|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
komoda Małej
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Meire dużo zdrówka dla Ciebie
Lui przydałaby się taka druga komoda chyba
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Lui, ile jeszcze ciuszków do ułożenia. W całą szafę to się zmieści
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam kobietki, dziękuję...w takim razie impreza urodzinowa będzie udana
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Inco
za wizytę dzisiaj Dziewczyny pisałam wczoraj do Kano, bo się martwię o Nią, miała się odezwać a nie odezwała się, nie wiem czy dalej jest szpitalu czy co ![]() Pisałam wieczorem, jeszcze nie odpisała, mam nadzieję, że się odezwie....
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Lui bo to nie komoda tylko szafka nocna
Dobrze zrobiłaś, niech się mąż mieści w niej |
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
hej
u mnie wczoraj mikołajowo było ale wieczorkiem już taka nieobecna siedziałam...bolał mnie brzuch, ucho dalej zatkane wiec musiałam się wysilać żeby cokolwiek słyszeć wyraźnie, dzieciowo krzyczało ehhh a ja tylko marzyłam o moim wyrku miałam ochote jechać dzisiaj w nocy z mężem do kielc i do kalisza ale jak mi powiedział ile to km dokładnie to zrezygnowałam.nie na mój brzuchol już takie wojarze wiec siedze z dziołchami i próbuje nie zwariowac bo taki bałagan robią nowymi zabawkami że płakać mi się chce |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
meire o biedna
![]() u nas nie wiem czy zatrucie,czy cos z przychodni przywlekłyśmy lui ale komoda,za mala zdecydowanie ![]() noo Twoj maz bedzie mial ciezkie zadanie zmiescic sie do niej aga ja tez nie wiem c by tu doradzic,moj kuzyn tez taki prezent dziadkowi dawal na okragle urodziny,jego zdjecia w srodku i dookola zdjecia wszystkich wnukow,tak fajnie to bylo oprawione |
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Lui pociesze Cię że ja mam 4 gigantyczne reklamówy ciuszków i tak stoją i błagają żeby się za nie zabrać ale nie mam miejsca i co gorsza narazie nawet najmniejszego pomysłu co tym fantem zrobic
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Buuoo ja też zawsze moje dziewczynki ratuje wygazowaną colą bo np. smecty za żadne skarby nie chcą mi wypić... |
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziadek nie jest taki dziadkowy... On lubi komputery, nowinki techn. Nie wiem mój M mówi ze może dysk przenośny mu kupimy albo jakieś słuchawki żeby jego baba nie gledzila jak przesiaduje na kompie hehe Masakra ![]() Zdjęcia komódek itd obejrzę jak do komputera usiade bo na tel nie da rady buu :-(
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-07 o 11:52 |
||
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Aga Ty już kupowałaś pampersy ?
|
#1783 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
odowska - boże dobrze że wszystko się dobrze skończyło ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Ola ciasto kuszące, no ale u mnie dopiero po urodzeniu, bo tej ilości kajmaku moje cukry nie ogarną. Ja zrobiłam wczoraj ciasto marchewkowe, ale nie ma nic wszytko zjedzone, ale jeszcze dzisiaj mam zamiar zrobić razowe ciasteczka owsiane z suszoną śliwką jak coś to wam się pochwalę
|
|||
|
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
odowska dobrze, ze pojechaliscie to sprawdzic i koniecznie zamontujcie czujniki! Prosze.
Ja niestety jak byłam nastolatka, przez nieszczelny junkers zatrułam sie dosyc powaznie czadem, cudem mnie odratowali, byłam chyba z tydzien na intensywnej terapii i nawet mama wczoraj przypomniala, ze te problemy z sercem ktore podejrzewaja, moga miec z tym zwiazek, bo wtedy mialam zatrzymanie akcji serca... takze nie wiem czy to ma wplyw, ale chyba powiem o tym na nastepnej wizycie, bo mi to w sumie z glowy wylecialo. lui ale pełno ciuchów, dlatego ja kupuje komode z 4 szufladami bo dwie by mi na pewno nie wystarczyły. buu zdrówka dla malutkiej meiredla Was tez zdrowka |
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
na razie mam jedna odkupiona paczke jedynem premium care od tej bbabki od kurtki zimowej ![]() mam w planach kupic jeszcze jedne jedynki i jedne dwojki male ![]() a co? ![]() Lui- piekna komoda hihiiihhi, wszystko wejdzie hiihii ;p;p Ala ladne te ciuszki od kolezanki, a takie same spodenki mam
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej! Ja po małym spacerze, chyba dotarłam do jakiegoś swojego kresu, bo jestem teraz jak ten kwiat lotosu na tafli jeziora (serio) i nawet brzuch nie twardnieje... Dzięki za wsparcie, jesteście kochane, też wierzę, że wszystko będzie ok! A z czujnikiem, to fakt, że zawaliliśmy, bo mieliśmy kupić nowy we wrześniu jeszcze przed sezonem, ale już nie pamiętam czemu nie kupiliśmy. Niestety wczoraj tż miał nocną zmianę, gdyby nie to, to pewnie by wyłapał problem z piecem dużo wcześniej. A tak bezbłędnie zadziałał tylko jeden system ostrzegawczy - jeden z naszych kocurów.
lui_89 no komoda pierwsza klasa. 1141655 Z prezentem dla dziadka, to za bardzo nie pomogę, za bardzo, bo mój co prawda w podobnym wieku, nawet ponad 80, ale np. w tym roku pod choinkę zażyczył sobie (między wierszami oczywiście) tableta, więc się składamy. Ciekawe tylko, co on z nim będzie robił... ew. może wykup dla swojego karnet na jakiś masaż, krioterapię albo wejściówkę do komory solnej. |
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znalazłam teraz na allegro taką oferte i idzie nawet w gdyni odebrać więc za przesyłke bym nie płaciła.
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja mam 2 komody dla małej a i to za mało. Kocyki,pościel i rzeczy do codziennej higieny jeszcze w kartonach bo nie mam gdzie tego dać na razie. Po remoncie dopiero będzie na to miejsce.
|
|
|
|
#1789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas leniwie ale fajnie poleżeć do 10.30 z mezem.brzuch lepiej.mala dzis kopala od 7 jak opetana (słowa męża) i w zasadzie tatę tym obudzila Milej niedzieli dziewczyny
|
|
#1790 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Jestem po praniu tetr i flanelek. Całą suszarka wyszła !
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
A ile kupiłaś takich i takich (jeśli mogę spytać)?
|
|
|
|
#1792 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
A to sporo, ale chyba podobna ilość muszę zamówić, bo mam zamiar używać pieluch niemal do wszystkiego. A z tym pocięciem flanelowych to świetny pomysł, zawsze to jakaś alternatywa do wacików i chusteczek jednorazowych.
|
|
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
hehehe, nie wyszło źle z tą komodą, upchnęliśmy tam ręczniki, pościel itp., a TZ się zmieścił do jednej szafy. Do tej pory było tak, że ja miałam jedną, on jedną, a w trzeciej też były jakieś jego rzeczy plus ręczniki itp. Więc teraz każdy ma swoją, a reczniki w komodzie. Chociaż i tak mam mieszane uczucia czy Małą upchnę razem z kocykami, pieluszkami w tej szafie
|
|
|
|
#1795 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
4 paczki pieluch rozm 1 po 42 szt majtki jednorazowe poporodowe podkłady smoczek dla Małego i butelkę chusteczki nawilżające masło ujędrniające po porodzie ziaja no i prawie 150zł poszło Cytat:
jedna paczka pampers active rozm 3 szt 44, ale kiedyś robiłam z 58 huggies i wyszedł ładniejszy
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2014-12-07 o 13:22 |
|||
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
Ale kalafior: patrzę na zdjęcie tortu z pieluszek - ale super! A potem myśl, ale dziadkowi taki torcik, może mu się i przyda kiedyś, ale...
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ala z tym swędzeniem to ostrożnie, bo to jest czasem objaw tego zatrucia ciążowego.. Odowska dobrze, że sprawdziliście, ale pewno będzie wszystko ok ![]() Lui przy tej komodzie to masz muultum ubranek:P Mój tż przechodzi ostatnio samego siebie. Mówię mu, że zostało 69 dni do porodu, a on "hmm 69 ... w sumie możemy spróbować ". Potem mu mówię, że chyba trzeba będzie już z bara bara zrezygnować, a on do mnie " no ale przecież Ty musisz mięśnie krocza ćwiczyć,, a ja ci tylko pomagam". Byliśmy w lumpku , kupiłam parę ubranek...właściwie mąż wybrał i powiedział, ŻE MUSIMY kupić, bo takie ładne i że jak nie kupie to będzie foch... także wzieliśmy kurteczkę rozmiar 62/68 ... nie wiem czy ubierzemy, ale uparł się i w zasadzie nie miałam nic do powiedzenia ... jakbym mu pozwoliła to by tyle rzeczy małej nakupił, że szok.I dziś chodzi za mną i mówi, ze już się nie może doczekać, aż mala będzie na świecie
31.12.13 ![]() 6.2.15 Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-12-07 o 13:29 |
|
|
|
#1798 |
|
Raczkowanie
|
ehhh siedze z dziewczynkami w pokoju i rycze...ale się ściełam z ojcem przy obiedzie .aż wstałam i wyszłam.aaaaaaaa ja chceee juzzz do swooojego domku
|
|
|
|
#1799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcik no niby tak, ale słyszałam nieraz że niektórzy od razu muszą na 2 przejść bo dziecku jedynki za małe albo niewymiarowe czy coś...
Więc myślałam, że kupię małe opakowanie i najwyżej mąż pójdzie dokupić, niż kupię duże opakowanie i praktycznie nie wykorzystam... Bo też nie wiem która firma młodej przypasuje... Mlebi ![]() Ja naprawdę nie wiem kiedy się za to wezmę ![]() Iva współczuje może idź z Dziewczynkami na spacer ? Odowska Maciejka haha mąż dobry :P ale fajnie, że tak sie cieszy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

za wizytę dzisiaj 

miałam ochote jechać dzisiaj w nocy z mężem do kielc i do kalisza ale jak mi powiedział ile to km dokładnie to zrezygnowałam.nie na mój brzuchol już takie wojarze wiec siedze z dziołchami i próbuje nie zwariowac 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)