Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27. - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 23:15   #3331
frykaseq
Raczkowanie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.

Zamowilam na cocolicie podklad i skorzystalam z opcji "dzien darmowej dostawy-przesylka pocztowa", bylo wyraznie napisane ze przy tej opcji przesylka jest za darmo, a mimo to naliczono mi ja i kwota do zaplaty jest wieksza. Co teraz? Przelac im tyle ile powinnam zaplacic? Napisac/zadzwonic jutro?
frykaseq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:18   #3332
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frykaseq Pokaż wiadomość
Zamowilam na cocolicie podklad i skorzystalam z opcji "dzien darmowej dostawy-przesylka pocztowa", bylo wyraznie napisane ze przy tej opcji przesylka jest za darmo, a mimo to naliczono mi ja i kwota do zaplaty jest wieksza. Co teraz? Przelac im tyle ile powinnam zaplacic? Napisac/zadzwonic jutro?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1646

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:18   #3333
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Z wątku o darmowej dostawie
Cytat:
cocolita.pl uwaga bo mają jakiś błąd i naliczają koszty przesyłki 9zł, ale już rozsyłają maile o tym by wpłacać sumy bez tych 9zł
Stary 2014-12-01, 23:18   #3334
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej to drugie. Może system im "nie zaskoczył" i dlatego nalicza się opłata. Na pewno nie płać pełnej kwoty.
Przed chwilą robiłam zakupy w innym sklepie i nie zapłaciłam za dostawę.

Ewentualnie anuluj zamówienie i spróbuj je złożyć za chwilę.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:19   #3335
frykaseq
Raczkowanie

Dziękuję bardzo
frykaseq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:23   #3336
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Upadł mi e-papieros na chodnik, guzik on-off normalnie działa, swieci sie, ale dymu ni chu-chu. Podejrzewam wiec, ze grzałka poszła? Naprawia mi na takim stoisku z e-papierosami? Jaki to moze być koszt?

Koszt grzałki to zalezy od modelu e papierosa. Przytrzymaj guzik i zobacz czy słyszysz skwierczenie grzałki, jesli nie to jej wina albo cos sie rozkręciło. Najlepiej jak rozkręcisz całego e papierosa, zobaczysz czy nic nie pękło, nie poluzowało sie i złożysz na nowo. Jesli nadal nie zadziała to idz na stoisko oni to sprawdza i jak bedzie trzeba to wymienią jakąś część no i znów - w zależności od modelu e papierosa jest różna cena. Sprawdź na początek czy grzalka pracuje.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:43   #3337
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Koszt grzałki to zalezy od modelu e papierosa. Przytrzymaj guzik i zobacz czy słyszysz skwierczenie grzałki, jesli nie to jej wina albo cos sie rozkręciło. Najlepiej jak rozkręcisz całego e papierosa, zobaczysz czy nic nie pękło, nie poluzowało sie i złożysz na nowo. Jesli nadal nie zadziała to idz na stoisko oni to sprawdza i jak bedzie trzeba to wymienią jakąś część no i znów - w zależności od modelu e papierosa jest różna cena. Sprawdź na początek czy grzalka pracuje.
Niestety nie skwierczy. Spróbuje rozkręcić, potem sie przejdę na stoisko.
Dzięki za odpowiedz :róża:
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 23:54   #3338
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie skwierczy. Spróbuje rozkręcić, potem sie przejdę na stoisko.
Dzięki za odpowiedz :róża:
grzalka to koszt 5 do 15 zl

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 00:32   #3339
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
grzalka to koszt 5 do 15 zl

Wyslane przez tapatalk 2

O, myślałam ze to bedzie droższa impreza, dzięki.
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 00:44   #3340
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jaka może być przyczyna, że strasznie plączą mi się włosy? I to nie, że są splątane i tyle, tylko robią mi się aż kołtuny, których nie mogę rozczesać
Uwielbiam chodzić w rozpuszczonych włosach, ale ostatnio już nie daję rady z tymi kołtunami.
Uprzedzając pytania: problem nie jest tylko od szalików i kołnierzy w kurtce, bo to samo dzieje mi się w pracy, gdzie nie chodzę w szaliku ani w kurtce

