![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, Bokehczęść XX !
jejejeje tzt zaliczył poprawke z matmy!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Gratki !!!
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Ponawiam prośbę - jeśli Jest na sali chętna do oddania zniżki ma ALL-przygarne!!!
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Netii ja mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
A dasz?
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu. Nie mam w ING.
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Wyślij mi na priw linki do tych przedmiotów |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Co do reakcji to myślałam, że będzie gorzej. Ogólnie jest podniecona, co chwilę przylatuje i woła "dzidzi" albo pokazuje na włosy i mówi "czajne", że ma, ale jest też bardzo ostrożna. Dotyka delikatnie, ale tylko za pozwoleniem. Zazdrosna na razie chyba nie jest. Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Jej, Wy tak hucznie obchodzicie Mikołajki, że jestem zaskoczona, ale nie że negatywnie, tylko tak po prostu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam Ci priv. Jakby co może odpisz mi na fb.
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Bogatego Mikolaja Kochane!
no dobra, jakiegokolwiek Mikolaja... ![]() hejka! ale dzis tu spokojnie Mlode dzis nie spalo w poludnie wiec zasnelo o rowniutkiej 19. baaaardzo mi to pasuje bo mam mnostwo roboty :/ u nas dzis moja sis (chrzestna K.) przbrala sie za mIkolaja. tlumaczylam K. od kilku dni ze Mikolaj przyjdzie do niego, zapyta sie jak ma na imie, jak sie nazywa i ile ma lat, Ze kubus usiadzie na kolanach mikolaja (tjaaaaaaaaa) i ze da prezenty. no wiec jak Kuba zobaczyl mikolaja w drzwiach to lekki szokes ale podal reke na powitanie. niestety na kolanach nie chcial usiasc ale za to twardo siedzac na moich kolanach i ze lzami w oczach odpowiadal na pytania Mikolaja. w szoku jestem ze sie nie rozplakal. przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |||||||
Rozeznanie
|
Hej!
Witam się Mikołajkowo ![]() Mycha dostała puzzle (olew), farmę z Duplo (olew, poza koniem, oknem i płotem) oraz Noc na Czereśniowej (szał, porównuje z Jesienią, kotów szuka). Potem poszliśmy do CH odwiedzić Mikołaja - nie przestraszyła się ani nic, po prostu miała go w dupie, więc spędziliśmy godzinę w bawialni, gdzie się wyszalała i wspinała. Wychodząc, porwała cukierka Michałka z tacy ze słodyczami ![]() Z tz też robiliśmy sobie drobne prezenty - dostałam słodycze i kubek Super Mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą u nas słodycze mogą stać i są olewane. Może raz w tygodniu zdarza się taka akcja jak dziś z tym cukierkiem - że chce i że faktycznie go zjada, delektując się każdym kęsem i trzymając przez papierek ![]() Cytat:
A Twoje szczęście - ![]() Cytat:
![]() ![]() I jak było? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego wieczoru ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
ha ha, Ultra - u nas w sumie tez nie bylo dzikiego szalu jesli chodzi o prezenty
![]() ![]() ![]() swoja droga - czlowiek tu rozmysla nad prazentami od polowy maja, rzuca sie jak dzikus na Arosa a ten i tak najchetniej bawi starym traktorem bez jednego kola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lub szczypcami do mięsa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() do nas Mikołaj przyszedł od rana, Hania wcale się nie bała ![]() ![]() ![]() zamówiłam już drugiego ![]() a mi Tz wszystkie buty jakie w przedpokoju leżały wypchał truflami ![]() ![]() Deli gratulacje dla Tż ![]() silver a jak Daria zareagowała na Mikołaja?
#493 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale... chyba to zmienię, faktycznie potem wszystko na raz... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49238727]j
sama bym sobie kupiła takiego ![]() cudny jest, nie spodziewałam się ![]()
#495 |
Zakorzenienie
|
Widze ze M8kolajki przypadly naszym dzieciakom mi niestety dupa wychodzi.Leze z Leo od 20.15 w lozku wrrrrrr chyba slodycze mu wychodza rzuca sie zasnac nie moze jak zasnal to spadl z lozka nawet nie mam jak wstac sie wysikac ech
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() My pojechaliśmy do kuzynów. Był Mikołaj, ale Zuzka się rozpłakała. Nasza wina bo jej nie przygotowaliśmy , a na dodatek jak dzieci się rozpłakały to wszyscy się zaczęli śmiać i to chyba tez zrobiło swoje ![]() ![]() A z innych atrakcji dzisiejszych to auto mi się rozkraczyło na środku drogi. W jakimś odruchu zjechałam na bok ale i tak d.u.up.a wystawala. A to najbardziej ruchliwa ulica. I co się okazało ![]() ![]() ![]() Auto stało tydzień u mechanika, wczoraj odebraliśmy. I jak jechałam dziś to mi się kontrolka zaświeciła o małej ilości paliwa ( ale zawsze można jeszcze przejechać z 60km). . Jest zimno . I to wszystko się nałożyło na siebie , powietrze się dostało. A to diesel. I stanęło dlatego na środku drogi. Jeju jakiego nerwa miałam. A mąż do mnie że trzeba było zawrócić i od razu zatankowac. Oczywiście wszystko w krzyku ![]() No i jak się cieszyliśmy że wczoraj u mechanika zapłaciliśmy 30 zł ![]() Także generalnie miałam nerwa i stresa cały dzień. A Mały się tak w brzuchu wierci z tego wszyskiego, że mnie wszystko boli. Sorry za poemat. Musiałam się komuś wygadać. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-12-06 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Młode śpi, pół dnia naklejała, naklejała naklejała.. I książka "kto się schował" bardzoooo jej się podoba, dziękuje Szaja za pomysł! Powiem Wam cos, młoda dziś dostała do spróbowania kawałek czekolady takiej z wysoką zawartością kakao, babcia dała- nie smakowało wcale. Zatem nadal jest chora na "suche i chrupiące" typu paluszki czy herbatnik bebe (jedyne ciastko poza owsianymi jakie zna, babcie pokazały, to czasem je) Tak mi się fajnie rozgaduje, że sikam ze śmiechu ![]() Doszedł nam zwrot " nie, dziękuję!" - jak czegoś nie chce juz jeść, a się pytasz czy chce więcej, ale wiecie jak to brzmi? "nie, HUJE!" - bo wymawia końcówkę "kuję" ale słyszę tam "h" - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas Mikołaj bez większego szału, "pochowałam" prezenty w różne miejsca i naprowadzałam Kubę, żeby ich szukał. Największy szał kilka sztuk używanych klocków i kot z lego duplo. Książkami nie był zainteresowany, naklejkami póki co też (zresztą zawsze jak dostaje nową zabawkę to musi ona swoje "odleżeć" np 2 tyg temu dostał on babci dwie książki, nie chciał ich tknąć, teraz są Jego ulubionymi i chce, żeby mu czytać je non stop) ale czekam spokojnie, na pewno przyjdzie ich czas. Byliśmy też w ccc i kupiliśmy Kubie kapcie. Mieliśmy jakiś kupon -20% na obuwie to wykorzystaliśmy ![]() Dziewczyny, myślicie, że takie coś byłoby odpowiednie dla naszych dzieci http://allegro.pl/edukacyjna-kostka-...846633476.html ? Zrobiłam sałatkę z ananasa i zupek chińskich i tak bym ją zeżarła ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Znów usypialam Darie prawie 2 h
![]() Byliśmy na Mikołaju i było tak jak myślałam... Daria płakała.
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
nancy - patrzac na mojego kube to ja za ta cene wolalabym zdecydowanie kupic tablice dwustronna z magnesami
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
No to chyba ekipa padla
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
siemks
![]() dorwałam się do kompa ![]() ![]() ![]() do nas też przyszedł mikołaj, ania się bała, ale jak dostała prezenty to jej się polepszyło, czyt. zrobiła papa ![]() Jako że przy przyjściu mikołaja były inne dzieci, moi siostrzeńcy, którzy dostawali po jednym prezencie, więc mikołaj anusi też wręczył jeden prezent - arkę noego z little people i jest szał!!! gości mieliśmy ok 3h a ja dziecka przez ten czas nie widziałam ;> poza tym rano czekał na nią koń na biegunach - bała się wsiąść, ale za to rykliwa piosenka trafiła w jej gust i co chwilę ją włącza, mam dość, odzwyczaiłam się od takich ryczących zabawek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() generalnie moje dziecko jest cudowne, dziś taaaak odpoczęłam od pracy, zupełnie o niej nie myślałam - już zapomniałam jak to jest!!! idę wydawać pieniądze póki je mam ![]()
![]() |
#505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czyli mówisz,że bezsensu kupować? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Brawo!!
Cytat:
![]() Ultra, super gest ze strony Tz ![]()
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nancy- tak jak pisalam teraz tego dla k bym nie kupila, moze pozniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#510 |
Lurker ;)
|
Sobotni wieczor, ogladam samotnie KSW a moj tz zasnal usypiajac smroda
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.