|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- a wiązana chustę dla dziecka kupujecie? ;-) fajna sprawa ale widze duzo plusow i minusow takze sama nie wiem. Chyba kupie potem jak maly sie urodzi |
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Chusty nie miałam za pierwszym razem i chyba za tym razem też nie
poradzę sobie bez niej. Aczkolwiek za darmo jakieś nosidełko dostałam, ale sądzę,że od początku wsadzać nie chcę, bo naczytałam się,że nóżki itp. i że bardziej w tym wieku powinno się używać jak dziecko siedzi. Więc nie wiem
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3274 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo tam guzików nie maCytat:
tak samo i w najlepszej klinice prywatnej można się męczyć.hip hip hurra ![]() ![]() Cytat:
![]() ja piję od kilku dni i z cytrynką nie jest zła dobra w smaku ![]() Cytat:
ja pewnie będę miała do tp. mój gin z tych co dalej nie wystawiają. także liczę na to że nie przenoszę ![]() Cytat:
skoro takie silne były ![]() ale może u ciebie się wyciszy ![]() Cytat:
sorry ale padłam
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiolka tez od jakiegoś czasu odnotowuje spadek apetytu
I mam tez te kłucia, czasami kroku nie moge zrobić Kingaa no to super poszalalas Szczeperka mówisz liście malin nie za dobre 😄 ja kupiłam i pije pokrzywe- nie chce mieszać bo co za dużo ziół to niezdrowo ale pokrzywa dobra, wręcz jestem miło zaskoczona---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- A zwolnienie to w ogóle mam jakoś dziwnie... TP 5.01 a zwolnienie do 3.01 wiec chyba gin zakłada ze nie dotrwam do TP
|
#3276 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Allgood wcielo mi cytat twojego posta Ją też mam ostatnio ochotę na wszystko heh. Cytat:
oj tam ![]() Cytat:
za zakypy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to udanych poszukiwań jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mąż już chrapie, czas wygonic go do sypialni
|
|
#3277 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to poszaleliście ![]() Cytat:
![]() a wracając do tematu jedzenia. własnie gotuję uszka i zjem z masłem i solą. tż zjadł moje bułki i poszedł do kolegi "na piwo". obraziłam się, ale chyba w sumie za te bułki
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene zawsze po takim humorze dzwonie do mamy takie mam wyrzuty heh.
Elyunia no jakoś dziwnie dostalas to L4.
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie dziwnie.... powinien do tego 5. ja mam fajnie bo tp na 5 wg om. a w karcie mi gin wpisał 7 to myślę że do 7 da ![]() ja zawsze też zaczynam gadać normalnie z nią bo mi głupio hehe że o głupotę coś tam jej powiedziałam a nie miałam racji albo przesadziłam
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Komu pistację?
właśnie obalam ![]() Zastanawiają mnie osóbki podglądające .... widzę co chwilę te same aż tak u nas ciekawie ?
|
#3281 | ||
|
Rozeznanie
|
Czekam na swoją, jeszcze nie wiem. Ja nawet lubię pokrzywkę, może nie będzie tak źle.
Cytat:
Zdrówka dla Oliega i życzonka najlepszego dla męża ![]() Cytat:
![]() Jutro mamy ta sesję brzuchową. Chciałam też z chłopakami mieć zdjęcia i Kapiemu kilka fotek solo dla dziedków w ramkę, ale jak ona taki rozłożony to dupa blada. Najwyżej pojadę sama i tylko brzuch będzie. Mąż mi dziś porobił parę fotek i śmiał się, że już nie muszę jechać na żadną sesję. A śmiechu przy tym mieliśmy, że co chwilę prosiłam o spokój, bo bym posikała wszystko ![]() Dobrej nocki!
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Montanka ![]() również życzę zdrówka dla synka rozumiemy się doskonale pod względem chorób
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-12-07 o 00:04 |
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka koniecznie pochwał sie efektami sesji
![]() Ją też miałam iść na zdj do tej koleżanki co mówiłam koedysz ale oko mam dalej czerwone j spuchniete i usta też nie bardzo więc chyba sobie jed ak odpuszcze
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
Kingaa - dobrze, że lek już podziałał i Mała się nie męczy
Ewka555 - nie smutaj, a zachowaniem TŻ się nie denerwuj ma.ko - ja też mam czasem takie wrażenie, że moi rodzice drażniący są i nie raz dam odczuć w rozmowie, a później staje mi przed oczami taka oto moja teściowa:
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2014-12-07 o 00:11 |
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga pisze z appki
![]() Eirene oj biedny ten Oli kiedy on przestanie chorowac ![]() Dusiolka tez uwielbiam pokrzywe mniam! Heffifka chusty nie bede miec raczej na pewno. Ewka ty uważaj tam na siebie bo jeszcze do TP troszkę masz ![]() Kinqa Ty szaleńcze! Piękne zakupy! To teraz pranie cie czeka :p jak się dzisiaj czujesz?
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnie z tymi zwolnieniami, kazdy ma inna metode wystawiania. Ja mam teraz do 31grudnia, wizyte mam 30.tp w karcie wedlug om wpisany 5... cos mi sie nie wydaje ze dostane na te 5dni...
Ale w sumie najwazniejsze ze nawet jakby co to od 1 stycznia bedzie macierzynski. Chyba:p Zjadlam.jablko-ostatnio stosy jablek i klementynek jem- i mala dostala czkawki:p ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Kinga niezle zakupy zrobiliscie ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Ma.ko mnie teraz draznia wszyscy. Siostra.potwornie,bo mam wrazenie ze chce sie rzadzic nawet u mnie i ciagle dotyka i gada do brzucha co mnie drazni nie raz bo pobudza dziecko bo ona chce zeby pokopala..... Rodzice tez,.ciagle na wszystkich warcze,.codziennie... jak czuje ze bede warczec to nie widuje sie z nimi i nie odbieram tel ani komunikatorow zeby nie byc niemila. A wiem.ze totalnie wszystko robia zeby mi i mezowi pomoc calymi soba i wszystko z troski i pomocy, nielubie byc dla nich niemila i mam wyrzuty sumienia wiec wole pomilczec chwile
|
#3287 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehehe fashionaddicted - jakbym nie odbierała tel od rodziców to by w panikę wpadli od razu i chyba by karetkę na sygnale mi pod drzwi zamówili, co by mnie reanimować miała, tacy są czasem opiekuńczy - zwłaszcza teraz
![]()
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2014-12-07 o 00:21 |
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasem nawet tym sie irytuje:l ale ich kocham nad zycie i nigdy w zyxiu nie bylabym w stanie odwdzieczyc sie za wszytsko co dla mnie robia
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówią ze masz isc do drugiego pokoju?:p biedny maz nawet nie wie ze na niego sie winę zwala hahaha
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
pięknie to ujęłąś fashionaaddicted, dokładnie tak to jest, a niedługo poznamy jak wielka jest miłość do dziecka
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz ta wymowka sie sprawdza, gorzej bylo przed ciaza, wtedy tak latwo nie przechodziła hehe ;p
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka ok w sumie
Trochę zmeczona Właśnie się wykapalam... skosilam trawnik chyba tygodniowy Po prostu padam na ryjek lulu Branoc
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga jakie piękne zakonczenie wczorajszego dnia
. Spac nie moge |
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i zycze milej niedzieli
![]() Jak tz wroci to pojde z nim jeszcze spac do obiadku:d Zle.mi sie spi bo boli mnie w nocy brzuch-tak jakby z ciezaru i wielkosci. Ciagnie go jakby w dol,podkladanie poduszki nic nie daje, bola mnie miesnie trzymajace go i plecy. Czasem boli jak na @ ale bez skurczy wiec uznaje ze tak ma byc. W kazdym razie smacznych rosolow, kotletow i innych niedzielnych dac i jakis przyjemnych zajec
|
#3296 | |
|
Buc
|
Cytat:
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Linda ja to mam miękkie serce na maxa. Nawet jak z teściową tak rozmawiam, to mam później wyrzuty ![]() Smerfik widzę, że udało się z appką ![]() Fashion to u mnie tak teściowa maca ciągle mój brzuch. STrasznie mnie to denerwuje ale nic nie mówie, niech pozna moją dobroć. Najlepsze jak ostatnio małż zapowiedział, ze nie bedzie noszenia Leosia na rękach, bo nie chcemy go tego uczyć bez potrzeby. Ciesze sie ze to małż powiedział sam z siebie a nie ja ![]() Ja tylko dodałąm, ze jak ktoś go nauczy na rękach, to bedzie u nas całą noc go nosił zebysmy mogli się wyspac ![]() miny teściów były bezcenne ![]() Moja mama dzwoniłą wczoraj do mnie 3 razy w czasie kiedy ja rozmawiałam prez tel z bratem. Mało tego, nawet zadzwoniła do mojego małża dlaczego ja nie odbieram haha. Niewazne ze ja byłam w domu, a małż u rodziców ![]() Ja w środe przeniosłam się do salonu spać i daje poduchę wysoko, śpie na pół-siedząco i jest o niebo lepiej. Co prawda dłonie mi dalej drętwieją, ale jakoś mi łatwiej się obrócić. TYlko więcej spie na prawym boku, ale tak po prostu wygodniej. Kinqaa jak grubo po północy przeczytałam, ze kosisz trawnik, to zaczęłam się zastanawiać gdzie mieszkasz. Zanim do mnie doszło o co kaman, to stwierdziłam, ze chyba ze zmeczenia i czas spać Wstałam dzis po 7, patrze za okno a tam ciemno jakby 5 była. Zrobiłam siju i poszłam dalej spać. Wstałąm po 8 i zaczęłam szukać sywaniku do pokoju Leosia. Nic ciekawego nie znalazłam
|
#3298 | |
|
<3 <3 <3
|
Heeej
Mi bardzo smakuje :-D Cytat:
![]() Oj nie nic nie wynagrodzi klopsikow Dostane od siostry :-D
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Karoloo a ile razy dziennie pijesz te liście ?
raz chyba starczy co?
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion ja tez tak mam.z siostra tak mnie irytuje ze masakra jakaś! Co chwile gada do brzucha i dotyka zeby wlasnie.Maly pokopal no masakra jakas nerwicy dostane!.to samo.z rodzicami jak j Ciebie wrrr
Heffitka do.odważnych świat należy hahaha :p ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Fashion hej hej milej niedzieli tobie roWniez ![]() A rosolek na pewno bedzie ![]() Kinqa wazne ze skosilas nie ważne jak :p Ma.ko no udalo sie haha ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Karoloo.czyli nie jest aż taka zla?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

poradzę sobie bez niej.
No ale z drugiej strony chyba sie zna
bo tam guzików nie ma

ale pokrzywa dobra, wręcz jestem miło zaskoczona
:
oj tam 
ale została przejęta przez młoda i właśnie śpi ją ściskając
na to ,aby przywieźli ze sklepu...

aż tak u nas ciekawie ? 

nic nie wynagrodzi klopsikow