Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX ! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-06, 12:05   #481
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, Bokehczęść XX !

jejejeje tzt zaliczył poprawke z matmy!!!!!!!!!!!!klaski :

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 12:13   #482
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Gratki !!!

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ponawiam prośbę - jeśli Jest na sali chętna do oddania zniżki ma ALL-przygarne!!!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 12:27   #483
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Netii ja mam
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 12:28   #484
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Netii ja mam
A dasz? musisz za mnie założyć w razie co-bo przelew dziś nie przejdzie. Chyba ze masz konto w ING?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-12-06, 12:30   #485
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Nie ma problemu. Nie mam w ING.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Wyślij mi na priw linki do tych przedmiotów
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 12:52   #486
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ewik, gratulacje! Widziałam już malutką na fb, jest cudowna!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ale mała chyba bardziej do Ciebie podobna co? Takie ciemne włoski inaczej niż Dominika jak zaaragowala na siotre??
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
To samo miałam pisać
Do mnie podobna, przynajmniej po włosach, a Domcia to wykapany TŻ.

Co do reakcji to myślałam, że będzie gorzej. Ogólnie jest podniecona, co chwilę przylatuje i woła "dzidzi" albo pokazuje na włosy i mówi "czajne", że ma, ale jest też bardzo ostrożna. Dotyka delikatnie, ale tylko za pozwoleniem. Zazdrosna na razie chyba nie jest.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Super ,że już w domku jesteście Malutka jest prześliczna !!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Mała jest cudowna
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Bylismy u lekarza (nie u naszej pediatry, bo akurat nie przyjmowala).
Lekarz juz starszy, ale w necie ma baardzo dobre opinie.

Kuba kaszle od 2tyg. Mokry, odrywajacy sie kaszel. Czaaasem cos mu poleci z nosa, ale rzadko w sumie. Zadnych innyc objawow nie ma.
Lekarz zbadal, osluchal i co? Powiedzial, ze zdrowy, a kaszel ma, bo zaczal chodzic do zlobka.
Pocieszyl mnie na koniec: "oby do wiosny"...

Nic nie przepisal, bo jak sam powiedzial nie jest za faszerowaniem lekami zdrowego dziecka...

I co tu począć....
Może inhalacje mu rób? Nie zaszkodzą.

Jej, Wy tak hucznie obchodzicie Mikołajki, że jestem zaskoczona, ale nie że negatywnie, tylko tak po prostu Domcia dostała paczkę - banany, mandarynki i mikołaja z czekolady i to wszystko... Za to w BN TŻ co roku u teściów się przebiera za św. Mikołaja, ma worek z prezentami i radzi sobie świetnie. Rok temu Domcia w ogóle się go nie bała, chyba nawet poznała, że to tata Ciekawe jak będzie w tym roku.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 15:43   #487
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Nie ma problemu. Nie mam w ING.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Wyślij mi na priw linki do tych przedmiotów
Wysłałam Ci priv. Jakby co może odpisz mi na fb.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-06, 18:45   #488
pstryczek84
Zakorzenienie

Bogatego Mikolaja Kochane!
no dobra, jakiegokolwiek Mikolaja...

hejka!
ale dzis tu spokojnie
Mlode dzis nie spalo w poludnie wiec zasnelo o rowniutkiej 19. baaaardzo mi to pasuje bo mam mnostwo roboty :/

u nas dzis moja sis (chrzestna K.) przbrala sie za mIkolaja. tlumaczylam K. od kilku dni ze Mikolaj przyjdzie do niego, zapyta sie jak ma na imie, jak sie nazywa i ile ma lat, Ze kubus usiadzie na kolanach mikolaja (tjaaaaaaaaa) i ze da prezenty. no wiec jak Kuba zobaczyl mikolaja w drzwiach to lekki szokes ale podal reke na powitanie. niestety na kolanach nie chcial usiasc ale za to twardo siedzac na moich kolanach i ze lzami w oczach odpowiadal na pytania Mikolaja. w szoku jestem ze sie nie rozplakal. przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat , wzial prezenty, przybil piatke na do widzenia, odprowadzil Mikolaja za reke do drzwi i tyle

Cytat:

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 19:18   #489
Ultra81
Rozeznanie

Hej!
Witam się Mikołajkowo
Mycha dostała puzzle (olew), farmę z Duplo (olew, poza koniem, oknem i płotem) oraz Noc na Czereśniowej (szał, porównuje z Jesienią, kotów szuka). Potem poszliśmy do CH odwiedzić Mikołaja - nie przestraszyła się ani nic, po prostu miała go w dupie, więc spędziliśmy godzinę w bawialni, gdzie się wyszalała i wspinała. Wychodząc, porwała cukierka Michałka z tacy ze słodyczami

Z tz też robiliśmy sobie drobne prezenty - dostałam słodycze i kubek Super Mamy Ze dwa dni temu miałam gorszy wieczór i tak gadałam tz, że czasami mam wrażenie, że jestem rodzicem do dupy, więc ten kubek wręczył mi ze słowami "Żebyś już nigdy nie miała wątpliwości, że jesteś najlepszą mamą na świecie". Miło z jego strony

Cytat:

Wracam ze zlobka z Kuba, a TZ wyskakuje do mnie z... kiełkownica i kompletem nasionek do niej
Kochany zapamietal, bo jakis czas temu chcialam kupic, ale ciagle cos wazniejszego bylo.
Ale super

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
A tymczasem zmykam dokończyć moją kanapkę filcową, bo przecież zaraz trzeba dać, a fabra musi wyschnąć
Pokażesz swoje dzieło?

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
O rany u nas zabawa od 6.30 ale z prezentow najwiekszy szal zrobil....mikolaj czekoladowy rzucil sie na niego jak dzikus, ktory w zyciu slodkiego nie widzial...zjedzony caly.jak ja kocham tego mojego dzieciaka

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Boski dzikus! Uwielbiam, jak o nim piszesz

Swoją drogą u nas słodycze mogą stać i są olewane. Może raz w tygodniu zdarza się taka akcja jak dziś z tym cukierkiem - że chce i że faktycznie go zjada, delektując się każdym kęsem i trzymając przez papierek

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny-wczoraj w nocy miałam sensacje. Chyba przeszło na mnie od tej rodziny co się dziećmi opiekuje-30 min w toalecie o drugiej w nocy. Przeczyscilo mnie na wszytskie strony ale chociaż lepiej się czuje. Tyle że słabo mi ogólnie

A tu moje szczęście w Mikołajkowym szale. .
Zdrówka, Neti!
A Twoje szczęście -

Cytat:
U nas TZ przebral sie za Mikolaja.
Kuba stal jak oniemialy (swoja droga TZ ma niezly talent aktorski ), myslalam, ze rozplacze sie, ale po chwili przerazenia juz sie kumplowali z Mikolajem

Super wyszlo!
Teraz chodzi o co chwile mowi za Mikołajem: ho ho ho!
dla tz i dla Kuby też! Dzielny facet! (Kubuś, chociaż tz w sumie też )

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
O 14 jedziemy na Mikołaja mam nadzieję że nie będzie płakać.
I jak było?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Do mnie podobna, przynajmniej po włosach, a Domcia to wykapany TŻ.
Dziękuję
Śliczna Alicja! Zresztą samo imię też mi się baaaaardzo podoba

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Bogatego Mikolaja Kochane!
no dobra, jakiegokolwiek Mikolaja...

hejka!
ale dzis tu spokojnie
Mlode dzis nie spalo w poludnie wiec zasnelo o rowniutkiej 19. baaaardzo mi to pasuje bo mam mnostwo roboty :/

u nas dzis moja sis (chrzestna K.) przbrala sie za mIkolaja. tlumaczylam K. od kilku dni ze Mikolaj przyjdzie do niego, zapyta sie jak ma na imie, jak sie nazywa i ile ma lat, Ze kubus usiadzie na kolanach mikolaja (tjaaaaaaaaa) i ze da prezenty. no wiec jak Kuba zobaczyl mikolaja w drzwiach to lekki szokes ale podal reke na powitanie. niestety na kolanach nie chcial usiasc ale za to twardo siedzac na moich kolanach i ze lzami w oczach odpowiadal na pytania Mikolaja. w szoku jestem ze sie nie rozplakal. przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat , wzial prezenty, przybil piatke na do widzenia, odprowadzil Mikolaja za reke do drzwi i tyle
Brawa dla Kuby

Miłego wieczoru
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 19:32   #490
pstryczek84
Zakorzenienie

ha ha, Ultra - u nas w sumie tez nie bylo dzikiego szalu jesli chodzi o prezenty co prawda zwalam to na pomikolajowy szok i calodzienne zmeczenie materialu i ludze sie ze jutro bedzie tymi prezentami wniebowziety u nas mlody ksiazeczki obejrzal w trybie expresowym, klocki z MD troche go zaciekawily, tzn dzwiek zwierzatek najbardziej a piankowe puzle do kapieli sluzyly do transportowania piany z jednego konca wanny na drugi
swoja droga - czlowiek tu rozmysla nad prazentami od polowy maja, rzuca sie jak dzikus na Arosa a ten i tak najchetniej bawi starym traktorem bez jednego kola

Stary 2014-12-06, 19:36   #491
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
swoja droga - czlowiek tu rozmysla nad prazentami od polowy maja, rzuca sie jak dzikus na Arosa a ten i tak najchetniej bawi starym traktorem bez jednego kola

Lub szczypcami do mięsa "Szczypali" się dziś z tz, jak robił obiad, a potem Młoda "szczypała" wszystkie rzeczy w chacie (sprawdzała, co można w ten sposób podnieść, przesunąć itp.).
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-06, 20:01   #492
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

do nas Mikołaj przyszedł od rana, Hania wcale się nie bała nawet dała samochodzik i chciała się bawić ogólnie z prezentów wszystkich jakie dostała najbardziej się podoba sonny angel, którego z rąk nie wypuszcza i nawet poszła z nim spać
zamówiłam już drugiego
a mi Tz wszystkie buty jakie w przedpokoju leżały wypchał truflami

Deli gratulacje dla Tż

silver a jak Daria zareagowała na Mikołaja?

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 20:08   #493
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Jej, Wy tak hucznie obchodzicie Mikołajki, że jestem zaskoczona, ale nie że negatywnie, tylko tak po prostu Domcia dostała paczkę - banany, mandarynki i mikołaja z czekolady i to wszystko... Za to w BN TŻ co roku u teściów się przebiera za św. Mikołaja, ma worek z prezentami i radzi sobie świetnie. Rok temu Domcia w ogóle się go nie bała, chyba nawet poznała, że to tata Ciekawe jak będzie w tym roku.
ja już pisałam - nie kupujemy bez okazji zabawek i tyle

Ale... chyba to zmienię, faktycznie potem wszystko na raz...

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

do nas Mikołaj przyszedł od rana, Hania wcale się nie bała nawet dała samochodzik i chciała się bawić ogólnie z prezentów wszystkich jakie dostała najbardziej się podoba sonny angel, którego z rąk nie wypuszcza i nawet poszła z nim spać
zamówiłam już drugiego
a mi Tz wszystkie buty jakie w przedpokoju leżały wypchał truflami

Deli gratulacje dla Tż

silver a jak Daria zareagowała na Mikołaja?
sama bym sobie kupiła takiego
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 20:21   #494
misiaeel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49238727]j
sama bym sobie kupiła takiego [/QUOTE]

cudny jest, nie spodziewałam się do tego przyszedł nam renifer, więc klimatycznie;p

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 20:55   #495
marsi11
Zakorzenienie

Widze ze M8kolajki przypadly naszym dzieciakom mi niestety dupa wychodzi.Leze z Leo od 20.15 w lozku wrrrrrr chyba slodycze mu wychodza rzuca sie zasnac nie moze jak zasnal to spadl z lozka nawet nie mam jak wstac sie wysikac ech czuje ze ladna nocka bedzie a juz tak pieknie nam przesypial ostatnie tygodnie

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-06, 21:06   #496
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hejka

My pojechaliśmy do kuzynów. Był Mikołaj, ale Zuzka się rozpłakała. Nasza wina bo jej nie przygotowaliśmy , a na dodatek jak dzieci się rozpłakały to wszyscy się zaczęli śmiać i to chyba tez zrobiło swoje

