|
|
#4291 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Znad nowego gwiazdkowego prezentu od Mam - szalika Stradivariusowego. Będę modna, chyba juz po raz drugi a może nawet trzeci w życiu, bo w kratę. Nie jest to ASOS, bunkrów nie ma, nie z takego amteriału chciałam, ale na już potrzebny był, a milusie się kiedyś na spokojnie przypadkiem znajdzie Ale kij z szalikiem, ten Stradivariusowy zapaaaaaaaaaaaach. Siedze se i fonham
|
|
|
|
#4293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
2 Noooojest 3 OOooook kurde czemu .... BOJEEEESIEEEEE
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nie dajcie się zwieść zdjęciu w internecie. Na fotce, szal/chusta w sumie, jest wykonany CAŁKIEM z innego materiału. Kompletnie. Tak totalnie innego. A innych nie mieli, także to taka zmyła internetowa. Miałąm nie brać, ale chuopin mówi, że spoko wyglądam no i potrzebuję na już, mam korzystać, a na spokojnie szukać sobie swojego ideału. http://www.stradivarius.com/pl/pl/we...63&colorId=145
Chciałam trochę jasności i koloru, albowiem wszystko mam czarne, łaćznie z szalikami 2. Ja już wyczytałąm, że mają soniczną Taniej niż Philips, ale jednak Nie w tym życiu |
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 999 zł a ja za jednego zęba .... 4 5 Ale jakby był wycofywany to mus by był ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Fajny
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
moje tsh nadal spada chyba sie rozpędziło zanadto ![]() Cytat:
![]() sama bym chętnie sobie sprawiła, ale jednak wydatek spory, teraz inne są na tapecie, może kiedyś stanieją te szczoteczki ![]() Cytat:
szalki świetny Nie mam wody znowu (tzn ostatnio chyba jakoś we wrześniu nie było, ale wydaje mi sie ze dopiero co ) Awaria jakaś grubsza bo na całym osiedlu dedło, podobno do północy naprawią, ale kto ich tam wie
|
||
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi tam się szanela piąta już podoba
![]() Cytat:
![]() Tylko szczoteczki Kurde...nawet nie pomyślałam,zeby obejrzeć czy maja pasty ![]() Idę nadrobić.... Cytat:
|
||
|
|
|
#4298 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cała nadzieja w tym, że zapach już reformę przeszedł, może go w końcu wykastrowali, albo co? Miałem ja kiedyś próbkę od Sałaty (która się tak ad sinupret na SB wypięła ), no i... animalny zapach jednym słowem, spocony bóbr i te sprawy ![]() W tamtym podobno zęby niepotrzebne ![]() A Ty nie z Kato... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4299 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis na tych warsztatach
co prawda prawie nic sie nie dowiedzialam, bo juz wszystko wiedzialam to co mowili,ale sie tak nałądowałam pozytywna energia ze mnie do teraz nosi i bym cos pofociła a nie ma co bo obiekty spiom .straszne fajne dziewczyny był na tych warsztatach, takie w moim guście, jedna np bardzo w stylu redzi tylko w kolorach rudobrązowych. to naprawde budujace ze matka trójki dzieci w tym jedno nastoletnie moze wygladac na 20 lat i takoz sie ubierac i miec w głowie jakies pasje a nie tylko zyc od obiadu do wywiadówki itp i sie zastanawiac nad kolorem rolet do klasy dida .takze ten... women power i love kraków i robimy fale ![]() ad sinupret-nie wecie w ktorym marketonie maja moze czapeczki mikołajowe najlepeij w rozmiarze dzieciecym?
|
|
#4300 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4301 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Gryyyx!
Ujrzalam stolik Sie poplakalam ze smiechu Normalnie nie wierze ze cos takiego istnieje
|
|
#4302 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Zapach stradivariusowy Zawsze ale to zawsze jak jestem w jakiejs galeri to musze wlexc se wachnac..jestem chybauzalezniona...a najbardziej mnie wcurwia ze nie potrafie okreslic zadnych nut w tym zapachu, dla mnie on est takimorientalno syntetyczny, nowoczesny i tajemniczy ,pociagajacy.. Ktos potrafi go rozlozyc na jakies nuty?
