Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-09, 18:55   #3601
RosePetals
Przyczajenie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez Gerokom Pokaż wiadomość
Witam... jako doświadczona osoba w bdsm... nie polecam zbytniego pośpiechu - umiejętne sterowanie nowymi doznaniami jest o wiele bardziej ekscytujące niż "głęboka woda". Zwróć uwagę na to co czujesz - właśnie te Twoje pragnienia "jak najwięcej, jak najszybciej" w pewien sposób są "paliwem" do kolejnych odsłon bdsm. Ta niewiadoma, co będzie dzisiaj, jak daleko zajdziemy jest bardziej stymulująca niż "wszystko na maxa" bo... co pozostanie na przyszłość ? Można zrobić wszystko od razu - jak piszesz "chciałabym szybciej, więcej, mocniej... najlepiej od razu na całość ;-)" ale co oznacza na całość ??? elektrostymulacje? igły? nacinanie? scat? ??? To właśnie droga pokonywana małymi kroczkami dodaje pikanterii, rozpala zmysły, budzi nowe fantazje... więc - jak mówi przysłowie - "pośpiech wymagany jest tylko przy łapaniu pcheł"...
Pozdrawiam
Witaj i bardzo dziękuję Ci za Twoje słowa. Masz absolutną rację, nie pomyślałam o tym z takiej perspektywy. Moje fantazje nie są aż tak mocne jak np elektrostymulacje, nacinanie czy scat więc faktycznie, małe kroczki są chyba najbardziej rozpalające te nowe fantazje i doznania te które już są... Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję
RosePetals jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-09, 22:50   #3602
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
Gerokom witamy ... wreszcie jakas wypowiedz wnoszaca cos wiecej ...
prosze nie zrozumiec mnie zle ... ale malo kto sie wypowiada bardziej zaawansowany ... i choc sama nie jestem jakas super ... to cieszy mnie ze jest ktos nowy i bardziej zaawansowany ode mnie
prosze napisz wiecej o sobie o swoich doswiadczeniach ...
ps. czy w okolicy k-ce sa organizowane jakies spotkania, konwenty itp ?? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz
Dziękuję za przywitanie...
nie wiem, czy jestem bardziej zaawansowany czy mniej - mam kilkunastoletnie doświadczenie w klimacie. Wcześniejsze praktyki nie nazywałem jako bdsm - choć je praktykowałem - dopiero gdy znalazłem zupełnie "niewinną" uległą i rozpocząłem jej tresurę rozpocząłem stosować "nomenklaturę" klimatu. Więc moje doświadczenie to ponad... 25 lat
Trudno opisać to wszystko czego doświadczyłem, co i z kim przeżyłem - jedynie mogę napisać, że stosując zasadę: "jeśli coś robisz - rób dobrze, - albo nie rób wcale" - doszedłem do takiego poziomu, że chyba nie ma praktyki, która mogła by mnie zaskoczyć. Oczywiście, realizuję tylko te, które mnie i moją w danym momencie [okresie czasu] uległą interesują. Na mojej drodze spotkałem zarówno "dziewice" jak i wyuzdane, totalne masochistki jako singielki, mężatki [z mężem wiedzącym o jej potrzebach lub nie...],18-nastki i dziewczyny 40+. Dla mnie w każdej relacji najważniejsze jest: - szacunek dla uległej, - zapewnienie bezpieczeństwa {w tym odpowiedzialność za zdrowie, życie oraz nie przekraczanie tych granic, które nie mogą być w danym związku przekroczone. [np ślady na ciele uległej gdy ona ma męża, który o niczym nie wie]}, - całkowite opanowanie, - dyskrecja.
Lubię wymyślać [i wykonywać] kolejne przyrządy do zniewalania uległej, zadawania bólu i poniżania.
W Katowicach średnio co 3 miesiące organizowane są imprezy klimatyczne w wersji play-party. Główną organizatorką jest Kasia Kropka, która w swoim życiu życiu "popełniła" dwie klimatyczne książki - Perwersja, - Spa pod czerwoną latarnią. Spotkania odbywają się w wynajętym apartamencie, zapewniona jest odpowiednia relacja osobowa z każdej orientacji [Dominy, Panowie, suki, psy oraz trans], zapewniony jest catering i... dobra zabawa. Oczywiście każdy bawi się w taki sposób, na jaki ma ochotę i z kim ma ochotę lub... przygląda się [szczególnie nowicjusze]. Jako, że te imprezy mają już ponad 4-letnią historię, część grona to stali bywalcy [przeważnie pary] a część to nowe osoby. Większość to mieszkańcy "starego województwa śląskiego" ale bywają także z Poznania, Łodzi czy Warszawy. Na początku zawsze jest zorganizowany bądź to jakiś pokaz, bądź wspólna zabawa ale bez "spoufalania się" [np. ostatnio były "wybory Miss ☠☠☠☠y - na wesoło, z przymrużeniem oka}. Przeważnie bywa 20-kilka do 30-kilku osób.
Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania - pytaj - chętnie podzielę się zarówno swoim doświadczeniami jak i wiedzą na temat imprez.
Pozdrawiam...
Gerokom

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez RosePetals Pokaż wiadomość
Witaj i bardzo dziękuję Ci za Twoje słowa. Masz absolutną rację, nie pomyślałam o tym z takiej perspektywy. Moje fantazje nie są aż tak mocne jak np elektrostymulacje, nacinanie czy scat więc faktycznie, małe kroczki są chyba najbardziej rozpalające te nowe fantazje i doznania te które już są... Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję
Witaj...
Cieszę się, że mogłem podpowiedzieć Ci rozwiązanie, które sam uważam za najbardziej racjonalne. Moje doświadczenie pozwala mi na patrzenie z dystansu na wiele spraw związanych z klimatem. Oczywiście bdsm to wielkie emocje, przeżycia... ale właśnie doświadczenie i opanowanie powinny cechować prawdziwego Pana. Nie twierdzę, że jestem "och i ach" ale mogę z całą stanowczością stwierdzić, że potrafię "na zimno" ocenić sytuację i znaleźć dobrą drogę do realizacji zamierzonego celu. Często "Panowie" dwudziestoparoletni uważają się za "doświadczonych i posiadających charyzmę" - a to jest prawie nie możliwe. To dokładnie jest tak samo jak z kierowcami. Większość "świeżych" za kółkiem po przejechaniu 5 - 10 tysięcy kilometrów twierdzi, że są "dobrymi za kółkiem"... ja po przejechaniu ponad 1,5 mln km [samochodem osobowym] nabieram z kilometra na kilometr coraz większej "pokory"... Każdy z nas jest inny, każdy ma mniej lub bardziej zróżnicowane potrzeby, fantazje, granice bólu, stopień dominacji... najważniejsze - aby spotkały się osoby - w naszym przypadku - stojące jak najbardziej odlegle od siebie [im bardziej uległa tym bardziej dominujący]. Reszta - to doświadczenie zdobywane latami, odpowiedzialność, opanowanie i najważniejsze: SZACUNEK dla uległej !!!
Wracając jeszcze do Twoich fantazji... polecam elektrostymulację [oczywiście w odpowiednim natężeniu i małymi kroczkami] gdyż z doświadczenia wiem [wg moich uległych], że przynosi ciekawe doznania. Tak samo igły - oczywiście wymagana jest pełna aseptyka - tak naprawdę mało bolą a dają olbrzymie poczucie strachu. Jeśli lubisz mocno przeżywać swoje doznania, jeśli lubisz adrenalinę wydzielaną podczas strachu... polecam - szczególnie przekłuwanie brodawek [mniej bolą od warg sromowych]. Co do scatu i nacinania nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie interesowały mnie te praktyki...
Gdybyś miała jakieś pytania lub niejasności - zawsze służę swoim doświadczeniem...
Pozdrawiam...
Gerokom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 06:05   #3603
An Ka
Zadomowienie

Gerokom mam nadzieję ze to nie przez kryzys wieku sredniego taki nick
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 07:13   #3604
Intrygujacy26
Raczkowanie

Gerokom - wtorujac azbrze, również witam na forum i cieszy mnie fakt, ze wypowiada sie ktos kto ma doświadczenie.

azbra - wyciagnij Pana i przyjedz kiedys do Krakowa. to godzina drogi samochodem...

Edytowane przez Intrygujacy26
Czas edycji: 2014-12-10 o 07:42
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 08:44   #3605
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Rozwiń myśl.
Witaj Gerokom
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 09:45   #3606
An Ka
Zadomowienie

aneszna może za szybko Gerekoma oceniłam ale... chyba On sam bedzie wiedział dokładnie co mialam na mysli
Stary 2014-12-10, 09:48   #3607
201607040946
Konto usunięte

To samo pomyślałam
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 11:19   #3608
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Witaj...
Już od 20 lat jestem Gerokomem więc... raczej nie
Cóż - jedni wolą starszych partnerów, inni w swoim wieku a mnie zawsze fascynuje "dziewicza przyroda" - oczywiście gdy "dojrzeje" ;-))
Pozdrawiam...

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Gerokom - wtorujac azbrze, również witam na forum i cieszy mnie fakt, ze wypowiada sie ktos kto ma doświadczenie.

azbra - wyciagnij Pana i przyjedz kiedys do Krakowa. to godzina drogi samochodem...
Także witam i pozdrawiam...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;49282901]Rozwiń myśl.
Witaj Gerokom[/QUOTE]

Witaj - może ja to poprostu wyjaśnię:
Gerokomia, pogląd, że współżycie seksualne z młodymi kobietami działa pozytywnie na mężczyznę i sprzyja jego odmłodzeniu.

Pozdrawiam
Stary 2014-12-10, 11:19   #3609
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Witaj - może ja to poprostu wyjaśnię:
Gerokomia, pogląd, że współżycie seksualne z młodymi kobietami działa pozytywnie na mężczyznę i sprzyja jego odmłodzeniu.

Pozdrawiam
Przypadek króla Dawida...?

Witaj
Stary 2014-12-10, 11:34   #3610
201607040946
Konto usunięte

Ja też wolę młodszych, ale nie z tego powodu cholera, dziwne rzeczy na świecie istnieją.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 11:34   #3611
Ola-zz
Rozeznanie

Gerokom. Witam na forum. U nas też bywa „drażniący sznur” tylko, że ja wtedy wiszę. Mój Pan to sadysta zatem uwielbia bicie, a wszystko inne to dodatek. I jest wspaniale.

Co się tyczy pośpiechu w BDSM to z pewnością jak z wszystkim lepiej powoli, krok po kroku. Choć z drugiej strony mi przypadło krok po kroku ale wszystko szybko i też nie narzekam wręcz przeciwnie.

Mam pytanie, Czy praktykujesz albo spotykałeś się z taką uległą, która to chciała mieć ubraną maskę psa w trakcie sesji, sexu?

Hmmmm, Jakoś nie zauważyłam, że mój jest młodszy. No ale zawsze był młody duchem

Edytowane przez Ola-zz
Czas edycji: 2014-12-10 o 11:37
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 11:36   #3612
azbra
Raczkowanie

Cytat:
wiem ze to niedaleko ... jednak my z dzieciatkiem mamy sie ciezko wybrac ... nie chcemy ninai zbyt wykorzystywac ...
moze jakby cos wlasnie w k-ce bylo to by sie udalo
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 11:47   #3613
slaaave13
Zadomowienie

witamy Gerokom
Stary 2014-12-10, 13:06   #3614
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja też wolę młodszych, ale nie z tego powodu cholera, dziwne rzeczy na świecie istnieją.
w XIX i na początku XX wieku lekarze zalecali takie zachowania - wtedy nazywało się to także "sunamityzm" lecz bardziej znana nazwa która przetrwała do dzisiaj to właśnie greokomia
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Przypadek króla Dawida...?

Witaj
No może aż tak stary nie jestem jak Dawid... ale jeśli Ty chcesz być moją "sunamitką" ja mogę zostać Twoim Królem
Stary 2014-12-10, 13:08   #3615
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
No może aż tak stary nie jestem jak Dawid... ale jeśli Ty chcesz być moją "sunamitką" ja mogę zostać Twoim Królem
Sulamitką, jeśli już
I co prawda aktualnie jestem bezpańska, ale nie te rejony - ja z centralnej Polski.
Stary 2014-12-10, 13:29   #3616
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Gerokom. Witam na forum. U nas też bywa „drażniący sznur” tylko, że ja wtedy wiszę. Mój Pan to sadysta zatem uwielbia bicie, a wszystko inne to dodatek. I jest wspaniale.

Co się tyczy pośpiechu w BDSM to z pewnością jak z wszystkim lepiej powoli, krok po kroku. Choć z drugiej strony mi przypadło krok po kroku ale wszystko szybko i też nie narzekam wręcz przeciwnie.

Mam pytanie, Czy praktykujesz albo spotykałeś się z taką uległą, która to chciała mieć ubraną maskę psa w trakcie sesji, sexu?

Hmmmm, Jakoś nie zauważyłam, że mój jest młodszy. No ale zawsze był młody duchem
Witaj - najważniejsze, że Jego praktyki są dla Ciebie spełnieniem Twoich fantazji i potrzeb...
Oczywiście - każdy tak szybko idzie "jak długie ma nogi" ;-) jeden woli powolne "spacery" a inny - wprawdzie krok po kroku ale - szybki marsz.

Nie, jeszcze nie miałem takiej sytuacji aby uległa chciała mieć założoną maskę psa. Jedynie jedna z uległych poprosiła mnie, żebym to ja ubrał jak najbardziej "ohydną" maskę i upozorował gwałt... jako, że jestem osoba "z fantazją" - została "porwana" z przystanku autobusowego gdy wieczorem wracała do domu i... jej początkowy strach, przerażenie... a potem... doznania rewelacyjne !
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Sulamitką, jeśli już
I co prawda aktualnie jestem bezpańska, ale nie te rejony - ja z centralnej Polski.
Witaj ponownie...
1. STAROŚĆ DAWIDA; ABISAG (1,1-4).
1
1 A król Dawid zestarzał się i miał wiele dni wieku; a choć go okrywano szatami, nie zagrzewał się.
2 Rzekli mu tedy słudzy jego: "Poszukajmy królowi, panu naszemu, młodej panienki, niech stoi przed królem i okrywa go, i śpi na łonie jego, a zagrzewa króla, pana naszego."
3 A tak szukali panienki pięknej we wszystkich granicach izraelskich i znaleźli Abisag Sunamitkę, i przywiedli ją do króla.
4 A była to panienka bardzo piękna i sypiała z królem, i służyła mu, ale król jej nie poznał.

więc... sunamitkę

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
witamy Gerokom
Witam i pozdrawiam
Stary 2014-12-10, 13:37   #3617
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Witaj ponownie...
1. STAROŚĆ DAWIDA; ABISAG (1,1-4).
1
1 A król Dawid zestarzał się i miał wiele dni wieku; a choć go okrywano szatami, nie zagrzewał się.
2 Rzekli mu tedy słudzy jego: "Poszukajmy królowi, panu naszemu, młodej panienki, niech stoi przed królem i okrywa go, i śpi na łonie jego, a zagrzewa króla, pana naszego."
3 A tak szukali panienki pięknej we wszystkich granicach izraelskich i znaleźli Abisag Sunamitkę, i przywiedli ją do króla.
4 A była to panienka bardzo piękna i sypiała z królem, i służyła mu, ale król jej nie poznał.

więc... sunamitkę

Zwracam honor

(chyba mi się należy wirtualny )
Stary 2014-12-10, 13:58   #3618
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Zwracam honor

(chyba mi się należy wirtualny )
Jak najbardziej... choć może powinien być realny ! Mam taki dwumetrowy...
Stary 2014-12-10, 14:02   #3619
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Nie kuś....
Stary 2014-12-10, 14:04   #3620
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Nie kuś....
spokój Prosze Państwa, niektórzy nie mogą się skupić na ''pracy''
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 14:05   #3621
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;49287452]spokój Prosze Państwa, niektórzy nie mogą się skupić na ''pracy''[/QUOTE]
i kto to mówi
Stary 2014-12-10, 14:14   #3622
Intrygujacy26
Raczkowanie

nie zebym mial cos do dlugich... ale przy 2m moja celnosc spada. a jak dobrze wiemy to ma m.in kluczowe znaczenie przy spankingu. ty trafiasz zawsze takim dlugim tam gdzie celujesz? 2m dobrze dziala na psychike, tylek juz mniej.
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 14:25   #3623
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Nie kuś....
W domu mam wiele ciekawych przyrządów... np haki w suficie, ścianach, dyby, elektrostymulator, różnego rodzaje "unieruchamiacze" i "umilacze" a także normalne elementy naszego klimatu... więc...kuszę jak diabełek ;-)

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
nie zebym mial cos do dlugich... ale przy 2m moja celnosc spada. a jak dobrze wiemy to ma m.in kluczowe znaczenie przy spankingu. ty trafiasz zawsze takim dlugim tam gdzie celujesz? 2m dobrze dziala na psychike, tylek juz mniej.
Trening czyni Mistrza
Stary 2014-12-10, 18:22   #3624
Jelena28
Przyczajenie

Hej! Jestem nowa, amatorka ale rozwijająca się ... to forum mi co nieco pomaga Przywitać się chciałam
Jelena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 20:49   #3625
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jelena28 Pokaż wiadomość
Hej! Jestem nowa, amatorka ale rozwijająca się ... to forum mi co nieco pomaga Przywitać się chciałam
Witam... jak Ci pomóc w rozwijaniu się ?
Stary 2014-12-10, 21:09   #3626
Jelena28
Przyczajenie

Szczerze.. sama nie wiem. Na razie czytam wątek, coraz bardziej się uświadamiam. Może zacznę od przedstawienia na czym stoję. Nie wiem czy to BDSM czy nie ( z tego co wyczytałam nie ma jasnych granic od czego się zaczyna). Jestem Su swojego Pana męża, który także jest obecnie amatorem. W związku od 8 lat zawsze dominowała wanilia, od ok 2 lat coś ostrzejszego, od kilku miesięcy ja daję znac że to trochę mało. Poza seksem jesteśmy normalnym małżeństwem, być może nawet ja jestem w życiu bardziej dominująca- taki charakter, choć nie zawsze. O BDSM dowiedziałam się za dzieciaka (ekhem ) kiedy poznałam moją przypadłość- masochizm. Obecnie najważniejsza jest dla mnie psychiczna uległość, natomiast w sferze fizycznej było wiązanie, bicie po twarzy i innych częściach ciała,podduszanie, kajdanki ( co chyba niczym mocnym nie jest ale piszę żeby naświetlić sytuację ). Jak pisałam raczkujemy. Cieszę się że trafiłam na to forum bo co chce zadać pytanie zaraz znajduję odpowiedź. Skieruję tu swojego Pana męża, bo dobrze wiedzieć jakie podejście mają inni mężczyźni. Obecnie mam jedynie pytanie- jak sobie radzić z sińcami? Niestety nawet przy waniliowym zdarzało się że wychodziłam jak ofiara przemocy domowej- taka skóra... Niby wiem jak tuszować ( lata praktyki w zawodzie ) ale np nogi czy lekkie przypięcie nadgarstków i jest siniec... To tak wstępem, później pewnie będzie można ze mną po ludzku porozmawiać

Edytowane przez Jelena28
Czas edycji: 2014-12-10 o 21:10
Stary 2014-12-10, 21:12   #3627
Konto usunięte

Cytat:
W domu mam wiele ciekawych przyrządów... np haki w suficie, ścianach, dyby, elektrostymulator, różnego rodzaje "unieruchamiacze" i "umilacze" a także normalne elementy naszego klimatu... więc...kuszę jak diabełek ;-)
a że tak zapytam, jesteś do ''wzięcia''?
Stary 2014-12-10, 21:50   #3628
Gerokom
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;49294202]a że tak zapytam, jesteś do ''wzięcia''?[/QUOTE]

Witaj - szukam nowej dziewczyny...
Może napisz coś o sobie na prv...
Pozdrawiam...

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Jelena28 Pokaż wiadomość
Szczerze.. sama nie wiem. Na razie czytam wątek, coraz bardziej się uświadamiam. Może zacznę od przedstawienia na czym stoję. Nie wiem czy to BDSM czy nie ( z tego co wyczytałam nie ma jasnych granic od czego się zaczyna). Jestem Su swojego Pana męża, który także jest obecnie amatorem. W związku od 8 lat zawsze dominowała wanilia, od ok 2 lat coś ostrzejszego, od kilku miesięcy ja daję znac że to trochę mało. Poza seksem jesteśmy normalnym małżeństwem, być może nawet ja jestem w życiu bardziej dominująca- taki charakter, choć nie zawsze. O BDSM dowiedziałam się za dzieciaka (ekhem ) kiedy poznałam moją przypadłość- masochizm. Obecnie najważniejsza jest dla mnie psychiczna uległość, natomiast w sferze fizycznej było wiązanie, bicie po twarzy i innych częściach ciała,podduszanie, kajdanki ( co chyba niczym mocnym nie jest ale piszę żeby naświetlić sytuację ). Jak pisałam raczkujemy. Cieszę się że trafiłam na to forum bo co chce zadać pytanie zaraz znajduję odpowiedź. Skieruję tu swojego Pana męża, bo dobrze wiedzieć jakie podejście mają inni mężczyźni. Obecnie mam jedynie pytanie- jak sobie radzić z sińcami? Niestety nawet przy waniliowym zdarzało się że wychodziłam jak ofiara przemocy domowej- taka skóra... Niby wiem jak tuszować ( lata praktyki w zawodzie ) ale np nogi czy lekkie przypięcie nadgarstków i jest siniec... To tak wstępem, później pewnie będzie można ze mną po ludzku porozmawiać
Witaj...
Tak, trudno ustalić granicę bdsm... szczególnie, że to nie tylko zachowania podczas seksu [a to tylko element klimatu], ale także w sferze mentalnej. Poza tym... czy to ma jakiekolwiek znaczenie, czy nazywamy to "klimatem", "bdsm", ostrym seksem lub jak nas nazywają "waniliowcy" - zboczeńcami czy psycholami. Ważne, abyś odczuwała większą przyjemność z tego, że jesteś uległa niż "normalna".
Z tego co piszesz to w rzeczywistym świecie "podduszanie" czy "bicie po twarzy" to już nie tak "mało". Jest wiele uległych dla których takie zachowania w ogóle nie wchodzą w grę. Wiem, że tutejszy wątek ma nazwę: Masochistki, ale nawet one nie zawsze lubią bądź akceptują policzkowanie...
A w sprawie sińców - staraj się używać kajdanek skórzanych - jak najszerszych, możesz dodatkowo pod nie włożyć "frotki" na nadgarstki/kostki [sklep sportowy]. Starajcie się używać także "szerszych" przedmiotów do zadawania bólu niż przysłowiowe trzcinki czy szpicruty. Polecam drewnianą łopatkę do nakładania pizzy [w sklepie ok. 4 zł] - daje świetne efekty... poza tym można stosować zadawanie bólu poprzez lód lub wosk [nie stearynę - bo ma wyższą temp. topnienia], ektrostymulację, polecam także igły...
Powodzenia...
Stary 2014-12-10, 22:39   #3629
Jelena28
Przyczajenie

Dziękuję za podpowiedzi. Akurat Pan przyjeżdża za dwa tygodnie więc na pewno rozważy propozycje. Ogólnie jestem w stanie posunąć się bardzo daleko, ale wiem że Pan się uczy, chce do wszystkiego dojść powoli rozkoszując się daną sesją i jej elementami. Ja fizycznie jestem bardzo wytrzymała, trzeba się natrudzić, żeby zadać mi prawdziwy fizyczny ból tylko ta skóra... taka niesforna Ostatnio czytałam że ktoś obrożę kupił w sklepie zoologicznym.. ciekawi mnie to, ponieważ przeglądam sklepy i większość nie spełnia oczekiwań albo jest Grayem podpisana co się nie spodoba ( z resztą nie tylko obroże, widziałam także korki z podpisem...)
Obecnie kajdanki mamy skórzane, szerokie, kupione w sklepie ze skórzanymi wyrobami, więc chyba dobre, muszę czekać żeby dokładnie wypróbować. To do pizzy może być ciekawe, nie powiem

Wosk... temat niezwykle pociągający, jednak potrzebne do tego specjalne.... no własnie nie wiem świecie? Znam tylko świece do masażu i takie zwykłe.

Edytowane przez Jelena28
Czas edycji: 2014-12-26 o 12:55
Stary 2014-12-11, 06:03   #3630
An Ka
Zadomowienie

Gerokom Witam

edit: spodziewałam sie dojrzalej odpowiedzi i taka tez dostalam

Edytowane przez An Ka
Czas edycji: 2014-12-11 o 06:05
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości