|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Niedawno znowu mnie zlapaly po paru h spokoju.. wzielam 1nospe..
Niestety, to nie mloda. Caly czas leze. Wstalam tylko po to by wstawic do prania 1partie ciuchow Lili. Bo jak narazie to pralam ochraniacz, pokrowiec od materaca, zawartosc wozka, poszwy czyli to co wieksze |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka ją kupiłam kiedyś fajna w bershce
![]() A mój malz dziś przywiózł od rodziców sloicxek jarzynowej hihi. Montanka no wlasnie nie, a przy moich problemach z wc to takie przeczyszczenie nocne było co najmniej dziwne heh. A smaczny ten chleb probody? Pytam bo u jaś jest ale drogi i nie wiem czy warto spróbować heh. Fashion ![]() Kinqaa udanych zakupów
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
dusiolka - ja w pierwszym trymestrze miałam dwa razy krwawienia. Jeden raz niedługo po potwierdzeniu ciąży gdzieś w 7 tyg Dość sporo krwi było, w straszną panikę wpadłam, płacze itd zadzwoniłam do lekarza i mnie uspokoił,że to normlane bo coś tam z endometrium się dzieje i póki nie boli to spokojnie i zakazał wtedy seksu. ale nie byłam spokojna i w poniedziałek jechaliśmy do niego do szpitala tam, gdzie bęe rodzić, bo byłam przekonana, że "coś" wtedy wyleciało i że poroniłam. Na szczęście było ok.
I niedługo potem w pracy zaczęłam plamić, zadzwoniłam, kazał mi się zwolnić z pracy i leżeć. wtedy 5 dni plackiem przeleżałam i przeszło. I zmieniając temat na milszy - SUPER pościele elvira44oj tak podobała mi się ta pościel bardzo ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
jest gruby, zalezy czy masz taki gruby kocyk - u mnie to jedyny grubasek więc się powinien nadać ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- też miałam taki dzień i większość go przespałam :P aż się dziwię, że mi się chciało do mohito pojechać, ale jak mąż prezent oferowal to szkoda nie skorzystać :P a swoją drogą jak myslicie- albo doświadczone mamy -jak jest - jakiego fasonu torebki są najwygodniejsze na spacery z wózkiem? J teraz zaczęłam o tym myslec, bo mam duzo torebek, ale takich, które wiem, że za cholerę się nadawać nie bedą... i kombinuję nad wymianą tej części garderoby ale nie chce wszystkich takih samych:P
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-12-06 o 19:25 |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z was kupowala termometr elektroniczny do pokoju dziecka?
na all pelno tego ale chcemy cos sprawdzonego a nie jakas jednorazowke, ktoras z was ma i poleca?
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- ciekawe jakie są różnice w tych kocykach minky z all - jeśli chodzi o jakośc. Ja mam nie od Makaszki, na jednej aukcji tylko znalazłam wzor jaki mi odpowiadał i jestem bardzo zadowolona z jakości, złego słowa nie powiem. KUpiłam za 49zł duży z 3cm wypełnieniem.
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Ze wzgledu na to ze mala bedzie z nami nie kupuje, poniewaz mam taki co mi rowniez wilgotnosc pokazuje
|
|
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spróbuj. Ja niestety mam spory kawałek po ten chleb, więc kupuje zawsze ok 10 bochenków i rozmrażam. U mnie jeden taki chlebek schodzi praktycznie w jeden dzień. Czasem tylko na nastepny dzień na I śniadanie zostanie. Olena, to może jednak IP? Podobają mi się http://answear.com/394086-new-balanc...w/p-1/r-60/o-n
styczeń 2015 Synuś Edytowane przez Montanka Czas edycji: 2014-12-06 o 19:29 |
|
|
|
|
#3219 |
|
Zadomowienie
|
No ale chodzi o to aby pilnować temperature pokoju gdzie dziecko bedzie przebywać, zeby nie bylo ani za zimno ani za goraco a my jedyny termometr jaki mamy jest na zewnątrz :-P
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka chyba tak zrobie.. bo jest gorzej niz przy @ a mam/mialam dosc bolesne
chwilowo przeszlo i mloda teraz bryka |
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka dzięki za opinię. Pytam bo u nas chyba z 6 zł osztuje mały bochenek
![]() Olena chyba też bym na Twoim miejscu pojechała na ip.
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się tez nad tą. Pojemniejsza mi się wydaje i jest w kolorze, który by mi odpowiadał. http://allegro.pl/oryginalna-torba-b...868429199.html http://allegro.pl/hit-2013-uniwersal...858307529.html Cytat:
. Stoi na wiszącej półce u młodego od trzech lat ![]() Olena, to śmigaj. Weekend, nie weekend, robota też zaczeka, a niech zobaczą, co sie dzieje. Może sterydy podadzą w razie W. Mako, ten mały bochenek mam własnie na jeden dzień U nas kosztuje 4,5.
styczeń 2015 Synuś Edytowane przez Montanka Czas edycji: 2014-12-06 o 19:39 |
||
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam już tak dość tych trzech par spodni z gumką w których chodze, że Na legginsy już mi za zimno teraz
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ale poszukam sobie ale gdzieś sie natknę na takie
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
a nie o czymś, na czym by się nie znał :PMI się podobają, fajne są, takie dziecięce i sympatyczne
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-12-06 o 20:05 |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do getrow ciazowych ocieplanych to ją kupiłam na all u sprzedawcy w moich progach czy jakoś tak. O ile bawelnia e i w pepitke są super, to te z futerkiem są tak krótkie że nawet do kozaków za krótkie. I jak chodzę to sie do góry jeszcze dodatkowo niczemu podnosza więc polecam szukać gdzie indziej heh.
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torbę do wózka dostałam w komplecie z wózkiem
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion dzieki
Ładne torebki sa w mohito albo parfois
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
z parfois są śliczne, ale mi żadna nie posłużyła dłużej niż pół roku
tż właśnie po bezę wysłałam Taką pyyyszną z kawiarni znajomych, niebo w gębie. W sam raz na noc ![]() Cytat:
bo samo sprawdzanie papieru w toalecie to od pierwszych dni ciąży jest grane, tu jest potrzebny większy kaliber
enjoy the silence... Edytowane przez Maritxell Czas edycji: 2014-12-06 o 20:30 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Faahion, maritxell też mogę przybic piątkę z wami. Robię wszystko to samo.
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Smerfik udało Ci sie zalogowac w końcu do aplikacji?
|
#3232 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie jedną dzisiaj w mohito kupiłam
![]() mam upatrzoną drugą - w zamian za torebke którą wczoraj sprzedałam, ale kurde mogłaby jeszcze ciut cena spaść i wtedy ją kupię ![]() parfois niestety u mnie nie ma
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiadomość od Bajlagi
żyję, żyję dalej w dwupaku jak coś, pisze że nie ma na nic czasu a na nowym mieszkanku nie ma internetu. Pozdrawia wszystkie mamuski ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do spr papieru to u mnie tak jak u Ciebie od początku jest tak tak dziękuję za pomoc
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Wam też tak NIE smakuje hebata z liści malin?
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
szczepeka, nie wiem bo jeszcze nie piłam :p
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie sobie zaparzyłam pierwszy raz i stwierdzam że nawet pokrzywa lepsza :-P
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra trochę nadrabiam. Robilam dziś imprezę urodzinową dla męża i padam na pyszczek. To już ostatni raz taki
Oli kaszle i ma katar... niestety ominie go znów Mikołaj w przedszkolu ![]() ![]() Karoloo super że się wybawilas na weselu Ewka555 ja miałam takie przepowiadajace skurcze dzień przed wlasciwie 2dni. Ma.ko no niestety jeśli chodzi o przedszkola to chorowanie to norma...Monitor mam z nianią. Laktator mam po olim wtedy chyba po tygodniu mąż kupowal. Fashion co za idiotka ... dobrze ze nie dałaś się sprowokować brawo. I brawa dla ochroniarza wow.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.