|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Kurde tyle napisalam i mi wcielo posta
Kano super,ze jestes juz z nami, oby do lutego O ! Magdalenooooo - nie dziwie Ci sie,ze takie masz cisnienie u swojego gina, ja bym chyba miała takie,że ciśnieniometr by się zepsuł w sumie dobre wiadomości wszystkie A wizyta za 2 tyg z jednej strony super,ze przed swietami "odwiedzicie małą" a z drugiej na kasie się nie śpi, szczegolnie przed swietami ![]() Ale... bedziesz spokojniejsza , a to bezcenne. Spokojniejsza- w sensie,ze zobaczysz małą. A nie , ze gina ![]() jestem zła ,ze mi sie zepsulo, takiego dlugiego posta mialam :/
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
aga ja sobie mojego skopiowalam
jak sie pojawil blad,dalam cognij,skopiowalam,i do skutku odswiezalam emdzik wiem,ale jakos bym byla spokojniejsza jakby juz byla glowa na dol,choc wiem ze w druga strone tez moze sie obrocic iva Tobie mialam jeszcze pisac,ze kurde glupie gadanie bedzie ciecie to nie bada
|
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki to tak właściwie niespodziewanie wyszło z tymi porządkami
bo nawet tego nie planowałam wcześniej ale jak mamy mieć ten nowy telewizorek to i porządek by się przydał w pokoju Chciałam też odciążyć trochę mamę bo tak sama wszystko robi a ja mam jeszcze trochę siły więc się udało ![]() Coś wizaż szaleje znowu ![]() Buu pokaż te wasze piękne aniołki a co do Elmo mój Wojtek też go bardzo lubi więc chyba na dwa latka będzie torcik z Elmo
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak cofnelam, to juz nie bylo nic :/ grrrrrrrrrrrrrr Wlasnie zmienilismy posciel z malzonkiem ![]() ![]() pachnie slicznieeeeee
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
Ja się żegnam zmykam spać bo znowu cały tydzień mój mąż robi mi pobudkę o 4 rano jak wstaje do pracy
dobrze że ja nie muszę wstawać do pracy tylko mogę pospać do 9 chyba że Wojtek wstanie wcześniej a rzadko się to zdarza więc mamusia się wysypia na zapas ![]() Buziaczki kolorowych snów
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Aga uwielbiam czysta posciel wlasnie jest taka pachnaca
kurcze nie lubie tego jak mi posta wessie w ogole to smialam sie do meza,czy sobie zyczylismy cos pod choinke,bo nie obrazila bym sie za komplet ladnej,ale naprawde ladnej poscieli ![]() Lubcia dobranoc ![]() pokaze jak tylko je pomalujemy no musze zamowic czerwony barwnik spozywczy,i juz sobie caly plan tego tortu zrobic zawsze moge zrobic caly czerwony i dorobic elmowe oczy |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Buu ja tez uwielbiam posciel lubie ja kupowac, dostawac
lubie ladna posciel, ktora musi byc mięciutka <3no dobra, odkładam laptopa i wołam męża do wyrka ![]() Do jutra
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mialam pytac czemu Ty jeszcze nie spisz
![]() dobranoc ja sie ucze,kiedys trzeba ale o tej porze to nikogo juz nie ma hehe |
|
|
|
#2049 | |
|
Konto usunięte
|
Emdzik współczuję że musiałaś płacić za taka odwalona wizytę. Dobrze że mała przybiera. Mam nadzieję że za 2 tyg lekarz bardziej się przylozy do badania
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
przeklęte_pragnienie, ale duży synuś
) chyba Szymon największy póki co!Madzia opis wizyty to jakby nie prywatna, ale na NFZ! szkoda, że lekarz wyraźnie miał gorszy dzień! ale myślę, że nie masz się co martwić wagą na zapas - nasze maluchy jeszcze zdążą podrosnąć!
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny.
ciesze sie ze zobacze Mloda przed swietami a z drugiej strony ja kurcze nie malo place za te wizyty :/Buu bedzie dobrze ![]() A jak Ci nauka idzie? Ilonka widze ze nie spisz.. trzymam za egzamin
|
#2052 |
|
Konto usunięte
|
Ja też mam co 2 tygodnie odkąd mam szew ale ja tak wolę. W sumie to tylko badania mam za darmo w lux med.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śpię bo już czekam na Tż, zdaję o 7
Madzia ja wczoraj za to dokładne usg z pomiarami zapłaciłam 150 zł plus osobno posiew 50 zł, luteina w aptece też 50 zł i pełno badań na następną wizytę jeszcze np. gbs z pochwy i odbytu Masakra
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty kochana masz szyjke sprawdzana..
A jak moje wizyty mialy by tak wygladac jak wczoraj to ja tak nie chce ![]() ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
Ale chociaz wiesz za co. A ja tyle za odbebnienie wizyty eh. Moj nawet nic jeszcze o zadnym gbs nie mowil.. Zjedz sobie cos na rozluznienie :p i uwazaj na drodze bo moze byc slisko ..
|
|
#2055 |
|
Konto usunięte
|
No ją bym się wkurzyla taka wizyta. Ja mam zawsze szyjke sprawdzana i przeplywy plus wymiary małego. Wizyta trwa 30 minut.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- Gbs po 34 tyg najlepiej zrobić Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Przeklęte - będę trzymać kciuki (chyba, że w końcu zasnę). Mąż pojechał to spać nie mogę :/
---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Emdzik - ile płacisz za wizytę? Moja zwykle trwa ok 20-25 minut. Mam sprawdzaną na fotelu szyjkę i robione USG (nie wiem czy są robione przepływy, ale sprawdzane są wymiary Małego). Z każdej wizyty mam opis oraz zdjęcie lub filmik - co tam chcemy. No i oczywiście Gin sprawdza moje wyniki i mówi co mam dalej robić, w sensie jakie badania lub jakiego specjalistę odwiedzić. |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szyjke mi sprawdza tylko wziernikiem. Eh jesli chodzi o gbs to dobrze wiedziec.
|
|
#2058 |
|
Konto usunięte
|
Ilona kciuki za egzamin
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mam co marudzic bo tez zawsze wszystko pilnowal i sprawdzal. Kiedys cala godzine siedzialam w gabinecie bo tak wszystko sprawdzal. Na fotelu tez mnie sprawdza, tym bardziej ze mam polipa.i tak go wczoraj pytalam o rozne pierdo.ly bo tak bym jeszcye krocej siedziala
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Ilonke
Za 25 min zdaje musi być dobrze! Ja za moje wizyty place mało,a mojego gina uwielbiam wizyty są mile,długie nawet na 40 min. Teraz chodzę na rano bo ma więcej czasu i wychodzę usatysfakcjonowana Ja się kręcę w wyrku jakoś od 5 ale przysypialam.. Czekam na Dziesiąty budzik męża aż wstanie haha, i jak wyjdzie do pracy kolo 8 a ja zjem śniadanie, to idę dalej spać Jak codziennie
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba pierwszy raz tak szybko zjadlam sniadanie
![]() Ale pewnie tez jeszcze pojde spac bo malo dzisiaj spalam..
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadlam wlasnie tosciki z nutella , bo bylam tak glodna, ze az mi slabo bylo- głód nie dla mnie
![]() Zrobilam tez 3 dla małżonka, który dopiero się kąpie Chwile poczytam wiadomosci poranne i ide dalej spaćku ![]() Ciekawe jak Ilonkaaaaaaaaa
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak bardziej na zdrowo z rana
platki - musli mamciorobne heheNo Ilonka tym razem musi zdac, do trzech razy sztuka! Ja nie wiem, oni za sam brzuch powinni ja zaliczyc :p
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musialam sie naszprycowac porcją cukru,bo mi słabo było
dalsza część dnia będzie już zdrowsza ![]() Jeszcze chwila i idę spać niech tylko mąż wróci z psem, zakluczy drzwi za sobą, co bym wiedziała na 100procent czy to zrobił i spaćkuuuuuuuuuuuu Jak mnie ktoś obudzi, to zabiję- wczoraj mój brat mi smsem jakiegoś linka wysłał, aż się wzdrygnęłam jak telefon zadzwonił
|
|
#2065 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ja dzisiaj odpaliłam w końcu ten kalendarz belly i : Jesteś w 30 tygodniu ciąży (29 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 7 Trymestr: 3 Wiek płodu: 27 tydzień Data porodu: 24 lutego 2015 (pozostało 77 dni) zaczynam łapać coraz większego stresa brrrrrrr
|
|
#2066 |
|
Konto usunięte
|
Agata gratulacje.
Jest stres jak się widzi że coraz mniej dni:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Ja dziś mam gorszy dzień. Chciałabym zjeść batona albo mufinke czekoladowa a tu nawet połowa diety nie minęła. W dodatku nie tyje. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Emdzik najważniejsze, że z Mała jest dobrze. Chociaż 200 zł to faktycznie sporo... ja płacę 80 zł, a za wizyty z usg genetycznym, połówkowym 110 zł. I wizyty długo około 40 min, tylko ten mój to taka gaduła straszna
![]() chociaż ja np. nie lubię u niego tego, że jak TZ ze mną idzie to cała wizyta jest przy nim, badanie na samolocie itp. też, trochę to jednak krępujące jak TZ się patrzy jak tamten mi tam gmera :/ Monia Mała będzie drobna i śliczna, moja o tydzień mniejsza wychodzi zawsze na usg niż z OM. Ja zjadłam kanapki z wędliną i warzywami, idę jeszcze chwilę poleżeć, bo co ja cały dzień będę robić
|
|
|
|
#2068 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
emdzik- jak czytam Twoją wypowiedź to jakbym czytała o swoim ginekologu. Ja też się o wszystko muszę wypytać, upomnieć o badania, dla mojego Gina wszystko jest OK i w sumie takie jego podsumowanie naszej wizyty powinno mnie usatysfakcjonować. Cholera jasna mnie przy tym chłopie bierze, nie dość że chodzę prywatnie czekam w kolejce po 2 godziny bo tyle ma babek to jeszcze mam się zadowolić zdaniem"wszystko jest OK" do tego doszły te moje nieszczęsne przygody z oczami i tez jestem zlewana ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
przeklete_pragnienia- Trzymam kciuki za Twoje zdane prawko ![]() ![]() ja podchodziłam w sumie 5 razy za ostatnim razem jak nie zdałam zrobiłam sobie 3 letnią przerwę i zdałam za pierwszym podejściem i teraz śmigam wszędzie i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu![]()
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
kłaniam się z rana
z mega bólem głowy więc szybciutko... dobrze ze po wizytach dobre wieści ![]() ![]() .za Ilonke trzymam i nie wiem co to ja jeszcze chciałam ehhh może lepiej zajrze jak trochę ten ból ogarne to będę może bardziej produktywna...
|
#2070 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Przyszłam się tylko przywitać i śmigam na śniadanko. Wczoraj wizaż odmówił mi posłuszeństwa, więc dzisiaj dziękuję za milutkie ponowne przyjęcie. Do później
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo nawet tego nie planowałam wcześniej ale jak mamy mieć ten nowy telewizorek to i porządek by się przydał w pokoju
Chciałam też odciążyć trochę mamę bo tak sama wszystko robi a ja mam jeszcze trochę siły więc się udało 
a co do Elmo mój Wojtek też go bardzo lubi więc chyba na dwa latka będzie torcik z Elmo
ślub 28.04.2012

za egzamin 

myślałam że będzie mi kazał do szpitala jechać ale później zmierzył jeszcze raz i miałam jakoś 133/91 czy jakoś tak.