A z innych atrakcji dzisiejszych to auto mi się rozkraczyło na środku drogi. W jakimś odruchu zjechałam na bok ale i tak d.u.up.a wystawala. A to najbardziej ruchliwa ulica.
I co się okazało Oczywiście wg męża to moja wina
Auto stało tydzień u mechanika, wczoraj odebraliśmy. I jak jechałam dziś to mi się kontrolka zaświeciła o małej ilości paliwa ( ale zawsze można jeszcze przejechać z 60km). . Jest zimno . I to wszystko się nałożyło na siebie , powietrze się dostało. A to diesel. I stanęło dlatego na środku drogi. Jeju jakiego nerwa miałam.
A mąż do mnie że trzeba było zawrócić i od razu zatankowac. Oczywiście wszystko w krzyku Nawet nie dał mi dojść do słowa, że przecież zawsze jeszcze chwilę się jeździ. To już w ogóle wkurzona byłam.
No i jak się cieszyliśmy że wczoraj u mechanika zapłaciliśmy 30 zł to dziś musieliśmy zapłacić 200zł, bo jak sprawdzał ten silnik to się okazało że łóżysko poszło i wymienił od razu.
Także generalnie miałam nerwa i stresa cały dzień. A Mały się tak w brzuchu wierci z tego wszyskiego, że mnie wszystko boli.

Sorry za poemat. Musiałam się komuś wygadać.

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2014-12-06 o 21:07
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:19   #497
Debrah
Zakorzenienie

Cześć.
Młode śpi, pół dnia naklejała, naklejała naklejała..
I książka "kto się schował" bardzoooo jej się podoba, dziękuje Szaja za pomysł!

Powiem Wam cos, młoda dziś dostała do spróbowania kawałek czekolady takiej z wysoką zawartością kakao, babcia dała- nie smakowało wcale.
Zatem nadal jest chora na "suche i chrupiące" typu paluszki czy herbatnik bebe (jedyne ciastko poza owsianymi jakie zna, babcie pokazały, to czasem je)

Tak mi się fajnie rozgaduje, że sikam ze śmiechu

Doszedł nam zwrot " nie, dziękuję!" - jak czegoś nie chce juz jeść, a się pytasz czy chce więcej, ale wiecie jak to brzmi? "nie, HUJE!" - bo wymawia końcówkę "kuję" ale słyszę tam "h" -
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:21   #498
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Czemu przepadł?
No nie wiem, stracił ważność bo on jest ważny chyba dwa tyg od momentu pobrania i miałam go do wczoraj a dziś wchodzę patrzę i już go nie ma...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:23   #499
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!

Skad ja to znam! wczoraj dolaczylysmy do tz podczas kolacji i Yae zostala poczestowana przez profesora puddingiem migdalowym. Jadla jakby od roku nic w ustach nie miala
szaja juz chyba nieaktualne; tz nie spodobalo sie :-(
Chcielismy sie przeniesc do duzego miasta, gdzie sa warunki dla rodzin z dziecmi. Poza tym jest duzo obcokrajowcow, wiec i mnie byloby razniej. Mialabym szanse wrocic do "zawodu". Blizej do t., to i na pomoc mozna byloby liczyc. Troche bezpieczniej by sie mieszkalo. No ale chyba jeszcze nie tym razem. Ja to pol biedy, ale teraz tz ma zagwozdke, co poczac z praca, zmieniac nie zmieniac, a moze wybrac cos nowego skoro szansa na "bezbolesne" przejscie sie nadarzyla. Widze jak jego to meczy, ale pomoc nie potrafie.
trzymam kciuki, żeby Wam się poukładało po Waszej myśli
Cytat:
U nas TZ przebral sie za Mikolaja.
Kuba stal jak oniemialy (swoja droga TZ ma niezly talent aktorski ), myslalam, ze rozplacze sie, ale po chwili przerazenia juz sie kumplowali z Mikolajem

Super wyszlo!
Teraz chodzi o co chwile mowi za Mikołajem: ho ho ho!
dla tż i dla Kuby
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hej!
Witam się Mikołajkowo
Mycha dostała puzzle (olew), farmę z Duplo (olew, poza koniem, oknem i płotem) oraz Noc na Czereśniowej (szał, porównuje z Jesienią, kotów szuka). Potem poszliśmy do CH odwiedzić Mikołaja - nie przestraszyła się ani nic, po prostu miała go w dupie, więc spędziliśmy godzinę w bawialni, gdzie się wyszalała i wspinała. Wychodząc, porwała cukierka Michałka z tacy ze słodyczami

Z tz też robiliśmy sobie drobne prezenty - dostałam słodycze i kubek Super Mamy Ze dwa dni temu miałam gorszy wieczór i tak gadałam tz, że czasami mam wrażenie, że jestem rodzicem do dupy, więc ten kubek wręczył mi ze słowami "Żebyś już nigdy nie miała wątpliwości, że jesteś najlepszą mamą na świecie". Miło z jego strony

Ale super

Pokażesz swoje dzieło?

Boski dzikus! Uwielbiam, jak o nim piszesz

Swoją drogą u nas słodycze mogą stać i są olewane. Może raz w tygodniu zdarza się taka akcja jak dziś z tym cukierkiem - że chce i że faktycznie go zjada, delektując się każdym kęsem i trzymając przez papierek

Zdrówka, Neti!
A Twoje szczęście -

dla tz i dla Kuby też! Dzielny facet! (Kubuś, chociaż tz w sumie też )

I jak było?

Śliczna Alicja! Zresztą samo imię też mi się baaaaardzo podoba

Brawa dla Kuby

Miłego wieczoru
ojej, jak fajnie

Cytat:
ha ha, Ultra - u nas w sumie tez nie bylo dzikiego szalu jesli chodzi o prezenty co prawda zwalam to na pomikolajowy szok i calodzienne zmeczenie materialu i ludze sie ze jutro bedzie tymi prezentami wniebowziety u nas mlody ksiazeczki obejrzal w trybie expresowym, klocki z MD troche go zaciekawily, tzn dzwiek zwierzatek najbardziej a piankowe puzle do kapieli sluzyly do transportowania piany z jednego konca wanny na drugi
kocham Cię
Cytat:
Widze ze M8kolajki przypadly naszym dzieciakom mi niestety dupa wychodzi.Leze z Leo od 20.15 w lozku wrrrrrr chyba slodycze mu wychodza rzuca sie zasnac nie moze jak zasnal to spadl z lozka nawet nie mam jak wstac sie wysikac ech czuje ze ladna nocka bedzie a juz tak pieknie nam przesypial ostatnie tygodnie

współczuję oby szybko zasnął i żebyście nie mieli problemów ze spaniem w nocy

U nas Mikołaj bez większego szału, "pochowałam" prezenty w różne miejsca i naprowadzałam Kubę, żeby ich szukał. Największy szał kilka sztuk używanych klocków i kot z lego duplo. Książkami nie był zainteresowany, naklejkami póki co też (zresztą zawsze jak dostaje nową zabawkę to musi ona swoje "odleżeć" np 2 tyg temu dostał on babci dwie książki, nie chciał ich tknąć, teraz są Jego ulubionymi i chce, żeby mu czytać je non stop) ale czekam spokojnie, na pewno przyjdzie ich czas.
Byliśmy też w ccc i kupiliśmy Kubie kapcie. Mieliśmy jakiś kupon -20% na obuwie to wykorzystaliśmy

Dziewczyny, myślicie, że takie coś byłoby odpowiednie dla naszych dzieci
http://allegro.pl/edukacyjna-kostka-...846633476.html ?

Zrobiłam sałatkę z ananasa i zupek chińskich i tak bym ją zeżarła
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:26   #500
s i l v e r
Zakorzenienie

Znów usypialam Darie prawie 2 h i znów z nią zasnęłam, ale ja w nocy tylko 4 h spałam... i już nie wytrzymałam.

Byliśmy na Mikołaju i było tak jak myślałam... Daria płakała.
Stary 2014-12-06, 21:27   #501
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć.
Młode śpi, pół dnia naklejała, naklejała naklejała..
I książka "kto się schował" bardzoooo jej się podoba, dziękuje Szaja za pomysł!

Powiem Wam cos, młoda dziś dostała do spróbowania kawałek czekolady takiej z wysoką zawartością kakao, babcia dała- nie smakowało wcale.
Zatem nadal jest chora na "suche i chrupiące" typu paluszki czy herbatnik bebe (jedyne ciastko poza owsianymi jakie zna, babcie pokazały, to czasem je)

Tak mi się fajnie rozgaduje, że sikam ze śmiechu

Doszedł nam zwrot " nie, dziękuję!" - jak czegoś nie chce juz jeść, a się pytasz czy chce więcej, ale wiecie jak to brzmi? "nie, HUJE!" - bo wymawia końcówkę "kuję" ale słyszę tam "h" -
Stary 2014-12-06, 21:31   #502
pstryczek84
Zakorzenienie

nancy - patrzac na mojego kube to ja za ta cene wolalabym zdecydowanie kupic tablice dwustronna z magnesami

Stary 2014-12-06, 21:34   #503
marsi11
Zakorzenienie

No to chyba ekipa padla

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1417901651182.jpg (72,5 KB, 70 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:35   #504
ewulkaaa
Wtajemniczenie

siemks

dorwałam się do kompa tż umiera (czyt katar), więc nie maa szans na pykanie więc sprawię sobie radość sama - na allegro

do nas też przyszedł mikołaj, ania się bała, ale jak dostała prezenty to jej się polepszyło, czyt. zrobiła papa
Jako że przy przyjściu mikołaja były inne dzieci, moi siostrzeńcy, którzy dostawali po jednym prezencie, więc mikołaj anusi też wręczył jeden prezent - arkę noego z little people i jest szał!!! gości mieliśmy ok 3h a ja dziecka przez ten czas nie widziałam ;> poza tym rano czekał na nią koń na biegunach - bała się wsiąść, ale za to rykliwa piosenka trafiła w jej gust i co chwilę ją włącza, mam dość, odzwyczaiłam się od takich ryczących zabawek dostała też dodatkową "porcję" kolcków - zbieramy clemmy, mamy już coś sporą kolekcję bo Ania je uwielbia! za to duplo u kuzynów zupełnie jej nie interesuje, więc narazie nie inwestujemy w nie, może w późniejszym czasie od razu przejdziemy do freinds * mi się one podobają więc czekam została nam do wręczenia jeszcze kolejka - pociąg, jak zwał tak zwał Tomek z tomka i przyjaciół - myślę że jutro jej to damy i myślę, że też będzie szał

generalnie moje dziecko jest cudowne, dziś taaaak odpoczęłam od pracy, zupełnie o niej nie myślałam - już zapomniałam jak to jest!!!

idę wydawać pieniądze póki je mam

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:38   #505
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba ekipa padla

Cytat:
nancy - patrzac na mojego kube to ja za ta cene wolalabym zdecydowanie kupic tablice dwustronna z magnesami
U nas szał magnesowy w sumie minął...
Czyli mówisz,że bezsensu kupować?
Stary 2014-12-06, 21:38   #506
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to chyba ekipa padla

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:38   #507
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo!!

Cytat:

u nas dzis moja sis (chrzestna K.) przbrala sie za mIkolaja. tlumaczylam K. od kilku dni ze Mikolaj przyjdzie do niego, zapyta sie jak ma na imie, jak sie nazywa i ile ma lat, Ze kubus usiadzie na kolanach mikolaja (tjaaaaaaaaa) i ze da prezenty. no wiec jak Kuba zobaczyl mikolaja w drzwiach to lekki szokes ale podal reke na powitanie. niestety na kolanach nie chcial usiasc ale za to twardo siedzac na moich kolanach i ze lzami w oczach odpowiadal na pytania Mikolaja. w szoku jestem ze sie nie rozplakal. http://przedstawil sie, powiedzial z...pieć, śeść lat , wzial prezenty, przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat przybil piatke na do widzenia, odprowadzil Mikolaja za reke do drzwi i tyle
Hahaha

Ultra, super gest ze strony Tz brawo dla niego
Stary 2014-12-06, 21:49   #508
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba ekipa padla

aaaaaaaa

nancy- tak jak pisalam teraz tego dla k bym nie kupila, moze pozniej

Stary 2014-12-06, 21:50   #509
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba ekipa padla

Słodziaki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-06, 21:51   #510
litllesweetangel
Lurker ;)

Sobotni wieczor, ogladam samotnie KSW a moj tz zasnal usypiajac smroda wolalam go chyba z 5 razy, widocznie spanie fajniejsze...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości