|
|
#4411 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W Biedrze były łopaty
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek nie zależy mi na pancernym, tylko na dobrym w hmm efekcie i odczuciach na skórze. Czyli chodzi o aksamit i perfekcyjne, wręcz sekundowe rozprowadzanie. Chooociaż ostatnio chodzenie bez podkładów sprawia mi największą frajdę ever, zwłąszcza to, że po powrocie do domu nie marzę o zmyciu makijażu, nie mam tej potrzeby, a zazwyczaj to było pierwsze co mnie uwierało. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-06 o 22:40 |
||
|
|
|
#4414 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4415 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rejcz, nie wiem czy mam skłonność, to na razie pierwsza (znaleziona) do tej pory w usg się nie objawiały, ale innego typu bulw mam w sobie trochę ![]() Ewuś, nic nie dostałam, na razie kontrola za jakiś miesiąc, chyba że coś się będzie działo to mam się zgłosić wcześniej do pana doktora. Cytat:
fizycznie wolałabym nie, zresztą pigułowo też mi się nie uśmiecha ![]() [/QUOTE] Cytat:
1. 2. dobrze wiedzieć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam luteinę, nie wiem co jeszcze, nie pamiętam, to było w czasie, gdy miałam głęboko gdzieś swoje zdrowie więc wszelkie korelacje do ciąży, ogólnie gospodarki hormonalnej mnie nie interesowały. Wówczas rządził trądzik, etc etc, a wiadomo, to wszystko powiązane ![]() A i dostałam od 2 ginów skierowanie na operację, ale że ja ufam swoje intuicji, to se znalazłam takiego (nie gina) co mi powiedział, spokojnie, nie trzeba na razie, na pewno się wchłonie, widziałem miliardy takich przypadków. Miałam torbiel wielkości pomarańczy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-06 o 23:40 |
|
|
|
|
#4417 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jadłam jak zropisz i skonsumujesz to powiedz czy topre było i jak tak to przepisa podaj ![]() Cytat:
no to się pocieszyłam :/ Cytat:
![]() 2* ja bym dopisała jeszcze zmarnowanie najlepszych genów na wojnach, wytłukli tych zdrowych, zbudowanych (no wiem, że nie wszytcy tacy byli ale takich zwłaszcza brali ), to co zostało było zmizerniałe, schorowane, mniejsza pula genów do mieszania i tak się porobiło. taką teorię mam Cytat:
a ja mam światełka
|
|
#4418 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
przepis stąd http://www.mojewypieki.com/przepis/c...dowe-z-cukinia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
coś w tym jest
jak mam gotować coś czego sama nie zjem to się zawsze 10 razy zastanowię ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jak miałam kiedyś jakąś super dużą to pamiętam ze sporo leków dostałam + jakieś zastrzyki nawet dawno to było to nie pamiętam, ale to grubsza sprawa ogólnie była, były też inne objawy do tego.Przy takich mniejszych to duphaston albo luteina i się wchłaniały. Ale podobno tez podczas @ się może wchłonąć, więc oby tak u Ciebie było :kicuki: Macham |
||
|
|
|
#4420 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja miałam torbiel 4 na 5 cm, dostalam jakiś lek ( nazwy nie pamiętam ) i znikła. Ale ataki bólu pamiętam do dziś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4421 | |||
|
BAN stały
|
Zastanawiam się
![]() Cytat:
Najwyżej zużyjesz jako środek na mole Bardzo możliwe, ale w tym przypadku wolę pozostać przy swej słodkiej niewiedzy ![]() Cytat:
Cytat:
O!
|
|||
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Od 2 dni odpowiadam na tego posta Aż musiałam sprawdzić co to gryx zalinkował, bo zapomniałam Więc...Cytat:
![]() A od 2 tygodni robię to ciasto Ni ch-ja nie chce się zrobić (samo )http://www.mojewypieki.com/przepis/j...widlami-i-beza ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Co do szczoteczek to zamierzam przetestować polecane i odradzane przez Was te jakieś kury tj. curaproxy, o których chyba zresztą pierwszy raz słyszałam Jakoś nie przywiązywałam aż takiej dużej wagi do szczoteczki i jak poczytałam o czym Wy tu piszecie ... Szaleństwo istne ![]() I tak to nic nie zmieni w mej sytuacji zębowej , bo jak wiemy życie niesprawiedliwym jest , ale se je przetestuję, o ! ![]() Jakieś 3/4 nocy dziś nie spałam gdyż albowiem czuwałam z miską didkę co jakiś czas męczyło cosik pożarła wczoraj lub jaki wajrus ją zaatakował (zaczęło się od bólu brzucha i ostrego obrzygania podłogi u znajomych... ). Dziś niby lepiej...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-12-07 o 16:50 |
|
|
|
|
#4423 | |||
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
tesz mam czerwony paznokieć ![]() 2.fogle mam z tym Mauboussinem kłopot i nie wiem czy by go się nie pozbyć , ale bardzo podoba mi się flaszka , bardzo podoba mi się zamknięcie tejże , kolor płynu , nazwa , fogle wszystko mi się podoba z wyjątkiem zapachu znaczy sam zapach zły nie jest ; co prawda nie jest też i dobry no i dlatego mam zagwozdkę sotusrobić sotusrobić 3.raz na jakiś czas można 4.niii , jakoś tak mi rodziciele wpoili , zresztą nigdy nie miałam skłonności do ryzykownych zachowań pod każdym względem ![]() 5.ojtam , jak Ci się nie spodoba to mogę przygarnąć ![]() 6.no niestety ![]() Cytat:
2.miałam 3x4 , ale jak mnie dziabnęła , całe szczęście że to była lewa strona bo inaczej gnałabym na ostry dyżur że mi się wyrostek rozlewa dostałam hormo i po dwóch dniach przestało boleć , a potem tfutftu się rozlazło . Fogle jakies miałam cały czas mniejsze czy większe odkąd pamiętam .Cytat:
![]() 2. tyż Ty się nie śmiej , 200 lat temu nikogo z nas tu by nie było w sensie że jeżeli w ogóle by się ktoś urodził bo ty nie dożył dorosłości . 50% didów umierało przed skończeniem 5 lat , z pozostałej połowy mniej więcej połowa umierała przed skończeniem 12 lat . Jak już któreś dorosło , to chętnie umierało przy porodzie albo na wojnie , względnie w wieku lat 40-50 na nieleczone choroby które są dziś banałem . dajcie mi kopa , bo muszę iść pierogi lepić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4424 |
|
Piers do przodu
|
Rachel - ja miałam 15 cm torbiel - został mi po niej niewidzialny uśmiech w odcięciu bikini
|
#4425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sąsiada nie było? ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad wykończenia totalnego...
Cały dzień sprykania zdjęć na zawodach zapaśniczych ... Jutro nie wstanę... No i waruneczki zero światła a zdjęcia szybkie bo sportowe... iso powyżej 1000 już szumi Nie wiem co z tego będzie![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Ja przez ten tydzień łaziłam po rozmowach kwalifikacyjnych i miałam nie pomalowane , nie wiem czy to miałao sens no niby ma, ale nie czułam się sobą tylko tak hmmmm dziadowsko![]() 2 To znak sygnał żeby na razie go trzymać 5 A znasz montanę ? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-07 o 18:47 |
|||
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Lubisz zapasy czy sprykanie? ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Tu się nie ma z czego śmiać... Wczoraj nic nie robiłam, dziś wstałam wypoczęta, wracam po dzisiejszym do domu patrzę w lustro iii wrak . ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
2 Biedna malutka
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Sprykanie zapasów
|
|
|
#4431 | ||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
Ja mam na razie tylko przyprawę do pierników Kotanyi (z anyżem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() O! |
||||
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
No i masz, bezsenność is back !
Szukam seriala, ale nic mi nie odpowiada. ![]() A od rana biziz dej, no ale przewracanie się w łóżku z boku na bok męczy bardziej więc muszę się jakoś umęczyć, wykończyć przed kompikiem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-08 o 00:18 |
|
|
|
#4433 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4435 |
|
BAN stały
|
No to pięknie!
Głodny jestem, chyba se makaronu z jajem usmażę
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam karpia I nie zawacham sie go użyć. ![]() Nie zawaham, nie zawaham A dzisiaj na tzw "mieście" zjadłam najpyszniejszy posiłek ever - rybkię mintaj, pieczarki panierowane (wieeeeem, niezdrowe ) i paprykę duszoną z cukinią. Niby taka prościzna, a w domu NIGDY mi tak nie smakuje. |
|
|
|
#4437 | |
|
BAN stały
|
Kaaarpiiik!
Cytat:
![]() Ryszard mi dednął słuchawki za pomocą paszczy!
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. No co się dziwisz, kabelek musiały mieć w deseczkę ![]()
|
|
|
|
|
#4439 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
przez Was mi się dziś śniło że piekę pierniczki
Cytat:
Cytat:
a jakiego typu serial tym razem? My obecnie oglądamy Shameless i w sumie szybko mnie wciągnął, chociaż czasem mnie mega denerwuje ![]() W międzyczasie jeszcze całe Hause of Cards i Suits obejrzeliśmy ![]() Znad kawy i wkokuwa nie ma to jak poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Uff woda wróciła |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Aczkolwiek nie zależy mi na pancernym, tylko na dobrym w hmm efekcie i odczuciach na skórze. Czyli chodzi o aksamit i perfekcyjne, wręcz sekundowe rozprowadzanie. 

dostałaś cos na wchłonięcie?

jak miałam kiedyś jakąś super dużą to pamiętam ze sporo leków dostałam + jakieś zastrzyki nawet
dawno to było to nie pamiętam, ale to grubsza sprawa ogólnie była, były też inne objawy do tego.

Ni ch-ja nie chce się zrobić
cosik pożarła wczoraj lub jaki wajrus ją zaatakował (zaczęło się od bólu brzucha i ostrego obrzygania podłogi u znajomych...
). Dziś niby lepiej...