Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-05, 10:55   #3871
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
To czekamy.....
Dziś koło Torimpa wszystko po 3 zł. A przed wczoraj widziałam dużo pięknych ubranek- mam nadzieje, że czekaja na mnie. Wczoraj dostawy były pod Maciejem.
u mnie kurier był 5 minut temu
hmmm... kusisz tymi lumpkami czemu nie mam samochodu Pod Macieja to ja już rzadko jeżdżę, bo rzadko kiedy udaje mi się tam coś dostać. Ale bardzo lubię tego obok Torimpa i tego przy deptaku polubiłam a kiedy są dostawy w tym obok Torimpa?
Życzę udanych łowów
a kupony z all są na wszystko: -10zł przy zakupach za 50.

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej KochaNe

Nie stresuj sie waga zleci. Dla poprawy humoru obiecałam że wkleje ok.świąt moje foto mamusi xxl to z pewnoscia przy mnie jestes mini kruszynka
Ja wiem że jestem olbrzymia. I mówie to szczerze, wy chudzinki jak nic u mniejuż 105kg.
Jedynie nerwa mam na spodnie. Bo już prosi sie by nowe kupic. A nie ma nic na mnie
A kg mam w
Schudnie sie mówie WAM

Kinkamożna jesc dzien przed badaniem z rozsadkiem. A słodychy najlepiej unikqc dzien przedbadaniem i nie najadac sie na noc. Mi tak mówili

A którejs z Was ginka powiedziała by badania na HIV nie robic??? bo moja powiedziała że nie musze

Jedynie na własną reke powtórze toxo igm
ja na hiv robiłam na początku ciąży i mam nadzieję, że nie będę musiała już tego powtarzać, bo drogie było

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:02   #3872
kasia.
Rozeznanie

Hej dzieweczki

Co do glukozy to zależy od lekarza jak zleci, ja dostaje badania na takim blankiecie i tam są różne opcje do wyboru. Sama miałam w tej ciąży 2 takie badania na początku ciąży (wtedy 3 kłucia) i w pon (już 2)
A ostatnio jak poszłam na glukoze to zapomniałam zabrać jej z domu i kupiłam w aptece drugą. Następnego dnia jak byłam u lekarza na omówienie wyników to dałam mu tą glukozę bo po co mi ona, a on do mnie przerażony: "To tego tak dużo trzeba wypić?"

mordka piękny brzucholek i pępek

A ja mam zakręcony czas bo remoncik w pokoju małej robimy (malowanie i zmieniamy drzwi na przesuwne) , więc sprzątam co chwilę i takie tam

kasia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:05   #3873
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
u mnie kurier był 5 minut temu
hmmm... kusisz tymi lumpkami czemu nie mam samochodu Pod Macieja to ja już rzadko jeżdżę, bo rzadko kiedy udaje mi się tam coś dostać. Ale bardzo lubię tego obok Torimpa i tego przy deptaku polubiłam a kiedy są dostawy w tym obok Torimpa?
Życzę udanych łowów
a kupony z all są na wszystko: -10zł przy zakupach za 50.

ja na hiv robiłam na początku ciąży i mam nadzieję, że nie będę musiała już tego powtarzać, bo drogie było
To fakt. Ja pod Maciejem też daaaawno nic nie kupiłam. A koło Torimpa dostawy sa w niedziele.
To pewnie kurier jedzie teraz do mnie. Między 11-13 ma być:/

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Eee -10 zł to nie za dużo.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:09   #3874
gosiaczek221
Raczkowanie

Hej Mamusie witam się przed południem. Dopiero wstałam i w końcu chyba się wyspałam zaraz lecę się ogarnąć i do gina po zwolnienie lecę, od dziś leniuchuję . Ale tak mi się nie chce z domu ruszać że szok, na dworze -6 i wiatr brrrr a kurtkę mam cieńszą i zimno będzie Jakie macie pomysły na obiad??

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:10   #3875
mkluke
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny

Nie odzywałam się dość długo, bo od poniedziałku spędzam czas w łóżku i to straszne choróbsko, które się do mnie przypałętało, nie chce sobie pójść a więc leżę... Przeszłam już ból gardła, katar, teraz dostałam kaszel i chrypkę... mam nadzieję, że to już ostatni etap...

Wczoraj mam wizytę - szyjka nadal krótka i mam leżeć (ale mi nowina ), dodatkowo ostatnio miałam robione dwa usg, jedno prywatnie, drugie na kasę i lekarz stwierdził, że są zbyt duże rozbieżności i dostałam skierowanie do szpitala... Po niedzieli dla urozmaicenia poleżę sobie z 3 dni w szpitalu... ehh... szkoda gadać...

Lecę Was nadrabiać - prawie 30 stron, więc nie wiem czy dam radę, ale spróbuję...
Miłego dnia życzę
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:14   #3876
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny

Nie odzywałam się dość długo, bo od poniedziałku spędzam czas w łóżku i to straszne choróbsko, które się do mnie przypałętało, nie chce sobie pójść a więc leżę... Przeszłam już ból gardła, katar, teraz dostałam kaszel i chrypkę... mam nadzieję, że to już ostatni etap...

Wczoraj mam wizytę - szyjka nadal krótka i mam leżeć (ale mi nowina ), dodatkowo ostatnio miałam robione dwa usg, jedno prywatnie, drugie na kasę i lekarz stwierdził, że są zbyt duże rozbieżności i dostałam skierowanie do szpitala... Po niedzieli dla urozmaicenia poleżę sobie z 3 dni w szpitalu... ehh... szkoda gadać...

Lecę Was nadrabiać - prawie 30 stron, więc nie wiem czy dam radę, ale spróbuję...
Miłego dnia życzę
Zdrówka.
Szpitalem sie nie przejmuj, poleżysz zobaczysz co i jak. Zobaczysz jakie sa położne. Wszystko będzie dobrze.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-12-05, 11:14   #3877
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
mnie wczoraj w nocy tak moja Bunia nakopała że myślałam że mi brzuch pęknie ja nie chce żeby to bolaaało, a było tak milusio, takie muśnięcia niczym skrzydełka motylka ^^ skąd taka moc z jednego kg?

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

ja "wciągałam" mroźny zapaszek z mentalowego sztyfcika, lekko pomagało, ale bez szału poza tym inhalacje możesz robić z soli fizjologicznej ewentualnie morskiej, chyba że krople do nosa takie dla dzieci od 3 miesiąca życia

a mi wczoraj internet padł a teraz TŻa wyprawiłam do pracy i nadrobiłam was bo już chyba wyspana jestem dopiero po 6 a ja już po obfitym śniadanku, taaaaaaaaaaaaaaka głodna jestem jak wieczorem kolacji nie zjem że szoook

a te buciki ff przecuudne, chyba zrobie z mojej Fasolki chłopiarkę hahaha
Ja buciki też bym wciągnęła- za 7zł?? extra są
Zrobiłam ponownie inhalację, tym razem sól+ rumianek.
Strasznie długo trwa proces "odtykania". Minęło chyba z 25 min od inhalacji i dopiero jakieś powietrze do nosa się dostaje

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle dzieńdoberek dziewczęta
Ja wczoraj miałam dzień nerwa! Zepsuło mi się nowe żelazko przy prasowaniu dzieciowych rzeczy, zaczęło pluć brązową parą i oczywiście robić plamy. Myślałam,że się zapłaczę wzięłam stare a z niego zaczął się sypać kamień
Wiecie jak odkamienić żelazko?

Tout-petit ja tak mam od początku ciąży. Woda morska to mój przyjaciel i się z nią nie rozstaję.
Oj.. spróbuj tego sposobu: http://niebalaganka.pl/odkamienianie...ymi-sposobami/ mi kiedyś pomógł.
Biedne ciusszki

Wodę morską stosujesz jako spray do nosa?

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ja od jakiegos czasu mam krew w nosie , smarkam rano do chusteczki czy w ciagu dnia to widze tego sporo..... I czuje ze mam wysuszony caly nos od wewntarz, przeszkadza jak diabli, ale co ja moge z poczatku ciazy caly czas meczyl mnie katar tak za darmo prawie caly pierwszy trymestr
Krew z nosa też jest efektem tego, co wcześniej pisałam.. aj my biedne. I niech mi kiedyś córa powie "nienawidzę cię mamo".

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

W takim razie widzę, że to powszechniejsze zjawisko
Mnie na suchość w nosie pomogło założenie nawilżacza powietrza na kaloryfer bo jak 2 tygodnie temu zaczęliśmy grzać to była tragedia.
Ale za każdym razem po przebudzeniu czuję, że mam wszystko przytkane, mija dopiero w ciągu dnia jak się rozruszam.
Krew to już standardowy widok, na szczęście rutinoscorbin mnie wzmocnił i już nie leci mi po parę minut

Ja się staram podejść do tego na spokojnie, miliony kobiet na świecie sobie dały radę z wydaniem na świat potomka i po to mamy tak wszystko zorganizowane 'na dole', żeby być w stanie to zrobić
Nie mogę się doczekać porodu póki co z jednego powodu poza zobaczeniem dziecka - żeby zobaczyć czy to naprawdę boli tak bardzo jak mówią

Ja też nie mogę doczekać się porodu chociazby też z tego względu, że wreszcie siostra z mamą przyjadą do mnie pierwszy raz odkąd tu mieszkam...)) Jesteśmy dość daleko od siebie i tylko ja mogłam sobie pozwalać na jeżdżenie do nich. One wiecznie zapracowane

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
kochana a już miałam pytać o Ciebie, bo wydawało mi się, że już długo Cie nie było dobrze, że jesteś
co do zapchanego nosa, to widziałam, że już dziewczyny pisały, ale polecam inhalację, lub bardzo możliwe, że jest to związane z tym, że jest za sucho w pomieszczeniu, u mnie jak TŻ rozkręcił jednej nocy kaloryfery na maxa to nie mogłam spać pół nocy

ja witam się z Wami w 28 tygodniu i III trymestrze aaa już "tylko 3 miesiące
nawet pogoda za oknem nie zepsuje mi dzisiaj humoru
Kochana dziękuję Ci, że o mnie pamiętałaś
U mnie to jest na zasadzie: wpadam, piszę, czytam, lecę dalej, wpadam, czytam, piszę, znów lecę i tak w kółko

Gratulacje III trymestru!!

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:16   #3878
EdithS
Zadomowienie

Dziewczyny napiszę Wam, jaką informację dostałam, nie chcę siać paniki i wiem, że w necie nie ma informacji żadnych, ale wolę dmuchać na zimne, najwyżej posądzicie mnie o głupie plotki, zdrowie najważniejsze, więc się ośmielę.

Mój mąż dzwonił z pracy, że ich dyrektor nie pozwala im wychodzić na dwór i otwierać okien, bo dostał informację na maila od kolegi z wojska, że jednak dziś w nocy doszło do wybuchu elektrowni atomowej na Ukrainie i między 11-13 ma przechodzić chmura skażenia przez Polskę.

Tak jak pisałam, nie wiem na ile to informacje prawdziwe, ale co nam szkodzi się zabezpieczyć i pozostać w domu przez te 2h.
Powiadomiłam właśnie moje siostry i jedna oddzwoniła, że do szkół dzieci też poszedł taki mail, że dzieci mają zostać w budynku.

Wolałabym żeby to nie była prawda. Ale nie ma co lekceważyć takich informacji.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:17   #3879
asiulek8
Wtajemniczenie

Witam się

Od dzisiaj zostaje już tylko 100 dni

Jutro z rana lecę na glukozę. Zadzwoniłam do lekarza i pytam się co mam wziąć ze sobą i usłyszałam "grubą książkę"

Lecę nadrabiać

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:21   #3880
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was dziewczyny

Miłego dnia życzę
Biedulko, trzymaj się, dni zlecą szybko, a jednak lepiej szpital i bezpieczeństwo, sama o tym wiem
Stary 2014-12-05, 11:24   #3881
Lila_17
Rozeznanie

Och posprzątałam mieszkanko, koleżanka ma wpaść o 12, zdążyłam zrobić nawet zdjęcia moich wczorajszych zakupów
1- zakup dla nowonarodzonej Michasi
2,3- lumpek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1493.jpg (79,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1494.jpg (98,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1495.jpg (88,6 KB, 20 załadowań)
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:25   #3882
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt. Ja pod Maciejem też daaaawno nic nie kupiłam. A koło Torimpa dostawy sa w niedziele.
To pewnie kurier jedzie teraz do mnie. Między 11-13 ma być:/

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Eee -10 zł to nie za dużo.
Coś mi tekst przeskoczył, jest -20 oczywiście, tak jak zawsze to chyba pojadę we wtorek przy okazji wizyty u fryzjera

Stary 2014-12-05, 11:27   #3883
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dziewczyny napiszę Wam, jaką informację dostałam, nie chcę siać paniki i wiem, że w necie nie ma informacji żadnych, ale wolę dmuchać na zimne, najwyżej posądzicie mnie o głupie plotki, zdrowie najważniejsze, więc się ośmielę.

Mój mąż dzwonił z pracy, że ich dyrektor nie pozwala im wychodzić na dwór i otwierać okien, bo dostał informację na maila od kolegi z wojska, że jednak dziś w nocy doszło do wybuchu elektrowni atomowej na Ukrainie i między 11-13 ma przechodzić chmura skażenia przez Polskę.

Tak jak pisałam, nie wiem na ile to informacje prawdziwe, ale co nam szkodzi się zabezpieczyć i pozostać w domu przez te 2h.
Powiadomiłam właśnie moje siostry i jedna oddzwoniła, że do szkół dzieci też poszedł taki mail, że dzieci mają zostać w budynku.

o fuck...ciekawe czemu nie ma nic na ten temat w internecie??
Stary 2014-12-05, 11:30   #3884
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam się

Od dzisiaj zostaje już tylko 100 dni

Jutro z rana lecę na glukozę. Zadzwoniłam do lekarza i pytam się co mam wziąć ze sobą i usłyszałam "grubą książkę"

Lecę nadrabiać
Mi wystarczył telefon z wizażem
Cytat:
Coś mi tekst przeskoczył, jest -20 oczywiście, tak jak zawsze to chyba pojadę we wtorek przy okazji wizyty u fryzjera
A gdzie do fryzjera przyjeżdżasz?
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-12-05, 11:30   #3885
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was dziewczyny

Miłego dnia życzę
Zdrówka
Cytat:

słyszałam wczoraj coś jakiejś elektrowni właśnie, ale tam mówili że niby wszystko jest ok. Ja się nigdzie nie ruszam na wszelki wypadek, ale myślę że gdyby naprawdę istniało jakieś realne zagrożenie, to by wszędzie o tym mówili, radio, telewizja, jakiś alarm w mieście powtórka z czarnobyla? : pala:

Stary 2014-12-05, 11:31   #3886
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
o fuck...ciekawe czemu nie ma nic na ten temat w internecie??
no nie wiem właśnie wolałabym żeby to nie była prawda
Stary 2014-12-05, 11:35   #3887
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Och posprzątałam mieszkanko, koleżanka ma wpaść o 12, zdążyłam zrobić nawet zdjęcia moich wczorajszych zakupów
1- zakup dla nowonarodzonej Michasi
2,3- lumpek
Piękne zakupy
Cytat:
Mi wystarczył telefon z wizażem

A gdzie do fryzjera przyjeżdżasz?
Moja przyjaciółka ma salon obok torimpexu, ale tego w pobliżu dużego, białego kościoła (M. Kolbego). I ja tam jeżdżę do niej często na ploty, a potem razem jedziemy na lumpa

Stary 2014-12-05, 11:35   #3888
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Zdrówka

słyszałam wczoraj coś jakiejś elektrowni właśnie, ale tam mówili że niby wszystko jest ok. Ja się nigdzie nie ruszam na wszelki wypadek, ale myślę że gdyby naprawdę istniało jakieś realne zagrożenie, to by wszędzie o tym mówili, radio, telewizja, jakiś alarm w mieście powtórka z czarnobyla? : pala:
też właśnie słyszałam, że kilka dni temu niby sytuację opanowali. Ale trochę się nakręciłam, przez to, że u mojego męża w pracy naprawdę poważnie podeszli do tych informacji i jeszcze siostra, która pracuje w szpitalu też takie info dostała
oby to nie była powtórka z Czarnobyla, moja mama była ze mną wtedy w ciąży i nie było kolorowo...
także mam głęboką nadzieję, że to tylko plotki, oby
Stary 2014-12-05, 11:35   #3889
Lila_17
Rozeznanie

Chyba przegapiłam, ale ma któraś z Was sprawdzone pieluszki tetrowe (białe, kolorowe) z allegro? Bo ja śliczne widziałam w smyku w takiej paczuszce plus skarpetki, ale 50zł
Stary 2014-12-05, 11:36   #3890
87marta78
Zadomowienie

Witajcie
Ale mam dziś ciężkie powieki :/ Nic mi się nie chce, a muszę isć do sklepu i zrobić obiad dla TŻ. Obiady robię tylko dla niego, dla mnie mogło by ich nie być. Od jakiegoś roku nie jem ich już - no chyba, że idziemy w niedzielę do teściów, to nie wypada żebym nie jadła.
Wczoraj byłam na usunięciu kamienia nazębnego ( teraz bolą mnie zęby, więc o jedzeniu nawet mi się mysleć nie chce) , ale jestem szczęśliwa, że zakończyłam leczenie
Malutka dzisiaj podskakuje sobie od rana A zostało mi tylko 86 dni
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:37   #3891
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
też właśnie słyszałam, że kilka dni temu niby sytuację opanowali. Ale trochę się nakręciłam, przez to, że u mojego męża w pracy naprawdę poważnie podeszli do tych informacji i jeszcze siostra, która pracuje w szpitalu też takie info dostała
oby to nie była powtórka z Czarnobyla, moja mama była ze mną wtedy w ciąży i nie było kolorowo...
także mam głęboką nadzieję, że to tylko plotki, oby
Oby to i tym razem była nieprawda, bo taka informacja kiedyś już się pojawiła, koleżanka z Kielc do mnie dzwoniła, ale później wszystko okazało się na szczęście nieprawdą, tym razem oby też tak było.
Stary 2014-12-05, 11:38   #3892
asiulek8
Wtajemniczenie

nouvelle2 - Ty zamawiałaś tę lampkę zajączka? Bo pisałaś, że kurier był. Jak tak to jak jakościowo to wygląda?

Ja mam nadzieję, że to z tą elektrownią to są tylko środki ostrożności i że żadnego wybuchu nie było...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 11:39   #3893
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Piękne zakupy

Moja przyjaciółka ma salon obok torimpexu, ale tego w pobliżu dużego, białego kościoła (M. Kolbego). I ja tam jeżdżę do niej często na ploty, a potem razem jedziemy na lumpa
Na I Rubinkowie.
Ja mam fryzjera na małachowskiego. Też trzeba by sie niedługo wybrać
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-12-05, 11:41   #3894
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Piękne zakupy

Dzięki najlepsze, że koszt prezentu (h&m) to połowa wydatku z lumpka, a ile więcej i sporo jest z nexta, h&m, teraz to czekam tylko na okazje:P
Stary 2014-12-05, 11:45   #3895
smv
Zakorzenienie

Na TVN 24 zero informacji wiec chyba ok..
Stary 2014-12-05, 11:47   #3896
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Hmmm, obiadu nie mam ale mam pół blaszki karpatki to tż powinien być zadowolony.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-12-05, 11:48   #3897
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm, obiadu nie mam ale mam pół blaszki karpatki to tż powinien być zadowolony.
ja bym była przeszczęśliwa!!!!
Stary 2014-12-05, 11:51   #3898
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też...pół blaszki karpatki
Stary 2014-12-05, 11:55   #3899
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ja też...pół blaszki karpatki
Haha! Bym wam wysłała po kawałku ale pewnie nic nie zostanie
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-12-05, 11:56   #3900
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
nouvelle2 - Ty zamawiałaś tę lampkę zajączka? Bo pisałaś, że kurier był. Jak tak to jak jakościowo to wygląda?

Ja mam nadzieję, że to z tą elektrownią to są tylko środki ostrożności i że żadnego wybuchu nie było...
tak, to ja zamawiałam, ale lampki jeszcze nie mam, bo dopiero dziś wpłaciłam im kasę, miałam problemy z przelewami Póki co przyszły pompony z bibuły

Cytat:
Na I Rubinkowie.
Ja mam fryzjera na małachowskiego. Też trzeba by sie niedługo wybrać
ja muszę się wybrać na fryzurę ślubną- próbną. Nie dość, że zawsze miałam fatalne włosy, z których niewiele dało się wykrzesać, to jeszcze teraz w ciąży zupełnie nie poddają się żadnym zabiegom typu loki, fale

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Witajcie
Ale mam dziś ciężkie powieki :/ Nic mi się nie chce, a muszę isć do sklepu i zrobić obiad dla TŻ. Obiady robię tylko dla niego, dla mnie mogło by ich nie być. Od jakiegoś roku nie jem ich już - no chyba, że idziemy w niedzielę do teściów, to nie wypada żebym nie jadła.
Wczoraj byłam na usunięciu kamienia nazębnego ( teraz bolą mnie zęby, więc o jedzeniu nawet mi się mysleć nie chce) , ale jestem szczęśliwa, że zakończyłam leczenie
Malutka dzisiaj podskakuje sobie od rana A zostało mi tylko 86 dni
jak mało Ci już zostało, zazdroszczę

kurczę, w necie nic nie piszą. Tylko, że rozwój sztucznej inteligencji grozi zagładą ludzkości, ale to chyba nie to

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości