|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
oooo to miłe skojarzenie
sama w sumie nie wpadłam, ale coś w tym jest! Dziękuję ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49233485] [/QUOTE]Dziękuję Kochana!
|
#2822 |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49233485]
Ładnie,aczkolwiek wolałabym bez naklejek ![]() [/QUOTE] rozumiem, dzięki |
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie świetnie
Cytat:
|
|
|
#2825 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie czuję się w żadnym wypadku pro. Nie umiem często ocenić czy coś pasuje czy nie, czy nie przesadziłam z czymś itp. Ale dziękuję Wam bardzo za miełe slowa, bo to bardzo podbudowuje!Cytat:
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam moje. Zwykły biały jakiś i na to te "fusy" takie GR
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam mani nawiązujące do wczorajszych Mikołajek ![]() Nie jest doskonałe, ale starałam się
|
|
#2831 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
świetnie ![]() Ja mam zeszłotygodniowe, w sobotę zmyłam Na blogu też jest.
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Agaszak, ktorego micro cella polecalaś??? na all jest tego kilka rodzajow.
bardzo ładne Yenotku i Anuli satynowe rożowe GR mna wstrząsneły... idę obglądac inne dobra
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Refenir wymiata ![]() klasyka gatunku - super!!!
|
|
#2834 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
W ten weekend dobiłam je. Cytat:
Cytat:
Lakier piękny cudna malina, ale takich naklejek to ja nie lubię. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49233485] Fajny [/QUOTE] Cytat:
Słodziakowe. Bardzo mnie się to podoba. Czy to kwestia zdjęcia, czy serdaczek ciut dłuższy od fakerka? Dziś zimowo. Musiałam coś zmalować. Znów spiłowane na zero, ale przynajmniej nie połamane. ![]()
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-12-08 o 09:20 |
||||
|
|
|
#2835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem tych Twoich kwadratów ![]() Cytat:
![]() o jak miło, ja też lubię czasem ponosić takie brzydalki, więc fajnie, że się podobają ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49207254] Cuuuuuuuuudowne [/QUOTE] Cytat:
o, fajny ten gradient |
|||
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starałam się bardzo. Złoto mnie w sobie wręcz rozkochało.Oho zmiana aury widzę Jak pazurki? Pod lakierem wyglądaja super, ale pewnie przydałaby im się już przerwa, co?
|
|
#2837 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Na sylwestrowo można by jeszcze dodać folijkę z MUR. Same pazurki to nawet nieźle. Skórki najgorzej. Wycinać zadziory musiałam. Sprzątaniowo to już finał. Za tydzień pichcenie mnie czeka. |
|
|
|
|
#2838 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no właśnie, dlatego ja nawet o tym nie myślę, za dużo za szczegółowo czasem piszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się podoba, nie uważam, że czegoś jest za dużo a kolor bazowy mnie urzekł!, ale ja takie lubię ![]() Cytat:
![]() makijaż też mi się podoba, zwłaszcza te jasne akcenty Cytat:
a piórek w takim wydaniu to niestety nie lubię...uroczo ![]() o cieszę się Cytat:
ładnie, jedynie baza mi coś nie teges to ten typ "silk"? jeśli tak to w macie by mi się podobało bardziej ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() no zdjęcia faktycznie średniawe, ale lakier mi się strasznie podoba i tak co to? ![]() no i paznokcie (wiem, że już nieaktualne) śliczne, w życiu bym się nie domysliła, że tyle przeszły
|
|||||||
|
|
|
#2839 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() hihihihi niom ![]() ale gdzie mi do niej... nie tyle silk co szimmerek. O patrz. czyli to nie niemożliwe! Średniawe, to raczej mało powiedziane, To coś co na targach kupiłam. Nie pamiętam nazwy. Postaram się w domu sprawdzićstarałam się by nie było widać. Całą energię w odżywianie wrzuciłam. Stąd w golasach mykałam. a wczoraj na zakupach to nawet w odrapańcach aż palce chowałam, bo wstyd.
|
|
|
|
|
#2840 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
dzięki to tylko kwestia zdjęć i tego, że serdak szczuplejszy ale fajne zimowe Cytat:
|
||
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzisz, bo mi tak perłą zalatuje troszkę i myślałam, że to z tych silkowych. Nom, wydaje mi się, że z tymi udami swędzącymi to akurat nie taka rzadkość A to i tak pewnie nie mam dostępu jak nie zapomnisz to możesz napisać, ale to tylko z ciekawości ![]() hehe tez mi się kilka razy palce zdarzyło chować, masakra, nie lubię tego a jeszcze jak mi ktoś wypomni w żartach, że przecież jestem blogerką, wstyd! ![]()
|
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dziękować Cytat:
![]() Na żywo nie widać tak perły. ![]() Możliwe. Ja nigdy nie rozmawiałam w sumie o tym. ![]() Spoczko. My polecieliśmy po zakupy zaraz po porządkach i czasu nie było nawet by zmyć... Ale to co się w centrach dzieje to koszmar już. Ludzie latają agresywni z obłędem w oczach... a to będzie gorzej przecież... To jest takie samonakręcanie się do nielubienia świąt ![]() Lawirowaliśmy w kerfie wózkiem, a na środku wąskiej alejki stoi rodzina. Trzy grubasy, ale takie na prawdę ogromne. Szczęście musnął wózkiem plecak ich córki (tak na oko z 15 lat) a ta sie drze: o ja pjerdolę! To się odwóciłam i do niej, to nie pjerdol, boś za młoda. Na to facet do mnie z gębą, ze co ja sobie wyobrażam, on prokuratorem jest i dzwoni po policję. I drepcze za nami z tym telefonem, jak pingwin, posapuje, bo taki spasiony... ledwo dyszy normalnie... ta córka też pingwinim krokiem za nim... no paranoja normalnie. Chyba obwodami sobie wzrost dorabiał, bo o pół głowy ode mnie niższy. W sobotę by z Arkadii wyjechać staliśmy ponad 15 minut. Staliśmy, a nie powoli jechaliśmy. 50 metrów od wyjazdu. dwóch debili stało i żaden nie chciał puścić drugiego... Dopiero koś się wkurzył i im nabluzgał to ruszyło... |
||
|
|
|
#2843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie wyszło jak słodko Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2844 |
|
Oby do wiosny
|
Dziękuję
![]() No dokładnie. W niedzielę byliśmy w BlueCity, to tam na szczęście spokojniej. Choć nie można powiedzieć, że w pełni spokojnie. To takie mniej uczęszczane centrum, więc dlatego spokojniej. Zostały nam tylko 4 prezenty. No, 4 i pół |
|
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wiadome, filmiki często są skracane, a wtedy to już w ogóle wszystko takie proste się zdaje ![]() możliwe ![]() no właśnie, czasem się tak zdarzy. Ja to często tak mam, że np pojadę z jedną warstwą gdzieś i mi dziwnie, albo niedoczyszczone skórki jeszcze, w sensie że nie poprawione ładnie i mi się wydaje, że taka masakra, a tak naprawdę to standard przecież wśród większości ![]() ehh uwielbiam tę atmosferę w sklepach przed świętami Cytat:
|
||
|
|
|
#2846 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ale zainspirować się można. Bardzo fajnie się z tym lodowym mani czuję Jakbym miała takie to pół biedy... Ale ja miałam każdy poodpryskiwany do połowy. brr. No bo to taka głupota. Ludzie się nakręcają, ze nie lubią świąt więc chodzą wqrwieni. Pokłócą się z jednym czy drugim i kółko się zamyka. A już najgorzej będzie w weekend tuż przed świętami... Wtedy to każdy już w amoku, bo muszę 10 prezentów kupić, i kupuje się wtedy byle co. Przecież to nie o to chodzi. Ja zostałam wychowana tak, ze najważniejsze jest być w święta razem. |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on wie, że mam fioła na punkcie paznokci i ich estetycznego wyglądu, więc jak dojrzy u mnie jakiś mankament, to się nabija ze mnie xD wczoraj uyebałam sobie pół paznokcia maszynką do golenia, aż do mięcha dobrze, że krew się nie polała :x mam teraz mikro kwadraty
|
|
|
#2848 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Pracowałam w Syforze w okresie przedświątecznym. Ludzie o 15 w wigilię jeszcze robili zakupy. Niektórzy to bez pośpiechu przechadzając się po alejkach. Zazwyczaj o tej porze to już miałam wszystkie prezenty, ale przez tę pomoc bratu nie wyrobiłam się. ała.....
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-12-08 o 13:50 |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam na uczelnie i nie miałam zajęć, ale za to w końcu porobiłam zdjęcia pazurków
![]() Najpierw spamuję zeszłotygodniowymi, jedyne zdjęcie zrobione w sobotę (malowane we wtorek) po czym bateria padła w aparacie i musiałam ją ładować :P Testowałam stemple-wróżki, cudne są <3 ![]() Wczoraj zmalowałam Dorothy Who? i jestem absolutnie oczarowana tym lakierem <3 Na zdjęciu nie da się go pokazać, zrobiłam kilka fotek z lampą, ponieważ za oknem szarówa: ![]() ![]() I Chinkowe dzieciaki (3 od lewej już gości u mamy na paznokciach Kolor powala )![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Są ZA bardzo zimowe! aż mam dreszcze Do Ciebie pasowałaby mi bardziej wyrazista baza- może granat? I na takiej bazie dopiero płatki Pazurki króciaki, ale najważniejsze, że już całe |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dorotka jak Dorotka ładna, ale u kogoś.Oj chyba już wole zimę, niż taką ciapowatą szarówkę... Teraz to one nie są jeszcze na ciemne. Muszą się odkuć. A poza tym miałam chęć na te dziewicę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

sama w sumie nie wpadłam, ale coś w tym jest! Dziękuję 

Ale nie czuję się w żadnym wypadku pro. Nie umiem często ocenić czy coś pasuje czy nie, czy nie przesadziłam z czymś itp. Ale dziękuję Wam bardzo za miełe slowa, bo to bardzo podbudowuje!

aż mam dreszcze