|
|
#4381 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
ano ... dobrze ze tym razem krótkotrwałe Cytat:
![]() ja się co roku zbieram do robienie pierniczków i kończy się na niczym Cytat:
Cytat:
co tym razem? ja się zaczęłam sypać po 20..... a po 25 już masakra Cytat:
Znad zmęczenia nie wiadomo czym |
|||||
|
|
|
#4382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mówiłam u nas symolicznie, w razie co Nietopsze i dziadki mają większą ![]() O! Skoro już tak wyskoczyłeś z tematem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobija Cię, jako i mnie, takie odkrycie, bo mamy wiemy o chorobie, bo diagnozujemy. Wiele osób się nie bada, nei drąży tematu i żyje w "błogiej" nieświadomości. Cytat:
Perfumy są jak znalazł Coś skórzanego - etui, portfel etc. Biżu - naszyjne, kolczyki, bransoletka - np moja Mam kocha Mój Teściu dostał sernik ode mnie i był wniebowzięty. Wie, jaki to dla mnie wyczyn i poświęcenie, a dla niego wyróżnienie ![]() Dobre, zwykłe czekoladowe ciasto. W zależności od wykonu bardziej lub mniej mokre. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Znad sprzedaży dywanu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-06 o 15:20 |
||||
|
|
|
#4383 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() tym razem "tylko" torbiel na jajniku, niby nic takiego, często się zdarza, ale kurde, to kolejne obce coś rosnące w moim ciele i mam tego dosyć Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() 2. gratki!! co będzie w zamian
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-12-06 o 15:21 |
||||
|
|
|
#4384 |
|
Mother of Cats
|
Popękała mi szóstka plombowana nie więcej niż 1,5 r. temu
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Polly, czy masz doświadczenie z innym dentystą z gabinetu dr K.? Czy tylko do samego M.K. chodziłaś? |
|
|
|
#4385 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Prądu jednak nie będzie
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam i mi się whcłonęła, ale torbielowatość, sama skłonność do nich, to (czytam w necie, nie wiem tego na pewno) może być symptom kilku "grubszych" przypadłości na tle hormonalnym. ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Nie wiem jeszcze, 85 zeta, trochę radości będzie ale sodówa nam nie uderzy ![]()
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Konto usunięte
|
Jestem lepszy bo zacząłem od 15 ![]() Cytat:
Kamena |
|
|
|
|
#4388 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4390 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pobiegłam po storczyka,ale po drodze mię olśniło i mam apaszkeu ,perfiumy-gdybym wiedzial wczesbiej to by dostała rumora ,bizu itp to ona nie nosi Cytat:
![]() ale cały zomp? czy tylko szkliwo? co do MK to tam chyba tylko on i jego zona przyjmują? ja tylko u MK ribilam zemby, wiem kurna jaki to ból potrzebujesz szybko a tu termin za 3 miehy pewnie....ale pojęcz przez tel ze piln asprawa moze cie wcisną, atego zęba on robił?
|
|
|
#4391 | |||
|
BAN stały
|
Znad rosołu
Cytat:
Miałem dziś ciasto ze śliwkami piec, ale pożarłem tabliczkę czekolady i chałwę, cukier skoczył do 5000 i chęci na słodkie minęły, jak ręką odjął ![]() Ja Ci coś obiecywałem? Cytat:
Jeśli to samo szkliwo tylko, to da się z tym żyć Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49235157]Szóstki rządzą! Niestety moja nie do uratowania Strach już cokolwiek o zymbach pisać
|
|||
|
|
|
#4392 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Oprócz samego MK, żony i chirurga są jeszcze 3 dentystki na stronie opisane. To jakaś nowość chyba, bo w lipcu (wtedy ostatnio zaglądałam do nich, gwoli czyszczenia) jeszcze ich nie było. Pojęczę przez telefon, pojęczę - zwłaszcza że właśnie MK robił tę szóstkę, a TŻ po oglądnięciu zęba inżynierskim okiem twierdzi, że te pęknięcia wyglądają, jakby coś (plomba) rozsadzało ząb. Ciekawe, czy się na gwarancję załapię ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Kam, doczytałam - Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-12-06 o 17:39 |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad bleeeee nie mam siły...
Cytat:
|
|
#4394 |
|
Mother of Cats
|
Zaciskam, od niedawna, ale zaciskam.
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
No to .... Poproś koniecznie o miękką szynę relaksacyjną ...
I masażer okolic oczu o którym gadaliśmy niedawno świetnie masuje spięte mięśnie żuchwy . Najlepiej masować miejsca spustowe czyli takie wyczuwalne twarde miejsca na mięśniach . Np o witaj w gronie zaciskaczy ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Kurna kiedyś jak nie było usg to kobieta potwierdzała ciążę w 3 miesiącu . Nie było torbieli ani na jajnikach ani na tarczycy tzn były ale człowiek o nich nie wiedział i jak napisałaś był szczęśliwy nieświadomy
|
|
#4396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mam nadzieję ze się wchłonie dostałaś cos na wchłonięcie?u mnie torbiele to norma, taki standard przy pcos, ale zawsze się wchłaniają Cytat:
my sie tu nie chwalimy tylko narzekamy, głównie na zęby i inne części ciała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mnie do pieczenia dodatkowo zniechęca to że nie powinnam jeść słodyczy, więc narobię sie i będę patrzeć jak inni jedzą
|
||||
|
|
|
#4397 | |
|
BAN stały
|
Miłego wieczoru ewrybady, spadam zażyć nieco etanolu
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcę sobie przypomnieć smak wakacji to gotuję tak jak jadłam tam ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Soft? Czy mientkszą?
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
idziesz do lekarza on daje skierowanie na zastrzyk i receptę na szczepionkę.
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nabrałeś się i kupujesz? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- To którą w końcu na pierwszy raz? ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229374] Byłem wczoraj na naświetlaniu lewej górnej szóstki ![]() [/QUOTE] Joł joł a ja 7 mki boooooo nie wiedzą jak wiercić a mi jusz z barku podparcia znowu szczęka z zawiasu zaczyna wylatać ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
A na co dzień paracetamol lub pyralgina ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49229474]Odnośnie zębów to takich kwiatków jak moje świat nie widział. 2 dni nie jadłem bo bolał jak ^*^@$*&*@. W końcu zjadłem i nie boli We wogóle sie okazało że jeden korzeń jakby oderwał się od pozostałych dwóch. Jest to możliwe? [COLOR=Silver][/QUOTE] Moje wieloletnie doświadczenie nauczyło mnie że jeśli chodzi o zemby to Wszystko jest możliwe ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
#4403 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaała to koniecznie poweidz ze ci popekal zomp ktory pan doktor robił mam nadzieje ze nie każą czekać
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|
#4405 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ultrasoft jest najmiekcejsza i ja te polecam, ale jesli ktos uzywał twardych szczotek to moze mu byc trudno sie przestawic i wtedy moze zaczac od soft potem supersoft i skonczyc na ultra
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
A no i zastrzyk za darmo a szczepionka nie
![]() Przez gryxa bojesie Montany ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Bo to dziady są ....Tak jeść przy kimś ...
|
|
#4407 | |||
|
Panaroja
|
Snad niczego i kawusi
![]() Cytat:
2.mooożna ![]() 3.dzieło sztuki , nie znasz się poka ![]() nie , u mnie sama cukinia , bez ciasta , za to z pomidorami ![]() Cytat:
2.odwrotnie - zaburzenia hormonalne się objawiają torbielami . A bywają torbiele w drugiej fazie cyklu co się same robią i jak sie pojawia @ samoistnie znikają . Ogólnie większość się leczy farmakologicznie znaczy hormonami . jelitówka Szaro buro ciemno mghliście i ogólna syfoza ![]() A z Mauboussina wyłażą mi migdały ale takie w skórce , nie takie cjankowe słodkie ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() 2.bo czeba o sie dbać od dida ![]() ja to bym sie w ogóle nie miała szansy urodzić no so Ty , tfarda bądź , dryndusa sie bać ? bo na pewno dryndus ![]() ja tam kocham zapachy lat 90 bo jeszcze miały Moc , nie to co teraźniejsze kąpoty ![]() Byłam z kothą u weta , dostała zaszczyki dwa - antybiotyk i p/zapalny bo jej się pogryzienia po kocie paprzą , we wtorek idziemy na następne , bo dopaszczowo jej się nic nie poda - no chyba że miałoby się zdolność regeneracji narządów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przez syfozę ![]() O to widzę że się nie poddajesz Czuję się zachęcona ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
1 Ale raz na jakiś czas też? 2 To Ty wytworem medycznym jesteś ![]() 3 No bojesię bo wiem co to trauma zapachowa jest 4 Oj biedna kotha one tak między soba się gryzą ?
|
|
#4409 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja się przestawiłem z twardych na curaproxy 5460 i żyję
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Piers do przodu
|
Dzięki za dobre fluidy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

To jest masakra. Bezwodzie. 

dostałaś cos na wchłonięcie?
Ale z tym MSN niedaleko byłem