|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Dusiolka, staram się
![]() ![]() szczeperka, super ze czysto ![]()
#3422 |
Wtajemniczenie
|
Smerfetka nawet już kupiłam choinę
![]() ![]() Uwielbiam ten świąteczny klimat ![]() ![]() Ty z tym prasowaniem bokserek wymiatasz ![]()
#3423 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znam dobrze to uczucie, kiedy sufit spada na głowę. Mnie spadal bardzo w pierwszej ciąży. Teraz jest podobnie, ale mam syna w domu, więc zajęcie jest. Też wiecznie czekam, kiedy mąż wróci z pracy, a wraca rożnie. Czasem i o 20. O ile nie przeszkadzają mi jego wyjazdy i powroty, jak sama jeżdżę do pracy, tak teraz zawsze CZEKAM ![]() Dzieki Smerfetka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu planuję się zabrać za ten nastrój - oby mi sił wystarczyło
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Wczoraj do późna miałam kroplówkę a dzis na szczęście już w porządku, Biorę się za czytanie| ![]()
#3426 |
Zakorzenienie
|
Ellyunia, czyms muszę wymiatać
![]() a tak na serio to mi żal mężulka jak ma tą wysypkę biedactwo ![]() ja tez uwielbiam choinkę ![]() dziś zakupiłam gwiazdkę i takie piękne snieżynki ![]()
#3427 |
Zakorzenienie
|
Ewa a moze idz jutro do swojego lekarza ogólnego?
Hahaha skorzystał tz z rady mamusi? ![]() Ellyunia my w tym roku bez choinki bo będę spala z synkiem w salonie a choinka bardzo pachnie a sztucznej nie chcemy. Mójbrzuch nie maleje, ale nie rośnie już ![]() BabaZWysp ![]() Simone aha. All to dobrze, ze jest lepiej ![]() O widzisz, mam jedną zalegla książkę do przeczytania ![]() Asia mam tak samo z wydzielina. gin mówiła ze to normalne. Sacseperka super że droga czysta hehe. Fashion tez tak mam jeśli chodzi o szczepienia heh Smerfik oj to delikatnego masz męża hehe. Ją kiedyś prasowalam heaney ale malz stwierdził że nie trzeba a mi dwa razy powtarzać nie trzeba hehe. Myszunia ![]() Uwaga uwaga- Torbą spakowana. matko ile tego tam jest ![]() Muszę dokupic tylko żel do higieny intymnej, gatki bawełniane w pepco bo ostatnio kupilam w tesco ale białe haha. wziac od mamy duży ciemny recznik bo ją mam same jasne wrr, wyprac bluzę zamiast szlafroka, kupić wodę i biszkopty i w sumie wsio. Ale pampersy i chusteczki dla Leo chyba wpakuje to reklamówki bo mi za dużo miejsca zajmuja w torbie. i G sobie naszykowal prawie sam co ma wziac do szpitala na wyjscie Leo ![]() ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2014-12-07 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam przed chwilą z aliexpres stanik do karmienia za 3,50$, nie wiem czy przyjdzie i co to będzie, ale za taką cenę chyba warto pierwszy raz zaryzykować ![]() Fashion a jaką torebkę kupiłaś w mohito ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
<3 <3 <3
|
Ogladalyscie mecz
![]()
#3430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Karoloo jaki mecz?
Aska ją juz od dawna kupuje listonoszki, bo normalne mi zawsze spadają z ramienia i wkurza mnie to heh. Tak sie zastanawiam czy nie naszykowac sobie na wyjscie że szpitala dresow ![]()
#3432 | |
Zadomowienie
|
ma.ko super że w końcu spakowana
![]() nie mówcie mi o tym czopie bo nie chcę urodzić przed terminem ![]() ![]() a czy któraś nie miała badania na hiv? teraz patrzę w moje wyniki, że ja nie miałam. a wizyta dopiero 23.12. jeżeli to był rzeczywiście czop to nie zrobię :/ ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
All no mega ulga heh.
Ją też już mam sukienkę na wigilie hihi, zaciskajmy nogi to może sie wystroimy haha. Ooo jeszcze cxopki muszę jutro kupić. Ale będę w pracy zanieść L4 to najpierw wdepne do pepco i apteki. Laski a czy w pepco poza tymi stanikami które kupujemy hurtowo na wątku maja takie zwykle sportowe na cienkich ramiaczkach?
#3434 |
<3 <3 <3
|
ma.ko Mistrzostwa Europy- pilka ręczna mecz byl na tvp2 i Polska - Hiszpania niestety przegrały
![]() Widze ze nie tylko ja mam wszystko spakowane a torby juz sa nawet w aucie ![]()
#3435 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale odpuszczasz przedszkole na stałe czy tylko na czas choroby??? ojej nieźle musiałaś mieć skoro już w kurtce siedziałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ponoć robi jakąś osłonę na żołądku że alergeny nie przedostają się do organizmu. zobaczymy czy podziała i czy będzie chciał jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no a to tylko na 3 dni nie? ![]() mi się w torbę zmieściły ciuszki Marcelka na dnie samym położyłam ![]() ![]() tżtowi kupiłam colę i snickersa ![]() ![]() Ma.ko masz zamiar zapodać sobie czopka przed wyjazdem do szpitala?
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-12-07 o 19:47 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
Ja po sesji, fajnie było, mam nadzieje ze zdjecia po obróbce tez beda super. Beda gotowe za ok 10 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja listonoszki dopiero od wakacji noszę bo dzięki temu mniej z sobą targam i wygodniej mi było ![]() A co do ciuchów to jest dobry pomysł, ja chyba też wezmę dresik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Eirene jakiego czopka ![]()
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Eirene pewnie sie chciala podlizać faktycznie hehe.
Moja znajoma jak miała problemy z zoladkiem to miała dietę jaglana. Trzy główne posiłki to była kasza z dodatkami ( śniadanie na slodko, do obiadu np z miesem, kolacja rośnie) ale nie wiem co pomiedzy.po kilku dniach było lepiej zawsze ![]() Jutro kupię cxopki i wyprobuje w tym tygodniu. Jak zadzialaja odpowiednio to zapodam sobie jak będę sie wybierala na porodowke żeby jeszcze w domu sie zalatwic ![]()
#3440 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam weny na patrzenie ubrań dla siebie. A na badanie może jutro podjedź, to na pojutrze będziesz miała wynik ![]()
![]() |
#3441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piszcie mi co z tym hiv bo zaczęłam się denerwować.
![]() |
#3442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(średnio juz pamiętam bo robiłam na początku razem z toxo i innymi) ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Ja wyniki badań zawsze przez neta odbieram a na hiv trzeba osobiście-przekazuja w kopercie. Mi się iść nie chciało to musiałam TŻ upoważnienie pisać ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Jakie czopki kupujecie? Mi oczywiście wypadło z głowy że miałam je kupić ![]()
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-12-07 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Ellyunia ja tez żadnej kreacji wyjątkowej nie planuje na wigilie,mam jedna czerwona sukienkę ktora w zamyśle miała byc oversizowa ale teraz pewnie bedzie bardziej opięta :d albo czarne getry i mam luźna biala bluzkę ;p jakos wole wydac kase na cos po ciazy w normalnym rozmiarze niz w teraźniejszym ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wróciłam, nie urodziłam ![]() spodziewałam się 50, więc lajcik ![]() pierwsze co -zajrzałam na pierwszą stronę, czy już ktoś rozpakowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Ellyunia wczesniej robilam partiami. Ale pojawil.sie problem ulozenia wszystkiego poki nie beda wszystkie poprane i zrobilam ostatnie prania tylko ze schnac nie chcialy i wszystko na raz:/
Ja jeansy zawsze prasuje,w ogole wszystkie spodnie. raz ze wydaja mi sie sztywne strasznie a dwa nie lubie takich wymietych, mimo ze puszczaja na nogach. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
dzisiaj caly dzien chodze w szoku ze swieta sa za dwa tygodnie ![]()
![]() |
#3449 |
Zadomowienie
|
Wróciliśmy z imienin u ciotki tż
![]() ![]() I jeśli w ogóle ruszymy się w Wigilię to będę w tej samej "kreacji" co dzisiaj. Tunika w biało czarne paski i grube rajty ![]() ![]()
#3450 |
Zakorzenienie
|
Aska- mnie siedzeniewdom u dobija. Czuje sie po prostu gorzej. Mi nie chodzi o to ze musze latac po calym miescie kupowac nie wiem co tam robic bo juz nawet nie mam sily i po prpstu mnie boli, ale wyjsc po 13 jak mama wraca od babci, z nia pojsc/pojechac do kosmetycznego np zaraz kolo mojego domu i do nich posiedziec-mieszkaja nogami 10minut od nas. A tak naprawde dostaje swira, mam problemy z oddychaniem.
Torebke wstawiam zdjecie ale ona jest granatowa a tu wyglada na czarna i ogolnie srednio wyszla a na stronie nie ma jej. Ale i tak kupie jeszcze ta blekitna z mohito(jest na stronie)<3
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.