|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
to że pisze że leci na all to jest wiadomością ..
a nie wielką reklamą że ludziii weźcie too , kupcie etc .. bez przesadyzmuuu .. |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Tamta kłotnia była zupełnie bez sensuu... lepiej nie wspominać
|
|
|
|
#1623 |
|
Przyczajenie
|
malgosinka: ja z kolei nigdy nie nosilam z nadrukami, w dodatku zolty to nie "moj" kolor...
, ale po przymierzeniu sama sie zdziwilam, ze ok to wyglada. Lumpek gdzie zaczelam "odnawiac" swoja szafe to ten dwupietrowy na przeciwko pasazu Schilera. Najlepiej jak zauwazylam byc tam być rano zaraz po otwarciu o 10.00..o 12.00 zaczał się robić sajgon, a ja tez nie wyrabiam w tloku i kolejkach do przymierzalni. shatin: Przede wszystkim jak stwierdzilam to szkoda kasy Jak mam wydac stówkę na byle rzecz raz na kilka miesięcy (zarobki mam jednak przeciętne). Wlasnie dziś mi przysłali kolejny katalog bonprixu..hehe. Zwykła bluzko-podkoszulka za 50zł +koszta wysyłki..to dla mnie trochę za dużo, tym bardziej że ja potrzebuję tych podkoszulek z 10! - na różne okazje (moja dotychczasowa szafa to naprawdę masakra...do pracy chodziłam dosłownie w 3! rzeczach na zmianę.. farfalla: miło widzieć tu łodziankę ![]() Jeszcze coś z dzisiejszych łowów (własnie zdjełam z suszarki) - taka "zwykła" minióweczka, dopasowana z rozcięciem, z fajnego nie gniotącego materiału. Wagowo to chyba jakieś grosze (wyszłam dziś z workiem 2,5kg łachów |
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znjaduje je w moim pobliskim lumpku w Walczu- moim miescie![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak napisałam,bo mi się przypomniała tamta kłótnia![]() ![]() Wszystkie tak pisały,ale pewnego dnia znalazła się jedna,co uznała to za reklame I jakoś tak mi się przypomniało i musiałam to napisać![]() ![]()
|
|
#1627 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1628 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i nienawidzę przepychających się na chama kobiet...zreszta mi trudno coś znaleźć bo wszystko jest za duże .... |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ja równiez pamiętam tamtą kłótnie, która wg. mnie była bez sensu. Przecież zdarza się, że w wojnie lumpkowej pchamy do koszyka coś na chybił trafił, zwłaszcza kiedy jest tanie, w domu przymierzmy i stwierdzamy, że za duże/ za małe/ zły kolor, więc dajemu cynk, ze może ktoś skorzysta? Nie widzę w tym nic złego . Gdybysmy nie pisały, i za radą którejś Wizażanki, po prostu pytały na PW czy nie kupi, pisałybyśmy do co drugiej osoby. Przecież nie wiadomo kto ma chęć coś odsprzedać, więc mam pisać do wszystkich?
Jestem za pisaniem, że coś leci na All. ja wtedy proszę na PW o nicka i nikomu sie krzywda nie dzieje. Wg. mnie daleko temu do reklamy
|
|
#1630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niejest to może bezpośrednia reklama ale ma wszystkie przesłanki żeby za taka ją uważać. Tym bardziej, ze od tamtego czasu kilka dziewczyn które to się "niereklamowały" jakoś zaprzestały prezentowania swoich zdobyczy. Niby się chwalimy jakie mamy fajne ciuchy a "przy okazji" wspominamy gdzie to można znalężć ![]() sovillo zawsze można założyć wątek wymiankowy i dodać sobie linka w podpisie. I doskonale wszyscy wiemy, że duża część dziewczyn całkiem "nieprzypadkowo" kupuje ciuchy które potem wystawia na All.
|
|
|
#1631 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wklejaj wklejaj Czekamy na te cudeńka ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ładna ![]() Cytat:
Oj dziewczyny, takie ładne zakupy robicie a ja w lumpku nie byłam już tyyyyyle czasu Dopiero w czwartek się wybiorę...Buziaki |
||||||
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wtrące się ... tak naprawdę kogo to obchodzi czy przypadkowo czy nie? w tym wątku liczy się to, że dana rzecz jest z lumpa, My - wizażanki nie kupujemy w "zwykłych" sklepach aby tutaj wkleić linki do tych ciuchów i reklamować aby potem ktoś to kupił ! Nie każdemu odpowiada wymiana wizażowa, poza tym nie zawsze znajdzie się to czego się szuka i taki ciuch się marnuje, a tak będą zadowolone obie strony EDIT: Jest wątek " odzież allegro", przecież tam zachęcając do zakupu inne wizażanki i pokazując jakie można ciekawe i tanie kupić ciuchy reklamujemy nick danej osoby, która to sprzedaje ! I nikomu to nie przeszkadza ?!?! Dziękuje |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie kochane! Ehhh długo nie pisałam, ale przeglądałam Wasze zbiory i co tu duzo gadac, Polki zdolne są! Sliczne ciuszki znajdujecie! A ja jakos ostatnio nei mam szczescia ![]() Wczoraj bylam na rynku jezyckim, by moze na jakies butki zapolowac, ale nie bylo tej pani ![]() Alorah, nie wiesz przypadkiem o ktorej otwieraja ten sklepik na 28 czerwca? Chyba jutro sie wybiore ![]() Aaaa ze zdobyczy to ostatnio wylowilam oryginalna torebeczke playboy za 5zl, ale ze zdjeciem bedzie problem, bo TZ przyjechal i okupuje komputer
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Wtajemniczenie
|
zaakrecona - ta biała mi się podoba, ale reszta też ciekawa, pewnie ładnie leżą
Ps. Z tym all to ciężko, bo żeby taka sprzedaż mi się opłacała, to musiałabym porządną cenę wystawić nie, jak w Lumpku, więc chyba większości osób, które w Lumpkach kupują i się znają, to się wcale nie opłaca, jak ktoś nie chodzi na łowy i na Lumpkach się nie zna, to pewnie kupi Chociaż zależy, czy się chce przyoszczędzić, czy Lumpki się traktuje jako taki swoisty rodzaj hobby Czasem dla jednego, wymarzonego ciucha można zrobić wiele ;P
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie wystarczy zapytać moderatora co o tym myśli i czy możemy pisać to czy to
i tyle.
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1640 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wogóle wszystkie rzeczy bardzo mi sie podobają no a ja dziś byłam na dostawie szczęście nie miałam nic ciekawego nie było niepotrzebne sie zrywałam ale cóż moze innym razem szczęście dopisze
|
|||
|
|
|
#1641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
niby miał być nowy dostawca
a towar kiepski ![]() tak mnie kusi żeby jutro wybrac sie na pierwsze Rubinowo "do Jacka " ten ma super rzeczy, a w poniedziałek kg jedynie 18 zł z tym ze ja juz sobie nic nie kupuje ale chciałam mężowi kupić coś fajnego ...
|
|
#1643 |
|
Przyczajenie
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękować za wymowną minkę ![]() super 2 ostatnie
|
|
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
hehehe no trzeba przyznac ze niektorym dziewczynom udaje sie zdobyc naprawde fajne rzeczy.. ja w takich zakupach raczej nie gustuje.. hmmm ale widze ze sie wam to bardzo opalaca...
Madzia Edytowane przez wiki714 Czas edycji: 2007-08-12 o 13:29 |
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
[quote=NasteCzka;4931217]Wtrące się ... tak naprawdę kogo to obchodzi czy przypadkowo czy nie? w tym wątku liczy się to, że dana rzecz jest z lumpa, My - wizażanki nie kupujemy w "zwykłych" sklepach aby tutaj wkleić linki do tych ciuchów i reklamować aby potem ktoś to kupił ! Nie każdemu odpowiada wymiana wizażowa, poza tym nie zawsze znajdzie się to czego się szuka i taki ciuch się marnuje, a tak będą zadowolone obie strony
EDIT: Jest wątek " odzież allegro", przecież tam zachęcając do zakupu inne wizażanki i pokazując jakie można ciekawe i tanie kupić ciuchy reklamujemy nick danej osoby, która to sprzedaje ! I nikomu to nie przeszkadza ?!?! DOKŁADNIE! ciszunia i zaakręcona świetne sukienki (chyba mam hopla na tym punkcie )
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Rety dziewczyny ale zakupy
![]() ![]() :eek : przeglądam i podziwiam i...zazdroszczę nie wymieniam żadnej po kolei bo u każdej coś bym dla siebie znalazła może i tu poszukam jakiego lumpka pozdro all!
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

i koszula diesel 

znjaduje je w moim pobliskim lumpku w Walczu- moim miescie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(chyba mam hopla na tym punkcie