|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
![]() tak był. Właśnie dwóch miłych mikołajów wymieniło mi kaloryfery i w prezencie dostałam jakieś 2 godziny sprzątania Cytat:
![]() Dziewczyny z Warszawy: znajoma znajomej parę dni temu rodziła na Żalaznej i mówi, że warunki są super super super. Wszystkie sale są jednoosobowe, standard luks i w ogóle szczerze poleca Ja raczej zostanę przy swoim wyborze- Madalińskiego, bo już się przyzwyczaiłam i oswoiłam ze wszystikimi kątami![]() Lekarz u którego ostatnio byłam na usg (poza prywatnymi gabinetami to pracuje na Żelaznej właśnie) powiedział, że wg niego top 3 w Warszawie i ten sam wysoki standard to Żelazna, Madalińskiego i Inflancka. Olena trzymaj rękę na pulsie
enjoy the silence... Edytowane przez Maritxell Czas edycji: 2014-12-06 o 13:31 |
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze to ja jakos w te swieta nawet o prezencie nie mysle bo największym prezentem bedzie moja córeczka
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
All znaczy to ze byłaś grzeczna
Olena weź kapiel i jak beda czeste to torba w reke i daaaawaj do szpitala. Wdech, wydech O czym Wy do mnie piszecie ? Jaki drugi Czarnobyl ?
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
elvira oblukałam pościel na kompie. Sliczna
z resztą wszystkie co wstawiacie są cudowne allgood moja teściowa w środe rabanu narobiła, ze mam nie wychodzić. sąsiadka ją nastraszyła i nawet już w aptece były po płyn lugola (czy jak to sie nazywa) ale nie ma w aptekach. Moja mama dziś dowiedziała się przypadkiem, bo ciocia rozmawiała ze znajomą i ta jej powiedziała ![]() szczeperka ja też jetem dzieckiem z czarnobyla. Urodziłam się 27 marca, a mój małż 20 maja 86' ![]() Taaaa to trzeba by przestac wietrzyć mieszkanie nawet ![]() dusiolka a ja słyszałam, ze ponoc nie widać. Ale dzisiaj moze być nad Oławą, bo u nas szaro, buro i deszczowo ![]() paulinkus dzięki za odp ![]() Wiecie co, najpierw podeszłam do tej chmury i wybuchu ze śmiechem i rezerwą, ale mam nadzieje, ze jednak nic poważnego ![]() smaże sobie ziemniory na obiad Małż zje u rodziców bo coś przy aucie grzebiea później mooi rodzice przychodzą na kawkę ![]() A i zmobilizowałam się i wstawiłam resztkę białego prania i swoje staniki ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Brawurka weź, jaki czarnobyl, nie pozwalam
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez szaro buro i ponuro..ale co chciały robic z tym płynem lugola?:p pic czy co?;p nie no jaja :p płyn lugola różni sie od jodyny tym ze jest to r-r wodny jodu a jodyna to alkoholowy.
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka już trzeci dzień ją nie swędzi, czyli przeszło. Na całe szczęście, bo myślałam,że będziemy jeszcze się bujać. Za 1,5 tygodnia dostanie profilaktycznie jeszcze raz ten lek i mam nadzieje,że będzie ok.
Suszarkę już wybrałam chyba ma limit aż do 9kg aby wsadzić ciuchy do suszenia.
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
news z pudelka: drugie royal baby to dziewucha
|
#3129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas jest zrzutka na każdą osobę w rodzinie więc każdy dostaje prezent taka tradycja.Tak się zastanawiam kupowała któraś u Makszki ten kocyk z Minky? Fajny? A te kostki sensoryczne? Też się stresowałam tym że nie mam ktg więc Cię rozumiem na razie obserwuję małego jeżeli by coś się zmieniło to pojadę najwyżej na ip na ktg i sprawdzę. Jak to mówią lepiej sprawdzić o jeden raz za dużo niż za mało.---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Mój tż tak chce pierwszy chłopak druga dziewczynka ja tam już wolę 2 chłopaków mimo że na początku bardzo chciałam mieć córeczkę. Rodzeństwa jednopłciowe chyba lepiej się dogadują tak mi się wydaje.
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka nie mam pojęcia. Ale rozbawiłą mnie jakweszła i powiedziała, czesc, chodz bo musze z tobą porozmawiać
a na koniec stwierdziłą "kurcze tobie w ciązy i tak lugoli nie wolno" ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- paulinkus ja nic nie brałam u Makaszki, bo strasznie drogie to ma. maritxell
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co dobre z tej nocnej akcjo ze juz mniej wiecej wiem o co chodzi ze skurczami :d. Zagonilam dzis tzta do generalnych porzadkow lacznie z myciem okien i nadzoruje go siedzac i pijac kawke
. Zaraz Was ponadrabiam ..
|
|
|
|
#3132 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
ale wy piszecie jak nie jestem na bieżąco to potem nadrobic was nie mogę ja Cytat:
![]() też taki mam i nie bardo mi się w te robaki chce wierzyć. Cytat:
ale torebe do wózka w sumie mam Cytat:
![]() trzymaj się kochana musi być lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale bym szamnęła ![]() o który ten wózek w końcu bierzecie?
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tez ma zapowiedziane dzisiaj mycie okien jak tylko wróci z pracy hehehe |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Siostra chce małemu coś kupić na Święta a u Makaszki znalazłam coś takiego
http://allegro.pl/zimowy-kocyk-minky...778766910.html to chyba nie jest drogo? Może macie jakiegoś sprzedawcę którego mogłybyście polecić jeżeli chodzi o te kocyki z Minky?
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko jak tanio:d ja znalazłam tez jakiegoś sprzedawcę co minky z wypełnieniem 3cm ma po 52 zł i nie wiem czy lepiej z 3cm wypełnieniem brac czy z 2cm |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinkus ja kupiłam od Makaszki kocyk, podusie, posciel, ochraniacz, prześcieradło i kolejna podusia gratis. Ale mama mi je przywiezie w styczniu dopiero to sie wypowiem. Sama mowi ze piękne i fajnie zrobione. Na innych forach tez czytałam ze super jakość.
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Buc
|
uszanowanie, kompletnie nic mi się dziś nie chce. :/
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Suszarka Witaj w klubie. Leżę i patrzę jak Tz montuje parę rzeczy.
Ale zaraz muszę wstać i tluc kotlety schabowe
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
zabrali mi kupon na All
a miałam dziś koszule zamawiać bo mama do mnie dzwoniła żebym sobie zamówiła a ona mi kase da
|
#3140 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak oni mogli! Te kupony to super sprawa właśnie wczoraj się obkupiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfik dalej jesteśmy niezdecydowanie na kolor heh.
Jak to Ci zabrali? Teraz znów są te na 20zl. Paulinkus no w sumie chyba niedrogo. Ale jakbym chciała kupić pościel + ochraniacz to już tanio nie jest heh. Elvira a można zapytac ile cię to razem wyniosło?
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, super ten Minky a cena też rewelka
więc ja bym brała ![]() ma.ko, dla mnie szary albo granat no zabrali miałam do 12.12 i patrzę dziś i nie mam ![]() ale dostałam znowu i do 20.12 był ale mężowi obiecałam siłowniki do klapy do bagażnika jeszcze przed tym jak mi zniknął tamten więc mu dziś zamowiłam a ja zostałam bez koszul
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Smerf a nie możesz skorzystać z apki na jakimś innym telefonie? nie macie drugiego konta?
enjoy the silence... Edytowane przez Maritxell Czas edycji: 2014-12-06 o 14:37 |
|
|
|
#3144 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz nie kupujemy bo nie widzę sensu skoro i tak na razie nie będę małego przykrywała tą kołdrą. Co do ochraniaczy to ja kupiłam tutajhttp://allegro.pl/juramba-ochraniacz...693626916.html Cytat:
![]() Co do kuponów poczekaj jakiś czas to może znowu Ci przyznają. Koleżanka wykorzystała już ze 3 chyba jeden się kończył kolejny dostawała także się nie przejmuj
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2014-12-06 o 14:41 |
||
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mikołaj takze przyniósł robote
rodzice przyjeżdżają do mnie z chrzesniakiem, ani nie mam prezentu dla niego , a w portfelu 3 funty :/ na dodatek mialam w planie generalnie posprzątać łazienkę i juz tam rozłożyć wanienke , a teraz musze zalaczyc motorek w dupie i ogarniać
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf trzeba było sobie koszule zamowic a mężowi powiedziec ze musi czekać na następny kupon no sorry :p
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
a na 1 apce można zalogować się na 2 różne konta?
Paulinka, wiem wiem że się dostaje ale chciałam już mieć te koszulę i wyprawkę z głowy bo tylko ich mi brakuje... i pomóżcie mi bo nie wiem które wziąć i jaki rozmiar? jak ja mam się mierzyć?koszula czy ta koszula
|
#3148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka, obiecałam mu już 2 tyg temu jak będzie kupon więc słowa dotrzymałam
a zresztą bardzo się ucieszył a ja taka dobra jestem dla niego
|
#3150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jednak nie biore tych szpitali pod uwage poniewaz wiem ze zarowno na zelaznej jak i inflancka jest problem ze zrobieniem naglej cc w razie co. To szpitale bardzo nastawione na porody naturalne, niestety…. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

!! 

Ja raczej zostanę przy swoim wyborze- Madalińskiego, bo już się przyzwyczaiłam i oswoiłam ze wszystikimi kątami

Małż zje u rodziców bo coś przy aucie grzebie
ma limit aż do 9kg aby wsadzić ciuchy do suszenia.

jak ja mam się mierzyć?