|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, Bokehczęść XX !
jejejeje tzt zaliczył poprawke z matmy!!!!!!!!!!!!
klaski :![]()
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki !!!
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Ponawiam prośbę - jeśli Jest na sali chętna do oddania zniżki ma ALL-przygarne!!!
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Netii ja mam
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
A dasz?
musisz za mnie założyć w razie co-bo przelew dziś nie przejdzie. Chyba ze masz konto w ING?
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu. Nie mam w ING.
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Wyślij mi na priw linki do tych przedmiotów |
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Co do reakcji to myślałam, że będzie gorzej. Ogólnie jest podniecona, co chwilę przylatuje i woła "dzidzi" albo pokazuje na włosy i mówi "czajne", że ma, ale jest też bardzo ostrożna. Dotyka delikatnie, ale tylko za pozwoleniem. Zazdrosna na razie chyba nie jest. Dziękuję Dziękuję Cytat:
Jej, Wy tak hucznie obchodzicie Mikołajki, że jestem zaskoczona, ale nie że negatywnie, tylko tak po prostu Domcia dostała paczkę - banany, mandarynki i mikołaja z czekolady i to wszystko... Za to w BN TŻ co roku u teściów się przebiera za św. Mikołaja, ma worek z prezentami i radzi sobie świetnie. Rok temu Domcia w ogóle się go nie bała, chyba nawet poznała, że to tata Ciekawe jak będzie w tym roku.
|
||
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Ci priv. Jakby co może odpisz mi na fb.
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Bogatego Mikolaja Kochane!
no dobra, jakiegokolwiek Mikolaja... ![]() hejka! ale dzis tu spokojnie Mlode dzis nie spalo w poludnie wiec zasnelo o rowniutkiej 19. baaaardzo mi to pasuje bo mam mnostwo roboty :/ u nas dzis moja sis (chrzestna K.) przbrala sie za mIkolaja. tlumaczylam K. od kilku dni ze Mikolaj przyjdzie do niego, zapyta sie jak ma na imie, jak sie nazywa i ile ma lat, Ze kubus usiadzie na kolanach mikolaja (tjaaaaaaaaa) i ze da prezenty. no wiec jak Kuba zobaczyl mikolaja w drzwiach to lekki szokes ale podal reke na powitanie. niestety na kolanach nie chcial usiasc ale za to twardo siedzac na moich kolanach i ze lzami w oczach odpowiadal na pytania Mikolaja. w szoku jestem ze sie nie rozplakal. przedstawil sie, powiedzial ze ma ćtery,pieć, śeść lat , wzial prezenty, przybil piatke na do widzenia, odprowadzil Mikolaja za reke do drzwi i tyle ![]() |
|
|
|
#489 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Witam się Mikołajkowo Mycha dostała puzzle (olew), farmę z Duplo (olew, poza koniem, oknem i płotem) oraz Noc na Czereśniowej (szał, porównuje z Jesienią, kotów szuka). Potem poszliśmy do CH odwiedzić Mikołaja - nie przestraszyła się ani nic, po prostu miała go w dupie, więc spędziliśmy godzinę w bawialni, gdzie się wyszalała i wspinała. Wychodząc, porwała cukierka Michałka z tacy ze słodyczami ![]() Z tz też robiliśmy sobie drobne prezenty - dostałam słodycze i kubek Super Mamy Ze dwa dni temu miałam gorszy wieczór i tak gadałam tz, że czasami mam wrażenie, że jestem rodzicem do dupy, więc ten kubek wręczył mi ze słowami "Żebyś już nigdy nie miała wątpliwości, że jesteś najlepszą mamą na świecie". Miło z jego strony ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam, jak o nim piszesz ![]() Swoją drogą u nas słodycze mogą stać i są olewane. Może raz w tygodniu zdarza się taka akcja jak dziś z tym cukierkiem - że chce i że faktycznie go zjada, delektując się każdym kęsem i trzymając przez papierek ![]() Cytat:
A Twoje szczęście - Cytat:
dla tz i dla Kuby też! Dzielny facet! (Kubuś, chociaż tz w sumie też )I jak było? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wieczoru
|
|||||||
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha, Ultra - u nas w sumie tez nie bylo dzikiego szalu jesli chodzi o prezenty
co prawda zwalam to na pomikolajowy szok i calodzienne zmeczenie materialu i ludze sie ze jutro bedzie tymi prezentami wniebowziety u nas mlody ksiazeczki obejrzal w trybie expresowym, klocki z MD troche go zaciekawily, tzn dzwiek zwierzatek najbardziej a piankowe puzle do kapieli sluzyly do transportowania piany z jednego konca wanny na drugi ![]() swoja droga - czlowiek tu rozmysla nad prazentami od polowy maja, rzuca sie jak dzikus na Arosa a ten i tak najchetniej bawi starym traktorem bez jednego kola
|
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lub szczypcami do mięsa "Szczypali" się dziś z tz, jak robił obiad, a potem Młoda "szczypała" wszystkie rzeczy w chacie (sprawdzała, co można w ten sposób podnieść, przesunąć itp.).
|
|
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
do nas Mikołaj przyszedł od rana, Hania wcale się nie bała nawet dała samochodzik i chciała się bawić ogólnie z prezentów wszystkich jakie dostała najbardziej się podoba sonny angel, którego z rąk nie wypuszcza i nawet poszła z nim spać![]() zamówiłam już drugiego ![]() a mi Tz wszystkie buty jakie w przedpokoju leżały wypchał truflami ![]() Deli gratulacje dla Tż ![]() silver a jak Daria zareagowała na Mikołaja?
|
#493 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale... chyba to zmienię, faktycznie potem wszystko na raz... Cytat:
|
||
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49238727]j
sama bym sobie kupiła takiego [/QUOTE]cudny jest, nie spodziewałam się
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze M8kolajki przypadly naszym dzieciakom mi niestety dupa wychodzi.Leze z Leo od 20.15 w lozku wrrrrrr chyba slodycze mu wychodza rzuca sie zasnac nie moze jak zasnal to spadl z lozka nawet nie mam jak wstac sie wysikac ech
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() My pojechaliśmy do kuzynów. Był Mikołaj, ale Zuzka się rozpłakała. Nasza wina bo jej nie przygotowaliśmy , a na dodatek jak dzieci się rozpłakały to wszyscy się zaczęli śmiać i to chyba tez zrobiło swoje A z innych atrakcji dzisiejszych to auto mi się rozkraczyło na środku drogi. W jakimś odruchu zjechałam na bok ale i tak d.u.up.a wystawala. A to najbardziej ruchliwa ulica. I co się okazało Oczywiście wg męża to moja wina ![]() ![]() Auto stało tydzień u mechanika, wczoraj odebraliśmy. I jak jechałam dziś to mi się kontrolka zaświeciła o małej ilości paliwa ( ale zawsze można jeszcze przejechać z 60km). . Jest zimno . I to wszystko się nałożyło na siebie , powietrze się dostało. A to diesel. I stanęło dlatego na środku drogi. Jeju jakiego nerwa miałam. A mąż do mnie że trzeba było zawrócić i od razu zatankowac. Oczywiście wszystko w krzyku Nawet nie dał mi dojść do słowa, że przecież zawsze jeszcze chwilę się jeździ. To już w ogóle wkurzona byłam. No i jak się cieszyliśmy że wczoraj u mechanika zapłaciliśmy 30 zł Także generalnie miałam nerwa i stresa cały dzień. A Mały się tak w brzuchu wierci z tego wszyskiego, że mnie wszystko boli. Sorry za poemat. Musiałam się komuś wygadać. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-12-06 o 22:07 |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Młode śpi, pół dnia naklejała, naklejała naklejała.. I książka "kto się schował" bardzoooo jej się podoba, dziękuje Szaja za pomysł! Powiem Wam cos, młoda dziś dostała do spróbowania kawałek czekolady takiej z wysoką zawartością kakao, babcia dała- nie smakowało wcale. Zatem nadal jest chora na "suche i chrupiące" typu paluszki czy herbatnik bebe (jedyne ciastko poza owsianymi jakie zna, babcie pokazały, to czasem je) Tak mi się fajnie rozgaduje, że sikam ze śmiechu ![]() Doszedł nam zwrot " nie, dziękuję!" - jak czegoś nie chce juz jeść, a się pytasz czy chce więcej, ale wiecie jak to brzmi? "nie, HUJE!" - bo wymawia końcówkę "kuję" ale słyszę tam "h" - |
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla tż i dla Kuby ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oby szybko zasnął i żebyście nie mieli problemów ze spaniem w nocy ![]() U nas Mikołaj bez większego szału, "pochowałam" prezenty w różne miejsca i naprowadzałam Kubę, żeby ich szukał. Największy szał kilka sztuk używanych klocków i kot z lego duplo. Książkami nie był zainteresowany, naklejkami póki co też (zresztą zawsze jak dostaje nową zabawkę to musi ona swoje "odleżeć" np 2 tyg temu dostał on babci dwie książki, nie chciał ich tknąć, teraz są Jego ulubionymi i chce, żeby mu czytać je non stop) ale czekam spokojnie, na pewno przyjdzie ich czas. Byliśmy też w ccc i kupiliśmy Kubie kapcie. Mieliśmy jakiś kupon -20% na obuwie to wykorzystaliśmy ![]() Dziewczyny, myślicie, że takie coś byłoby odpowiednie dla naszych dzieci http://allegro.pl/edukacyjna-kostka-...846633476.html ? Zrobiłam sałatkę z ananasa i zupek chińskich i tak bym ją zeżarła
|
|||||
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Znów usypialam Darie prawie 2 h
Byliśmy na Mikołaju i było tak jak myślałam... Daria płakała.
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
nancy - patrzac na mojego kube to ja za ta cene wolalabym zdecydowanie kupic tablice dwustronna z magnesami
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba ekipa padla
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
siemks
![]() dorwałam się do kompa tż umiera (czyt katar), więc nie maa szans na pykanie więc sprawię sobie radość sama - na allegro ![]() do nas też przyszedł mikołaj, ania się bała, ale jak dostała prezenty to jej się polepszyło, czyt. zrobiła papa ![]() Jako że przy przyjściu mikołaja były inne dzieci, moi siostrzeńcy, którzy dostawali po jednym prezencie, więc mikołaj anusi też wręczył jeden prezent - arkę noego z little people i jest szał!!! gości mieliśmy ok 3h a ja dziecka przez ten czas nie widziałam ;> poza tym rano czekał na nią koń na biegunach - bała się wsiąść, ale za to rykliwa piosenka trafiła w jej gust i co chwilę ją włącza, mam dość, odzwyczaiłam się od takich ryczących zabawek dostała też dodatkową "porcję" kolcków - zbieramy clemmy, mamy już coś sporą kolekcję bo Ania je uwielbia! za to duplo u kuzynów zupełnie jej nie interesuje, więc narazie nie inwestujemy w nie, może w późniejszym czasie od razu przejdziemy do freinds * mi się one podobają więc czekam została nam do wręczenia jeszcze kolejka - pociąg, jak zwał tak zwał Tomek z tomka i przyjaciół - myślę że jutro jej to damy i myślę, że też będzie szał ![]() generalnie moje dziecko jest cudowne, dziś taaaak odpoczęłam od pracy, zupełnie o niej nie myślałam - już zapomniałam jak to jest!!! idę wydawać pieniądze póki je mam
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czyli mówisz,że bezsensu kupować? |
||
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!
Cytat:
![]() Ultra, super gest ze strony Tz brawo dla niego
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nancy- tak jak pisalam teraz tego dla k bym nie kupila, moze pozniej
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#510 |
|
Lurker ;)
|
Sobotni wieczor, ogladam samotnie KSW a moj tz zasnal usypiajac smroda
wolalam go chyba z 5 razy, widocznie spanie fajniejsze...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

klaski :

musisz za mnie założyć w razie co-bo przelew dziś nie przejdzie. Chyba ze masz konto w ING?
jak zaaragowala na siotre??
Malutka jest prześliczna !!
Ciekawe jak będzie w tym roku.

co prawda zwalam to na pomikolajowy szok i calodzienne zmeczenie materialu i ludze sie ze jutro bedzie tymi prezentami wniebowziety