czy sie nie poobrażają? sęk w tym ze w swieta i okolicemamy do zrobienia 20 prezentów, w tym 3 małe didy ktorym przeciez nie dam gryzaka tylko trza sie szarpnąc. no wiec 20 prezentow po ok 50 zł to jest 1000 lekko licząc. zastanawiam sie czy nie słuszna byłaby idea zeby tylko dzieciom robic prezenty choinkowe , albo robic losowanie rodzinne i wtedy jedna osoba robi 1 prezent
|
|
|
#4106 |
|
Nindżopesz
|
Albo podłączyć to jakoś do prądu
![]() Wprowadzili nam w korporacji ( ) nowy system do rejestrowania pism wychodzących... Jeśli pismo dotyczy 2 lat trzeba je wprowadzić 24 razy itp. Ja właśnie od godziny tkwię nad jednym bo nie dość, że dotyczy półtora roku to jeszcze co chwilę mnie wywala - max dwie osoby naraz mogą na tym pracować żeby się nie wieszało ![]() Kto to napisał, chyba jakiś informatyk od systemów w PKW... W każdym razie ustrojstwo ma pomóc Izbie w weryfikacji naszej wydajności Oj będą zwolnienia bo wychodzi, że mamy normę jak US w Pipidowie Dolnym
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co mnie ostatnio zainspirowało - Empik. Zwłąszcza takie rzeczy co siedzą koło dekupaży. Drewniane cosie. Różniste. Gadżety, ozdoby etc ale przejdź się pomacać osobiście, w necie nie robi wrażenia. np http://www.empik.com/umyslowy-krach-...2554,zabawki-p choć osobiście spodobałą mi się taka gwieździsta Nie umiem znaleźć online. Mój Dedi miał np hopla na punkcie kalendarzy z malarstwem, sztuką. Może i obciach ale kurcze lubiliśmy to. Do dziś zawsze mam jakiś kalendarz ścienny z malarstwem, fotografią etc. Fajnym prezentem - acz nietanim, byłby gazetownik. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-01 o 12:19 |
|
|
|
|
#4108 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret prezentów ja mam łatwo - mojej rodzinie nie daję, oni nie dają mi.
Teścia i jego kobitę załatwiamy na zasadzie "co w domu zbywa" bo oni robią tak samo. Po dwóch latach dostawania kalendarzy z gazet i kubków będących dodatkiem do coli przestałam się przejmować i wymyślać - teraz więc dostają w spadku to, co ja dostanę nietrafionego od nietopsza ![]() TŻtowi daję rzeczy typu golf/plecak a on mi nic ![]() Nad nietopszem jest zawsze burza mózgów bo potrafi grymasić nad prezentem - jak dostanie książkę to kwęka, że znowu książka i mogliśmy się postarać albo że jakaś głupia; jak nie dostanie to marudzi, że chciałby książkę. Więc standardowy zestaw to od kilku lat jakaś niegłupia książka + coś z Douglasa czy innej Syfory + jakiś duperel do mieszkania. No a did dostaje od każdego po trochu, z tym że od teścia to co znajdą "na strychu" - np. zjechanego konika po dziadku, którego musiałam odmalować a i tak stoi za firanką żeby nie straszyć. Na urodziny dostała kolorowankę wyglądającą na najtańszą rzecz z papiernika pod blokiem ![]() W dziwną rodzinę się wdałam. |
|
|
|
#4109 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tylko nie wiem, czy podłączenie do prądu nie wpłynie jakoś negatywnie na fryzurę
![]() Cytat:
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. vide woski YC. Jakaś biżu - bo ja nie noszę. 3. ![]() 4. Królowa jest tylko jedna Najlepiej się ustawiła. ![]() 5. Didy cieszą się z wszystkiego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

i De Mono 

Że o interakcji z partnerem nie wspomnę. Ja nawet kolczyków już nie noszę bo kiedyś "w trakcie" wbiłam sobie je do tyłu głowy 

Na plus