To, że jak mam rozpuszczone włosy, to bez szczotki nie wyjdę z domu i raz na jakiś czas muszę je przeczesać, bo się plączą, to już się przyzwyczaiłam, ale kurde, no nie takie kołtuny

Jak mogę sobie pomóc? Używam szamponu i maski (tej samej od dawna, która super wygładza). Po umyciu/wysuszeniu, bez problemu rozczesuję włosy, ale później jest dramat.
Może bardziej się elektryzują w tej chwili przez czapkę/szalik i zaczynają żyć swoim życiem? Spróbuj może zmienić ten szampon lidlowy, może częściowo to jego wina? Albo skoro odpuściłaś ostatnio z olejowaniem, a włosy były do tego przyzwyczajone wcześniej to może być kolejny powód. Bo jeśli chodzi o dietę to wiem, że dbasz, a zresztą to musiałyby chyba być całe tygodnie aby doprowadzić włosy do zniszczenia i wysuszenia poprzez niewłaściwą dietę..
Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
To jest chyba krem, o którym pisała Dotka90 kiedyś. Nie mogłam go znaleźć. Dziękuję
Nie ma sprawy Mi poleciła go dermatolog jakiś czas temu ale przyznam, że nie zdążyłam zastosować bo zamówiłam silniejsze kwasy. Tylko ja nie mam jakiejś wyjątkowo delikatnej cery więc działałam z silniejszym migdałem pod kątem przebarwień głównie.
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Laisla, spieniacza poszukaj w marketach albo sklepach z kawą
CzasKomety, a o jaki krem pytasz, bo nie doczytałam? Ja miałam ten z kwasem z Pharmacerisa, tylko 10%.[COLOR="Silver"]
(...)
Dziękuję

Właśnie spojrzałam na oba te kremy i ten 5% miał lepsze recenzje, poza tym chyba bardziej odpowiadałby ze względu na bardzo wrażliwą skórę Komety Zresztą najlepiej postarać się o próbki. Byłam dziś w aptece, szkoda, że nie zapytałam, czy w ogóle dysponują w takiej sytuacji.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 01:03   #3341
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Może bardziej się elektryzują w tej chwili przez czapkę/szalik i zaczynają żyć swoim życiem? Spróbuj może zmienić ten szampon lidlowy, może częściowo to jego wina? Albo skoro odpuściłaś ostatnio z olejowaniem, a włosy były do tego przyzwyczajone wcześniej to może być kolejny powód. Bo jeśli chodzi o dietę to wiem, że dbasz, a zresztą to musiałyby chyba być całe tygodnie aby doprowadzić włosy do zniszczenia i wysuszenia poprzez niewłaściwą dietę..

Nie ma sprawy Mi poleciła go dermatolog jakiś czas temu ale przyznam, że nie zdążyłam zastosować bo zamówiłam silniejsze kwasy. Tylko ja nie mam jakiejś wyjątkowo delikatnej cery więc działałam z silniejszym migdałem pod kątem przebarwień głównie.

Dziękuję

Właśnie spojrzałam na oba te kremy i ten 5% miał lepsze recenzje, poza tym chyba bardziej odpowiadałby ze względu na bardzo wrażliwą skórę Komety Zresztą najlepiej postarać się o próbki. Byłam dziś w aptece, szkoda, że nie zapytałam, czy w ogóle dysponują w takiej sytuacji.
Byłam dziś w osiedlowej aptece i nie mieli ani tego kremu, ani nic z kwasami. Pani mówiła, że ma kremy do cery trądzikowej, a ja nie wiem, czy takiego potrzebuje

Jakiś czas temu potrzebowałam próbki jakiegoś podkładu aptecznego, to babeczka powiedziała mi, że nie mają, a nawet jeśli, to ona może mi sprzedać, a nie dać
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 01:17   #3342
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś w osiedlowej aptece i nie mieli ani tego kremu, ani nic z kwasami. Pani mówiła, że ma kremy do cery trądzikowej, a ja nie wiem, czy takiego potrzebuje

Jakiś czas temu potrzebowałam próbki jakiegoś podkładu aptecznego, to babeczka powiedziała mi, że nie mają, a nawet jeśli, to ona może mi sprzedać, a nie dać
Powinnaś dostać w większych aptekach, tam gdzie mają stoisko Pharmaceris W Superpharm z tego, co pamiętam mają.

Nie powinna sprzedawać próbek Pewnie wystawiają na all

A co do ogrzewania mieszkania, to na przykład u mnie w tym roku jest zimniej bo wyprowadzili się sąsiedzi z mieszkania za ścianą więc wiadomo, zimniej..może u Ciebie także jest pusto obok? I wiesz, teraz oprócz mrozu mocno wieje, a to zawsze powoduje większe zimno. Od jutra ocieplenie idzie

Moje pytanie na dziś: Może ktoś choruje na niedoczynność tarczycy i może podpowiedzieć, czy wystarczy na początek, na pierwszą wizytę u endokrynologa mieć ze sobą badania TSH czy warto zrobić także FT 3 lub FT4..a może wszystkie trzy badania? Każde jest płatne ok 20zł więc wolałabym nie robić niepotrzebnie.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-12-02 o 01:20
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 05:50   #3343
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:

Moje pytanie na dziś: Może ktoś choruje na niedoczynność tarczycy i może podpowiedzieć, czy wystarczy na początek, na pierwszą wizytę u endokrynologa mieć ze sobą badania TSH czy warto zrobić także FT 3 lub FT4..a może wszystkie trzy badania? Każde jest płatne ok 20zł więc wolałabym nie robić niepotrzebnie.
najlepiej zrobić wszystkie 3 i mieć z bani. niektórym lekarzom wystarczy samo tsh i pod tym kątem dobierają leki (od takich lekarzy wiać czym prędzej).
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 06:11   #3344
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bumcykbajera21 Pokaż wiadomość
kupowała któraś z Was sukienkę na stronie sukienkowo.com? jak z jakością?
Ja kupowałam nie jest to droga kiecka na podszewce, ale wg mnie jakość jest ok, fajny materiał i nie dzieje się z nią nic (w sumie miałam ją 2 razy na weselach). Zbierałam za nią komplementy
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 06:38   #3345
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej zrobić wszystkie 3
Ja pisałam tutaj - ja mam TSH generalnie mieszczące się w normach, ale w odniesieniu do FT3, już nie, bo coś tam (nie pamiętam)
I mi endokrynolog powiedziała, że samo TSH nic by jej nie powiedziało, więc miałam TSH, FT3, FT4, anty-TG, anty-TPO i USG tarczycy

Co do włosów to właśnie nie elektryzują się wcale, chodzi o te kołtuny
Czapki nie noszę, szalik i tak pod kurtką
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 07:20   #3346
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Jak poradzić sobie z łamaniem się wlosow?
W końcu mam dłuższe niż za ramiona (najdłuższe sięgają do zapięcia stanika) a od paru miesięcy łamią się w ilościach hurtowych
nie masz innego wyjścia jak podciąć. złamanych i rozdwojonych włosów nie da się odbudować.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 07:22   #3347
khloe
Strzelaj lub emigruj!

dziewczyny pomóżcie bo kompletnie spanikowałam

myłam dzisiaj zęby i dokładnie je oglądałam i... zauważyłam,że górny ząb jest pęknięty- tzn zauważyłam na nim pęknięcie w postaci pionowej linii, która przebiega przez cały ząb wpadłam w panikę i sie popłakałam

nie wiem, czy miałam to wcześniej, czy dopiero teraz zauważyłam...

próbuję się dodzwonić do dentystki ale nie odbiera. Boje się jeść i pić, żeby mi sie ten ząb nie złamał

w załączeniu pzresyłam zdjecie który ząb mi pękł (zdjęcie z neta, to nie moje zęby!). PS. Jaka jest jego fachowa nazwa? jak bede dzwonić do dentyski chcę sprecyzować nazwę zęba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1024px-06-10-06smile.jpg (17,5 KB, 72 załadowań)

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko

Edytowane przez khloe
Czas edycji: 2014-12-02 o 07:26
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 08:10   #3348
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie bo kompletnie spanikowałam

myłam dzisiaj zęby i dokładnie je oglądałam i... zauważyłam,że górny ząb jest pęknięty- tzn zauważyłam na nim pęknięcie w postaci pionowej linii, która przebiega przez cały ząb wpadłam w panikę i sie popłakałam

nie wiem, czy miałam to wcześniej, czy dopiero teraz zauważyłam...

próbuję się dodzwonić do dentystki ale nie odbiera. Boje się jeść i pić, żeby mi sie ten ząb nie złamał

w załączeniu pzresyłam zdjecie który ząb mi pękł (zdjęcie z neta, to nie moje zęby!). PS. Jaka jest jego fachowa nazwa? jak bede dzwonić do dentyski chcę sprecyzować nazwę zęba...
Prawa górna jedynka To na pewno pęknięcie? Głębokie jest? Pić możesz, zjeść coś też na pewno, ale coś bez twardych rzeczy i tak rozgryza się wszystko bokiem.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 09:41   #3349
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Powinnaś dostać w większych aptekach, tam gdzie mają stoisko Pharmaceris W Superpharm z tego, co pamiętam mają.

Nie powinna sprzedawać próbek Pewnie wystawiają na all

A co do ogrzewania mieszkania, to na przykład u mnie w tym roku jest zimniej bo wyprowadzili się sąsiedzi z mieszkania za ścianą więc wiadomo, zimniej..może u Ciebie także jest pusto obok? I wiesz, teraz oprócz mrozu mocno wieje, a to zawsze powoduje większe zimno. Od jutra ocieplenie idzie

Byłam w osiedlówce, a do SP to cała wycieczka Ale podejdę przy okazji. Kojarzę, że Ziaja ma jakiś krem z kwasami. Ktoś coś?

Wiem, że nie powinna, dlatego sobie poszłam

Zrób trzy. Za FT3 i FT4 płaciłam nawet więcej niż 20 za jedno. Na TSH możesz dostać skierowanie od lekarza POZ.
Stary 2014-12-02, 09:42   #3350
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w osiedlówce, a do SP to cała wycieczka Ale podejdę przy okazji. Kojarzę, że Ziaja ma jakiś krem z kwasami. Ktoś coś?
Ziaja liście manuka krem na noc ma 3% kwasu migdałowego. O ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ym-na-noc.html

Stary 2014-12-02, 09:45   #3351
Friese
Zakorzenienie

Czy jest jakiś wątek na wizażu w któym są wypisane prezenty do kupienia dla TŻ, lub ogólnie dla mężczyzn?

Znalazłam te wątki ale tu jest tyle dyksusji ze mi cały dzień zajmie czytanie, a chcę wyłapać tylko te posty w których jest napisane co ktoś chce kupić / co kupił

Jaki prezent na Mikołajki/Boże Narodzenie ? - wątek zbiorczy 2007
Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III (1251 postów)
Prezent dla chłopaka (15 postów)
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 09:53   #3352
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Ziaja liście manuka krem na noc ma 3% kwasu migdałowego. O ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ym-na-noc.html

Recenzje bez szału.
Stary 2014-12-02, 09:56   #3353
kuki9
Zakorzenienie

Dzisiaj Dzień Darmowej Dostawy jakby ktoś nie pamiętał

A mam takie luźne pytanie, które mi przyszło do głowy po lekturze forum o perfumach (niektóre perfumerie podnoszą koszt towarów o kilka zł aby wyjść na swoje - według mnie nie fair) i lekturze fb strony DDD - uważacie, ze w takim dniu ustawianie kwoty minimalnego zamówienia jest ok?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

Recenzje bez szału.
Ale żeby zobaczyć czy kwas jest w ogóle dla Ciebie warto spróbować. Dla mnie jest on porównywalny z Pharmaceris 5% a o wiele tańszy.

Stary 2014-12-02, 10:00   #3354
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj Dzień Darmowej Dostawy jakby ktoś nie pamiętał

A mam takie luźne pytanie, które mi przyszło do głowy po lekturze forum o perfumach (niektóre perfumerie podnoszą koszt towarów o kilka zł aby wyjść na swoje - według mnie nie fair) i lekturze fb strony DDD - uważacie, ze w takim dniu ustawianie kwoty minimalnego zamówienia jest ok?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Ale żeby zobaczyć czy kwas jest w ogóle dla Ciebie warto spróbować. Dla mnie jest on porównywalny z Pharmaceris 5% a o wiele tańszy.
Nie, nie jest okej

O, taka opinia jest dla mnie cenna.
Stary 2014-12-02, 10:03   #3355
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie jest okej

O, taka opinia jest dla mnie cenna.
Zależy czego oczekujesz od tego kremu i nie wiem jaką masz cerę.

Jeśli liczysz na lekkie rozjaśnienie, może zwężenie porów to tak. Jeśli masz jakieś mocne przebarwienia potrądzikowe to radzę jednak kupić coś mocniejszego.

Stary 2014-12-02, 10:09   #3356
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Zależy czego oczekujesz od tego kremu i nie wiem jaką masz cerę.

Jeśli liczysz na lekkie rozjaśnienie, może zwężenie porów to tak. Jeśli masz jakieś mocne przebarwienia potrądzikowe to radzę jednak kupić coś mocniejszego.
Cera mieszana, nadwrażliwa (ale w miarę opanowana, kocham Cię Biodermo <3), skłonna do przesuszeń. Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby nie pojawiały się sporadyczne wypryski. Mam niejednolitą, taką mało gładką (nie wiem, jak to nazwać, nie mam trądziku, ale buzia nie jest gładka) cerę, ale nie wiem, czy rozjaśnienie coś tu pomoże ;noniewiem: W tamtym roku używałam Acne Dermu, ale to była droga przez mękę (aczkolwiek opłacalna bardzo).
Stary 2014-12-02, 10:33   #3357
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Prawa górna jedynka To na pewno pęknięcie? Głębokie jest? Pić możesz, zjeść coś też na pewno, ale coś bez twardych rzeczy i tak rozgryza się wszystko bokiem.

poweim tak- pęknięcie widoczne jest tylko, gdy maksymalnie zbliżę się do lusterka i skieruje na nie światło sztuczne. W świetle naturalnym tego nie widać....

znalazłam w necie zdjęcie ilustrujące mój problem. Mam takie pęknięcie jak zaznaczyłam w kółku (nawet widze ten sam ząb )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imp_n1_d.jpg (23,0 KB, 72 załadowań)

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 10:37   #3358
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Upadł mi e-papieros na chodnik, guzik on-off normalnie działa, swieci sie, ale dymu ni chu-chu. Podejrzewam wiec, ze grzałka poszła? Naprawia mi na takim stoisku z e-papierosami? Jaki to moze być koszt?
Zobacz czy pin baterii Ci nie wszedł za bardzo do środka, mi się kiedyś tak zrobiło pod wpływem uderzenia. Tam gdzie masz gwint baterii masz takie kółeczko w środku. Ono styka się z grzałka jak przykręcisz clearomizer. Spróbuj je podważyć czymś cienkim. Albo idź na stoisko, pracuję na takim i często przychodzą ludzie jak im się coś stanie sprawdzam wtedy bez problemu na innych częściach w czym jest problem, czasem wystarczy tylko coś dokrecic, czasem wymienić jakiś element. Ale to nie jest duży koszt, no chyba że bateria by Ci poszła ale nie sądzę
Stary 2014-12-02, 10:42   #3359
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Milion razy mi spadl epapieeos - zawsze grzalka do wymiany .. teraz staram sie aby nie upadal
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 11:25   #3360
No air
Zakorzenienie

Czy ktoś ma takie cudo jak Jewbone Up i wie jak to ugryźć?
Może być na priv.

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości