|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak możemy zmienić nasz los?
To jak ma wyglądać życie w Polsce między kobietą i mężczyzną to jest kwestia dogadania się i żadne gender tego nie zmieni , to jest ewolucja społeczna ,której żadna ideologia nie zmieni.To samo idzie.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
I jak ci się podobają odpowiedzi feminnini ? Widzisz, bo jak trafisz na inteligentnych ludzi ze swoim feministycznym bełkotem to nie ważne czy to kobiety czy mężczyźni, wszyscy popukają się w czoło
![]() Feminizm to nie prowadzenie samochodu 50/50 z facetem. Feminizm to to, że jeśli chcesz prowadzić samochód to nikt ci tego nie zabrania.
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam z beznadziejnym, co jest jakieś takie dziwne.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-11-27 o 00:43 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() plus żadna feministka nie będzie mi mówiła co mam robić w domu, tym bardziej taka, która sama sensu feminizmu nie czuje. A ludzie się dziwią, że jakaś radna miała coś do Kubusia Puchatka, że niby goły i nie wiadomo jakiej jest płci i dlatego nie może być patronem placu zabaw. Siara na pół świata
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no wątek masakra
|
||
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Feminnini, masz jakiś dżender-grant ze środków UE? Bo reprezentujesz właśnie taki poziom zrozumienia, czym jest feminizm: wszystko 50/50 łącznie z ciążami, kobiety na prezesów niezależnie od kompetencji, obowiązki domowe 50/50 niezależnie od realiów rodziny.
Ja Ci bardzo dziękuję, ale ponieważ pracuję na cały etat i jestem głównym żywicielem rodziny a mąż na małą część, to swoim podziałem 50/50 możesz się wypchać. Ja przychodzę do domu i oczekuję kolacji, w miarę ogarniętego mieszkania, wymienionej żarówki i relaksu przy kosmetycznych blogaskach. Świetnie nam z tym...hmmm, skrajnie matriarchalnym, faszystowskim systemem, nie interesuje mnie Twój "feminizm", nie działa on na moją korzyść, sorry.
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#42 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ja też się z nim zgadzam i to już drugi raz w ciągu 3 dni, co jest jakieś takie dziwne. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Nie chcę zajmować się remontami, ewentualnie mogę malować razem z moim facetem ściany (ale on sufi). Normalne jest, że wspólnie podejmujemy decyzje. Tendencje równościowe są do d..., jeśli mam je wprowadzać dla zasady, chociaż nie mam na to ochoty. |
|||
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadziejny, jak sie czujesz po tych wszystkich wyznaniach?
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aj Ty mój biało, czerwony kociaku liżący monitor od środka na różowo!
Czuję się wyśmienicie, emocje sięgają zenitu, serce zaczyna bić szybciej a ciała jamiste wypełniają się oksyhemoglobiną ![]() Oddaję głos do studia.
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ej już tak nie przesadzajcie i nie offtopujcie :P Ciągle ktoś mi mówi taki tekst a te wyżej mają ponad tydzień więc to już stare dzieje :P
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Oh, nie zauważyłam, jaki to' stary' wątek. Przejrzałam pobieżnie i jedna oto gwiazda rzuciła mi się w oczy
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi odpowiada taki "patriarchat" jaki opisała autorka, choć nie do końca lubie to słówo.
Wole by mój facet prowadził samochód więc mu na to pozwalam. Prowadzę swoje życie tak jak mi się podoba i jest wygodnie, a nie tak by postawić wszędzie znak równości. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.