Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-04, 08:44   #991
201606011622
Konto usunięte

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

hej
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 08:45   #992
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hej
Hej hej :-* jak się czujesz?

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 08:55   #993
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Hej hej :-* jak się czujesz?
czuję ruchy
dziś się czuję ok nawet troszkę głowa mnie boli ale to chyba z niewyspania.
dzięki, że pytasz, a co u Cb?

dziewczyny, co to znaczy ułożenie miednicowe?
Stary 2014-12-04, 08:55   #994
wik_and_ola
Zadomowienie

Zalamana, kciuki za wizytę.

Mania, super nocka, brawo! A glowa boli, bo pogoda się zmienia

Cloud, :glasiu :

God, o matko, współczuję tych problemów ze zdrowiem. Tez dopiero przeczytałam.
Stary 2014-12-04, 09:09   #995
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Kamel może wiecej odpoczywaj

Z tych nerw zjadlam 3 pierniczki
I jeszcze malz mnie wkurzyl bo jakims fochem o nic zarzucił. Zbuntowalam sie że lecia ciągle u nas mecze i nic innego a on ☠☠☠nal fochem.
W ogóle cos płakać mi sie chce
Ojjjj, ah te małże

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

zalamana daj znać jak po wizycie

Jul no to wesoła noc mieliście coś mu sie przestawilo heh.

Zuken to tylko mieć nadzieję że każde dziecko bedzie przewypialo nićmi jak wasze hehe.

Ją dzis spalam w salonie. Myślałam że bdzie mi tu wygodniej, ale widzę że nie ma różnicy więc będę dobra żona niech G sobie wybierze gdzie chce spać heh.

Zaraz jem śniadanko i będziemy z malzem do koleżanki. Mąż ma dziś i jutro wolne więc korzystamy po drodze jeszcze zajedziemy do ikei kupić jej kieliszki do wina bo sie przeprowadziła a ją tak nie umiem jechać na nowe z niczym heh. Od razu kupimy jeszcze kilka rzeczy do domu jak kosze na przewijak i ochraniacz na szczebelki
A na powrocie do galerii bo malz chce buty i bluzę i pasek

BuZiaki i miłego dnia
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Zalamana trzymam kciuki za wizyte.
Kamel za Twoja tez trzymam kciuki
Jul wspolczuje nieprzespanej nocy.
Mako ale zazdroszcze wypadu do ikei
U nas noc przespana. Byly dwie pobudki na karmienie. My jeszcze w lozku. Ale wstaje juz na sniadanko. Tez mi cos dzis glowa peka.
Współczuję bólu głowy

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Hej

Melduję się chora jak nie wiem co i do tego mąż też chory i bierze sobie wolne te 2 dni

God, teoretycznie karmię co 3 godziny, ale często ma tak, że chce po godzinie sobie pociumkać, czy po dwóch ogólnie od jakiegoś czasu mi już nie ulewa, więc jest dłużej najedzony. W nocy śpi 5 godzin, zje i idzie dalej spać na kolejne 3h. Ale z przedwczoraj na wczoraj spał prawie 9 godzin ciągiem tylko ja po 5h nie wytrzymałam i ściągnęłam mleko, bo by mnie rozsadziło.
Kurcze, niefajnie się u Ciebie porobiło kiedy idziesz do szpitala? Na ile dni?

Elfka, Maja widocznie powietrzem żyje, albo miłością

Kamel, kazda ciąża inna, ale jak Cię coś niepokoi, to może zadzwoń do swojego gina? teraz widzę, że jutro wizyta, to powiedz o wszystkim

Mako, ach te ciążowe humorki
Udanych zakupów

Załamana, powodzenia na wizycie

Jul, nieźle Was Bertuś zabawia w nocy
Zdrówka!

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 09:21   #996
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
czuję ruchy
dziś się czuję ok nawet troszkę głowa mnie boli ale to chyba z niewyspania.
dzięki, że pytasz, a co u Cb?

dziewczyny, co to znaczy ułożenie miednicowe?
dupką w dół

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 09:31   #997
wik_and_ola
Zadomowienie

Coś nie mogłam na gmaila załadować zdjęcia to ze swojej poczty wysłałam zdjęcie mojej kochanej okularnicy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 09:33   #998
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Coś nie mogłam na gmaila załadować zdjęcia to ze swojej poczty wysłałam zdjęcie mojej kochanej okularnicy
Widzialam, ale jej ładnie

Stary 2014-12-04, 09:38   #999
manieczka1
Zakorzenienie

Cloud zdrowka zycze
Ola super, ze ruchy juz czujesz niesmaowite uczucie nie?
God tez dopiero doczytalam o szpitalu. Mam nadzieje, ze szybko Ci to zalecza i bedzie dobrze.
Zaraz zerkne na poczte.
Chyba serio cos z pogoda jest nie tak.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Wik bardzo ładnie jej w okularkach
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 09:44   #1000
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Cloud zdrowka zycze
Ola super, ze ruchy juz czujesz niesmaowite uczucie nie?
God tez dopiero doczytalam o szpitalu. Mam nadzieje, ze szybko Ci to zalecza i bedzie dobrze.
Zaraz zerkne na poczte.
Chyba serio cos z pogoda jest nie tak.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Wik bardzo ładnie jej w okularkach
no takie dziwne... bardziej w dole brzucha
Stary 2014-12-04, 09:47   #1001
Elfka86
Zakorzenienie

moje dziecię dziś wstawało o 24 i o 4 z tym, że jak się obudziła o 4 to nie spała do 6 a ja razem z nią imprezę jej się zachciało robić a teraz mi tu leży i nogami kopie jak szalona a matka ledwo na oczy patrzy

God współczuję szpitala

zuken pewnie powoli jej zacznę coś dawać, ale raczej spokojnie z tym, nie pali mi się aż tak

Wik śliczna okularnica

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 09:55   #1002
wik_and_ola
Zadomowienie

Dzięki Na szczęście póki co bardzo chce nosić.

Elfka, współczuję nocnych harców, my juz parę takich przeżyliśmy i to o tej samej porze
Stary 2014-12-04, 10:38   #1003
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Współczuję nieprzespanych nocek

Ja naprawdę na jakiegoś śpiocha trafiłam U nas standard to spanie od 21 do 5-6 rano, je mleczko na śpiocha albo się wybudzi i idziemy spać jeszcze do 9
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 10:42   #1004
God Of War 20
Zakorzenienie

Hej. Moje dziecię wisi na cycu wiec mam chwilę.

Do szpitala tylko na sam zabieg zamrażania a to nie trwa długo. Problem w tym ze u nas tego nie robią i mogę jechać tam gdzie rodziłam. Ciężko się wybrać bo mąż teraz ciągle w pracy jakieś kursy ma i od rana do wieczora go nie ma.
Na samą myśl mi słabo ze znowu ktoś mi tam będzie grzebal i coś robił. No ale gin mówi ze po porodzie to najlepszy czas bo wtedy się najlepiej goi.

Oho juz mi się znowu dziecię przy cycku wkurza.
Stary 2014-12-04, 10:43   #1005
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć
Ja na szybko dziś.
Dziś synek się obudził o 2 w nocy i zaczął mocno wymiotować, musiałam wszystko zaprać bo było nawet na ścianie, łóżeczku, prześcieradle, kołdrze, piżamce i na nim ehhh. A rano przed przedszkolem prysznic musiałam mu zrobić.
Poszedł do przedszkola, mam nadzieję, że będzie się dobrze czuł, dziś mają Mikołajki i wyjście do Filharmonii. A ja idę się szykować na wizytę, boję się i nie chce mi się nigdzie wychodzić. Niech już będzie luty, lub chociaż połowa stycznia.

Cytat:
Zalamana trzymam kciuki za wizyte.
Kamel za Twoja tez trzymam kciuki
Jul wspolczuje nieprzespanej nocy.
Mako ale zazdroszcze wypadu do ikei
U nas noc przespana. Byly dwie pobudki na karmienie. My jeszcze w lozku. Ale wstaje juz na sniadanko. Tez mi cos dzis glowa peka.
Dziękuję
Oj głowa, mnie rzadko boli a jak już boli to od razu jakiś apap, mało cierpliwa jestem.

Cytat:
Hej

Melduję się chora jak nie wiem co i do tego mąż też chory i bierze sobie wolne te 2 dni

God, teoretycznie karmię co 3 godziny, ale często ma tak, że chce po godzinie sobie pociumkać, czy po dwóch ogólnie od jakiegoś czasu mi już nie ulewa, więc jest dłużej najedzony. W nocy śpi 5 godzin, zje i idzie dalej spać na kolejne 3h. Ale z przedwczoraj na wczoraj spał prawie 9 godzin ciągiem tylko ja po 5h nie wytrzymałam i ściągnęłam mleko, bo by mnie rozsadziło.
Kurcze, niefajnie się u Ciebie porobiło kiedy idziesz do szpitala? Na ile dni?

Elfka, Maja widocznie powietrzem żyje, albo miłością

Kamel, kazda ciąża inna, ale jak Cię coś niepokoi, to może zadzwoń do swojego gina? teraz widzę, że jutro wizyta, to powiedz o wszystkim

Mako, ach te ciążowe humorki
Udanych zakupów

Załamana, powodzenia na wizycie

Jul, nieźle Was Bertuś zabawia w nocy
Wiem dziś jej powiem, ogólnie to teraz jak siedzę to wydaje mi się, że brzuch mam już pod gardłem. A wieczorem też nisko. Ehhh

Zdrowiej

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 10:45   #1006
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Współczuję nieprzespanych nocek

Ja naprawdę na jakiegoś śpiocha trafiłam U nas standard to spanie od 21 do 5-6 rano, je mleczko na śpiocha albo się wybudzi i idziemy spać jeszcze do 9
Nie boisz się tak na śpiocha karmić ze się zakrztusi czy coś?
Stary 2014-12-04, 10:46   #1007
zubi89
Zakorzenienie

Witam się i ja

U nas też piękna nocki Maja zasnęła o 20:30 s obudziła się o 8!!! ostatnio tak pięknie śpi. Jedynie ja coś nie mogłam spać...

Czekam teraz na kuriera bo ma dla mnie ciuszki ze smyka a do paczkomat ma przyjść ta pościel ale to mąż po pracy odbierze.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 10:49   #1008
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Nie boisz się tak na śpiocha karmić ze się zakrztusi czy coś?
Nie Ona jak już się kręci to wtedy ją biorę i ładnie je Nawet oczu nie otworzy Zje całą butlę i śpi dalej

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

U nas też piękna nocki Maja zasnęła o 20:30 s obudziła się o 8!!! ostatnio tak pięknie śpi. Jedynie ja coś nie mogłam spać...

Czekam teraz na kuriera bo ma dla mnie ciuszki ze smyka a do paczkomat ma przyjść ta pościel ale to mąż po pracy odbierze.
Ja dzisiaj muszę jechać do Empiku bo zamówiłam kombinezon ze Smyka i przyszedł Chyba jeszcze coś zamówię na dniach
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 10:51   #1009
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Ja zamówiłam wczoraj albo przedwczoraj już nie pamietam i nie dostałam jeszcze info kiedy będzie do odbioru w Empiku. I czekam na komodę do mojego starego pokoju co remontowaliśmy, chcę tam powkładać pierwsze ubranka po porodzie bo tam będziemy przez kilka dni, rodzice będą mi pomagać Czekam już 12 dni...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 11:05   #1010
zubi89
Zakorzenienie

Zuken Kamel a ja zamowilam przez pocztę polska zapłaciłam za przesyłkę nie całe 5 zł a to się okazało ze wysłali mi kurierem

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Kamel to super ze będziecie mieli na początku pomoc

Stary 2014-12-04, 11:14   #1011
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Ona jak już się kręci to wtedy ją biorę i ładnie je Nawet oczu nie otworzy Zje całą butlę i śpi dalej

Ja dzisiaj muszę jechać do Empiku bo zamówiłam kombinezon ze Smyka i przyszedł Chyba jeszcze coś zamówię na dniach
To moja musi się całkiem obudzić żeby jeść. No ale już się przyzwyczaiłam.

My też musimy coś kupić ładnego małej na święta.
Stary 2014-12-04, 14:10   #1012
krusia83
Raczkowanie

Cześć

Ale szalejecie ostatnio z pisaniem, nie nadążam nadrabiać i czytam na raty

maniu Wituś też na początku malutko przybierał. Wagę urodzeniową odzyskał dopiero po 12 dniach. Ale później jak się rozpędził tak teraz już ponad 7kg waży.

Jul śliczna pościel. Mam pieluszki flanelowe z takim samym wzorem

zuken super, że macie szczepienie za sobą. My idziemy w poniedziałek.

A u nas młody dalej budzi się w nocy z płaczem kilka/kilkanaście razy. Do tego jeszcze w dzień cały czas marudzi, szarpie sobie dziąsełka, ślini się okrutnie i większość dnia na rączkach... Mam nadzieję, że wyjdą niedługo te ząbki ale na razie nic nie widać jeszcze, a to już tak 1,5 miesiąca trwa i coraz gorzej jest

I my też przechodzimy na mm. Mały od dłuższego czasu się nie najadał, do tego szarpał się strasznie i przez to jeszcze więcej powietrza łykał

W ogóle też skusiłam się na promocję w smyku i zamówiłam synkowi pajacyka z reniferkiem, bodziaka i mikołajową czapeczkę
Stary 2014-12-04, 14:56   #1013
cloud_on_sky
Rozeznanie

Mamusie kp jak długo podawać wit k + d? Na szczepieniu zapomniałam zapytać, a wczoraj to jakoś nie chciałam

27.08.2014 Oluś
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 15:02   #1014
zubi89
Zakorzenienie

Cloud ja nie kp ale kojarzę ze k do 3 m a d cały czas.

Dziewczyny ochraniacz i pościel super!! mam nadzieje że taka zostanie też po praniu.

Stary 2014-12-04, 15:51   #1015
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tez karmie na spiocha znaczy jak Alus sie krecic ok 4 zaczyna to wtedy ale rowniez nawet oczek nie otworzy

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cześć
Ja na szybko dziś.
Dziś synek się obudził o 2 w nocy i zaczął mocno wymiotować, musiałam wszystko zaprać bo było nawet na ścianie, łóżeczku, prześcieradle, kołdrze, piżamce i na nim ehhh. A rano przed przedszkolem prysznic musiałam mu zrobić.
Poszedł do przedszkola, mam nadzieję, że będzie się dobrze czuł, dziś mają Mikołajki i wyjście do Filharmonii. A ja idę się szykować na wizytę, boję się i nie chce mi się nigdzie wychodzić. Niech już będzie luty, lub chociaż połowa stycznia.

Dziękuję
Oj głowa, mnie rzadko boli a jak już boli to od razu jakiś apap, mało cierpliwa jestem.

Wiem dziś jej powiem, ogólnie to teraz jak siedzę to wydaje mi się, że brzuch mam już pod gardłem. A wieczorem też nisko. Ehhh

Zdrowiej
Kciuki za wizyte a do polowy stycznie szybciutko zleci i wszystko będzie dobrze

Zaraz wam napisze na poczte co po wizycie itp

A i dalam zdjecie

Stary 2014-12-04, 16:25   #1016
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Ja tez karmie na spiocha znaczy jak Alus sie krecic ok 4 zaczyna to wtedy ale rowniez nawet oczek nie otworzy

Kciuki za wizyte a do polowy stycznie szybciutko zleci i wszystko będzie dobrze

Zaraz wam napisze na poczte co po wizycie itp

A i dalam zdjecie
Zalamana a ty karmisz piersią czy butelką bo nie pamiętam

Mój rozdarciuch w końcu usnal i chwila spokoju. Zaraz mąż wróci to w końcu nie będę sama.
Stary 2014-12-04, 16:42   #1017
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Zalamana a ty karmisz piersią czy butelką bo nie pamiętam

Mój rozdarciuch w końcu usnal i chwila spokoju. Zaraz mąż wróci to w końcu nie będę sama.
Pół na pół

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 17:39   #1018
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ale pięknie jej w tych okularkach dobrze, że chce nosić
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
moje dziecię dziś wstawało o 24 i o 4 z tym, że jak się obudziła o 4 to nie spała do 6 a ja razem z nią imprezę jej się zachciało robić a teraz mi tu leży i nogami kopie jak szalona a matka ledwo na oczy patrzy

God współczuję szpitala

zuken pewnie powoli jej zacznę coś dawać, ale raczej spokojnie z tym, nie pali mi się aż tak

Wik śliczna okularnica
Dziś u nas w nocy to samo.

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Cześć

A u nas młody dalej budzi się w nocy z płaczem kilka/kilkanaście razy. Do tego jeszcze w dzień cały czas marudzi, szarpie sobie dziąsełka, ślini się okrutnie i większość dnia na rączkach... Mam nadzieję, że wyjdą niedługo te ząbki ale na razie nic nie widać jeszcze, a to już tak 1,5 miesiąca trwa i coraz gorzej jest

I my też przechodzimy na mm. Mały od dłuższego czasu się nie najadał, do tego szarpał się strasznie i przez to jeszcze więcej powietrza łykał

W ogóle też skusiłam się na promocję w smyku i zamówiłam synkowi pajacyka z reniferkiem, bodziaka i mikołajową czapeczkę
U nas było to samo, ale to wina ząbkowania. Dziecko zasysa i bolą dziąsełka. Normalne. U nas trwało to dwa i pół mięsiąca z szarpaniem przy cycu, też niejednokrotnie chciałam zrezygnować, teraz jest ok. Za szybko się poddałaś moim zdaniem.
Fakt, że przez smoczek szybciej będzie mu leciało, mniej się namęczy i szybciej zje bez takiego bólu. No ale, coś za coś.
Cytat:
Mamusie kp jak długo podawać wit k + d? Na szczepieniu zapomniałam zapytać, a wczoraj to jakoś nie chciałam
Wit d cały czas, wit.k odstawiasz po skończeniu 4 miesięcy.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Załamana - Aluś sobie siedzi tak na luzie super wygląda
A żelazo ma brać bo ma anemię? Jakie podajesz? Actiferol Start?
Edit : usunęłam wypowiedź, wszystko teraz rozumiem

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

A teraz co u nas:

Bertuś miał dziś tylko jedną drzemkę, którą wręcz na nim wymusiłam lulając go i bujając na wszelkie sposoby. Zasnął z wielkim płaczem i lamentem i spał dwie godziny (10:20 - 12:20). Od tej pory nie spał i ledwie udało mi się go przetrzymać do kąpieli. Padł o 18:00 po kąpieli i cycku i już wiem, że znów noc będzie przekichana. Nie mogę normalnie z niego. Coś mu się pomieszało.
Dziś miałam chwilę załamania, ale pozbierałam się i jest dobrze.

Idę się zaraz kąpać. Poleżę w wannie i zrelaksuję się no i wypiję melisę.
Muszę Wam napisać, że jestem wykończona. Odkąd się urodził nie przespał ani jednej nocy ciągiem. Ciągle się budzi i mam problem z uśpieniem go. Nie wiem co robię nie tak. Tłumaczę sobie, że od 3 miesiąca ciągle ząbkuje, wyjdzie jeden to drugi się wyrzyna i tak cały czas. Teraz też ma spuchnięte dziąsła, jest marudny chwilami, że mam ochotę uciec z domu Ma już tyle zębów
Musiałam się zwierzyć bo duszę to w sobie. Przepraszam, że smęcę.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Kamel - jak synek? Lepiej już, przeszło?

Pytanie mam do mamusiek. Przewijacie Maleństwa w nocy? Ile razy? Raz, dwa?

Wik
i Cloud - karmiąc w nocy piersią kładziecie dzieciątka do siebie do łóżka i na leżąco to robicie czy na siedząco? Lulacie przed odłożeniem do łóżeczka?

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

malinola - dołącz do nas. Już nie raz Cię przyłapuję na czytaniu naszego forum

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2014-12-04 o 18:17
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 18:02   #1019
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość

malinola - dołącz do nas. Już nie raz Cię przyłapuję na czytaniu naszego forum
Nas tu więcej podczytuje z ukrycia Tylko jakoś dzieciaczki nie chcą Nam w brzuszku zamieszkać, ale bardzo fajnie się Was czyta i miło wiedzieć co u dawnych staraczek

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-04, 18:16   #1020
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Nas tu więcej podczytuje z ukrycia Tylko jakoś dzieciaczki nie chcą Nam w brzuszku zamieszkać, ale bardzo fajnie się Was czyta i miło wiedzieć co u dawnych staraczek
Hej
Szkoda, że wątek staraczkowy się rozsypał. Lubiłam wiedzieć co u Was. A teraz nie wiadomo

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości