Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-09, 04:59   #3991
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

Część. Wyprawilam malza do pracy i zasnąć już nie mogę. w ogóle od samego rana nie ma wody i zadnej inform acji wcześniej. No super po prostu.

Brawurka pakuj torbę, lepiej miec

Montanka coś tak szalała wczoraj?

Justyna mówisz jak mój malz hehe. Że mały już mógłby być z nami na świecie.

Kinqaa mi w sumie trochę przeszło. Tzn boli mnie to krocze ale inaczej i jest znosnie.

Elvira takie naturalne ombre

BabaZWysp jeszcze chwilka

Dusiolka ja mam polozna i mam nadzieję ze mi pomoże. Tzn sprawdzona ale roznie bywa. Wiem od niej więcej niż od gin

Ciekawe kiedy wodę odkreca jajka na miekko mi sie chce ale nie mamw czym ugotować heh.

---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------

A w ogóle to za tydzień idę zrobić wyniki i nie wiem jak mam nasikac do tego pojemnika jak sikam w nocy co 2 godziny chyba od 18 nie będę piła haha.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2014-12-09 o 05:01
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 06:20   #3992
dusiolka
Zakorzenienie

Ellyunia nie wiem jeszvE jak ma na imie ale moge sie spytac w najbliższym czasie ;p
Czyli jak 9cz byłaby w sobotę to Justyna moze rodzic rzeczywiście 15;d
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 06:35   #3993
Myszunia19
Zakorzenienie

Hej. Cała noc prawie nie spalam bo mnie boli. I takie rozpychanie od srodka na maxa. Wzielam 2 nospy w nocy teraz magnez może choć trochę się uspokoi. Miłego dnia bez niespodzianek tych bolacych oczywiście.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 07:01   #3994
Karoloo
<3 <3 <3

Hej
Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
W kanapke moze nie ma jak pluc bo robisz przy kliencie ale jak przygotowujesz np szynkę z tylu to nikt nie widzi
Tak poważnie to nie widziałam żadnego plucia itp. Ale przeterminowane składniki owszem, ten kto miał na rano zawsze musiał zmieniać naklejki z data. Nic sie nie marnowało
Dlatego polecam jesc tylko kanapki tostowane bo temperatura zabija bakterie jak co. Najczęstsze przeterminowane produkty to szynka, pulpety, wołowina, indyk i kurczak z tego co pamietam. Produkty ktore miały dłuższa ważność czyli chyba nigdy sie nie przeterminowywaly to tuńczyk, pepperoni, salami i bekon. Także polecam je najbardziej
Hmm dobrze ze biore tylko z salami i to przeważnie wieczorami w Pl pewnie jest identycznie albo i gorzej

Jak kiedys pracowalam w kinie na barze to codziennie wieczorem musielismy popcorn z maszyn przesypywac do workow na smieci, pozniej owe maszyny sie mylo a poranna zmiana przesypywala popcorn spowrotem. Dodam ze w normalne dni uzywana byla tylko jedna maszyna wiec w 2 popcorn byl np tygodniowy zreszta to tylko jeden malutki przekręt.
Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Hej. Cała noc prawie nie spalam bo mnie boli. I takie rozpychanie od srodka na maxa. Wzielam 2 nospy w nocy teraz magnez może choć trochę się uspokoi. Miłego dnia bez niespodzianek tych bolacych oczywiście.
Biedulka a jaka masz no-spe? Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 07:15   #3995
mmgi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
wróciłyśmy do domu. bardzo miło, szybko i sprawnie. pani mnie pochwaliła że dbam tak o swoją ciążę. w skrócie to jeszcze nie dziś. to nie wody. ale jest ich mniej niż ostatnio. i to jakaś ciążowa wydzielina była, i mam obserwować, bo jak będzie się powtarzać to mam przyjechać. córka moja waży 2870. miałam ktg, badanie na fotelu, usg. i pani mi powiedziała że mam jeszcze tydzień.
Czyli tydzień to spoko, bo malutka będzie donoszona, bo we wtorek 16 skończysz 37 tydz. Mam identyczny termin co Ty a na jakiej podstawie gon oszacowała, że został Ci tydzień?
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 07:28   #3996
ewka555
Zakorzenienie

Hej hejjj. Wracam z lab. Dusiolka, od dzisiaj nasze dzieciaczki donoszone co nie? Justyna ale akcja:p Myszunia a Ty sie tak noe wyrywaj, ze za dwa tyg mozesz rodzic bo masz jeszcze duuuuuuzo czasu! Nie rozumiem skad u Ciebie ten pospiech
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:00   #3997
askaa02
Rozeznanie

Hej
Ja też wczoraj mężowi powiedziałam, że chyba pierwsza z nas sie rozpakuje i nie pójdę spać póki nie przeczytam co z Justyną emocje

Gratki za wizyty

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Ellyunia nie wiem jeszvE jak ma na imie ale moge sie spytac w najbliższym czasie ;p
Czyli jak 9cz byłaby w sobotę to Justyna moze rodzic rzeczywiście 15;d
Jak możesz to ja też poproszę dane tej babeczki

Co do wózka to współczuję nerwów, mam podobnie z fotelikiem, już 4ty tydzien leci a jego brak, dzwoniłam wczoraj i prosiłam informacje dziś czy będzie do końca tyg, jak nie to załatwię go sama, nie chce czekać na ostatnią chwilę. Chociaż mój lekarz twierdzi, że mam cały styczeń na rodzenie.

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
To już kurde nie wiem
Taką chcę :
bardzo fajne kupuj mam prawie identyczną i sobie chwalę

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Hejo!
Wrzucę Wam kawałek naszego remontu
Bardzo przyjemne wnętrze
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 08:16   #3998
Karoloo
<3 <3 <3

W sumie tak się zastanawiam nad prezentami i nie mam pojęcia co kupić Macie może jakieś pomysły, co same kupujecie

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-12-09, 08:24   #3999
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Karoloo zaskoczylas mnie tym popcornem a ją nie wiedzialam nigdy dlaczego on taki dobry jest hahaha.
My na szczęście odpuaciliamy sobie prezenty, już chyba 3 rok z rzędu
Pewnie w przyszłym roku jak Leo będzie miał rok to juz sie nie wymigamy hehe.

Tak nas czytam na fb i widze że sporo z nas miało ciężka noc. Ją też miałam skircze jam szłam do wc, jak sie kladlam to mnie bolal, a teraz czuje jakbym miała za chwile dostac @. A nospe jeszcze możemy brać?

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:29   #4000
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Bry
Od 1 do 6 nie spałam nie mogłam zrobić siusiu, bo miałam uczucie, jakby jajniki mnie tamowały, no bolało jak nie wiem. Do tego brzuch twardy jak skała, wzięłam magnez....
czytałam książkę... nudziłam się... później zjadłam chipsy... znowu książka i tak do 5 rano, kiedy to przyszedł mąż. Wierciłam się niemiłosiernie, próbując się na nim ułożyć i jak już się w końcu udało, to dzwonił o 6 budzik od teściowej a moja córka oczy jak 5 zł i hasło "Co to?" "Alalm?" "Usia (imię babci) ALALM!" Za chwilę zrobiłam jej mleko i chyba zasnęła, ja też, bo obudziłam się o 8.15.
Jestem jeszcze nieumyta w piżamie wstyd jak nie wiem. Ehhhh Mam ciężką głowę (czuję, jakby miała mnie za chwilę boleć), a tu długi dzień przede mną.

To się pożaliłam
Cytat:
wróciłyśmy do domu. bardzo miło, szybko i sprawnie. pani mnie pochwaliła że dbam tak o swoją ciążę. w skrócie to jeszcze nie dziś. to nie wody. ale jest ich mniej niż ostatnio. i to jakaś ciążowa wydzielina była, i mam obserwować, bo jak będzie się powtarzać to mam przyjechać. córka moja waży 2870. miałam ktg, badanie na fotelu, usg. i pani mi powiedziała że mam jeszcze tydzień.
No to jeszcze tydzień. Ufffff
A tatusiowi powiedz, żeby zaczekał
Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Hm jesli dobijemy do 9cz w tydzien to całkiem mozliwe ze Justyna urodzi :p bo jak pamiętacie obstawiałam pierwsze porody na 9cz ;d
Lecimy średnio 10 str dziennie, więc obstawiam 3-4 dni i będzie kolejna część. Czyli tak do soboty...
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:35   #4001
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Karoloo zaskoczylas mnie tym popcornem a ją nie wiedzialam nigdy dlaczego on taki dobry jest hahaha.
My na szczęście odpuaciliamy sobie prezenty, już chyba 3 rok z rzędu
Pewnie w przyszłym roku jak Leo będzie miał rok to juz sie nie wymigamy hehe.

Tak nas czytam na fb i widze że sporo z nas miało ciężka noc. Ją też miałam skircze jam szłam do wc, jak sie kladlam to mnie bolal, a teraz czuje jakbym miała za chwile dostac @. A nospe jeszcze możemy brać?
Już nie wspominam o coli właśnie w kinach i McD

Co do prezentów to z TŻ sobie nie kupujemy chodzi bardziej o rodziców, teściów, rodzeństwo i maluchy (15,11,4). Zawsze mam problem

Laski spokojnie z rodzeniem, skurczami itd.

Kochana mam nadzieje, że objawy szybko przejdą. No-spa i magnez pomogą a w dzień niestety dużo odpoczynku

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-12-09, 08:36   #4002
askaa02
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
W sumie tak się zastanawiam nad prezentami i nie mam pojęcia co kupić Macie może jakieś pomysły, co same kupujecie
Ja nie mam tego problemu bo w tej rodzinie nie ma prezentów na swięta. Rok temu u mojej rodzinki to był szał prezentowi, dzieciaki miały taką radochę, że szok. W tym muszę jeszcze poszukać tylko coś dla mojej prawie 8-letniej chrześtnicy i zamówić drobnostkę dla męża do samochodu, która mu się marzyła od kilku lat tylko muszę isc przelew na pocztę zrobić zeby nie zobaczył niespodzianki No i pewnie jak już gdzieś wyjdę to kupię coś Naszej Małej, ale to przy okazji
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:50   #4003
mmgi
Zadomowienie

Cytat:
A dla kogo te prezenty? Ja już mam wszystko kupione na szczęście, ale my kupujemy tylko dzieciom i rodzicom.
Stary 2014-12-09, 08:54   #4004
Eirene1987
Zakorzenienie

KURCZE MUSZĘ was na raty nadrabiać. synek dalej w domu
na szczęście kaszel się odrywa katar wysmarkuje ładnie także jestem dobrej myśli

mnie trochę od rana brzuch pobolewa ale teraz to już chyba tak będzie

dziś mam wizytę u gina zobaczymy co u mnie i mojej "szynki"

Montanka szkoda że insulinę musisz brać

Myszunia ale miałaś akcję dobrze że na razie ok

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
nie kumam, jak lekarz się upiera, żeby nie przedłużać zwolnienia, ja biorę macierzyńskiego pół roku i nawet tydzień robi mi różnicę, ciekawe, jak moja mi wystawi
nie wiem czy oni mogą dłużej czy nie chcą po prostu mój też tylko do dnia porodu. jak się przeterminuję moja strata

Ewka faktycznie lipna wizyta.

Martusia1499 dobrze że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Maritxell Pokaż wiadomość
Teja, szybko sie uzaleznisz od poduchy. Ja nieraz jak padam nieprzytomna na lozko to czuje momentalnie, ze cos tu nie pasuje i zawsze jest to brak poduchy
ojjj tak tylko mój styropian w środku się trochę utlenił i już mi się flaczek zrobił.

Jasowaa super że wszystko ok po wizycie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Miałam Wam opisać co za akcję dziś miałam poszłam na 2h do centrum handlowego na zakupy i zapomniałam telefonu... wracam do domu, a tam za chwilę pukanie do drzwi. Przyszedł ochroniarz sprawdźic czy wszystko ze mną w porządku. Był tak przerażony że coś się mogło stać ze myślałam że zaraz zawał będzie miał... okazało się że mąż dzwonił 7 razy i jak nie odbierałam to zawiadomił ochronę u nas w bloku bo się martwił... aż mi do teraz głupio...
ale się zmartwił biedny

cdn...

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:55   #4005
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

a ja daję co roku fotokalendarz z córką
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 08:57   #4006
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
A dla kogo te prezenty? Ja już mam wszystko kupione na szczęście, ale my kupujemy tylko dzieciom i rodzicom.
Rodzice, teście, rodzeństwo (15,11,28). Szwagra nie licze niech TŻ sam się głowi

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a ja daję co roku fotokalendarz z córką
Fajny prezent Tylko muszę poczekać na Franka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-12-09, 08:59   #4007
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Rodzice, teście, rodzeństwo (15,11,28). Szwagra nie licze niech TŻ sam się głowi
a popatrz tutaj: http://pl.dawanda.com/pomyslnaprezent/ może akurat coś Ci wpadnie w oko

Eirene zdrówka dla malucha biedny, ciągle coś, Ty też się namęczzysz ehhhh

ja antybiotyk dostalam i się trochę boję brać, ale tylko przez 3 dni, mam nadzieję że na prawdę jest bezpieczny na tym etapie...
tylko nie kupiłam żadnej osłony, nie wiem czy potrzeba przy tych 3 dniach
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 08:59   #4008
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej,
ale miałam noc
miałam wrażenie że całą noc mi brzch twardniał nie spałam prawie wcale przynajmniej tak mi się wydaje

Cytat:

Ja kiedyś pracowałam w sieciówce przez jakieś 3 lata i teraz nie lubie zakupów Jak mam sobie cos kupić albo iść z TŻ to jestem cała chora. Zachowuje sie jak typowy facet
ja tak samo, jak mam iśc na zakupy to mnie trzęsie

Cytat:
uff....no to teraz obserwCJĘ musisz włączyć

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Justyna zobaczymy w środę czy Ci w kolejkę się nie wtrynie

Swoją droga to wiecie że nie mam jeszcze torby do szpitala spakowanej ja chyba czekam na oklaski

Ma.ko dziękować
no to prosze i na zakupy

Cytat:
ehh też nie mam pomysłu
teściom wiem że kupimy sokowirówkę,
szwagrowi jednemu suszarke a takto :niewiem:
Stary 2014-12-09, 09:07   #4009
kika198513
Raczkowanie

Kochane a ja Was podczytuje na raty bo lecicie jak szalone
Fajnie że wszystkie w dwupaku jesteście bo niech nasze dzidziuśki jeszcze siedza w brzuszku bo tam sa najbezpieczniejsze i chronione przed tymi wszystkimi zarazkami.
U nas córcia znowu ma katar i pewnie zaczyna się przeziębienie wiec nie poszla do pekola.

Ja może się dziś w końcu spakuje Az wstyd ze jeszcze tego nie zrobiłam ale jakos nie mam parcia na to i się smieje ze chyba jeszcze nie czas na mnie skoro się tym nie stresuje. Ale musze bo nie chce się stresować jak mi wody odejda.

Ide ogarnąć dom i robic krokiety.
Zachcialo mi się jeszcze bulek drożdżowych z serem i musze poszukać jakiegoś przepisu w necie. A może ktoras z Was ma jakiś sprawdzony przepis??
kika198513 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 09:10   #4010
fashionaddicted
Zakorzenienie

Hej
Syf mam w domu ale boli mnie brzuch, jakieś takie kłócia w brzuchu mam i póki co nic robić nie będę.

Nastawiłam tylko pranie - pieluszki tetrowe, kilka ciuszków, staniki i koszule do karmienia - dostałam od mamy dwie z krótkim rękawkiem-słodkie i bardzo miły materiał. Zdj w załączniku, gdzieś na allegro kupiły. Na pierwszy rzut oka i dotyk mogę polecić

Jajko pokazuje mi 20,6 stopnia - i już to trochę za ciepło jest według niego mi jest chłodno... ojj ciężko będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141209_094607.jpg (141,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141209_094627.jpg (122,3 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-12-09, 09:12   #4011
Kinqaa
Zakorzenienie

Hej hej
Odprowadzilam mloda wypije szybko kawke i lece na te przedstawienie

Elvira żyjesz? Heheh.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:18   #4012
mmgi
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Fajny prezent Tylko muszę poczekać na Franka
Ja kupiłam tacie i teściowi koszule, mamie portfel, teściowej naszyjnik i komin.
A rodzeństwo płci męskiej, czy żeńskiej? Może jakąś płytę, mój brat (17) na pewno by się jarał

Cytat:
Napisane przez kika198513 Pokaż wiadomość
Kochane a ja Was podczytuje na raty bo lecicie jak szalone
Fajnie że wszystkie w dwupaku jesteście bo niech nasze dzidziuśki jeszcze siedza w brzuszku bo tam sa najbezpieczniejsze i chronione przed tymi wszystkimi zarazkami.
U nas córcia znowu ma katar i pewnie zaczyna się przeziębienie wiec nie poszla do pekola.

Ja może się dziś w końcu spakuje Az wstyd ze jeszcze tego nie zrobiłam ale jakos nie mam parcia na to i się smieje ze chyba jeszcze nie czas na mnie skoro się tym nie stresuje. Ale musze bo nie chce się stresować jak mi wody odejda.

Ide ogarnąć dom i robic krokiety.
Zachcialo mi się jeszcze bulek drożdżowych z serem i musze poszukać jakiegoś przepisu w necie. A może ktoras z Was ma jakiś sprawdzony przepis??
O matko, ale bym zjadła krokiety. Niestety nie chce mi się robić
Stary 2014-12-09, 09:26   #4013
Martusia1499
Rozeznanie

kika ja znam na najlepsze drożdżówki z serem i brzoskwiniami, pychaaaaaaa ale to przepis do t.hermomixa a nie wiem czy masz ?

Edytowane przez Martusia1499
Czas edycji: 2014-12-09 o 09:28
Martusia1499 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:29   #4014
Ewka:D:D
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Ewka a powiedział łaskawie dlaczego CIę w ogóle nie bada?? jaki sens takie wizyty na tym etapie ciązy:/
nie

Cytat:
Padlam
Wydepilowalam sie... 40 minut. Efekt nie powala :p ale powiedzmy ze ujdzie.
Xzuje sie jakbym przeorała hektar pola
dla mnie to tez jest juz teraz nie lada wyczyn

ile się czeka na wyniki gbs?

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:30   #4015
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Hej hej
Odprowadzilam mloda wypije szybko kawke i lece na te przedstawienie

Elvira żyjesz? Heheh.
Wlasnie otworzyłam oczy

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Apropo depilacji to polecam maszynki elektryczne, duzo łatwiej.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:32   #4016
LindaC
Wtajemniczenie

Hej

prawie nic nie spałam, ale nie będę odsypiać w dzień, bo już całkiem się przestawię na sen w dzień a niespanie w nocy, a tego nie chcę

Ewka - na GBSA czeka się tydzień
Smerf - może zacznij brać dużo Magnezu, ja biorę maksymalne dawki dopuszczalne w ulotce z opakowania - 6 tabl. dziennie Asmagu Forte. No i dużo leżę.

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-12-09 o 09:36
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:38   #4017
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Hej

prawie nic nie spałam, ale nie będę odsypiać w dzień, bo już całkiem się przestawię na sen w dzień a niespanie w nocy, a tego nie chcę

Ewka - na GBSA czeka się tydzień
Smerf - może zacznij brać dużo Magnezu, ja biorę maksymalne dawki dopuszczalne w ulotce z opakowania - 8 tabl. dziennie Asmagu Forte. No i dużo leżę.
Też wolę się w taki dzień przemęczyc i jakoś wytrzymać bo inaczej nocke już całkiem miałabym z głowy
Stary 2014-12-09, 09:41   #4018
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
a popatrz tutaj: http://pl.dawanda.com/pomyslnaprezent/ może akurat coś Ci wpadnie w oko

Eirene zdrówka dla malucha biedny, ciągle coś, Ty też się namęczzysz ehhhh

ja antybiotyk dostalam i się trochę boję brać, ale tylko przez 3 dni, mam nadzieję że na prawdę jest bezpieczny na tym etapie...
tylko nie kupiłam żadnej osłony, nie wiem czy potrzeba przy tych 3 dniach
dzięki za pomoc

co do antybiotyku to w ciąży brałam aż 2 i do każdego dodatkowo dokupiłam osłone

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Ja kupiłam tacie i teściowi koszule, mamie portfel, teściowej naszyjnik i komin.
A rodzeństwo płci męskiej, czy żeńskiej? Może jakąś płytę, mój brat (17) na pewno by się jarał

O matko, ale bym zjadła krokiety. Niestety nie chce mi się robić
Rodzeństwo:
- 15 brat sportowiec płyta odpada bo nie słucha muzyki jedynie jakieś mp3 z tel
- 11 siostra
- 28 siostra

Jak ja nie lubie kupować prezentów

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-12-09, 09:44   #4019
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Syf mam w domu ale boli mnie brzuch, jakieś takie kłócia w brzuchu mam i póki co nic robić nie będę.

Nastawiłam tylko pranie - pieluszki tetrowe, kilka ciuszków, staniki i koszule do karmienia - dostałam od mamy dwie z krótkim rękawkiem-słodkie i bardzo miły materiał. Zdj w załączniku, gdzieś na allegro kupiły. Na pierwszy rzut oka i dotyk mogę polecić

Jajko pokazuje mi 20,6 stopnia - i już to trochę za ciepło jest według niego mi jest chłodno... ojj ciężko będzie

mam te same koszule, całkiem fajne są

pobolewa mnie dołem brzuch, nie na tyle, żeby brac nospe, ale takie to nieprzyjemne

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 09:46   #4020
akrolowa
Zadomowienie

odebrałam wynik gbs i nic sobie tam nie wyhodowałam i to tyle dobrego, bo na 8 jechałam do dentysty, wróciłam o 9 i ząb mnie teraz taaaaak boli że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak się męczyłam. Wzięłam paracetamol, bo mam wrażenie, że zaraz dodatkowo rozsadzi mi głowę.

ma.ko mam ten sam problem z moczem muszę koniecznie w tym tyg zrobić wynik a siusiam co2h plus wypijam w nocy średnio 1,5l bo mnie tak suszy
Lilijka głowa do góry, spróbuj dzisiaj trochę odpocząć
Karoloo ja na szczęście temat prezentów mam zamknięty

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości