|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
|
|
|
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
u mnie cały czas zamówienie "w toku"
w ogóle zawsze ale to zawsze jak zapłacę przelewem to czekam dłużej, niż jak za pobraniem ![]() ![]() macie jakieś info co jest tym prezentem niespodzianką w grudniu? |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Moje też w toku drugi dzień...
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze zbyt wcześnie. Nowe prezenty są od wczoraj, wiec żadna paczka jeszcze nie zdążyła dojść. Sprawdzić też już nie można, zostają przypuszczenia. Wizażanki najczęściej obstawiają kremy przeciwzmarszczkowe...
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurzam się - mojego zamówienia z piątku nadal w historii nie mam, a na pytanie mailowe dostałam odpowiedź:
W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy. W odpowiedzi na Pani wiadomość informuję, iż ze względu na duże zainteresowanie ofertą z powodu dużej ilości zamówień, Pani zamówienie nie zostało jeszcze zarejestrowane na koncie. Wysyłają już listopadową niespodziankę-serum? Żałuję, że zapłaciłam z góry, już mi odeszła ochota na te perfumy za złotówkę
|
|
|
|
#2376 |
|
Amorito
|
Moje zamówienie też w toku, dostałam informacje na smsa
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
To jest taka opcja???? Rosiek informuje sms-em o statusie zamówienia??? Jak to ?
|
|
#2378 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Oj tak, zwłaszcza teraz
|
|
|
|
#2379 | |
|
Amorito
|
Cytat:
dostałam smsa "witaj uzytkownik inpost@yves-rocher.plwlasnie wyslal do Cb paczke o numerze 876554443333333333333" |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
Powiedzcie mi proszę, co jest niespodzianką urodzinową w stacjonarkach obecnie ?? dostałam dzisiaj ulotkę do skrzynki i nie wiem, czy ma sens w ogóle do stacjonarki iść
![]() ( Jeżeli była o tym mowa, to przepraszam, ale na 1 stronie nie znalazłam, a w YR nie robię zakupów od pół roku więc z wątkiem nie jestem na bieżąco )
|
|
|
|
#2382 | |
|
Amorito
|
Cytat:
![]() (: no tak to tez rozumiem. To jeden z smsów zamawiałam w sobotę |
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dostałam ulotkę na urodziny i ciekawa jestem co jest prezentem.
Edit:To super żel się zawsze przyda ![]() O jeszcze oferta urodzinowa z perfumami za zakup od 49 zł. Ale te perfumy mi się nie podobają i nie wiem czy można na coś zamienić.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez mgs127 Czas edycji: 2014-12-02 o 20:02 |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie ma na blankiecie informacji, że można wymienić na dowolny kosmetyk z Cennika Urody to raczej nie można Tylko napisz konkretnie co chcesz, najlepiej coś w stylu, że żadna woda nie przypadła Ci do gustu i czy mogłabyś w zamian wybrać wodę X.
|
|
#2385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dość, że nie dostałam mailem potwierdzenia zamówienia, to jeszcze nie ma go zarejestrowanego w systemie Chyba do nich zaraz napiszę maila, ciekawe co mi jutro odpiszą.
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
Dostalam wlasnie smsa, ze YR nadal moja paczke z presentem niespodzianka grudniowa
jutro pewno wieczorem bedzie w paczkomacie to napisze co jest ta wyczekiwana niespodzianka
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powąchałam od razu czerwone owoce-nie zamawiałam ich bo różne opinie były -bardzo mi się podobają a zapach kojarzy z owocowymi żelkami
|
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Podczytuje was od dłuższego czasu i popadłam w mały roszerowy nałóg, na szczęście mam z kim robić wspólne zamówienia Nazbierało mi się trochę kosmetyków, najchętniej pozbyła bym się serum i kremu intensywnie odbudowującego Riche Cream, mojej mamie niestety nie podeszły te produkty. Może któraś z was zechciała by się wynienić?
|
|
|
|
#2389 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Może któraś z was posiada na wymianę Misia czerwonego z 2013 oferty wysyłkowej (ten co w stacjonarce był szary)? Albo coś z poprzednich limitek PN (np Zielone jabłuszko z przed X lat dla siostry)?
(zapraszam na moje wątki w podpisie)
Edytowane przez L0wczyni Czas edycji: 2014-12-10 o 19:15 |
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wciąż nie mam zakładki o historii zamówienia
Napisałam do bok ale jeszcze nic się nie zmieniło Może jutro coś ruszy-zobaczymy.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś w nocy pokusiłam się o zamówienie serii gruszkowej, żel+balsam+woda 20ml z krokiem 3, więc tusz i krem aa global gratis, w sumie wyszło 62 zł z groszami. Już po południu dostałam esa, że paczka została wysłana, może jutro dojdzie, w końcu mam po sąsiedzku z magazynem YR
I na ten moment kończę z rosiem, może po nowym roku zrobię jakieś zapasy żeli i odżywki, jak się trafi dobry kod to dobiorę CuE, bo mi się spodobała miniaturka. Ja co prawda zamawiam dopiero od czerwca, ale już mi przeszedł ten szał na kody, gratisy i kombinowanie, jak tu najkorzystniej coś ugrać. Tym lepiej dla mojego studenckiego portfela. Nic nowego mnie jakoś szczególnie nie kusi, ceny też mimo wszystko nie powalają, mniejszy wybór niż w drogerii i większa szansa trafić na coś, co jednak nie przypadnie nam do gustu. Wolę w drogerii pomacać i powąchać. Edytowane przez zielonkava Czas edycji: 2014-12-02 o 22:48 |
|
|
|
#2393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
9pydcba06, na blankiecie nie ma możliwości zmiany prezentu ale może przez telefon przejdzie.
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Wtajemniczenie
|
co jest prezentem powitalnym przy krok1?
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Na pierwszej stronie wątku jest dużo ciekawych informacji, zapraszam do lektury
KROK1 - prezent niespodzianka (najczęściej - Elixir 7,9 krem młodości na dzień, skóra normalna i mieszana 40ml o wart. 129 zł lub Serum vegetal, krem pod oczy przywracający blask) + bezpłatna przesyłka od 59 zł |
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Taki sms dostałam:
"Ho ho ho! YVES ROCHER:PREZENT - ZLOTE LUSTERKO KIESZONKOWE dla pierwszych 3000 grzecznych Klientów. Zrob dowolny zakup do 7.12 z sms&karta. Szczegoly w sklepie"Tylko nóg nie połamcie
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mailing grudniowy zostanie nieruszony. _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

w ogóle zawsze ale to zawsze jak zapłacę przelewem to czekam dłużej, niż jak za pobraniem 

Tylko napisz konkretnie co chcesz, najlepiej coś w stylu, że żadna woda nie przypadła Ci do gustu i czy mogłabyś w zamian wybrać wodę X.

Nazbierało mi się trochę kosmetyków, najchętniej pozbyła bym się serum i kremu intensywnie odbudowującego Riche Cream, mojej mamie niestety nie podeszły te produkty. Może któraś z was zechciała by się wynienić?
Napisałam do bok ale jeszcze nic się nie zmieniło