Lumpeksy, ciucholandy II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-04, 18:27   #1621
bloondyna
Zakorzenienie

Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II

to że pisze że leci na all to jest wiadomością ..

a nie wielką reklamą że ludziii weźcie too , kupcie etc ..
bez przesadyzmuuu ..
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 18:41   #1622
Sweet :)
Zakorzenienie

Tamta kłotnia była zupełnie bez sensuu... lepiej nie wspominać
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 19:09   #1623
Bleu
Przyczajenie

malgosinka: ja z kolei nigdy nie nosilam z nadrukami, w dodatku zolty to nie "moj" kolor..., ale po przymierzeniu sama sie zdziwilam, ze ok to wyglada.
Lumpek gdzie zaczelam "odnawiac" swoja szafe to ten dwupietrowy na przeciwko pasazu Schilera. Najlepiej jak zauwazylam byc tam być rano zaraz po otwarciu o 10.00..o 12.00 zaczał się robić sajgon, a ja tez nie wyrabiam w tloku i kolejkach do przymierzalni.

shatin: Przede wszystkim jak stwierdzilam to szkoda kasy Jak mam wydac stówkę na byle rzecz raz na kilka miesięcy (zarobki mam jednak przeciętne). Wlasnie dziś mi przysłali kolejny katalog bonprixu..hehe. Zwykła bluzko-podkoszulka za 50zł +koszta wysyłki..to dla mnie trochę za dużo, tym bardziej że ja potrzebuję tych podkoszulek z 10! - na różne okazje (moja dotychczasowa szafa to naprawdę masakra...do pracy chodziłam dosłownie w 3! rzeczach na zmianę..)

farfalla: miło widzieć tu łodziankę

Jeszcze coś z dzisiejszych łowów (własnie zdjełam z suszarki) - taka "zwykła" minióweczka, dopasowana z rozcięciem, z fajnego nie gniotącego materiału. Wagowo to chyba jakieś grosze (wyszłam dziś z workiem 2,5kg łachów więc nie wiem dokładnie ile)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (21,3 KB, 49 załadowań)
Bleu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 19:37   #1624
bÓmĆ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość

bÓmĆ - bolerkoo
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
super bolerko/krótka bluza i koszula diesel
Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Bardzo ładne bolerko
śliczna ta żólta bluzeczka.
i super 1st spodnie.

Cytat:
Napisane przez Sweet :) Pokaż wiadomość
fajna

dziekuje dziewczęta. ;**
bÓmĆ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 20:05   #1625
ciaszunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieska06 Pokaż wiadomość
po oglądnięciu połowy fotek na tym forum stwierdzam ze w poniedziałek wybieram sie do jakiegos lumpeksu i mam nadzieje ze szczęscie mi dopisze w co wątpie
CIASZUNIA ! masz na prawde wspaniałe ciuchy normalnie sa przesliczne! gdzie Ty je znajdujesz?
zawsze kiedy ja ide to znajde najwyzej 2,3 ładne bluzeczki... chyba mam pecha

To forum jest cudne
dziekuje kochanaznjaduje je w moim pobliskim lumpku w Walczu- moim miescie
ciaszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 20:18   #1626
facilmente_irritabile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
wiecie co, właśnie tamta 'kłutnia' do tej pory mnie zastanawia... wiecie... moim skromnym zdaniem nadal powinnyśmy pisać "all" itp
właściwie ten wątek Tworzą cały czas te same wizażanki a jak komuś sie nie podoba taka wstawka to po prostu niech nie zagląda na nasz wątek
przecież niektórzy są bardzo zainteresowani perełkami, które na jedną nie pasuja a inna strasznie chce tą rzecz mieć.
mam nadzieje ze każda z was dobrze zrozumiała moj przekaz i nie wywołam żadnej kłutni

A tak wogole jeśli moderator nikogo nie zabanował to chyba wszystko jest ok (a tak notabene musiałby chyba zabanować wiekszość z nas )
Zgadzam się Ale tak napisałam,bo mi się przypomniała tamta kłótnia Wszystkie tak pisały,ale pewnego dnia znalazła się jedna,co uznała to za reklame I jakoś tak mi się przypomniało i musiałam to napisać

WYMIANA
facilmente_irritabile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 20:27   #1627
niebieska06
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ciaszunia Pokaż wiadomość
dziekuje kochanaznjaduje je w moim pobliskim lumpku w Walczu- moim miescie
to muszę się tam kiedyś wybrać, kiedyś...
niebieska06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 20:31   #1628
niebieska06
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beata77 Pokaż wiadomość
Hej.a gdzie zagladzasz?????Ja jestem czesto na Targowej i Na rogu Grunwaldzkiej.Ale cos ostatnio coraz trudniej o fajne rzeczy albo ja jestem zbyt wybredna.Pozdrawiam i gratuluje wszystkim udanych lowow.
szczerze nie wiem gdzie to jest a ja chodzę tylko i wyłącznie na kopernika, wiesz gdzie? jakoś bardziej jestem przekonana do ubrań wywieszonych na wieszakach, ehe tez jestem wybredna i na dodatek chyba trochę za wygodna i nienawidzę przepychających się na chama kobiet...
zreszta mi trudno coś znaleźć bo wszystko jest za duże ....
niebieska06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 20:39   #1629
Sovilo
Zakorzenienie

Oj, ja równiez pamiętam tamtą kłótnie, która wg. mnie była bez sensu. Przecież zdarza się, że w wojnie lumpkowej pchamy do koszyka coś na chybił trafił, zwłaszcza kiedy jest tanie, w domu przymierzmy i stwierdzamy, że za duże/ za małe/ zły kolor, więc dajemu cynk, ze może ktoś skorzysta? Nie widzę w tym nic złego . Gdybysmy nie pisały, i za radą którejś Wizażanki, po prostu pytały na PW czy nie kupi, pisałybyśmy do co drugiej osoby. Przecież nie wiadomo kto ma chęć coś odsprzedać, więc mam pisać do wszystkich? Jestem za pisaniem, że coś leci na All. ja wtedy proszę na PW o nicka i nikomu sie krzywda nie dzieje. Wg. mnie daleko temu do reklamy
Stary 2007-08-04, 20:47   #1630
Flykee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez facilmente_irritabile Pokaż wiadomość
Zgadzam się Ale tak napisałam,bo mi się przypomniała tamta kłótnia Wszystkie tak pisały,ale pewnego dnia znalazła się jedna,co uznała to za reklame I jakoś tak mi się przypomniało i musiałam to napisać
Wracając do tamtej kłótni, to powiem szczerze że mi się to niepodoba:/

Niejest to może bezpośrednia reklama ale ma wszystkie przesłanki żeby za taka ją uważać.
Tym bardziej, ze od tamtego czasu kilka dziewczyn które to się "niereklamowały" jakoś zaprzestały prezentowania swoich zdobyczy. Niby się chwalimy jakie mamy fajne ciuchy a "przy okazji" wspominamy gdzie to można znalężć
sovillo zawsze można założyć wątek wymiankowy i dodać sobie linka w podpisie. I doskonale wszyscy wiemy, że duża część dziewczyn całkiem "nieprzypadkowo" kupuje ciuchy które potem wystawia na All.

Bo ja jestem VIP. Vredna I Pyskata
Flykee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 23:41   #1631
Olka:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgosinka Pokaż wiadomość
Takie drobne:
1. Torba, jakaś włoska firma.
2. Bermudy, kolor czekoladowy.
3. Topik, Benetton.
4. Apaszka, Divided.
Śliczny topik właśnie szukam czegoś takiego...

Cytat:
Napisane przez Oliffka Pokaż wiadomość
później może wam wkleje moje zdobycze ze wczoraj
Wklejaj wklejaj Czekamy na te cudeńka ...

Cytat:
Napisane przez bestla Pokaż wiadomość
Obiecane fotki z wczoraj... Nic wielkiego ale zawsze

1. Tuniczka z bufkami jakas bez firmowa, musze troszke poprawic to marszczenie bo sie sprulo

2. Nietoperz h&m

3. Long azurowy Papaya byl jeszcze z metka , na ostatnim zdjeciu widac jak sie uklada

Przepraszam za jakosc zdjec ale robiona telefonem, a swiatlo u mnie dzis okropne...
Ładne zakupy

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
bermudy i topik rewelacja powaliły mnie szaliczek i torebka też fajne

hihi na szczęście zdążyłam wytrzeć zanim się jakieś zwarcie zrobiło

śliczny kolorek tuniczki z bufkami, boski nietoperz i long

a ja wczoraj w końcu poleciałam szybko do lumpeksu, ale że miałam mało czasu i kasy to kupiłam tylko to:
(moja miłość od pierwszego wejrzenia) nietoperz Only w pastelowym kolorku 4zł

Cytat:
Napisane przez Bleu Pokaż wiadomość
Wątek bardzo fajny, wszystkich postów nie zdązyłam jeszcze przejrzeć i pooglądać na zdjęciach "upolowanych" ciuszków.

Postanowiłam, że ja też się pochwalę. ..Będzie długie..

Ciucholand odwiedziłam tydzień temu jak i dziś za wczesniejsza namową koleżanki. Efektem 3 godzinnego "grzebania" (duzy "grzebacz" w Lodzi na Piotrkowskiej) był nie tylko ból pleców (wieszaki dość nisko zawieszone) ale i..kilkanascie szmatek .
Wydalam moze sporo (42zl/kg), ale dla mnie i tak ceny kosmos!! po ostatnim ubieraniu sie w bonprixie i quellu-gdzie pomijając ceny wielokrotnie się "nacinałam" na rzeczy jakościowo jak z jakiegoś worka.

Po typowych butikach nie cierpię chodzić (bo w ogole nie cierpie chodzic po miescie ). Nic na siebie nie mogłam dostać (jestem wysoka, szczupla ale w ramionach dosc koscista). No i te ceny butikowe!! Porównując: za cenę mocno przeciętnej rzeczy butikowej z ciucholandu mam ich kilkanascie .
Wczesniej moja szafa byla prawdziwą tragedią - dosłownie kilka rzeczy na krzyż....teraz mam nadzieję będzie ciut inaczej.

Wrzucam dwa ciuszki (reszta wlasnie sie pierze)
-Top wyglądający może na dziecinny, ale w rzeczywistosci bardzo fajny twarzowy
-Żakiet w kolorze kawy z odrobiną mleka (na fotce wyszedł jaśniejszy), ktoś uszył go chyba dla mnie bo lezy idealnie ..a z żakietami zawsze miałam kłopot.
Świetny topik

Cytat:
A to moje, skromnie:

* bermudy, 40, all
* białe vero moda - 10zł
* zolta bluzka atmosphere- 10zł
* niebieski sweterek mango - all

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
moja bluzeczka z piątku- 6 zł
Ładna

Cytat:
Napisane przez bÓmĆ Pokaż wiadomość
a oto moje przypadkowe zdobycze które nabyłam po kupowaniu soczewek.
i gdyby nie mama do tej pory nie wiedziałabym o istnieniu tamtego lumpka..
*krótka 'bluza' w paski. w rzeczywistości są granatowe.effect. - 8zl
*bluzka atmosphere. - 7zł
*a'la koszula diesel. - 13zł.

był jeszcze cudny bladoróżowy sweterek coś w stylu longów no alee przyszłam następnego dnia i już go nie było.

widziałam także ostatnio bardzo fajne cos jakby plecione białe peptoły.
ale niestety niezbyt sie czuje w takich butach wiec nie wzięłam.

w poniedziałek znów wybieram sie na 'polowanie' i rezultaty na pewno zamieszczę.

Boskie bolerko!

Oj dziewczyny, takie ładne zakupy robicie a ja w lumpku nie byłam już tyyyyyle czasu Dopiero w czwartek się wybiorę...

Buziaki
Olka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 23:54   #1632
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Flykee Pokaż wiadomość

Niejest to może bezpośrednia reklama ale ma wszystkie przesłanki żeby za taka ją uważać.
Tym bardziej, ze od tamtego czasu kilka dziewczyn które to się "niereklamowały" jakoś zaprzestały prezentowania swoich zdobyczy. Niby się chwalimy jakie mamy fajne ciuchy a "przy okazji" wspominamy gdzie to można znalężć
sovillo zawsze można założyć wątek wymiankowy i dodać sobie linka w podpisie. I doskonale wszyscy wiemy, że duża część dziewczyn całkiem "nieprzypadkowo" kupuje ciuchy które potem wystawia na All.

Wtrące się ... tak naprawdę kogo to obchodzi czy przypadkowo czy nie? w tym wątku liczy się to, że dana rzecz jest z lumpa, My - wizażanki nie kupujemy w "zwykłych" sklepach aby tutaj wkleić linki do tych ciuchów i reklamować aby potem ktoś to kupił ! Nie każdemu odpowiada wymiana wizażowa, poza tym nie zawsze znajdzie się to czego się szuka i taki ciuch się marnuje, a tak będą zadowolone obie strony

EDIT: Jest wątek " odzież allegro", przecież tam zachęcając do zakupu inne wizażanki i pokazując jakie można ciekawe i tanie kupić ciuchy reklamujemy nick danej osoby, która to sprzedaje ! I nikomu to nie przeszkadza ?!?!

Cytat:
Napisane przez Olka:) Pokaż wiadomość
Dziękuje
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 23:59   #1633
facilmente_irritabile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
Oj, ja równiez pamiętam tamtą kłótnie, która wg. mnie była bez sensu. Przecież zdarza się, że w wojnie lumpkowej pchamy do koszyka coś na chybił trafił, zwłaszcza kiedy jest tanie, w domu przymierzmy i stwierdzamy, że za duże/ za małe/ zły kolor, więc dajemu cynk, ze może ktoś skorzysta? Nie widzę w tym nic złego . Gdybysmy nie pisały, i za radą którejś Wizażanki, po prostu pytały na PW czy nie kupi, pisałybyśmy do co drugiej osoby. Przecież nie wiadomo kto ma chęć coś odsprzedać, więc mam pisać do wszystkich? Jestem za pisaniem, że coś leci na All. ja wtedy proszę na PW o nicka i nikomu sie krzywda nie dzieje. Wg. mnie daleko temu do reklamy
Upsss i po co ja głupia poruszyłam ten temat

WYMIANA
facilmente_irritabile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 00:05   #1634
zaakrecona
Zakorzenienie

moje niepokazywane zbiory na wesela:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czerwona1.jpg (26,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ecru1_1.jpg (87,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SIMG1271.jpg (55,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg river_sukienka1.jpg (61,6 KB, 69 załadowań)
Stary 2007-08-05, 00:15   #1635
zaakrecona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flykee Pokaż wiadomość

mi pseudo reklama nie przeszkadza. Chociaż myślę ze mało która z nas tak naprawdę kupuje cos z tych wymienionych tu rzeczy. Może sie mylę, ale ja wole sama sobie cos wygrzebać ( mam wtedy większą frajdę)
Stary 2007-08-05, 07:39   #1636
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
Na 28 czerwca na przeciwko Solarium! W poniedziałki są dostawy więc 42 zł za kilogram. W poniedziałki często są śliczne buty!! Niestety ja zawsze albo trafiam za późno albo nie moje rozmiary.

A Portobello jest super Czasem są duuże przeceny więc też warto, ale ogólnie sklep ma świetny klimat i czasem żałuję że nie mam na te kapelusze... Bo kapelusze zbieram

Też w poniedziałek idę na łowy, może się miniemy

Witajcie kochane!
Ehhh długo nie pisałam, ale przeglądałam Wasze zbiory i co tu duzo gadac, Polki zdolne są! Sliczne ciuszki znajdujecie!
A ja jakos ostatnio nei mam szczescia
Wczoraj bylam na rynku jezyckim, by moze na jakies butki zapolowac, ale nie bylo tej pani
Alorah, nie wiesz przypadkiem o ktorej otwieraja ten sklepik na 28 czerwca? Chyba jutro sie wybiore
Aaaa ze zdobyczy to ostatnio wylowilam oryginalna torebeczke playboy za 5zl, ale ze zdjeciem bedzie problem, bo TZ przyjechal i okupuje komputer
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 08:14   #1637
malgosinka
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malgosinka

zaakrecona - ta biała mi się podoba, ale reszta też ciekawa, pewnie ładnie leżą

Ps. Z tym all to ciężko, bo żeby taka sprzedaż mi się opłacała, to musiałabym porządną cenę wystawić nie, jak w Lumpku, więc chyba większości osób, które w Lumpkach kupują i się znają, to się wcale nie opłaca, jak ktoś nie chodzi na łowy i na Lumpkach się nie zna, to pewnie kupi Chociaż zależy, czy się chce przyoszczędzić, czy Lumpki się traktuje jako taki swoisty rodzaj hobby Czasem dla jednego, wymarzonego ciucha można zrobić wiele ;P
Stary 2007-08-05, 09:10   #1638
zaczarovana
Wtajemniczenie

GG do zaczarovana

Wg mnie wystarczy zapytać moderatora co o tym myśli i czy możemy pisać to czy to i tyle.
Stary 2007-08-05, 11:02   #1639
bÓmĆ
Raczkowanie

Cytat:
Boskie bolerko!
podziękował bars.
;****

bÓmĆ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 12:24   #1640
mist88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosinka Pokaż wiadomość
Takie drobne:
1. Torba, jakaś włoska firma.
2. Bermudy, kolor czekoladowy.
3. Topik, Benetton.
4. Apaszka, Divided.
apaszka mmm chciał bym też tak trafić

Cytat:
Napisane przez bestla Pokaż wiadomość
Obiecane fotki z wczoraj... Nic wielkiego ale zawsze

1. Tuniczka z bufkami jakas bez firmowa, musze troszke poprawic to marszczenie bo sie sprulo

2. Nietoperz h&m

3. Long azurowy Papaya byl jeszcze z metka , na ostatnim zdjeciu widac jak sie uklada

Przepraszam za jakosc zdjec ale robiona telefonem, a swiatlo u mnie dzis okropne...
long ażurowy śliczny

Cytat:
A to moje, skromnie:

* bermudy, 40, all
* białe vero moda - 10zł
* zolta bluzka atmosphere- 10zł
* niebieski sweterek mango - all
nasteczka jakie skromne dziewucho no coś ty bermudy i białe przyprawiły mnie o zawrót głowy ja tez takie chce ... buuu
wogóle wszystkie rzeczy bardzo mi sie podobają

no a ja dziś byłam na dostawie szczęście nie miałam nic ciekawego nie było niepotrzebne sie zrywałam ale cóż moze innym razem szczęście dopisze
mist88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 12:31   #1641
kropeeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mist88 Pokaż wiadomość
no a ja dziś byłam na dostawie szczęście nie miałam nic ciekawego nie było niepotrzebne sie zrywałam ale cóż moze innym razem szczęście dopisze
gdzie bylas ? ;dd bo ja kolo bumaru ;] i tez nic nie znalazlam

59kg
168cm
55kg!
kropeeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 12:52   #1642
Patrilla
Zakorzenienie

niby miał być nowy dostawca a towar kiepski czekam kiedy w "małym" wrócą z urlopu
tak mnie kusi żeby jutro wybrac sie na pierwsze Rubinowo "do Jacka " ten ma super rzeczy, a w poniedziałek kg jedynie 18 zł z tym ze ja juz sobie nic nie kupuje ale chciałam mężowi kupić coś fajnego ...
Stary 2007-08-05, 16:11   #1643
wiki714
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nicoletta Pokaż wiadomość
c.d
sliczna bluzeczka ta biala
Stary 2007-08-05, 16:49   #1644
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny topik właśnie szukam czegoś takiego...

Wklejaj wklejaj Czekamy na te cudeńka ...

Ładne zakupy

Świetny topik

Ładna

Boskie bolerko!

Oj dziewczyny, takie ładne zakupy robicie a ja w lumpku nie byłam już tyyyyyle czasu Dopiero w czwartek się wybiorę...

Buziaki
dziękować za wymowną minkę
Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
moje niepokazywane zbiory na wesela:
super 2 ostatnie
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 18:02   #1645
wiki714
Przyczajenie

hehehe no trzeba przyznac ze niektorym dziewczynom udaje sie zdobyc naprawde fajne rzeczy.. ja w takich zakupach raczej nie gustuje.. hmmm ale widze ze sie wam to bardzo opalaca...

Edytowane przez wiki714
Czas edycji: 2007-08-12 o 13:29
wiki714 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 18:44   #1646
asiczkaaa13
Raczkowanie

[quote=NasteCzka;4931217]Wtrące się ... tak naprawdę kogo to obchodzi czy przypadkowo czy nie? w tym wątku liczy się to, że dana rzecz jest z lumpa, My - wizażanki nie kupujemy w "zwykłych" sklepach aby tutaj wkleić linki do tych ciuchów i reklamować aby potem ktoś to kupił ! Nie każdemu odpowiada wymiana wizażowa, poza tym nie zawsze znajdzie się to czego się szuka i taki ciuch się marnuje, a tak będą zadowolone obie strony

EDIT: Jest wątek " odzież allegro", przecież tam zachęcając do zakupu inne wizażanki i pokazując jakie można ciekawe i tanie kupić ciuchy reklamujemy nick danej osoby, która to sprzedaje ! I nikomu to nie przeszkadza ?!?!

DOKŁADNIE!

ciszunia i zaakręcona świetne sukienki (chyba mam hopla na tym punkcie )
asiczkaaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 19:15   #1647
Oliffka
Zakorzenienie

bloondyna ja nie moge kolejny avatar dzisiaj

a miałaś nie zmieniać

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 19:36   #1648
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Rety dziewczyny ale zakupy:eek : przeglądam i podziwiam i...zazdroszczę nie wymieniam żadnej po kolei bo u każdej coś bym dla siebie znalazła może i tu poszukam jakiego lumpka pozdro all!

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 19:44   #1649
alorah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baobab Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Ehhh długo nie pisałam, ale przeglądałam Wasze zbiory i co tu duzo gadac, Polki zdolne są! Sliczne ciuszki znajdujecie!
A ja jakos ostatnio nei mam szczescia
Wczoraj bylam na rynku jezyckim, by moze na jakies butki zapolowac, ale nie bylo tej pani
Alorah, nie wiesz przypadkiem o ktorej otwieraja ten sklepik na 28 czerwca? Chyba jutro sie wybiore
Aaaa ze zdobyczy to ostatnio wylowilam oryginalna torebeczke playboy za 5zl, ale ze zdjeciem bedzie problem, bo TZ przyjechal i okupuje komputer
Otwierają chyba o 9 albo 10

Proszę odpisuj u mnie.
alorah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 19:51   #1650
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
Otwierają chyba o 9 albo 10

A dzieki, to jutro się wybiorę
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości