|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień darmowej dostawy - zbiorczy
Dzisiaj miałam identyczną sytuację. Panowie kazali mi czekać aż zwolni się miejsce w paczkomacie i wtedy dostanę powiadomienie sms, że wrzucili do "skrzynki".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Przyczajenie
|
Cześć, ogólnie wchodzę tu żeby poczytać tylko :P, ale jeden raz muszę gdzieś wyrazić niezadowolenie. Odebrałam paczkę od ekobiecej i zamówiłam m.in. te słynne gumki wyglądajace jak kabel
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Ania
|
Przyszło mi dziś skromne zamówionko z ekobieca. Co prawda dopiero wczoraj wysłane, ale dziś już u mnie. Zawsze jestem zadziwiona, gdy w sobotę kurier puka, zwłaszcza, że to tylko pocztex.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
a teraz niespodzianka...
przyszła do mnie przesyłka ze sklepu Skarby Syberii i...zamiast szamponu dostałam balsam do włosów ![]() ![]() coś mnie opakowanie zdziwiło, ale co tam, pisze szmapon na nalepce, to chwyciłam i lecę myc włosy yyy...resztę sobie dopowiedzcie :P ![]() ktoś źle nakleił, pomyłka, ok. ale szkoda, bo zależało mi akurat na tym szamponie... ![]() ehh. wysłałam im mejla z fotą, ciekawe, czy zareagują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Do mnie nic nie dotarło. Lawendowa Mydlarnia wysłała w środę, Strefa Urody dziś, a Ekobieca cisza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam z paczkomatu zamówienie od "Kosmetyki Natury" (kosmetyki-natury.eu) wszystko ok z przesyłką, ale zawiałam próbki JMO i przysłali mi totalnie nie to co chciałam, nie wiem jak to możliwe
![]() Edytowane przez Soph Czas edycji: 2014-12-06 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 |
Rozeznanie
|
A czy dostała któraś z Was już zamówienie z cocolity?
Po wysyłce dostałam jej numer do śledzenia- jest tylko informacja o nadaniu 2014-12-02 19:18. Dalej nic. Niby paczka ma dojść w 2-5 dni po nadaniu ale nawet nie jest napisane że jest w drodze.. Wiem też że w przypadku listów jest tylko informacja o nadaniu i później o odbiorze, ale to jest opisane jako paczka, nie list. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Pani Mizantrop
|
Do mnie na razie przyszła tylko Sephora.
Zamówienia z Goodies i Ekobieca jeszcze nie są wysłane, z Imperium Zapachów wysłali wczoraj, powinno do wtorku dojść. A ja się tak niecierpliwię ![]()
![]() |
#2530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2531 |
Rozeznanie
|
Zbulwersowałam się na fb mazidelek i chwilę później przyszedł mi e-mail że płatność przyjęta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czy do odbioru paczki od kuriera czy z paczkomatu - to dostałam ten sam kod odbioru gorzej, że on nie miał paczki ![]() mam nadzieję, że paczucha się odnajdzie
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale już problem rozwiązany, od ręki- błyskawiczny i miły kontakt ![]() jestem zadowolona, tak że się nie ma czego bać, tylko od razu wyjaśniać, jak taka sytuacja. obsługa klienta impressed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam jeszcze na dwie przesyłki z ecodrogerii i koszulki TV. Doszły już optiva (dostałam sianko pod obrus ![]() Kilka osób pisało tu na wątku, że nie wraca do sklepów, w których zamawia na DDD. Ja wręcz przeciwnie, jeśli jakiś sklep się sprawdził, chętnie tam robię zakupy przez cały rok (tak np poznałam optivę i in.). Te sklepy w których zamawiałam po raz pierwszy w tym roku, tez dołączą do miejsc gdzie będę chętnie robić zakupy Edytowane przez marza_mr Czas edycji: 2014-12-06 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze bo w sumie mimo ze maja nawal zamwoien powinni o tym informować klientów. Poczekam ale myslalam ze do konca tygodnia jednak dojdzie, cześć rzeczy miało być na prezent mikolajkowy. Swoje zamówienie składam po 6 rano. Ceny dość niskie w porównaniu z kaliną. Cena jest dla mnie wyznacznikiem, bo zaoszczedzilam ok. 2-3 zł na każdym produkcie. Jeśli nadal będą brać udział w ddd a asortyment będzie zachęcający to skorzystam, niestety nie maja płatności typu payu,PayPal itp. wiec przelewy długo idą i cały proces się wydluza. Mam nadzieje ze wyciągnął wnioski i się poprawia. Na co dzień pewnie nie ma takich problemów z zamówieniami. Niemniej jednak niesmak pozostaje.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-12-06 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi niestety dolicza koszt wysyłki. Tylko odbiór osobisty jest darmowy.
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-12-07 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
czy ktos zamawial olej kokosowy KTC w ezebra? kallos i olej doszly cale, ale ten ostatni ma zatluszczona etykiete a po odkreceniu okazalo sie, ze folia ochronna jest niemal calkowicie oderwana, trzyma sie tylko na wlosku
![]() ![]()
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam w zeszłym tygodniu bez problemu przesyłkę z aromatelli i puderek.com.pl (paletka iconic 3)
W Decathlonie jest darmowa wysyłka, zamówiłam wczoraj kuriera za pobraniem i termin dostawy to 15.12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Rozeznanie
|
Ze śledzenia paczek, zamówienia powinny dojść do mnie jutro albo we wtorek. Ezebra trochę się opierdzielała i moje odżywki wysłała dopiero w piątek, ale że mieszkam niedaleko Lublina to nie będzie długo szło.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z cocolity też mam tylko numer przesyłki i wg tego nadana została 3grudnia więc albo są zastoje na poczcie albo poskąpili i wysyłają zwykłym ekonomicznym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Rozeznanie
|
Dostałam maila z l"Occitane, że przesyłka nadana - przyjdzie UPSem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kallos zawsze ma tą folie przylepioną, więc na bank Twoja sama nie oderwała się.
![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Natur podniosły mi ciśnienie
![]() "Przykro bam ale nie ma w hurtowni większości testerów, które Pani zamówiła i będą dostępne dopiero po Nowym Roku. Wysłaliśmy te które są dostępne. Dodaliśmy więcej testerów niż Pani zamówiła tak aby zrekompensować brak tych które Pani zamówiła." Szkoda, że mam pełne wymiary tego co dosłali, albo wysłali to czego nie lubię, bez wcześniejszego kontaktu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do osób zamawiających z agito - dostałyście w ogóle potwierdzenie wysyłki z agito, zaksięgowania pieniędzy? Nie mam u nich konta i dostałam tylko info o złożeniu zamówienia - kasa z konta ściągnięta już 2. Napisałam do nich maila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.