|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Bry
![]() Przychodzę do pracy i zapomniałam, że dziś jestem do 13:30 |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu nie czuję Świąt
Normalnie to o tej porze już robiłam pierniczki, ale w tym roku mi się nie chce, nawet myślę o tym, żeby choinki nie ubierać Żadnych dekoracji ani nic też nie robiłam i nie mam zamiaru robić i na dodatek mam zły humor |
|
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w tym roku chyba nie będę ubierać choinki, bo się boję. Planujemy jechać na święta na wieś. |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale zazdroszczę
Ja jestem do 17:00 .... Cytat:
I powoli czuję święta
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam zamiar robić pierniczki, może dziś się za to wezmę, zrobię i popakuję ładnie, będzie na prezent na święta.
|
|
|
|
#3337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kupiliśmy już choinkę, chcieliśmy ubrać a tam klops - nie mamy lampek. TŻ w zeszły weekend był w domu i zabierał nasze ozdoby, które mieliśmy na strychu u jego rodziców. I jemu wydawało się, że powinny być dwa kartony. Ja byłam pewna, że jeden, więc nie szukał drugiego skoro ja powiedziałam jeden. A widać trzeba było. Ale rozwalił mnie propozycją: może w weekend pojedziemy do Wałbrzycha po te lampki? Ta... będziemy jechać prawie 100 km w jedną stronę po lampki... Taniej wyjdzie nowe kupić... |
|||
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Dam, tylko niech wrócę do domu, bo tam na kompie mam zapisanego linka
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- W ogole potrzebuję "wnętrzarskiej" porady. Przemalowaliśmy sypialnię na biało. Do tego meble są dąb sonoma (duża szafa) i biała komoda. Podłoga dąb husky, więc w miarę podobna do szafy, trochę chłodniejsza. Koło łóżka są dwa dywaniki Shaggy, kolor taka ciepła, kremowa biel. W oknach mam rolety które kolorem są bardzo zbliżone do dębu sonoma. I się zastanawiam czy dawać jeszcze jakieś zasłonki i firanki. Jeśli tak to długie czy krótkie? Myślałam, o jakichś delikatnych zasłonkach, kolor podobny do rolet, takich powiedzmy "w parapet". Z jednej strony na pewno będzie przytulniej, ale czy nie przekombinuję? |
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do przytulności to chyba kwestia gustu i indywidualnych przyzwyczajeń - w domu rodzinnym gdzie zawsze były czułam się dziwnie, gdy były zdjęte do prania - na swoim mieszkam 5 rok i nie mam, i się cieszę, że jeden grat do prania mniej
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zły humor mam bo pokłóciłam się okropnie z tżtem
Te Święta w ogóle jakieś dziwne będą, dla mojej rodziny święta i sylwester to był fajny czas, a teraz zaraz po świętach mama wyjeżdża z siostrą, wiec pewnie nic wielkiego też nie będzie szykować. Na Święta tż pewnie mi nawet życzeń nie złoży i znowu będzie marudził, że musi iść na Wigilię, a jego to nie obchodzi Potem jak będziemy gdzieś jechać moze na drugi dzień to pewnie też zacznie marudzić, że chciał spędzić święta ze mną Taaaa... on wszystko powie, tylko, żeby nie musiec nigdzie wyjeżdzać, a jak spędzaliśmy raz święta sami to ja się naszykowałam, żeby było miło, a on zrobił sobie na obiad makaron i tak się zakończyły nasze święta Na dodatek nie ma Śniegu i ogólnie jestem w depresyjnym nastroju ![]() Cytat:
No na pewno lepiej juz kupić, lampki kosztują kilka złotych Cytat:
|
||
|
|
|
#3342 |
|
Konto usunięte
|
JossStone przykre to co piszesz
|
|
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie JossStone... cos sie meczycie ostatnio, a szczegolnie Ty. A Twoj tz bardzo niefajnie sie zachowuje
My wlasnie szukamy lokatora do wolnego pokoju i mam nadzieje, ze trafimy dobrze... Jutro mam wolne, planuje zakupy wnetrzarskie i generalne porzadki. Chce jakas ladna roslinke na balkon
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry! Dobrze pamiętam, ze gdzieś okolice Zagórza? No właśnie długie mi o tyle nie po drodze, że z jednej strony okna stoi komoda. Chcę coś aby nie było tak pusto i nie było echa
|
|
|
|
|
#3345 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też dziś wychodzę wcześniej, zrywam się bo mi fitness przełożyli, a szef powiedział że forma ważna, więc zrywam się co tydzień 15 min wcześniej. Kochany jest Cytat:
![]() Cytat:
Już im zakomunikowałam, że jak tylko będzie mnie stać, święta planujemy spędzać w ciepłych krajach albo na nartach - nie byli zachwyceni |
|||
|
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś typu jak wchodzi to potem niech się sama bawi. Ale coś w tym stylu. Tak zeby potem wejście na stół kojarzyło mu się z czymś czego nie lubi. To go oduczyć powinno. Cytat:
Już mnie depresja łapie na sama myśl o nich.
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, ale pierniki maja byc twarde
One miekna po czasie, wloz do puszki z kawalkiem jablka albo cytryny i wymieniaj owoc codziennie na nowy.
|
|
|
|
#3348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pozdrowienia z fitnessu - zafundowałam sobie power bar, a teraz jeszcze dobijam się rowerkiem, plan nowa sukienka na święta wkracza w fazę decydującą trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nam wątek podupadł
|
|
|
|
#3351 |
|
zawsze mam racje
|
dotka: zawsze tak niestety jest, ze na poczatku nie mozna wyrobic z czytaniem, a potem tempo mocno spowalnia.
rise: tez nie lubie swiat, na szczescie ich nie musze obchodzic. Raz choinka byla, bo chlop pyta co z prezentem pod choinke ja odp- nie ma choinki, nie ma prezentow. Wracam a tu stoi ubrana Pamietam oplatkowe zyczenia sprzed lat od dziadkow- ucz sie dobrze i ubieraj cieplo W ogole nienawidze skladania zyczen, wyjatel to jak moze to byc cos glupiego i ktos z tego zacieszy. Ktoras z was pytala czy ktos korzystal z dnia darmowej dostawy. Ja na szczescie nie. O ile sie wczesniej nie ma czegos upatrzonego to oszczednosc zadna, bo sie nie zaplaci za wysylke ale wyda sporo wiecej. Za to w tamtem weekend zamowilam 3 sukienki, bo bylo -20% na jestesmodna, a sukienki juz mialam upatrzone. Tzn mialam z 10, ale wybralam 3 w koncu.
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, coś ostatnio tu jakoś tak pusto i smutno. Ale chyba też taka aura.
I odniosę się jeszcze do DDD. Ja miałam tyle rzeczy do kupienia i większości zapomniałam. Miałam kupić włóczki do mojego pledu który robię na szydełku i zapomniałam. Coś jeszcze miałam kupić i zapomniałam... Ale biało już za oknem. A mnie gardło boli. |
|
|
|
#3353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
Cicho jest, bo wszystkie sa idealnymi paniami domu i sa zajete byciem perfekcyjnymi
![]() Ogarnelam dzis porzadnie cale mieszkanie niemal od podstaw I gdzies nam pogoda letnia zwiala, bo ostatnio ciagle pada. Ale i tak jest parno.
|
|
|
|
#3355 |
|
Komplikatorka
|
Kash cieszę się że smakowały U Was też taki gorący okres ? W pracy młyn, w domu ciągle coś do roboty ![]() Nawet nie mam kiedy prezentów zamówić
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za mieszkanie, ja muszę umyć 2 ostatnie okna, bo TŻ dał znać, że od jutra, a w zasadzie od nocy jakaś straszna wichura ma się zacząć.... póki co próbuję się uczyć, ale co chwila zerkam w kompa Też nie mam jeszcze prezentów, co mnie strasznie dobija....
|
|
#3357 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moja była szefowa też taka była - wiecznie niemiła i robiła mi na złość dla zasady. ten szef jest tylko jeszcze kilka miesięcy i boję się trochę, że nowy może się okazać beznadziejny ![]() Bo nic nie piszecie Tzn no ty i ja jeszcze jak cię mogę ![]() Cytat:
Też nie lubię składania życzeń, wszystkich tych religijnych elementów, ale co zrobić, presja jest silna, trzeba się maskować Cytat:
cięzko się robi na takim szydełku? bo myślę czy by się nie nauczyć i nie dziergać szalików, czapek i pledów
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-12-10 o 11:37 |
|||
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Normalnie to o tej porze już robiłam pierniczki, ale w tym roku mi się nie chce, nawet myślę o tym, żeby choinki nie ubierać
Żadnych dekoracji ani nic też nie robiłam i nie mam zamiaru robić i na dodatek mam zły humor 

Taaaa... on wszystko powie, tylko, żeby nie musiec nigdzie wyjeżdzać, a jak spędzaliśmy raz święta sami to ja się naszykowałam, żeby było miło, a on zrobił sobie na obiad makaron i tak się zakończyły nasze święta
Na dodatek nie ma Śniegu i ogólnie jestem w depresyjnym nastroju 
No na pewno lepiej juz kupić, lampki kosztują kilka złotych 

Już im zakomunikowałam, że jak tylko będzie mnie stać, święta planujemy spędzać w ciepłych krajach albo na nartach - nie byli zachwyceni

I gdzies nam pogoda letnia zwiala, bo ostatnio ciagle pada. Ale i tak jest parno.

za mieszkanie, ja muszę umyć 2 ostatnie okna, bo TŻ dał znać, że od jutra, a w zasadzie od nocy jakaś straszna wichura ma się zacząć.... póki co próbuję się uczyć, ale co chwila zerkam w kompa