|
|
#3781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Cytat:
pastella, wyobrażam sobie jak musisz się czuć. Myślę że jedyne co Ci pozostaje to po prostu starać się wyciszyć emocje i przeczekać aż to pierwsze najgorsze wrażenie minie. Zobaczysz, za jakiś czas gdy emocje ostygną będzie Ci to obojętne. fxckyox, "black widow" słucham od samego rozstania Daje takiego pozytywnego kopa. Cieszę się, że czujesz się już lepiej
|
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak o tym piszecie i ja się zastanawiam swojej reakcji jak usłyszę, że ex jest w szczęśliwym związku i zamierza się ożenić albo oczekuje dziecka. Na razie wiem tylko tyle, że ktoś mu zawrócił w głowie ale ona wciąż jest nadal tylko koleżanką i celem do zdobycia. Ten chłopak z Badoo chce się spotkać. On tez jest 2 miesiące od rozstaniu. I mam mieszane uczucia. Z ex utrzymuje jakiś kontakt, rozstali się w zgodzie, tamtej zawrócił w głowie ktoś inny ale z tego co wiem nie przekreśliła tego mojego nowego kolegi. Z jednej strony mogłabym się z nim spotkać bo wiem, że raczej się nie zaangażuje, zbyt mało czasu upłynęło ale nie wiem czy jest sens. On jest z dolnośląskiego , ja z lubuskiego. Wpada czasem do znajomych tylko. I waham się co do spotkania. |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo z opisu się zgadza Wczoraj do mnie napisał o 1 w nocy.. Ozięble go pożegnałam.. Nie odzywał się cały weekend i pisze do mnie o 1. Jedyne co pomyślałam, to to, że nie może spać i mu się nudzi i po to pisze ![]() Uznał, że nie, że nie zrozumiem tego.. Że tak wyszło a ostatnio byłam okropna i go "atakowałam". Prawda, nie układało nam się. Ale no znowu mu powiedziałam co o tym myślę i chyba już definitywnie się pożegnaliśmy
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kolega ma na imię Paweł. Przykro mi, chyba go bardzo polubiłaś, co? A może trafiłaś na mojego ex? Bo ten też z dolnośląskiego i 2 miesiące po rozstaniu
Edytowane przez Ma Rysia Czas edycji: 2014-12-08 o 23:19 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo, że obojętność jest w tym przypadku najzdrowsza, ale wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Gdyby nie ta złość, to nadal bym tęskniła, płakała i uważała go za dobrego chłopaka. Wystarczy sobie przeczytać tu moje posty z sierpnia, gdy właśnie opisywałam do za dobrego, ciepłego chłopaka. On jest taki tylko jak ma interes. Przejrzałam na oczy. I oczywiście przykro, bo naprawdę wiązałam z nim spore nadzieje, chciałam z nią się związać w przyszłości, jestem sama, ale nie mogę sobie pozwolić na to, by ktoś mnie nie szanował i mną pomiatał, zwłaszcza gdy nie ma powodu. Próbowałam być miła i cierpliwa, profesjonalna, ale nie da się. Wczoraj już na niego naskoczyłam, bo mamy dokument do podpisania, on się biedny martwił, że będzie trzeba go już podpisać, a był umówiony z tą swoją nową, to mu napisałam, że potrafię używać telefonu i że gdyby trzeba było załatwić to pilnie, to dałabym mu znać.
|
|
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie szanował i pomiatał? U mnie też toksykiem zalatywało. Zbyt długo to ciągnęliśmy. |
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Ma Rysia, on mnie szanował, lubił mnie i był po mojej stronie dopóki nie zaczął się spotykać z tą nową dziewczyną. Odkąd ona jest traktuje mnie co najmniej obojętnie, być może ona albo jego siostra nie życzą sobie, żeby się ze mną zadawał.
|
|
|
|
#3788 |
|
Rozeznanie
|
Co to za szacunek skoro wygasa z powodu zmiany okoliczności...
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
Kochane dziewczyneczki
Dziękuję za wsparcie, jesteście wszystkie tu wspaniałe i ostatnio nie mam za bardzo czasu by tu zaglądać i niestety żeby czytać dokładnie co u Was,ale cały czas duchem jestem z Wami i jak będziemy szły na wojnę to zaklepuję sobie miejsce w naszej armii hehe ^^ no czas powoli leczy rany,wpiszcie sobie na YouTube "unikalna kobieta" i poogladajcie filmiki, chłopak tam tłumaczy jak zapomnieć o byłym, jak być wyzwaniem itd różne filmiki są, polecam.Ja im dłużej zapominam jak mi kolana miekly na widok eksa, tym bardziej skupiam się na jego charakterze i zachowaniu, boli dalej, czasem ukluje mocniej, ale wraca do mnie moja duma, zaczynam myśleć z troską o siebie a o nim bardziej krytycznie, oceniać go przez jego zachowanie a nie że go kocham i wszystko wybacze... choć nie Wiem co bym zrobiła gdyby teraz przede mną kleknal i blagal o powrot. Może im mniej jest na to nadziei, tym bardziej mój umysł to od siebie odpycha i wmawiam sobie, że ja sama tego juz nie chcę. A może faktycznie już tego nie chcę? Nie Wiem, może to jeszcze za wcześnie.... ale dziś nie płakałam : ) trzeba stracić nadzieję na to ze wszystko z eksem się ułoży i wtedy życie bez eksa zaczyna nabierać sensu, radzisz sobie bo nie masz wyjścia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- P.s. dobrze ze dziecka nie ma ale trochę szkoda bo byłoby takie piękne i mądre po mamusi oczywiście, zwłaszcza córeczka, eh ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- A Black widow mhm :beer: czarna wdowa zabija partnera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Gdybym miała pistolet i tylko2 naboje i znalazłabym się w jednym pomieszczeniu z Hitlerem, Bin Ldenem i moim eksem to strzeliłabym w Eksa 2 razy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
chaos maker
|
Cytat:
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
|
#3792 |
|
Konto usunięte
|
Staram się być silna ale póki co mi to nie wychodzi. Może dlatego, że to drugi dzień po rozstaniu
masz rację, muszę znaleźć zajęcie. Chyba zapiszę się na jakieś dodatkowe kursy by zabić jakoś czas i nie myśleć
|
|
|
|
#3793 |
|
Konto usunięte
|
Nooo, a o ile łatwiej się żyje jak się nie czeka aż eks napisze, w pewnym sensie nareszcie mam w życiu spokój! A jak zobaczyłam jego nazwisko w telefonie koleżanki to już mi się nie chciało płakać, tylko śmiać, jak on się puszcza na prawo i lewo, jaką on mi przysluge zrobił, że mnie zostawił.....
Jak uczucie do końca odejdzie to pewnie będzie mi już tylko wstyd, że kochałam takiego dupka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Cytat:
![]() Zastanawiam sie czy nie wykupic wycieczki do Egiptu by zapomniec:-( Moze jest na rozstaniowym wizazanka, ktora tez chcialaby jechac? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201607121236 Czas edycji: 2014-12-09 o 08:37 |
|
|
|
|
#3796 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Cytat:
Nigdy nie sądziłam że to takie prawdziwe.Też coraz mniej pasuje do tego wątku, to chyba dobry znak ![]() Cytat:
Teraz jesteś w tym najgorszym okresie, ale on za parę dni minie. Kiedyś będziesz miała satysfakcję że zrobiłaś coś pożytecznego w tym okresie chociaż było Ci ciężko. Ja po pierwszym eksie musiałam się uczyć do egzaminów. Książki i notatki były całe mokre od łez. Ale dałam radę! Teraz przy tym rozstaniu niestety wiem że za dużo czasu zmarnowałam na smutki. Ale teraz nadrabiam Będzie dobrze!
|
|
|
#3797 |
|
BAN stały
|
Dopiero co się rozstałaś z facetem, z którym chciałaś mieć rodzinę a tu nagle chcesz lecieć do Egiptu? Po takich przygodach powinnaś mieć świadomość, że wartościowy facet nie będzie chciał Cię na żonę. Czy Ty chciała byś mieć męża, który po rozstaniu z narzeczoną poleciał ("by zapomnieć") z kumplem do Tajlandii?
|
|
|
|
#3798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zmiana klimatu i miejsca to akurat coś co zaleciłby nawet lekarz
|
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ona mówi tu o bzykaniu się z innymi chłopcami z Egiptu czy o zwykłej wycieczce żeby się zrelaksować zamiast beczeć w poduszkę?
|
|
#3801 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Po jakich przygodach? Czy ona pisała o seksturystyce?
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
g
|
hej moge się komuś wygadać na pm?
|
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3804 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuje dziewczyny za wsparcie:-( postow tego za przeproszeniem idioty nawet nie skomentuje.
Nie chce tam leciec by sie puszczac na lewo i prawo tylko chce ochlonac,przemyslec wiele spraw. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3805 | ||
|
chaos maker
|
Cytat:
"Wartościowy facet", huehuehue. Chyba zaściankowy kretyn. A mało kto chce za męża takie indywiduum. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
||
|
|
|
#3806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę myśleć pozytywnie, że wszystko się ułoży.
|
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3808 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
wredna biedronka, nie każda dziewczyna, która leci do Egiptu musi zaraz mieć przygody. A nawet gdyby, to jesteś wolna, dorosła i masz prawo. Raz się żyje
|
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Daje takiego pozytywnego kopa. 
Bo z opisu się zgadza 

Dziękuję za wsparcie, jesteście wszystkie tu wspaniałe i ostatnio nie mam za bardzo czasu by tu zaglądać i niestety żeby czytać dokładnie co u Was,ale cały czas duchem jestem z Wami i jak będziemy szły na wojnę to zaklepuję sobie miejsce w naszej armii hehe ^^ no czas powoli leczy rany,wpiszcie sobie na YouTube "unikalna kobieta" i poogladajcie filmiki, chłopak tam tłumaczy jak zapomnieć o byłym, jak być wyzwaniem itd różne filmiki są, polecam.

Nigdy nie sądziłam że to takie prawdziwe.