|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
dzisiaj jest uczta nutellowo-tostowa
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
kochana u mnie tylko zapał i plany do roboty sa... spałam znowu od 9.30 do 12.30... 3 razy przesuwałam sobie budzik a i tak nie czuje sie wyspana... ze wzgledu na ta cholerna ospałosc wypisuje sie z ciąży bo ilez mozna
Cytat:
Cytat:
u mnie w szpitalu jak 4 połozne nie mogły dostawic corki do mojej piersi to same kazały sciagac i podawac odciagniete
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Aga widzisz jaki masz dobry pomysł
i też sie spełnisz ja aż miałam łzy w oczach ze szczęścia ![]() A ja wstawiłam firany do prania a mój mąż będzie okna mył ![]() Jakiś podział musi być ![]() No ja jeszcze postoje i popatrzę czy on robi to dokładnie
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
Olcia jaki kombinezon aaaaaa
i dostaliśmy karkówkę od teściowej, więc będzie niedługo z żurawiną wg Twojego przepisu ![]() wrzucam foty, jutro zaczynamy 31 tc. Na pewno czarno-biała kiecka jest ładniejsza, ale nie wiem czy nie za bardzo dopasowana... no i do tego bym miała żakiet czarny, ta druga taka zwykła... no i stanik inny założę, bo tu mam taki nieusztywniany i mi cycki dyndają |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Lui ja jestem za tą czarno-białą sukienką
Madzia Nie no podział jest słuszny
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojego w sobote albo w ndz zapedze o ile nie bedzie jechal do remontowa KUFA Cytat:
![]() Jesli nie cisnie Cię nigdzie, to ja zalozylabym dopasowana, do tego zakiet i jestes sexy laska mamuśka ![]() a szara tez jest super, wiec przemysl w ktorej sie po prostu lepiej czujesz ![]() Ja chyba zaraz przymierze moje ciuchy, ktore mam w zamysle w swieta przyodziac :P:P Posprzatalam ale szybko mi poszlo pol godziny i wsio zrobione teraz tylko obiad i ogarniecie samej siebie brzuch mi stwardnial ,wiec sie na chwile ległam
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy nie dodałabym paska cienkiego pod biustem jak masz
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Babki, my już po wizycie.
Moja dziewczyna cud, miód malina, wszystko OK! Waży 1350! Klasycznie wtulona w łożysko ( po mamie lubi miękko i wygodnie) i klasycznie zasłaniała się rączkami, żebyśmy jej absolutnie nie mogli zobaczyć, w sensie buziaczka. Pan dr. stwierdził, że prawdziwa kobieta- nie pokazuje się bez makijażu No trudno, ale poza tym zdrowiutka, wszystko super.Leży sobie główką do dołu, śmieję się, że cały czas ją po tyłku głaszczę i pleckach, myśląc, że tam ma główkę, a tu nie. Nóżki i rączki ma po lewej stronie. Jestem happy
|
|
|
|
#1360 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj Was nadrobić
to jest wyzwanie. Co prawda nadrobilam ale nie mam siły pisać bo zaraz zasnę nad kompem Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeju jak słodko ![]() Fajny tekst pana dr. ![]()
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Lui... hmm ciężki wybór
No ta czarno biała piękna ale faktycznie mega dopasowana.. A szara też niczego sobie , ale tak jak dziewczyny piszą... w niej moze być chociaż wygodniej. ![]() W pokoju już okna umyte ![]() Teraz myje w kuchni ![]() Wiecie... i tak nie będą umyte tak cudownie jak ja bym je umyła ![]() Zielona za wizytę cieszę się, że wszystko ok A co do nutelli... to był pierwszy i ostatni raz chyba albo będę jadła po pół kromki Cukier 133 bo 2 małych kawałkach tostów A ja chciałam zjeść od razu 4... wole nie wiedzieć co to by było :P Pociesza mnie tylko fakt , że gin mówił że koło 130 też tragedii nie ma :P I że byłam taka szczęśliwa jak to jadłam
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik co to za spray? I daj znać czy działa?
Olcia super łupy Jaką ja mam ochotę coś pokupować jeszcze, ale to bez sensu, i tak już mogę ubrać bliźniaki...Przynajmniej prać nie będę co chwilę...Cytat:
w czym lepiej się czujesz, to to załóż ![]() słyszałyście o tym?: http://wps.neon24.pl/post/116142,kat...ni-na-ukrainie nie wiem czy panikować czy nie, u mnie ludzie juz do siebie wydzwaniają i panikują... a ja nie wiem co myśleć... |
|
|
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia śliczne
Emdzik daj znać jak cukier po nutece ![]() Lui ta obcisła pierwsza. Sexi flexi będzie ![]() Zielona za wizytęJa zaraz wchodzę do diabetologa. Jak zimno na dworze. Wysiadłam z auta i zamarzłam! |
|
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielona
wizyty. Moja smarkulka fikoły robi jak nic, bo czuję ją w różnych miejscach, więc nie wiem po czym ją głaszczę. Dziś rano leżała w poprzek na bank bo czułam po obu stronach i jeszcze przy kanale a na wizytę zawsze się układa tak żeby być wtuloną w łożysko |
|
|
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Ala http://allegro.pl/ceva-feliway-spray...825204152.html
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Wiem.. dlatego nie powiem... załamałam się troszkę ![]() Pogadam o tym jeszcze z ginem chyba znowu. Bo kurde tak naprawde nikt mi nie kazał ich mierzyć cały czas, i tym bardziej nie kazał mi iść do diabetologa. Więc jak bym sobie sama co jakis czas nie mierzyła to bym nawet nie wiedziała jak jest.... I bym pewnie jadła jeszcze więcej. Daj znać co diabetolog powiedział..
|
#1368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się obie podobają, ładnie na Tobie leżą, ale ja bym wybrała tą pierwszą, tym bardziej, ze jeszcze ładny żakiecik założysz, buciki na wysokich obcasach i bedziesz laseczka ![]() Cytat:
gratuluję wizyty, cieszę się, ze jest dobrze |
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie mała wstydnisia ![]() Madzia no cukier taki sobie, ale raz na jakiś czas taki mały grzech nie zaszkodzi A ileż szcześcia
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka... ja ostatnio codziennie jem słodycze
bo naprawde jak gin olał te moje cukry ostatnio to mierzylam tylko co jakis czas...Wczoraj rano zjadłam 8 kostek czekolady i 4 rafaello :P Później maca... Wieczorem znowu 5 kostek... Więc ja ostatnio se za dużo pozwalam :P Ale zobaczymy jak Młoda. Swoją drogą się zastanawiałam... jak ten cukier szkodzi.. i dzieci rodzą się wtedy większe... A moja była ostatnio mniejsza , to znaczy że nam te cukry nie szkodzą ? nie wpływają ? czy szkodzą ale akurat po wadze tego nie widać ?
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dawno nie bylam w Mc Donaldzie, ani nie jadłam pizzy...
jem wiecej warzyw, owoce, nie mam już rurek w domu ani pryncypałków i tak już prawie..kilka dni ![]() Postęp jest ![]() Ogarnęłam siebie i facjatę, podmalowałam. Od razu człowiek ładniejszy. Jak to będzie w szpitalu ![]() wiem wiem, nie bede o tym myslała. Choć znając mnie- będę, co by się lepiej czuć... ![]() Zaraz ogarnę te pierogi alboco nie wiem... nie wiem co zjeść na obiad ![]() za godzinkę rodzice będą, cieszę się, już zamówiłam u taty toster ![]() a tata mi mówi: ale wiesz, jakie są najlepsze tosty ? takie z ciepłym kwadratowym chlebkiem i rozpuszczającą się czekoladką widać, żem rodzina
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam z biedry, apteki i szkoły i chce mi sie spac. mała mi wyładowała zakupy wiec mam jedna rzecz mniej. ale musze zdjac pranie i 2 pralki powiesic. nie chce mi sie strasznie
przez Was kupiłam chleb tostowy i dzis bede jesc z masełkiem i dzemem domowym z jabłek mojej mamy... mniaaam (nutelli specjalnie nie kupowałam)
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-05 o 15:05 |
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chodzę codziennie zamulona na spanie...czyli coś jednak jest na rzeczy z powiązaniem I trymestru z III
![]() Ale to też ta pogoda, szaro za oknem, zaraz będzie czarno dobrze, że mogę się kłaść spać o której chcę i kiedy chcę.... mogę nawet przespać cały dzień ...
|
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
Zielona super wszystko w Porządku:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie moge spac cały dzień, choc moja córa sama soba sie tez zajmie. ale najgorsze jest to ze ja mam tyle planow a tego nie robie i sie wkurzam na siebie.
dzis kupiłam krówki i mineralke do torby do szpitala... chyba po 4 tygodniach mowienia ze sie spakuje czas na to pakowanie
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja chylę czoła wszystkim mamom wątkowym - które mają do zajmowania się swoje skarby już na świecie... bo ja przyznaję....bym odpadła
Wiem, że musiałabym dać radę, ale cieszę się, że mogę nic nie robić, naprawdę.....
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielona
nie zdziwię się, bo od początku zawsze na wizycie leży główką w dół, ale tak poza gabinetem, to normalnie czuję jak ona tam buszuje i się obraca jak na karuzeli |
|
|
|
#1380 |
|
Zadomowienie
|
Ewek - super, że wszystko gra! Spora już Agatka
![]() Zielona - ciekawe, po czym ja Dziecię głaszcze ![]() Buu - u mnie w domu też się elegancko ubiera. U T raczej zwykle, ale ponieważ jedziemy od T do moich Rodziców, więc z M jesteśmy tak czy siak ubrani odświętnie ![]() Lui - ja bym chyba wybrała szarą. Emdzik - obawiam się, że same pieczywo tostowe już podniosło cukier. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

najgorsze jest to, że nie mamy w tych całych togach tylko w strojach galowych, a przecież nie zmieszczę w koszulę i spódniczkę... w sukienkę może od biedy się jakoś zmieszczę, ale jak mi się na brzuszku oprze to ledwo za tyłek będzie
tak jak Asia mówi,szczęśliwa mama,to szczęśliwe dziecko 

i też sie spełnisz 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to jest wyzwanie. 

za wizytę