|
|
|
#4304 |
|
BAN stały
|
Był już chyba fontek o zapachach w sklepach? Przynajmniej o Stradim, ale nadal nikt nic nie wie
![]() --- Sija |
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
no fłaśnie
chyba tylko u nas tak często, szczególnie w mojej dzielnicy na szczęście wróciła zanim poszłam spać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję ze pochwalisz się jak już pofocisz Znad kawy |
||
|
|
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nikt nie chciał ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() mieszkanie doktorka w starym szpitalu najlepsze ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() kumpela mnie chciała wcisnąć w prowadzenie czegoś takiego (w innym zakresie) w stowarzyszeniu dla matek... ![]() ale ja się w takim towarzystwie czuję jak z kosmosu w każdym w którym jeszcze nie wyprzedali, ale z różnych materiałów i z różnymi ozdobami, zazwyczaj badziewne z bardzo szerokim obwodem. kiedyś zapomniałam kupić i przez noc musiałam udziergać, taka rustykalna wyszła ![]() małą bo chintką rozmiarówkę na pewno ma aliexpress
|
|
#4307 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. chyba w Smyku są jakieś tanie. |
|
|
|
|
#4308 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Słuchajcie, mam pytanko kulinarne: zamarzła mi mianowicie oliwa w szafce znaczy, nie tak do końca zamarzła, raczej po prostu zgęstniała na amen i nijak jej z butelki nie wydobędę. A pytanie brzmi: czy jak ja postawię w gorącej wodzie to jej nie zaszkodzi? i czy mogę tak więcej niż raz, bo zapewne do kolejnego użycia znów skamienieje.....
|
|
#4309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
joł baru
[QUOTE=gryx82;49215148] Cała nadzieja w tym, że zapach już reformę przeszedł, może go w końcu wykastrowali, albo co? Miałem ja kiedyś próbkę od Sałaty (która się tak ad sinupret na SB wypięła ), no i... animalny zapach jednym słowem, spocony bóbr i te sprawy ![]() /QUOTE] O NOŁŁŁŁŁ niedobrze ... Jakoś inaczej sobie go wyobraziłam .... ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Co się stałosię , ja nie lekarz anie nie Parabel ale może coś dam radę ... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
#4311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A mnie od wczoraj bolą górna 1 i 2 ![]() Boję się. Cytat:
2. To jest masakra. Bezwodzie. ![]() Dzięki Cytat:
. Kształt chusty, kwadrat, ale można się owijać na kilka sposobów, daje radę , kryje uszy, kark, pół głowy, no słowem nada się. 2. Uff ![]() 3. Cytat:
Gratuluję naładowania. A ostatnie zdanie w całym tym kontekście Czekam na foto obiektów, można focić na śpiocha czyż nie? ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-05 o 10:49 |
||||
|
|
|
#4312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chuopin się zakochał. Cytat:
2. No chyba można, nie wiem na pewno, raczej do ciepłej może niż do wrzątku. Cytat:
O! Ciekawe, aż sobie testnę
|
|||
|
|
|
#4313 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
chodziło mi o to, czy oliwie to podgrzewanie nie zaszkodzi
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry 160.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-05 o 10:58 |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4316 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
to jak mi następnym razem przyjdzie do głowy użyć oliwy to podgrzeję ją przed użyciem na tyle, żeby się dała wylać z butelki. Wczoraj, nie ukrywam, doznałam lekkiego szoku ![]() Co on jemu robi w łoko...?
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
#4318 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No jasne, że możesz ją w gorącej wodzie ogrzać Meeelk! Mnie tam już na samym początku zabił civet Ale jest nadzieja, wnoszę po recenzjach na fragrantice (przeczytaj piątą od góry) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakaś nowa wystawa w MSN? Mają milijon włókien, które włażą nawet w mikroszczeliny, podobno
|
|||||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam zawsze było szkoda extra vergine, no i ma zbyt intensywny smak, ale na pomace często smażyłam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Taniej niż Philips, ale jednak

(tzn ostatnio chyba jakoś we wrześniu nie było, ale wydaje mi sie ze dopiero co 

znaczy, nie tak do końca zamarzła, raczej po prostu zgęstniała na amen i nijak jej z butelki nie wydobędę. A pytanie brzmi: czy jak ja postawię w gorącej wodzie to jej nie zaszkodzi? i czy mogę tak więcej niż raz, bo zapewne do kolejnego użycia znów skamienieje.....
A mnie od wczoraj bolą górna 1 i 2
To jest masakra. Bezwodzie. 
chodziło mi o to, czy oliwie to podgrzewanie nie zaszkodzi