Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-11, 09:19   #301
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
każdy trud zostaje nagrodzony, ja zawsze w to wierzę, że przyniesie w końcu piękne owoce, których często się nie spodziewamy

a co do laktatora, nie umiem Ci doradzić, bo sama nie wiem, czy i jak długo będę korzystać
Tez staram sie w to wierzyc dziekuje
Ja to sie boje wogole, ze zrezygnuje z kp jak tylko wroce do domu z malenstwem. Zaraz mam czarne mysli, ze moze zle bede to robic, albo dziecko nie bedzie sie najadac, albo bede zmeczona ta nowa sytuacja, i szybko poprosze kogos o pojscie do apteki i spytanie sie o mleko
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 09:22   #302
luzna25
Zadomowienie

Witam się z Wami w 29 tygodniu

Też już nie mogę się doczekać kiedy sypnie śniegiem
Dzisiaj w dzień dobry tvn mają mówić o ćwiczeniach dla kobiet w ciąży mam zamiar oglądnąć- może powiedzą coś ciekawego
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 09:25   #303
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
ja juz po zakupach i ide robic pommidorowke

chodzi za mną ogorkowa- czy mozecie mi ktos podać dobry przepis na ogórkową???

ja dzis na szybko- pomysl na udka w sosie ziolowym. Nie umiem mięsa robic i generalnie nienawidze mięsa...

mdli mnie od rańca i tez chce snieguuuu
a ja dalej jak usiadlam tak siedze Nie mam energii z rana robic czegokolwiek lenistwo na pierwszym miejscu
Nie wiem czy dobry robie normalnie, sobie na szybko z tego przepisu
http://www.smakizycia.pl/kuchnia/prz...zupa-ogorkowa/
Tylko ogorki tre na tarce, i nie wyciagam warzyw jak w przepisie, gotuje z ziemniakami razem w kostce, i mieso nie zawsze dodaje, bo nie przepadam za miesem a TZ z zupy miesa nie zje.
Ja mieso to lubie robic w piekarniku, w duzych ilosciach np, jakis schab i cos do srodka napchac dobrego ale piekarnika nie mam, wiec tez nie cierpie robic miesa.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość

Dzisiaj w dzień dobry tvn mają mówić o ćwiczeniach dla kobiet w ciąży mam zamiar oglądnąć- może powiedzą coś ciekawego
witaj ojej jak szybciutko czas leci , za 29
Cwiczenia, to cos wspanialego! jednak ja sie jakas strachliwa zrobilam w ciazy, i zrezygnowalam na okres ciazy

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-12-11 o 09:27
Stary 2014-12-11, 09:32   #304
smv
Zakorzenienie

crystal dzieki ) dzis pomidorowa ale w przyszlym tyg zrobie ogórasową ale na udku jakimś nie na żeberkach;/ ble.

kurde jeść mi sie chce juz. W sumie już moja pora drugiego sniadania ;D
Stary 2014-12-11, 09:33   #305
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Ja mam Microlife NC120
My tez mamy ale mam o nim srednie zdanie.w ogole uwazam ze kazdy jest sredni z wyjatkiem rteciowych i na podczerwien.

Ja tez niewyspana ale w sumie to norma z moim 1.5 rocznym synkiem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 09:34   #306
nouvelle2
Zakorzenienie

Hej hej właśnie się obudziłam, bo mnie brzuch strasznie ciągnął chyba za długo spałam na jednym boku... leży u mnie trochę śniegu

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 09:52   #307
tout-petit-fille
Zadomowienie

Hej laski,

Mnie dziś pewnie czeka niemały wydatek, bo zaprowadziła, właśnie auto do mechanika z listą rzeczy do zrobienia. Aż się boję sumy

Jestem więc uziemiona, nie wymyślam więc sobie zadań do zrobienia i miejsc do pojechania. W nagrodę kupiłam pączka i eklera, na razie szkoda mi ich dotykać, żebym się mogła dłużej nacieszyć tym, że jeszcze je mam

smv bardzo lubię ogórkową, ale robiłam ją raz w życiu- 3 dni temu. Do tej pory jadłam tylko maminą.
Na udku, 3 liściach laurowych i kostce rosołowej gotuję wywar, wrzucam pokrojone: ziemniaki, 2 marchewki, jedną pietruszkę, połowę malutkiego selera i gotuję do miękkości warzyw. Jeśli jest za mało wyrazista, dorzucam jeszcze jedną kostkę rosołową.
Tarkuję 5 ogórków kiszonych, dorzucam do gotującej się zupy i na koniec zabielam śmietaną.
Pallllce lizać!

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 09:56   #308
smv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
smv bardzo lubię ogórkową, ale robiłam ją raz w życiu- 3 dni temu. Do tej pory jadłam tylko maminą.
Na udku, 3 liściach laurowych i kostce rosołowej gotuję wywar, wrzucam pokrojone: ziemniaki, 2 marchewki, jedną pietruszkę, połowę malutkiego selera i gotuję do miękkości warzyw. Jeśli jest za mało wyrazista, dorzucam jeszcze jedną kostkę rosołową.
Tarkuję 5 ogórków kiszonych, dorzucam do gotującej się zupy i na koniec zabielam śmietaną.
Pallllce lizać!
podziękował
Stary 2014-12-11, 10:10   #309
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Tez staram sie w to wierzyc dziekuje
Ja to sie boje wogole, ze zrezygnuje z kp jak tylko wroce do domu z malenstwem. Zaraz mam czarne mysli, ze moze zle bede to robic, albo dziecko nie bedzie sie najadac, albo bede zmeczona ta nowa sytuacja, i szybko poprosze kogos o pojscie do apteki i spytanie sie o mleko
no ja też się boję, ale bardzo chcę, by nam się udało, ja to w ogóle zamierzam kp co najmniej pół roku, może się uda dłużej, a dziewczyny pisały, że najważniejsze jest nastawienie, więc nastawmy się pozytywnie, że damy radę
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:10   #310
mama d
Raczkowanie

W LuxMed czystość pochwy robi się między 16 a 21 tygodniem a potem jak piszecie już przed porodem.

Martwi mnie to, że spina mi się dół - mam skurcz, który trzyma przez kilka minut
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:12   #311
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
podziękował
Na zdrówko

Stary 2014-12-11, 10:15   #312
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Hej laski,

Mnie dziś pewnie czeka niemały wydatek, bo zaprowadziła, właśnie auto do mechanika z listą rzeczy do zrobienia. Aż się boję sumy

Jestem więc uziemiona, nie wymyślam więc sobie zadań do zrobienia i miejsc do pojechania. W nagrodę kupiłam pączka i eklera, na razie szkoda mi ich dotykać, żebym się mogła dłużej nacieszyć tym, że jeszcze je mam

Pallllce lizać!
Oj wspolczuje napraw ale wiem co czujesz, bo my też mieliśmy przeboje z autem ostatnio

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Przyszła właśnie pościel z allegro i jest cudowna. Jak za taką kwotę, to naprawdę warto wrzucę potem fotki

Stary 2014-12-11, 10:28   #313
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
no ja też się boję, ale bardzo chcę, by nam się udało, ja to w ogóle zamierzam kp co najmniej pół roku, może się uda dłużej, a dziewczyny pisały, że najważniejsze jest nastawienie, więc nastawmy się pozytywnie, że damy radę
Tez mam taka nadzieje Pomimo ze ja planuje kp tylko na czas pologu to pomimo tego bardzo bym chciala dac dziecku swoje mleko.
Czytam od rana artykuly, jak zajmowac sie niemowlakiem, jak wygladaja pierwsze godziny po porodzie, itd. czuje sie troche przerazona
ale wlasnie wymyslilam sobie ze jesli moj TZ jednak wyjedzie to powiem jemu po jego urlopie tacierzynskim zeby zawiozl mnie do mamy na dwa trzy tygodnie i potruje jej zycie a ona bedzie szczesliwa, bo wiem jak bardzo uwielbia kiedy mamy okazje byc razem przynajmniej sama nie bede no i spedzi sporo czasu z wnuczkiem w pierwsze tygodnie a i tak planuje do nas przyjechac na tydzien jesli dostanie urlop
Stary 2014-12-11, 10:28   #314
lesyeux
Zadomowienie

Ja też się juz witam

trochę posprzątałam w domu, teraz odkurzę i zmyję podłogi, bo zarosły już kurzem i okruszkami

na obiadek, rozmrażam mięso( zapomniałam na noc wyciągnąć) zrobić chcę udka do tego rurki z sosem koperkowo -śmietanowym+ surówka

później mam w planie odwiedzić galerie. Bluzkę chce!!! taką zwykłą czarna z długim rękawem. kiedyś były w H&M. ale czy nadal będą. i się w jakiś wbiję

Cytat:
nakrzyczalam ze jak nie pojdzie do laryngologa to ja zwariuje bo odkad jestesmy malzenstwem ani jednej nocy nie mialam bez przebudzenia sie bo on tak chrapie
zgodzil sie i wizyte mamy umowioną na wtorek jak dobrze...

moj dzieć sie wczoraj na noc przebudził tak ze walił nożyskami jak sie da, myślę sobie "bij bij bo sie stresowałam pol dnia ze go nie czuję". Włączyłam też takie słodkie kołysanki, że same mnie ululały i wtedy dopiero dawał czadu.

O rety jutro wizyta na 11.00 juz się doczekać nie mogę) mam nadzieję na usg, ale pewnie nie będzie bo widzę, że tak co drugą wizytę mam usg a tak to pewnie siup na fotel i macanko paluchami-nie znoszę tego
Fajnie, ze masz wizytę jutro ja jeszcze tydzień i też będę miała 19 Grudnia a potem 30 Grudnia III usg genetyczne fajnie, bo lekarz wtedy daje filmik i foteczki

a co do chrapania. mój Tz miał krzywą przegrodę nosową. Laryngolog stwierdził, ze trzeba zabieg by lepiej mu się oddychało i zeby przestał chrapać

o nieee może i lepiej mu się oddycha, ale nadal chrapie jak czołg

Cytat:

Wow za 29
Oglądałam ten cykl w DDTVN. na mojej szkole też tak ćwiczymy

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Hej hej właśnie się obudziłam, bo mnie brzuch strasznie ciągnął chyba za długo spałam na jednym boku... leży u mnie trochę śniegu
Oby przestało ciągnąc

mnie rwie i ciągnie w pipci dzisiaj

a wczoraj zapomniałam powiedzieć, śliczne te kurki za La millu

a i wrzucam to co dostałam na szkole. może któraś skorzysta. JA osobiście kupuje MELISE ukoi nerwy, pomaga w zasypianiu i bólu głowy. no to się przekonamy

a i wkleję foto tego wózka co mnie urzekł wczoraj. znalazłam :P

to TAKO Junama Impulse. u mnie s klepie wersja 2w1 1999zł.
Bardziej kręci mnie cały BIAŁY, ale nie znalazłam, wyraźnej fotki to wklejam taki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ji-kolor3.jpg (40,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zioła.jpg (57,0 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-12-11 o 10:31
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:28   #315
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Oj wspolczuje napraw ale wiem co czujesz, bo my też mieliśmy przeboje z autem ostatnio

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Przyszła właśnie pościel z allegro i jest cudowna. Jak za taką kwotę, to naprawdę warto wrzucę potem fotki
Koniecznie prosimy o fotki

Stary 2014-12-11, 10:31   #316
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

pokaz pokaz

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Ja też się juz witam

trochę posprzątałam w domu, teraz odkurzę i zmyję podłogi, bo zarosły już kurzem i okruszkami

na obiadek, rozmrażam mięso( zapomniałam na noc wyciągnąć) zrobić chcę udka do tego rurki z sosem koperkowo -śmietanowym+ surówka

później mam w planie odwiedzić galerie. Bluzkę chce!!! taką zwykłą czarna z długim rękawem. kiedyś były w H&M. ale czy nadal będą. i się w jakiś wbiję

Fajnie, ze masz wizytę jutro ja jeszcze tydzień i też będę miała 19 Grudnia a potem 30 Grudnia III usg genetyczne fajnie, bo lekarz wtedy daje filmik i foteczki

a co do chrapania. mój Tz miał krzywą przegrodę nosową. Laryngolog stwierdził, ze trzeba zabieg by lepiej mu się oddychało i zeby przestał chrapać

Wow za 29

Oby przestało ciągnąc

a i wrzucam to co dostałam na szkole. może któraś skorzysta. JA osobiście kupuje MELISE ukoi nerwy, pomaga w zasypianiu i bólu głowy. no to się przekonamy

Bardziej kręci mnie cały BIAŁY, ale nie znalazłam, wyraźnej fotki to wklejam taki
sliczny wozek kupujesz go?
mnie w cyckach cos rwie od kilku dni
Milych zakupow, obys znalazla to czego szukasz!
Stary 2014-12-11, 10:34   #317
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj wspolczuje napraw rzytul: ale wiem co czujesz, bo my też mieliśmy przeboje z autem ostatnio

Pokaz koniecznie

Ja zjadam tosty na sniadanko i biore sie za szycie kocyka

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:36   #318
smv
Zakorzenienie

LESYEUX moj na zabieg nie pojdzie, nie ma mowy, on sie do lekarza boi pojsc;/ jak dziecko. Dzis mu tlumaczylam co trzeba powiedziec bo on by standardowo sklamal i tak sie leczyl dla zasady. Rok temu chodzil do laryngologa ktory co dwa miesiace sie go pytal od kiedy to ma to moj tz se jaja robił i mowil ze od miesiaca, 3 dni itp...to tak go leczyli objawowo.
No glupie i tyle wiec tym razem ja z nim pojde do lekarza i to porozmawiam z doktorkiem co i jak bo TZ to jezyka w gebie zapomni hee

mnie sutki tak drą/szczypią;/ i wczoraj sobie sutki mocno nacisnelam i plyn wylecial jakis przezroczysty a jak tz chcialam pokazac to juz nie bylo hehe

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-12-11 o 10:38
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:37   #319
crystal25
Zakorzenienie

a ja musze sie pozalic troche gdziekolwiek.....
Mam tak nie elastyczne krocze, ze wczoraj po fiku miku z TZ, znowu mialam podraznione tam wszystko, i widzialam male slady krwi na papierze. smaruje kremem na recepte przechodzi po dwoch trzech dniach i wraca, wczesniej mialam antybiotyki tez na bakterie, ale fiku miku raz na kilka dni, pod warunkiem, ze ja nie czuje bolu, kiedy sie tam dotykam, ale po kazdym fikaniu to samo. I mam dosc. Lekarz chyba nic na to nie moze. Nigdy tak nie mialam, dopiero odkad jestem w ciazy. Moglam fikac ile chcialam a tu takie cos. Mam troche tego dosc, bo musze TZ odmawiac, a sama tez bym chciala.... i d.... jakies rady

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Pokaz koniecznie

Ja zjadam tosty na sniadanko i biore sie za szycie kocyka
czekamy na zdiecia jak skonczysz
Stary 2014-12-11, 10:38   #320
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się juz witam

Wow za 29

Oby przestało ciągnąc

Nie wiem skąd im do głowy przyszło, że kozieradka przyjemnie pachnie swego czasu stosowałam to na włosy i jedzie jak na maksa skondensowana kostka rosolowa ale meliske chyba będę na noc sobie parzyla i ta poziomka mnie zainteresowała

Stary 2014-12-11, 10:41   #321
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
pokaz pokaz

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

sliczny wozek kupujesz go?
mnie w cyckach cos rwie od kilku dni
Milych zakupow, obys znalazla to czego szukasz!
podoba mi sie. biały cały jest mega. ale co z utrzymaniem czystości na nim. pewnie trochę ciezko tymbardziej, ze ja skazana na polne drogi. Możliwe, ze skusze się na inny kolor. ale decyzje niestety ale dopiero w styczniu kasiora wtedy na to będzie

i mam nadzieję, ze zakupy będą udane. ale tak po obiedzie, zamierzam wystartować

Nouvelle ja też czekam na fotki pościeli

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Nie wiem skąd im do głowy przyszło, że kozieradka przyjemnie pachnie swego czasu stosowałam to na włosy i jedzie jak na maksa skondensowana kostka rosolowa ale meliske chyba będę na noc sobie parzyla i ta poziomka mnie zainteresowała
hihi ja nie wiem co to kozieradka, może tym Położnym ona pachnie hehe
Stary 2014-12-11, 10:41   #322
kasia.
Rozeznanie

hej mamuśki
Kolejny ponury dzień,a wczoraj takie piękne słoneczko świeciło

W biedrze mają być szlafroki od 15.12 za 36zł. Wydaje mi się to dobra cena. Może kupię bo tż wczoraj mi tłumaczył że szlafrok jest jednak potrzebny, a nie w swetrze będę chodzić jak burak

kasia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 10:42   #323
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
podoba mi sie. biały cały jest mega. ale co z utrzymaniem czystości na nim. pewnie trochę ciezko tymbardziej, ze ja skazana na polne drogi. Możliwe, ze skusze się na inny kolor. ale decyzje niestety ale dopiero w styczniu kasiora wtedy na to będzie

i mam nadzieję, ze zakupy będą udane. ale tak po obiedzie, zamierzam wystartować

Nouvelle ja też czekam na fotki pościeli

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

hihi ja nie wiem co to kozieradka, może tym Położnym ona pachnie hehe
Moze pomyslcie nad ciemnym, bo faktycznie, szkoda zeby wozek szybko sie zniszczyl, zwlaszcza jesli masz wokol siebie drogi polne ale piekny wozek do stycznia nie daleko, macie chwile zeby przemyslec i sie zdecydowac
Stary 2014-12-11, 10:52   #324
smv
Zakorzenienie

no dokladnie bialy jest sliczny z reszta wszystko co białe jest piekne a potem uciochrane jak nie wiem...lepiej inny kolor ale wózek slicznyy )
Stary 2014-12-11, 10:55   #325
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
W LuxMed czystość pochwy robi się między 16 a 21 tygodniem a potem jak piszecie już przed porodem.

Martwi mnie to, że spina mi się dół - mam skurcz, który trzyma przez kilka minut
pytałam ostatnio położną o bóle i powiedziała, że jeśli 3, 4 razy w ciągu doby zaboli to ma prawo. Jeśli bóle będą pojawiać się częściej i bardziej regularnie to jechać na IP. A u Ciebie jak jest? Jeden skurcz, czy się powtarza?

Cytat:
Tez mam taka nadzieje Pomimo ze ja planuje kp tylko na czas pologu to pomimo tego bardzo bym chciala dac dziecku swoje mleko.
Czytam od rana artykuly, jak zajmowac sie niemowlakiem, jak wygladaja pierwsze godziny po porodzie, itd. czuje sie troche przerazona
ale wlasnie wymyslilam sobie ze jesli moj TZ jednak wyjedzie to powiem jemu po jego urlopie tacierzynskim zeby zawiozl mnie do mamy na dwa trzy tygodnie i potruje jej zycie a ona bedzie szczesliwa, bo wiem jak bardzo uwielbia kiedy mamy okazje byc razem przynajmniej sama nie bede no i spedzi sporo czasu z wnuczkiem w pierwsze tygodnie a i tak planuje do nas przyjechac na tydzien jesli dostanie urlop
no i bardzo dobry pomysł, Ty nie będziesz sama, a babcia szczęśliwa i zadowolona

Cytat:
Mam tak nie elastyczne krocze, ze wczoraj po fiku miku z TZ, znowu mialam podraznione tam wszystko, i widzialam male slady krwi na papierze. smaruje kremem na recepte przechodzi po dwoch trzech dniach i wraca, wczesniej mialam antybiotyki tez na bakterie, ale fiku miku raz na kilka dni, pod warunkiem, ze ja nie czuje bolu, kiedy sie tam dotykam, ale po kazdym fikaniu to samo. I mam dosc. Lekarz chyba nic na to nie moze. Nigdy tak nie mialam, dopiero odkad jestem w ciazy. Moglam fikac ile chcialam a tu takie cos. Mam troche tego dosc, bo musze TZ odmawiac, a sama tez bym chciala.... i d.... jakies rady

czekamy na zdiecia jak skonczysz
ja kiedyś pytałam gina, to powiedział, że u niektórych ciężarnych taka uroda, że będzie bolało, ponieważ pochwa jest bardziej ukrwiona, ma prawo nawet puchnąć. Jeśli po każdym fiku miku masz potem takie podrażnienia, to może lepiej nie ryzykować? Nie wiem co Ci radzić... A zapytaj położną albo swojego gina, co?
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 11:00   #326
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
hej mamuśki
Kolejny ponury dzień,a wczoraj takie piękne słoneczko świeciło

W biedrze mają być szlafroki od 15.12 za 36zł. Wydaje mi się to dobra cena. Może kupię bo tż wczoraj mi tłumaczył że szlafrok jest jednak potrzebny, a nie w swetrze będę chodzić jak burak
tz madrze mówi ;]

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:

za tydzien

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
a kupujecie tylko proszek czy jakieś płyny też??

nie chce mi więcej cytować, znowu coś się dzieje

do ust polecam krem oliwkowy ziaji, ja jestem od niego uzależniona

a "Anię z Zielonego Wzgórza" uwielbiam! przeczytałam wszystkie części po kilka razy
ja kupilam plyn do plukania , proszki i jeden odplamiacz lovela

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 11:01   #327
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam tak nie elastyczne krocze, ze wczoraj po fiku miku z TZ, znowu mialam podraznione tam wszystko, i widzialam male slady krwi na papierze. smaruje kremem na recepte przechodzi po dwoch trzech dniach i wraca, wczesniej mialam antybiotyki tez na bakterie, ale fiku miku raz na kilka dni, pod warunkiem, ze ja nie czuje bolu, kiedy sie tam dotykam, ale po kazdym fikaniu to samo. I mam dosc. Lekarz chyba nic na to nie moze. Nigdy tak nie mialam, dopiero odkad jestem w ciazy. Moglam fikac ile chcialam a tu takie cos. Mam troche tego dosc, bo musze TZ odmawiac, a sama tez bym chciala.... i d.... jakies rady [COLOR="Silver"]
:
kochana ty masz dość?ja juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam fiku miku ostatnio TŻ nawet był chetny i już myślałam ze sie uda ale mały tak sie zaczął wiercić w brzuchu ,ze nie dałam rady jak wy sobei z tym dajecie rade?
Stary 2014-12-11, 11:09   #328
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
kochana ty masz dość?ja juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam fiku miku ostatnio TŻ nawet był chetny i już myślałam ze sie uda ale mały tak sie zaczął wiercić w brzuchu ,ze nie dałam rady jak wy sobei z tym dajecie rade?
Moja podczas gry wstępnej bardzo delikatnie czasem się rusza, później juz nie w ogóle zauważyłam, że ona przy P. jest dużo bardziej spokojna

Stary 2014-12-11, 11:10   #329
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
LESYEUX moj na zabieg nie pojdzie, nie ma mowy, on sie do lekarza boi pojsc;/ jak dziecko. Dzis mu tlumaczylam co trzeba powiedziec bo on by standardowo sklamal i tak sie leczyl dla zasady. Rok temu chodzil do laryngologa ktory co dwa miesiace sie go pytal od kiedy to ma to moj tz se jaja robił i mowil ze od miesiaca, 3 dni itp...to tak go leczyli objawowo.
No glupie i tyle wiec tym razem ja z nim pojde do lekarza i to porozmawiam z doktorkiem co i jak bo TZ to jezyka w gebie zapomni hee

mnie sutki tak drą/szczypią;/ i wczoraj sobie sutki mocno nacisnelam i plyn wylecial jakis przezroczysty a jak tz chcialam pokazac to juz nie bylo hehe
Mój też bardzo chrapie, ale ja używam stoperów, już mam swoje sprawdzone, tylko jedno mnie zastanawia, jak będzie nasz synek, to co wtedy...
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 11:10   #330
nouvelle2
Zakorzenienie

Dorwalam się do siostrzencowego Toffifee

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości